• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمايي براي راه ا ندازي يك ISP

mjme

Registered User
لایک‌ها
11
در مورد پهنای باند الان که گفتی به شک افتادم. فکر کنم قيمتش بيشتر از اين چيزيه که گفتم، بهتره با مخابرات تماس بگيری و قيمت ها رو از خودشون دقيق بگيری. اينجا هم بنويس تا ما هم از آخرين قيمتها مطلع باشيم.  

يني ميگي بيشتراز 6 ميليون ميشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

mjme

Registered User
لایک‌ها
11
با اين حساب براي راه اندازي حدود 20 ميليون اولش لازمه ( براي 32 خط )

راستي من چند جا اگهي ديدم كه هم براي راه اندازي isp و هم امو زش مديريت isp

نظر شما چيه ؟ جاي خاصي ميشناسيد؟؟

koorosh

Registered User
لایک‌ها
10
گفتم که نميدونم، چون چند وقته هيچ سرويسی از مخابرات نگرفتم . . .
زحمتش رو بکش و ما رو هم مطلع کن.
احتمال داره بيشتر از اينی که گفتم باشه،
6 ميليون تومان نگو،
2 ميليون حق اشتراک اوليه، 2 ميليون به عنوان پيش پرداخت يکماه (امانی تا پايان قرارداد) و دو ميليون هم ماهيانه . . .
يه پرس و جو بکن لطفا . . .

koorosh

Registered User
لایک‌ها
10
منظورت از راه اندازی ISP، آموزششه ؟
در مورد دوره های آموزشی من اطلاعی ندارم.
اگه وقت داری، گذروندن اين دوره ها ضرر نداره،
اگه ميتونی ليست مطالبی که ميخوان آموزش بدن رو بگير و بنويس تا بفهميم چی ميخوان ياد بدن :)

mjme

Registered User
لایک‌ها
11
آقا كورش امكانش هست بدونم شما كجا كار ميكنيد و اصلا كارتون چيه و ايا ميتونم شما رو ببينم يا نه ؟؟؟

koorosh

Registered User
لایک‌ها
10
صبح بخير
اگه Profile ام رو ميديدی توش نوشته ام چه کاره ام.
کارم در زمينه شبکه است و در کنارش برنامه نويسی هم ميکنم.
. . .
چه سوالی هست که نميشه اينجا پرسيد و بايد حضوری باشه ؟!!
;)

راستی قيمت مخابرات رو همونطور که فکر ميکردم اشتباه گفته بودم. ماهيانه دو ميليون و سيصد هزار تومانه و برای شروع قرارداد طبق وضعيتی که توضيح دادم 6ميليون و 900 هزار تومان بايد بپردازی و ماهيانه هم همون 2.300

mjme

Registered User
لایک‌ها
11
امروز به 2 تا شركت كه ادعاي آموزش دوره اي به نام طراحي , راه اندازي و مديريت اي اس پي رو داشتن مراجعه كردم

شهريه هر دو برابر و 200000تومان
طول دوره يكي 70 ساعت و يكي ديگه 80 ساعت
شامل مقدمهاي بر win 2000 server , TCP/IP ، و اصول شبكه بصورت تئوري و بعدش حدود 50-60 ساعت كار عملي با انواع تجهيزات مورد نياز مثل روتر و سوئيچ و ...

نظر شما چيه؟؟؟

ali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
آقا مواظب باش !!
من يه بار يه موسسه اي رفتم براي كلاس java بعدش 250000 تومن هم گرفتن بعد یه مدت تعطیل شد گفتن همه متقاظی ها رفتن دوباره بعد 4 ماه راه افتاد از اول بعد وسط های کار گذاشتن رفتن(برشکست شدن) .... !!!! یه کتاب 50 تومنی زبان اصلیمم موند دست استاد محترمشون ...
به پا سر تو اینجوری کلاه نره ! :rolleyes:

arash_kh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
با صاحب ISP ماهوار, كه قديميم هست صحبت ميكردم. ميگفت همش شده اين 1 سال ضرر. و داره ISP ش ميفروشه. مي دوني چيه ؟ تو اين كار يه سري گردن كلفت اومدن يه سري ISP راه انداختن. مثل همين پارس آن لاين , ندا يا مروا ... و بقيرو خفه كردن. واسه اينكه انحصارشون بشكوني سرمايه خيلي زياد ميخواد. و فكر نكنم درآمد خيلي زيادي داشته باشي.
من فكر كنم پولت بزني تو كاري كه دست توش كم باشه بهتره , نه ؟ از نظر من E-Commerce تا 2و3 سال ديگه مجبور كامل جا بيفته. و مشكل پرداخت پولم حل ميشه (ميدوني كه الان با ملي كارت و ثمين ميتوني از net خريد كني) . جا براي فعاليت تو net در ايران خيلي زياده و اگه بجنبي و كار خوب ارائه بدي مطمئن باش اون انحصار اون كار حالا حالاها مال خودته. تازه با سرمايه خيلي كم.
نظرت چيه؟ ;)

mjme

Registered User
لایک‌ها
11
نظرت در مورد شهرستانها چيه؟؟

arash_kh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
فكر كنم بد نباشه. مثلا كرج شنيدم Account خيلي گرونتر از تهرانه .

koorosh

Registered User
لایک‌ها
10
شهرستانهای کوچيکی که دانشگاه آزاد توشون شعبه داره بازار خوبی محسوب ميشه که در خيلی از موارد هنوز دست نخورده است.
مهم نيست کجا، مثلا علی آباد کتول!
مهم اينه که جماعت دانشجو نياز به اينترنت داره.
ولی تهران بازارش سبک خودش رو داره. بازارش اشباع نشده، هرچی هم شرکت باشه بازهم مشتری هست. ولی با سبک و سياق خودش بايد کار کرد و گرنه بزودی حذف ميشی . . .

اون آقايی هم که از ضرر اسم برده منظورش اين بوده که اگه پارسال ماهی 100 ريال در ميورده، امسال شده 50 ريال!
ضرر از سود، نه از سرمايه . . .

در مورد کلاسها هم، اگه فرصت داری، ضرری نداره. البته نميدونم چطور ميخوان مطالب رو ارائه کنن و در چه حدی ميگن، ولی برای کسی که ميخواد از صفر شروع کنه مهم نيست. مهم اينه که راه ميوفتی و بعد چشمت در ادامه مسير باز تر ميشه . . .

mjme

Registered User
لایک‌ها
11
خانومه ميگفت بيشتر چيزهايي كه گفته ميشه بر اساس نيازهاي خاص ايران و شبكه هاي در حال كار دسته بندي شدن و خيلي بر كاربردي و تجربي بودن تكيه داشت .
راست ميگي بلاخره بايد از يه جايي شروع كرد . منم چون فقط عشق اين كارو دارم ميخوام برم طرفش و فكر ميكنم همين انگيزه خوبي باشه

mjme

Registered User
لایک‌ها
11
راستي كورش خان مي خوام بدونم امكان گرفتن وام براي راه اندازي اي اس پي وجود داره؟ چيزي در اين مورد ميدونيد؟ از طريق كدوم مرجع مي شه اقدام كرد؟؟

koorosh

Registered User
لایک‌ها
10
راستش من تا بحال نشنيدم کسی برای راه اندازی ISP وام گرفته باشه. البته چرا، يکی از دوستام اين کار رو کرد. البته توی يه شهرستان، و صد البته با استفاده از بند "پ"
اصلا کدوم کاره که نشه با اين بند انجام داد ؟!!

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
فكر كنم بد نباشه. مثلا كرج شنيدم  Account خيلي گرونتر از تهرانه .
سلام
كاملا درسته .قيمت اينترنت توي كرج از تمام شهر هاي ديگه ايران گرونتره .تقريبا 2.5 برابر تهران خوب البته يكي از دلايلش مشكلاتيه كه مخابرات اين شهر به وجود مياره ولي اگه بتونيد از بند "پ" استفاده كنيد ميتونيد سود قابل ملاحظه اي داشته باشي با توجه به اينكه isp هايه فعلي جوابگوي user هاي كرج نيستن مطمينا بيشتر از سرمايه گذاري توي تهران سود داره.

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
الان تمام اموزشگاه هايي كه it training دارن دوره راه اندازي و نگهداريه isp رو برگزار ميكنن.مثل كهكشان ، ارينا،ايز ايران ،كاريار ارقام ،رايان نت و......................... جالب كه تقريبا همه جا قيمت همون 200000 تومن حداكثر 10000 تومن بالا و پايين .مطمينا براي يكي مثل شما كه مي خواي از صفر شروع كنيد خيلي مفيده

بالا