• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمايي براي راه ا ندازي يك ISP

koorosh

Registered User
لایک‌ها
10
برگشتم ولی . . .
شرمنده بخاطر اينهمه تاخير
:(
حالا . . .
در مورد E1
يه سوال بپرسم. ميدونی همين خطوط آنالوگ هم سرعتشون 64 کيلوبيت بر ثانيه است؟!
پس چرا نميشه بيشتر از 33.600 Data Transfer انجام داد؟
بخاطر اينه که اون 64، سرعت خط و 33.600 پهنای باند خط است. اين دو به هم ربطی نداره.
پهنای باند به عواملی مانند مودم، Framing و . . . مربوط ميشه.
مثال ديگه همين FAX
اوايل سرعتش 2 کيلوبيت بر ثانيه بود. همينطور پيشرفت کرد تا حالا که FAX Ver 2 سرعتش 14.400 است.
از همين خطوط آنالوگ هم استفاده ميکنه ولی نميتونه بيشتر از اين ميزان رو پشتيبانی کنه.

در خطوط E1 هم همينطوره.
خط E1 در حقيقت يه خط تلفنه که 32 خط تلفن توش شبيه سازی شده.
(البته 30 تا از اونها قابل استفاده هستند، زيرا دو عدد از اونها برای A, B Channel (کنترل Signal) استفاده ميشن.)

با محاسبه ای که کردی سرعت خط رو درست بدست اوردی ولی اين محاسبه، پهنای باند رو نشون نميده.

خوش باشی . . .

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
<span style='color:darkblue'>سلام كوروش
خوشحالم كه برگشتي.و ممنون از توضيحاتت.اما:
1.سرعت خط؟؟؟؟ميشه يكم بيشتر مفهوم سرعت خط رو توضيح بدي؟؟؟؟؟؟
2.ُخط E1 از مركز مخابراتي تا isp كشيده ميشه ولي بين ما و isp همون خطوط معموليه pstnكه پهناي باندش حداكثر همون 33.6 هست.پس چرا با E1ميشه پهناي باند 56 كيلوبيت داشت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟</span>
موفق باشي.

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
<span style='color:darkblue'>كوروش جان بازم كه رفتي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/</span>

koorosh

Registered User
لایک‌ها
10
در مورد سرعت خط و پهنای باند:
خيابونی رو در نظر بگير که 40 متر عرض داره ولی اتومبيل ها فقط توی 20 متر از اون ميتونن تردد کنن.
(سرعت خط 40، پهنای باند 20)

خطوط تلفن آنالوگ سرعتی معادل 64 KB/S دارند.
وقتی دو خط آنالوگ رو به هم متصل ميکنی، نهايت پهنای باندی که در اختيار ميگذارن 33.600 KB/S است و وقتی يک خط آنالوگ رو به يک خط Digital E1 متصل ميکنی، پهنای باند نهايتا 56 KB/S خواهد بود.

mjme

Registered User
لایک‌ها
11
در مورد سرعت خط و پهنای باند:
خيابونی رو در نظر بگير که 40 متر عرض داره ولی اتومبيل ها فقط توی 20 متر از اون ميتونن تردد کنن.
(سرعت خط 40، پهنای باند 20)

خطوط تلفن آنالوگ سرعتی معادل 64 KB/S دارند.
وقتی دو خط آنالوگ رو به هم متصل ميکنی، نهايت پهنای باندی که در اختيار ميگذارن 33.600 KB/S است و وقتی يک خط آنالوگ رو به يک خط Digital E1 متصل ميکنی، پهنای باند نهايتا 56 KB/S خواهد بود.
خب به سلامتي كورش كبير برگشت . سلام

خوب شد اين نكته بالايي رو گفتي . همچين مثل قرص بدون آب مونده بود تو گلوم كه نپرس :!:

آقا كورش ميشه ما بيايم پيشت كار آموزي؟؟؟بخدا بچه خوبيم ;)

koorosh

Registered User
لایک‌ها
10
من خودم دنبال يکی ميگردم برم پيشش کارآموزی !

mjme

Registered User
لایک‌ها
11
من خودم دنبال يکی ميگردم برم پيشش کارآموزی !

جدي ميگم . از اين آدماي آويزون نيستم و لي دوست دارم ياد بگيرم

koorosh

Registered User
لایک‌ها
10
شوخی کردم ولی من الان شرايطم به گونه ای نيست که بتونم کسی رو کنار خودم داشته باشم.
اينکه ميخوای ياد بگيری خيلی عاليه. ايشاللا يه جای مناسب پيدا بشه و بتونی معلوماتت رو افزايش بدی.
:)

mjme

Registered User
لایک‌ها
11
شوخی کردم ولی من الان شرايطم به گونه ای نيست که بتونم کسی رو کنار خودم داشته باشم.
اينکه ميخوای ياد بگيری خيلی عاليه. ايشاللا يه جای مناسب پيدا بشه و بتونی معلوماتت رو افزايش بدی.
:)

پس لطفا مارو گوشه ذهنت به عنوان يه وردست بالقوه فراموش نكن

aryagohar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همگي خيلي اتفاقي گذرم به اينجا افتاد مثل اينكه بحث خيلي جدي هست. ميشه ما هم بيام تو.
البته خودم فعلاَ بدون اجازه مي خوام يه چيزايي بگم

دوستان عزيز با طناب پوسيده مخابرات توي چاه اينترنت نريد.
اگه مي خواهيد ISP بزنيد بهترين راه حل اينه
1-يه خط اختصاصي براي رفت از مخابرات يا يه ICP
2-يه دونه ديش دريافت از ماهواره براي تهران TelSatr12 گزينه خوبي هست.
3- به هيچ وجه روي خطوط آنالوگ حساب نكن نمي دن براي E1 بايد شركت ثبت كني و درخواست بدي مخابرات. بهتره شركت رو ثبت كني و اله مجوز بي مجوز.
4-فقط تجهيزات Cisco بگير بقيه آشغال هست. من همه رو امتحان كردم
اگه سوالي داشتي با شماره 09135410703 تماس بگير
موفق باشي

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
با
سلام به همگي خيلي اتفاقي گذرم به اينجا افتاد مثل اينكه بحث خيلي جدي هست. ميشه ما هم بيام تو.
البته خودم فعلاَ بدون اجازه مي خوام يه چيزايي بگم

دوستان عزيز با طناب پوسيده مخابرات توي چاه اينترنت نريد.
اگه مي خواهيد ISP بزنيد بهترين راه حل اينه
1-يه خط اختصاصي براي رفت از مخابرات يا يه ICP
2-يه دونه ديش دريافت از ماهواره براي تهران TelSatr12 گزينه خوبي هست.
3- به هيچ وجه روي خطوط آنالوگ حساب نكن نمي دن براي E1 بايد شركت ثبت كني و درخواست بدي مخابرات. بهتره شركت رو ثبت كني و اله مجوز بي مجوز.
4-فقط تجهيزات Cisco بگير بقيه آشغال هست. من همه رو امتحان كردم
اگه سوالي داشتي با شماره 09135410703 تماس بگير
موفق باشي
telestare 12?????????????????????اين اواخر به شدت روي اين ماهواره پارازيت ميندازن.من چند تا كافي نت رو ميشناسم كه با telestar12 كار ميكردن ولي اين چند ماه اصلا نتونستن استفاده كنن. در ضمن تا اونجايي كه من ميدونم اين ماهواره اصلا كيفيت مناسبي نداره و براي همين قيمتش خيلي پايينه.و بيشتر ازش استفاده soho ميكنن.
در ضمن منم پيشنهاد ميكنم كه از ديتاي مخابرات پهناي باند نگيري.چون واقعا اذيت كننده هست.

koorosh

Registered User
لایک‌ها
10
بشدت پيشنهاد ميكنم از پهناي باند مخابرات استفاده كنيد. اونهايي كه ميگن به درد نميخوره چفدر باهاش كار كردن؟ من الان چند تا شبكه در شهرهاي مختلف دستمه كه همه از مخابرات سرويس دارن و هيچ مشكلي هم نداره. همين تهران, همه راهها رو تست كردم, بهترين گزينه مخابراته . . .
مخابرات پسر خاله من نيست كه بخوام براش تبليغ كنم, ولي در حال حاظر بهترين سرويس رو در ايران ارائه ميده, قطعيهاش در مقايسه با سرويسهاي ديگه ناچيزه . . .
چقدر جالبه که دوستمون از طناب پوسيده مخابرات صحبت ميکنن و بعد ميخوان ازش به عنوان خط Send استفاده کنن!
اون راهي كه دوست تازه واردمون گفته بودن, استفاده از مخابرات به عنوان خط ارسال و استفاده از يك Dish براي دريافت است. مخابرات در حالت عادي اجازه عبور packet هايي باIP بغير از Range خودش رو نميده و همه رو Drop ميکنه. برای رفع اين مشکل از *** استفاده ميشه که Packet ها رو از مخابرات عبور بده و يه جای ديگه (مثلا تو امريکا) Route بشه .
اگه از نظر قيمت حساب کنی، اين راه در شرايطی ممکنه برات مقرون به صرفه باشه (مثلا از سرويس ArabSAT استفاده کنی).
ولی بسته به سرويست ممکنه اينگونه ارتباط نامتقارن دردی برات دوا نکنه.
در مورد Stability هم چه از مخابرات به عنوان Send استفاده کنی و چه Send Receive ، اگه قطعی داشته باشه هيچ فرقی نميکنه، چون اگه Send ات قطع بشه ديگه اون Dish هم به درد نميخوره.

hessamsh

Registered User
لایک‌ها
0
به نظر من اگه ميخواي استفاده بهينه ببري بهتره كه از مخابرات سرويس بگيري و در كنارش يك ديش دريافت هم بزاري كه به سرعتت كمك كنه چون ديش تنها هم دردسر قانوني و مشكل با مخابرات داره هم مديريتش سخته چون دائما بايد مواظبش باشي ولي سرويس مخابرات به جز روزي 2-3 بار ديگه مشكل نداره كه اونم خود به خود حل ميشه و كاري از دست تو بر نمياد. من كه همين كارو كردم و ازش راضيم .

mjme

Registered User
لایک‌ها
11
ايول بابا . ميبينم كه اينجا دوباره فعال شده. دستتون درد نكنه. راستيsoho چيه ديگه؟

mjme

Registered User
لایک‌ها
11
ايول بابا . ميبينم كه اينجا دوباره فعال شده. دستتون درد نكنه. راستيsoho چيه ديگه؟
Soho= small office /Home office

د نشد د. بيشتر توضيح بده . اينجا اگه چيزي ميگي حتي اگه بنظر خودت چيز بديهي باشه ممكنه براي ديگران سوال پيش بياره . پس لطفا هر چي ميدوني بريز بيرون؟ :idea:

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
Soho= small office /Home office

د نشد د. بيشتر توضيح بده . اينجا اگه چيزي ميگي حتي اگه بنظر خودت چيز بديهي باشه ممكنه براي ديگران سوال پيش بياره . پس لطفا هر چي ميدوني بريز بيرون؟ :idea:
همينطور كه از اسمش مشخصه يعني مورد استفادش براي خونه و دفاتر كوچيك هست و نميشه ازش استفاده حرفه اي كرد و از نظر قيمت و كيفيت هم پايين تر از موارد حرفه اي هست.
مثلا اجاره bandwidth روي ماهواره telestar با پهناي باند صفر تا 128 كيلو بيت در ماه حدود 40 هزار تومن هست كه يك نمونه soho هست
اما اجاره روي يه ماهواره ديگه با پهناي باند 512 تا 1 مگابيت با اختصاص مثلا 16 تا ip ممكنه چند ميليون تومن قيمت داشته باشه.
متوجه شديد؟؟؟؟

hmhzm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با عرض بهترين سلامها براي همه دوستان
ابتدا خواهشمندم از فونتي استفاده كنيدكه بشه همه مطلب را بخوانيم البته ممكن است كامپيوتر من مشكل داشته باشد كه راهنمايي بفرماييد

سوال ...
ما شركتي داريم با 100 تا كامپيوتر روميزي با 3 تا چاپگر سوزني وليزري و رنگي
ساختمان شركت 5 طبقه است و كامپيوترها در اطاقهايي بصورت نامنظم تقسيم شده اند مثلا در اطاقي 3 تا و در اطاقي ديگر 8 تا و در اطاقي ديگر يك كامپيوتر وجود دارد .
البته در 500 متري از اين شركت 9 كامپيوتر ديگر نيز وجود دارد كه
1- ميخواهيم تمام كامپيوتر ها با هم ارتباط داشته باشند
2- كاربران بتوانند از چاپگرهاي شركت استفاده كنند غير از آن 9 كامپيوتري كه در خارج شركت قرار دارند.
3-تمام كامپيوتر ها با اينترنت نيز استفاده كنند
اگر ممكن است دوستان راهنمايي كنند كه چطور مي شود با گمترين هزينه چنين شبكه اي رادرست كرد. سخت افزار و نرم افزار لازم را معرفي نماييد و
در صورت ممكن بفرماييد كه كدام توپولوژي بهتر است.شكلي ونموداري از كابل وسيم كشي شبكه را ارايه كنيد......
=============== متشكرم ==============13/5/82 =========

بالا