• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راز موفقیت بیتوته چیه؟

Ho3ein_B

Registered User
لایک‌ها
434
من منکر بک لینک نیستم و تمام حرف های شما رو تایید می کنم
اما سایت اس ام اس می شناسم با قدمت دو سال اندازه من بازدید نگرفته بود
نسبت به عمر سایتم و تعداد مطالب و موضوعاتم جایگاه بدی ندارم
روی کلماتی که کار کردم بدون بک تو جستجوها بالا هستم : ترول های جدید - ترول های خنده دار - ترول ( صفحه دوم ) - ترول جدید - ترول خنده دار - جوک تصویری - عکس های خنده دار و ...
عمر سایت من به بیتوته برسه مطمئنم اون زمان کمتر از بیتوته نیست

بک لینک گرفتن هم کار هر کسی نیست بلدی میخواد ... اینطور نیست هر کسی بک لینک گرفت دیگه تموم شده ورودی گوگلش از فردا صد برابر میشه ...
خوب اون اصولی کار نکرده که نتونسته موفق باشه ... خوب سایت ترول کمه تو ایران ... سریع هم میشه اومد بالا ... ایشاله که بشی 10 ایران و پایدار هم بمونی

hitup

Registered User
لایک‌ها
3,271
بک لینک گرفتن هم کار هر کسی نیست بلدی میخواد ... اینطور نیست هر کسی بک لینک گرفت دیگه تموم شده ورودی گوگلش از فردا صد برابر میشه ...
خوب اون اصولی کار نکرده که نتونسته موفق باشه ... خوب سایت ترول کمه تو ایران ... سریع هم میشه اومد بالا ... ایشاله که بشی 10 ایران و پایدار هم بمونی

کاملا موافقم لینک می تونه ضربه هم بزنه
وگرنه گوگل ابزاری برای رد کردن لینک ها تو وبمستر نمی ذاشت
زند باشی انشالله شما هم تو نت به جایی که مستحقشی برسی ( فکر کنم تا حدودی رسیده باشی ) :rolleyes:

میکرو

Registered User
لایک‌ها
119
این صحبت هایی که دوستان میکنند جالب هست .

بک لینک خیلی موثره
سئو داخلی مهمه
به روز بودن خیلی مهم هست
روی ترند بودن خیلی مهم هست
کاربر وفادار خیلی مهمه

خودش نوشته 300k در روز ip داره

حالا من پیشنهاد میکنم که دوستان بگن به نظر اونها این سایت از کدوم کلمات بیشترین ورودی ها رو از گوگولی میگیره ؟ با هم چند تاش رو بررسی میکنیم , ببینیم واقعا جادوی این سایت از کجاست ؟

هر کسی میخواد واقعا راز این سایت رو کشف کنه , 2 تا کلمه کلیدی یا بیشتر با این شرایط اینجا معرفی کنه:

1- برای اون کلمه باید در صفحه اول و بین 3 تای اول باشه
2- اون کلمه باید سرچ ماهانه بالایی داشته باشه ( بالای 10 هزار تا )
3- تکراری دوستان قبلی نباشه

دوتای من :

1- قیمت سکه
2- سرگرمی

hitup

Registered User
لایک‌ها
3,271
این صحبت هایی که دوستان میکنند جالب هست .

بک لینک خیلی موثره
سئو داخلی مهمه
به روز بودن خیلی مهم هست
روی ترند بودن خیلی مهم هست
کاربر وفادار خیلی مهمه

خودش نوشته 300k در روز ip داره

حالا من پیشنهاد میکنم که دوستان بگن به نظر اونها این سایت از کدوم کلمات بیشترین ورودی ها رو از گوگولی میگیره ؟ با هم چند تاش رو بررسی میکنیم , ببینیم واقعا جادوی این سایت از کجاست ؟

هر کسی میخواد واقعا راز این سایت رو کشف کنه , 2 تا کلمه کلیدی یا بیشتر با این شرایط اینجا معرفی کنه:

1- برای اون کلمه باید در صفحه اول و بین 3 تای اول باشه
2- اون کلمه باید سرچ ماهانه بالایی داشته باشه ( بالای 10 هزار تا )
3- تکراری دوستان قبلی نباشه

دوتای من :

1- قیمت سکه
2- سرگرمی

مطالبش رو دیدم
کاملا مطمئن شدم حق با حسین آقا بود
فقط بک لینکه

Honarvar60

Registered User
لایک‌ها
148
البته شما اطلاعاتون نسبت به من بیشتره و منم منکر صحبت های شما نیستم
اما دلیل اینکه سایت 3 ماهه من با دو تا مطلب روز مادر 20.000 بازدید گرفت چی بود ؟
به غیر از سئو چیزی می تونه باشه ؟

اس ام اس روز زن | شعر زیبا برای همسر - سایت تفریحی نمکستان

اس ام اس روز مادر | اس ام اس روز زن - سایت تفریحی نمکستان

این موضوع با چند تا بک لینک هم حل میشه
واسه هدیه روز مادر صفحه روز مادر من روزانه بالای 2000 ورودی از گوگل میگرفت چندین روز

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
میشه نمونه ای از بک لینک خارجی بیتوته رو بفرمایید

Blaugrana

Registered User
لایک‌ها
794
اگه کسی روشی بلد باشه نمیاد که بگه :D ولی بعضی سایتها خیلی عجیب هستن و مطمعنا راههایی دیگه ای برای پیشرفت وجود داره!:f34r:

Hosein Err0r

Registered User
لایک‌ها
88
بیتوته همش با بکلینک داره بازدید میگیره فعلا رقیب جدی براش نیومده اما کم کم رقیب براش پیدا میشه و .... شبیه سایت ای شارژ که قبلا کسی تو خط فروش شارژ نبود حسابی پول به جیب میزد و لینک اول گوگل بود

twitfa

Registered User
لایک‌ها
117
با سلام
ببنید سئو باید خیلی خوب روش کار بشه
ما خودمون سایت توئیت فا رو قبل از فییلتر شدنش تو مدت 4 ماه به رتبه 670 ایران رسوندیم با بازدید روزانه 70هزار نفر یعنی دقیقا همه این بازدید از سمت گوگل بود ...
شما باید شدیداً روی کلمات کلیدی کار کنید
روی موارد زیادی باید کار کنید
سایتتون باید موضوع داشته باشه
سایت آمازون رو نگاه کنید ، همه چیز می فروشه اما در نهایت کارش فروش کتاب هستش !!!! سایت شما باید هدف مشخصی رو دنبال کنه
سعی کنید اجازه بدید که سایت رو بوکمارک کنند ، این تاثیر زیادی روی سئو داره ، شاید باورتون نشه من داشتم امار بازدیدم رو نگاه می کردم روزانه 3 تا 4 هزار تا بازدید از بوکمارک داشتم
سعی کنید روی کلمات کلیدی کار کنید: کلمات کلیدی حرفه ای و هوشمندانه انتخاب کنید
سعی کنید به روز باشید ، یعنی به روز که چه عرض کنم به لحظه باشید

اینا مواردی بود که به ذهنم می رسید

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
به شخصه با تاپیک خیلی حال کردم، دم استارتر گرم، الان خیلی از دوستان اومدن روند پیشرفت سایتشون برای مثال همین توییت فا رو توضیح دادن گرچه سایت ها با هم متفاوت هستم اما میشه نتیجه گرفت در خیلی موارد گوگل براش متفاوت نیست اون سایت تفریحی باشه یا خبری یا شبکه اجتماعی، برای همه سایت ها از یک سری الگوریتم های مشخص استفاده میکنه!
یادش بخیر یه زمانی قبل از عید توی 1 هفته یه سایت اوردم بالا، دامنش رنک 3 داشت روزی 30-40 تا مطلب کپی ریختم توش برای تست، شب عید و روز قبلش، روزانه 20 هزار ورودی گوگل گرفت :D

hitup

Registered User
لایک‌ها
3,271
البته سایتی که احتمال فیلتر داره بدون سئو هم خیلی زود رشد می کنه :happy:

برای دوستانی که پ خ دادن

بهترین افزونه ی سئو در وردپرس : WordPress SEO by Yoast

Ho3ein_B

Registered User
لایک‌ها
434
زند باشی انشالله شما هم تو نت به جایی که مستحقشی برسی ( فکر کنم تا حدودی رسیده باشی ) :rolleyes:

مرسی دادا ... همچنین شما ... ولی روی نت ایران دو هزار نمیشه حساب کرد ... سراب سرابه :دی

دوتای من :

1- قیمت سکه
2- سرگرمی

این دو تا کلمه رقابت توش زیاده ... یکم زمان میبره تو این دو کلمه اول گوگل اومد و هزینه زیاد ...

این موضوع با چند تا بک لینک هم حل میشه
واسه هدیه روز مادر صفحه روز مادر من روزانه بالای 2000 ورودی از گوگل میگرفت چندین روز

حسابی پول زدی به جیبا :دی

اس ام اس خنده دار

این خیلی راحت میاد اول فقط باید یکم خرج کنی ...

میشه نمونه ای از بک لینک خارجی بیتوته رو بفرمایید

اینا راز های محرمانه هر سایت هستند و در صورت سوال میگن مشترک مورد نظر در دسترس نیست :دی

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
مرسی دادا ... همچنین شما ... ولی روی نت ایران دو هزار نمیشه حساب کرد ... سراب سرابه :دی

این دو تا کلمه رقابت توش زیاده ... یکم زمان میبره تو این دو کلمه اول گوگل اومد و هزینه زیاد ...

حسابی پول زدی به جیبا :دی

این خیلی راحت میاد اول فقط باید یکم خرج کنی ...

اینا راز های محرمانه هر سایت هستند و در صورت سوال میگن مشترک مورد نظر در دسترس نیست :دی
خب اگه فکر می کنید بک لینک اینقدر موثره شما چرا برای سایتتون استفاده نمی کنید؟
شما میگید 3 تومن ماهی خرج بک لینکشه ! خب بیشتر هم در میاره ، شما که بیشتر رو فروش داری کار می کنی به نظرت خرج رو این موضوع به صرفه نیست برات؟ ( کلی دارم میگم که بحث کنیم، موضوع فقط سایت شما نیست)

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
بروز بودن مهمترین عامل هست البته پست های اصولی نه صرفاً کپی در تعداد بالا
بک لینک هم مهم هست اما نه هر بک لینکی
ویرایش: و البته ساختار قالب

farbodpoles

Registered User
لایک‌ها
481
با یکی دو خط چیزی حالیتون نمیشه باید تمام مقالات سئو رو بخونید و روش فکر کنید.
خدا بیامورز سایت بنده تو همه مطالب رتبه یک گوگل بود بدون استثنا ...
سخته ولی ممکنه :rolleyes:

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
بروز بودن مهمترین عامل هست البته پست های اصولی نه صرفاً کپی در تعداد بالا
بک لینک هم مهم هست اما نه هر بک لینکی
ویرایش: و البته ساختار قالب
خب شما بیتوته رو نگاه کن ، به نظرتون کپی نیست؟

متاسفم برای این ادبیات گفتاری.

Ho3ein_B

Registered User
لایک‌ها
434
خب اگه فکر می کنید بک لینک اینقدر موثره شما چرا برای سایتتون استفاده نمی کنید؟
شما میگید 3 تومن ماهی خرج بک لینکشه ! خب بیشتر هم در میاره ، شما که بیشتر رو فروش داری کار می کنی به نظرت خرج رو این موضوع به صرفه نیست برات؟ ( کلی دارم میگم که بحث کنیم، موضوع فقط سایت شما نیست)

عزیز همش بک لینک نیست نوشته های قبلی من رو بخونید ... رو کدنویسی و برنامه نویسیشم هم خیلی تاکید کردم ... بعد رو بک لینک و کلمات کلیدی هم کار کردند ... اینا با هم مخلوط شده تا به موفقیت رسیده ... بعدم ما رو این چیزایی که اینا میزارن بیاییم بالا سه سوت فیلتر میشیم ... شانس داشتیم اینجا نبودیم :دی

ما قبلا کار کردیم رو عکس بازیگران و دانلود اهنگ خوبم ورودی میگرفتیم ولی اخطار اومد نزدیک 3 هزارتا پست پاک کردیم که یه مدت از نظر ورودی گوگل نابود شدیم ... بعدم رو گروپ یاهو کار کردیم ... الانم اصلا وقت رسیدگی به سایت رو ندارم ... ما شغل اصلیمون تو بیرونه ... رو سایت اینجور چیزا زیاد نمیشه حساب کرد ... اگه ساماندهی هم میزاشتیم ما پیش میرفتیم الان دست کمی از بیتوته و ... نداشتیم ;)

Ho3ein_B

Registered User
لایک‌ها
434

ماشاله به شما که حالیتون میشه ... سایت موزیک هر کسی بزنه هیچ چیزی هم بلد نباشه کله ورودی گوگل رو میگره ... کار شاخی نکردی دوست من ... سایت فیلم و آهنگ 80 درصد تو گوگل سرچ میشن چه سئو باشه چه نباشه ورودی خوب میگرن ...

تونستی سایت تفریحی و چیزه دیگه رو تو همه چی اول کنی ... میگم کار بلدی ;) موفق باشی

بالا