• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمايي براي استخدام در شركت هاي نيمه دولتي يا عسلويه

hamedesf

Registered User
لایک‌ها
117
فعلا این 40تومانی که میگیو بزار بانک سودش میشه ماهی 700-800 بعد با خیاله راحت دنباله کار بگرد

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

sirous_sus

Registered User
لایک‌ها
251
فعلا این 40تومانی که میگیو بزار بانک سودش میشه ماهی 700-800 بعد با خیاله راحت دنباله کار بگرد

40 ميليون
دستم نيس گفتم تمام پولي كه ميتونم جمع كنم نزديك ٤٠ تومنه
اون مال وقتيه كه كار و جاي خوابم مشخص باشه بعدا تو بانك نميگذارم خودم باهاش كار ميكنم

اين پول الان رهن شركت مدتيم هست توي شركت اقامت دارم در نتيجه ٤٠ تومنو نميتونم بگذارم تو بانك تو خيابون بخوابم

سه را دارم البته به نظر خودم

اول يه دفتر ارزون قيمت يك نفره مركز شهر بگيرم تو همونم بخوابم
دو يه خونه بگيريم دنبال كار اصفهان باشم صبح تا ظهر
سه يه كار خارج اصفهان البته كارهاي نميه دولتي پروژه اي پيدا كنم با حقوق بالا و مزيا البته شرايط سخت و خارج از شهر

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
داداش به نظر من حالا که کارت نگرفته 40 تومنو سریعتر بگیر که ارزشش داره روز به روز کمتر میشه

3 تومن بده اوراق مشارکت بگیرو بده 20 تومن وام مسکن بگیر بعد بذار رو 40 تومنت میشه 60 تومن یه آپارتمان اطراف اصفهان نمیدونم جایی که میدونی پیشرفت میکنه فعلا بگیر حداقل یه چاردیواری بالا سرت باشه بعدش نمیدونم دیگه به فکر یه کاری چیزی باش ایشالا کارت درست میشه ناامید نشو دادش وضع مملکت خرابه وضع خیلیا خرابه

hamedesf

Registered User
لایک‌ها
117
کاره گوشیم خوبه ها از بندر یا دوبی بیاری 10تا هم بفروشی در روز 1میلیون دسه کم سود کردی ولی باید یجای ارزون گیر بیاری واسه خریده خودت

بالا