• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دیگه طاقت ندارم

mhaf

کاربر فعال برق و الکترونیک
کاربر فعال
لایک‌ها
314
مودم گیگا تو ویستا خیلی عالی کار میکنه
اون پیچها هم باید پلاستیکی باشه و لا غیر...........

kamellia64

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
با سلام خدمت دوستان،
پیشنهاد مدیر و کاملیا پیشنهاد جالبی به نظر میرسه اگه مبنای علمی داشته باشه. خب اگه درست فهمیده باشم شما پیشنهاد دادید که کیس و مادربرد نسبت به هم عایق بشن ولی انجام اینکار با روشهایی که شما پیشنهاد دادید عملی به نظر نمیرسه . البته ارت کردن کیس کار مفیدی میتونه باشه ولی چسب زدن نمیتونه باعث عایق شدن بشه. سمیرا خانوم بیراه نمیگن که کیس و مادربرد به وسیله پیچهای رسانا به هم وصل هستن پس با این پیچها نمیشه از هم عایق بشن بهتره که از پیچهای واصله انداز پلاستیکی استفاده بشه. البته چون من دقیقا منظور این دوستان رو متوجه نشدم نمی تونم اظهار نظر دقیقی بکنم.
از مدیر بخش سوال دارم که کف کیس قراره نسبت به چی عایق بشه؟
اینکه پیچهای Spacer که اتفاقا جنسشون هم از برنج هست و رسانا هستند با مینبورد و بدنه اتصال داشته باشه اهمیتی نداره (البته معمولا از واشرهای کاغذی یا پلاستیکی برای پیچهای روی مینبورد استفاده میشه) فقط این مهمه که باید بین مینبورد با کف کیس به وسیله این پیچها فاصله بیفته چون در صورت چسبیدن مینبورد به کف کیس پینهای 5v که از پشت کیس لحیم شدن و نباید بهم متصل بشن , اتصالی میکنن و مشکل به وجود میاد حالا تو هر مینبوردی بسته به طراحی بورد و ساختارش و البته قیمت بورد ممکنه این کار یک عکس العمل متفاوتی نشون بده . اون چسبها هم اگر چند لایه باشه عایق میکنه کف کیس رو میتونه از پلاستیک خوده مینبورد هم استفاده کنه تا حالا چند باری به وسیله چسب پهن چند لایه و پلاستیک خوده مینبورد کف کیس رو عایق کردم و مشکلی هم نداشته البته یبارم من اینکار رو کردم نتیجه عکس داد خودمم نفهمیدم چرا .ولی بهترین راه استفاده از Spacer به تنهایی هست که تو 99٪ اوقات هیچ مشکلی به وجود نمیاد اگه بوجود بیاد باید کف کیس حالا هرجوری شده عایق بشه Spacer برنجی یا پلاستیکی هم هیچ فرقی نداره دوست عزیز اتفاقا به نظر من برنجی به خاطر استحکام بیشترش خیلی بهتره .
این راهنمای کوتاه رو بخونید http://www.hardwarezone.com/articles/view.php?cid=19&id=126 .

spacer.jpg

اینجانب

Registered User
لایک‌ها
0
منظورتون از کف کیس اونجایی هست که روی میز قرار میگیره یا دیواره کنار کیس؟ بعد خب این پیچها که خودشون فلزی هستن و رسانا ؛ هم به بدنه کیس وصل میشن هم به مادر برد ؛ زدن چسب که نمیتونه چیزی رو عایق کنه چون در هر صورت این پیچها کیس رو به مادربرد اتصال میدن! اگه اشتباه میکنم بگین. :eek:
ببینید، پشت مادربورد پر از سر نیمه هادیهای است که روش لهیم شدن. حالا اگر این سرها با قسمتی از کیس که در مجاورتش قرار میگیره کنتاکت کنن باعث خرابی میشوند. برای جلوگیری از این موضوع از این spacer ها استفاده میشود تا فاصله مادر بورد با کیس بیشتر شود.
من هم سالها قبل یک مادر بورد نو گرفته بودم که هی هنگ میکرد و بعد هم سوخت. بعدا فهمیدم که مشکل این بوده.​

samira_k

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اینکه پیچهای Spacer که اتفاقا جنسشون هم از برنج هست و رسانا هستند با مینبورد و بدنه اتصال داشته باشه اهمیتی نداره (البته معمولا از واشرهای کاغذی یا پلاستیکی برای پیچهای روی مینبورد استفاده میشه) فقط این مهمه که باید بین مینبورد با کف کیس به وسیله این پیچها فاصله بیفته چون در صورت چسبیدن مینبورد به کف کیس پینهای 5v که از پشت کیس لحیم شدن و نباید بهم متصل بشن , اتصالی میکنن و مشکل به وجود میاد حالا تو هر مینبوردی بسته به طراحی بورد و ساختارش و البته قیمت بورد ممکنه این کار یک عکس العمل متفاوتی نشون بده . اون چسبها هم اگر چند لایه باشه عایق میکنه کف کیس رو میتونه از پلاستیک خوده مینبورد هم استفاده کنه تا حالا چند باری به وسیله چسب پهن چند لایه و پلاستیک خوده مینبورد کف کیس رو عایق کردم و مشکلی هم نداشته البته یبارم من اینکار رو کردم نتیجه عکس داد خودمم نفهمیدم چرا .ولی بهترین راه استفاده از Spacer به تنهایی هست که تو 99٪ اوقات هیچ مشکلی به وجود نمیاد اگه بوجود بیاد باید کف کیس حالا هرجوری شده عایق بشه Spacer برنجی یا پلاستیکی هم هیچ فرقی نداره دوست عزیز اتفاقا به نظر من برنجی به خاطر استحکام بیشترش خیلی بهتره .
این راهنمای کوتاه رو بخونید http://www.hardwarezone.com/articles/view.php?cid=19&id=126 .

spacer.jpg
ممنون از توضیح های کاملت کاملیا , کیس من از این پیچها داره حتما مشکل از جای دیگه است . این طبیعیه که کیس یه خورده برق داشته باشه؟ آخه دست که میزنم اگه دستم به جای دیگه باشه دستم مور مور میشه .اشکالی نداره؟

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
يك سيم ارت از به يكي از پيچهاي پاور ببند و سر ديگر اين سيم رو به قسمت رنگ نشده شوفاژ يا پنجره فلزي ببند

kakihot

Registered User
لایک‌ها
1
همانطور که دوستان میگن اگه دست میزنید به بدنه و برق دارد
خط نول منزل شما به زمین وصل نیست و اینکار با اتصال بدنه به زمین مرتفع خواهد شد

kayvan.azarbar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام .
دارم همینکار رو میکنم عزیز. به نظر میاد پیشنهاد های دوستان ایراد داره.
با تشکر از شما :)

سلام دوست عزیز
من هم از شما ممنونم و آرزوی موفقیت برای شما دارم

ارادتمند شما
کیوان آذربرزین

kayvan.azarbar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت دوستان،
پیشنهاد مدیر و کاملیا پیشنهاد جالبی به نظر میرسه اگه مبنای علمی داشته باشه. خب اگه درست فهمیده باشم شما پیشنهاد دادید که کیس و مادربرد نسبت به هم عایق بشن ولی انجام اینکار با روشهایی که شما پیشنهاد دادید عملی به نظر نمیرسه . البته ارت کردن کیس کار مفیدی میتونه باشه ولی چسب زدن نمیتونه باعث عایق شدن بشه. سمیرا خانوم بیراه نمیگن که کیس و مادربرد به وسیله پیچهای رسانا به هم وصل هستن پس با این پیچها نمیشه از هم عایق بشن بهتره که از پیچهای واصله انداز پلاستیکی استفاده بشه. البته چون من دقیقا منظور این دوستان رو متوجه نشدم نمی تونم اظهار نظر دقیقی بکنم.
دیدم که جای دیگه نوشتید کف کیس ! از مدیر بخش سوال دارم که کف کیس قراره نسبت به چی عایق بشه؟

بله اگر پاور 2 بار عوض شده .به احتمال زياد همينطور كه كامليا عزيز گفت ممكنه اسمبل به درستي انجام نگرفته باشه بهتره سيستم رو ببريد جائي كه هم مطمئن هست و هم دانش بستن سيستم رو داشته باشد

spacer.jpg

دوستان سلام
حرفهای همگی درسته ولی به یه نکاتی هم باید توجه داشت
محل اتصال اسپیسر و مادربردها کا ملا عایق هستند که اگر دقت کنید هاله نقرهای رنگ عایق رو خواهید دید که هم اتصال اسپیسر رو از پائین و هم اتصال پیچ به اسپیسر و مادربرد رو از بالا عایق کرده . میمونه اتصال مادربرد به کف سینی که تمام جاهایی رو که توی مادربرد جهت اسپیسر تعبیه شده رو ببندید هیچ وقت اتصالی اتفاق نمی افته مگر تو شرایطی که از فن های سنگین وزنی که باعث تاب افتادن مادربرد استفاده کنین ( البته با قطعه ای به اسم بلک هند که توی بعضی از آخرین مدل مادربردهای سوکت 478 و اکثر مادربردهای جدید وجود دارند حل شده . جای این قطعه هم دقیقا پشت مادربرد زیز محل نصب پردازنده هست و به پایه های Place فن پیچ شده بعدا عکس قطعه رو هم میذارم ) و یا کیس غیر استاندارد و نا مرغوبی که سینیش تاب داره و یا ضربه خورده استفاده بشه .

کوچیک همه کیوان

samira_k

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من شنیدم که اگه موبایل رو کنار کیس بگذارم مادربرد میسوزه. همچین چیزی درسته ؟ چون کیس کامپیوتر من همیشه درش بازه شک کردم که نکنه واسه همین بوده که میسوزه!

loyal280

Registered User
لایک‌ها
4
سلام
من شنیدم که اگه موبایل رو کنار کیس بگذارم مادربرد میسوزه. همچین چیزی درسته ؟ چون کیس کامپیوتر من همیشه درش بازه شک کردم که نکنه واسه همین بوده که میسوزه!

جل الخالق به حق چیزای نشنیده ،فکر نکنم چنبن چیزی صحت داشته باشه

kayvan.azarbar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
عجب اينو كي اعلام كرده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
سلام

اين هم از حرف هائي بود كه فقط جنبه طنز داره .

بالا