• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمايي براي راه ا ندازي يك ISP

mjme

Registered User
لایک‌ها
11
الان تمام اموزشگاه هايي كه it training دارن دوره راه اندازي و نگهداريه isp رو برگزار ميكنن.مثل كهكشان ، ارينا،ايز ايران ،كاريار ارقام ،رايان نت و......................... جالب كه تقريبا همه جا قيمت همون 200000 تومن حداكثر 10000 تومن بالا و پايين .مطمينا براي يكي مثل شما كه مي خواي از صفر شروع كنيد خيلي مفيده

شما چه تجربه ايي در اين مورد دارين؟؟؟

peymann39

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام رفيق

بعد از اينكه سايتت رو با توجه به راهنمائي هاي آقا كوروش راه انداختي

اون چيزي كه بايد خيلي مواظبش باشي هكرها هستند. :twisted: :twisted: :twisted:

be carefull please

<a href='http://peymann39.persianblog.com' target='_blank'>http://peymann39.persianblog.com</a>

peymann39

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام رفيق

be carefull please

peymann39

mjme

Registered User
لایک‌ها
11
سلام رفيق

be carefull please

peymann39

ترسيدم . وايييييييي

mjme

Registered User
لایک‌ها
11
كورش جان يه توضيحي هم در مورد خطوط E1 بدي بد نيست

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
<span style='color:darkblue'>در مورد ظرفيت خطوط مسيه معمولي چند مطلب رو بايد بگم:
pots:يكي از كار هايي كه pots با خطوط تلفن و تجحيزات شركت مي كنه محدود كردن فركانس هايي كه سويچ ها و تلفن و تجحيزات ديگه عبور ميدن.چون حداكثر فركانس لازم براي انتقال صدا 4khz هست؛ توسط pots فركانس هاي عبوري به 4khz محدود مي شن در حاليكه حداكثر ظرفيت اين كابل هاي مسي حدود 1.5Mhz هست.با محدود كردن فركانس هاي سيستم هاي تلفن ميشه تعداد زيادي از سيم ها را به فضاي كمتري محدود كرد بدون اينكه بين خطوط مداخله اي پيش بياد.
با در نظر گرفتن عدد 4khzبراي طول باند وبا استفاده از فرمول:

( C=B.Log(1+S/N
حداكثر ظرفيت كانال برابر 33.6kb/sمي شه.
يعني در بهترين شرايط و اگر سويچينگ بين user و isp مناسب باشه؛حداكثر سرعت connectبرابر 33.6 kb/sهست.
E1 كه 32 خط معوليه pstn توي اونا شبيه سازي شده و حداكثر ظرفيت اون 2.048 مگابيت هست.
اما در خطوط E1 كه در تمام ايران داراي پيش شماره 971 هستند.سويچينگ به كار رفته بين كاربر و isp ظرفيت بالاتري نسبت به خطوط معموليه انالوگ دارند.حداكثر ظرفيت در اين خطوط 56kb/s هست.البته سرعت connect با يك isp با توجه به سويچينگ به كار رفته در قسمت هاي مختلف شهر متفاوت است.ممكنه سرعت با يك isp در يه منطقه حداكثر 44 باشه ولي در يه منطقه حدااكثر 39kb/s.من تا حالا با هيچ كدوم از isp هاي با خط E1 سرعت بيشتر از 46 kb/s نداشتم.
در بعضي از مناطق هم كه خطوط خيلي قديمي هستن مثل مناطقي از تهران كه هنوز 6 شماره اي هستن E1 اصلا support نمي شه .و با انها درست رفتاري مثل خطوط انالوگ معمولي ميكنه.يعني حداكثر سرعت چه با isp هايي كه خط E1 دارن وچه با اونهايي كه خطوطشون انالوگه هون 33.6kb/s هست.</span>

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
<span style='color:darkblue'>حالا انقد سخنراني كردم يه سوال هم خودم بپرسم.اين مساله مدت هاست برام سواله و هنوز كه هنوزه كسي جواب درست حسابي به اون نداده.:
كورش اگه تعداد خط هاي شبيه سازي شده توي يه E1 ،32 تا باشه و پهناي باند هم حدا كثر 2.048 پس پهناي باند براي براي هر خط بايد دقيقا 64 كيلوبيت باشه نه 56 .پس اين 56 از كجا اومده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟</span>

mjme

Registered User
لایک‌ها
11
حالا انقد سخنراني كردم كورش يه سوال هم خودم بپرسم.اين مساله مدت هاست برام سواله و هنوز كه هنوزه كسي جواب درست حسابي به اون نداده.:
كورش اگه تعداد خط هاي شبيه سازي شده توي يه E1 &nbsp; ،32 تا باشه و پهناي باند هم حدا كثر 2.048 پس پهناي باند براي براي هر خط بايد دقيقا 64 كيلوبيت باشه نه 56 .پس اين 56 از كجا اومده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

راستي چرا :?: :?: :?:

و راستي كورش فكر كنم اينجا يكي از پر محتوا ترين فرومها داره ميشه ( يعني شده )

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
كوروش كجايي ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
الان تمام اموزشگاه هايي كه it training دارن دوره راه اندازي و نگهداريه isp رو برگزار ميكنن.مثل كهكشان ، ارينا،ايز ايران ،كاريار ارقام ،رايان نت و......................... جالب كه تقريبا همه جا قيمت همون 200000 تومن حداكثر 10000 تومن بالا و پايين .مطمينا براي يكي مثل شما كه مي خواي از صفر شروع كنيد خيلي مفيده

شما چه تجربه ايي در اين مورد دارين؟؟؟
<span style='color:darkblue'>والا من خودم به اين كلاسا نرفتم ولي مسلما براي كسي كه مي خواد از صفر شروع كنه بايد مفبد باشه.به هر صورت چيزي رو از دست نمي ديد شما كه بايد چند ميليون بابت isp خرج كنيد اين 200 هزار تومنم روش.</span>

mjme

Registered User
لایک‌ها
11
200 هزار تومن كلاس زياد مهم نيست . از اين ميترسم كه كلاسها بي محتوا باشن و يه جوري بخوان آدمو سر كيسه كنن. كاش يكي در اين مورد بيشتر مي دونست.

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
200 هزار تومن كلاس زياد مهم نيست &nbsp;. از اين ميترسم كه كلاسها بي محتوا باشن و يه جوري بخوان آدمو سر كيسه كنن. كاش يكي در اين مورد بيشتر مي دونست.
<span style='color:darkblue'>من فك ميكنم مفيد باشه و ارزش رفتن داشته باشه. اما تصميم نهايي با خودتونه.البته اينجوري كه پيش ميره فك كنم تمام مطالب لازم رو توي همين انجمن شبكه ياد بگيري. :D </span>

mjme

Registered User
لایک‌ها
11
200 هزار تومن كلاس زياد مهم نيست . از اين ميترسم كه كلاسها بي محتوا باشن و يه جوري بخوان آدمو سر كيسه كنن. كاش يكي در اين مورد بيشتر مي دونست.
<span style='color:darkblue'>من فك ميكنم مفيد باشه و ارزش رفتن داشته باشه. اما تصميم نهايي با خودتونه.البته اينجوري كه پيش ميره فك كنم تمام مطالب لازم رو توي همين انجمن شبكه ياد بگيري. :D </span>

ميدوني من حاضرم اين پول رو بدم به يه ISP يا جايي كه مستقيمن در حال انجام اين كارها هستن و به شكل كار آموز كار كنم . چون فكر ميكنم اينطوري بيشتر ياد بگيرم

mjme

Registered User
لایک‌ها
11
راستي اطلاعات كامل در مورد تعرفعه ها و خدمات و ... شركت مخابرات رو ميتونيد در اينجا ببينيد.
<a href='http://www.dci.ir' target='_blank'>http://www.dci.ir</a>

داشتن همچين سايتي هرچند از نظر محتوا خيلي خوبه ولي براي بزرگترين خدمات دهنده اينترنت ايران مايه آبروريزيه . واقعا براي مخابراتيا متاسفم

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4

ميدوني من حاضرم اين پول رو بدم به يه ISP يا جايي كه مستقيمن در حال انجام اين كارها هستن و به شكل كار آموز كار كنم . چون فكر ميكنم اينطوري بيشتر ياد بگيرم
<span style='color:darkblue'>اگه بتوني همچين isp پيدا كني كه كه خيلي خوبه .ولي يه سري از مطالب تيوري هم هست كه بايد ياد بگيري كه مسلما توي اون isp نميگن.</span>

mjme

Registered User
لایک‌ها
11
خب , فكر كنم سر و كله كورش پيدا شده. منتظريم تا از اطلاعات خوبت سو’ استفاده كنيم ;)
راستي اين 200تمين پست منه

aaber_piade

Registered User
لایک‌ها
25
آقا اين فيلمه نوذري رو مي بينيد كه؟ من يه امتيازي كه كلا الان نسبت به شما و بقيه دارم اينه كه من گردن سايت حق دارم، بعد شما تازه دويست تا پست زدين :D :D

mjme

Registered User
لایک‌ها
11
آقا اين فيلمه نوذري رو مي بينيد كه؟ من يه امتيازي كه كلا الان نسبت به شما و بقيه دارم اينه كه من گردن سايت حق دارم، بعد شما تازه دويست تا پست زدين :D :D

بي خيال ;) مي معذرت ميخوام كه اين موضوع رو اينجا گفتم . بهتره از بحث اصلي خارج نشيم . ممنون

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
<span style='color:darkblue'>كوروش هنوز به حالت عادي برنگشتي كه بتوني بنويسي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟</span>

بالا