• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمايي در مورد خريد imate يا p910i دسته دو-كدوم رو بخرم

5

• 1

Votes: 0 0.0%
  • 2

• 3

• 4

Votes: 1 100.0%
  • 5

• Total voters
    1
  • Poll closed .

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
با سلام به همگي
اصل مطلب : دنبال گوشي imate بودم تا 380.000 تومان هم پول دارم چون دنبال دسته دوم خوب بودم ولي قسمت ما افتاد سر p910i يكي از دوستام آخه imate گير نياوردم حالا چند تا زحمت :
اگه imate دسته دوم خوب سراغ داريد به من اطلاع بديد
بعد p910i دوستم رو ميده 380.000 . باهاش كار كردم ولي ميخوايتم بدونم كدوم بهتره ميدونم imate
(windows mobile) و (p910i symbian) داره ولي ميگن imate آنتن دهي خوبي نداره و برنامهاش كم گير مياد و به كل مشكل داره البته در مورد p910i يه چيزايي ميدونم ولي ميگن گاهي قفل ميكنه

خلاصه
منو راهنمايي كنيد و اگه imate يا p910i دسته دوم خوب سراغ داريد جان هر چي مرده خبر بديد ;)
مرسي از همه
:blush: :D

ReD3ath++

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
7
در مورد نرم افزار کاملا درسته ... در حال حاضر Symbian سیستم عامل شماره یک موبایل در دنیاست ... و بنابراین نرم افزارهای آن بیشتر و راحتتر یافت میشوند...

omidgiahi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
كي گفته نرم افزار ويندوز مو بايل بد گير مياد يه سرچي بزنيد رو انترنت ببينيد تنوع و تعداد نرم افزار كدام سيستم عامل بيشتر است

sia999us

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
به نقل از mozaso0 :
با سلام به همگي
اصل مطلب : دنبال گوشي imate بودم تا 380.000 تومان هم پول دارم چون دنبال دسته دوم خوب بودم ولي قسمت ما افتاد سر p910i يكي از دوستام آخه imate گير نياوردم حالا چند تا زحمت :
اگه imate دسته دوم خوب سراغ داريد به من اطلاع بديد
بعد p910i دوستم رو ميده 380.000 . باهاش كار كردم ولي ميخوايتم بدونم كدوم بهتره ميدونم imate
(windows mobile) و (p910i symbian) داره ولي ميگن imate آنتن دهي خوبي نداره و برنامهاش كم گير مياد و به كل مشكل داره البته در مورد p910i يه چيزايي ميدونم ولي ميگن گاهي قفل ميكنه

خلاصه
منو راهنمايي كنيد و اگه imate يا p910i دسته دوم خوب سراغ داريد جان هر چي مرده خبر بديد ;)
مرسي از همه
:blush: :D

من 2 ماه هست كه p910 دارم 1 بارم قفل نكرده
در ضمن با imate هم كار كردم انتن دهيش مزخرف

ReD3ath++

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
7
مسلما نرم افزارهای Symbian بیشتره چون هم اکنون سهم Symbian از بازار سیستم عامل موبایل بیش از 70% است ...

omidgiahi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزيز همونطور كه اطلاع داريد گوشي هايي كه ويندوز دارن اول يك پي دي اي هستند بعد يه موبايل!!

sia999us

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
به نقل از omidgiahi :
دوست عزيز همونطور كه اطلاع داريد گوشي هايي كه ويندوز دارن اول يك پي دي اي هستند بعد يه موبايل!!

پش در نتيجه با انتن دهي بدي كه سرويسه مخابرات ايران داره و براي كسي كه استفاده از خط موبايل براش مهم هست خريد imate اشتباه بزرگيه :lol:

omidgiahi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از sia999us :
پش در نتيجه با انتن دهي بدي كه سرويسه مخابرات ايران داره و براي كسي كه استفاده از خط موبايل براش مهم هست خريد imate اشتباه بزرگيه :lol:
بله من هم با شما موافقم ولي كاراي جانبيش را هيچگوشي سيمبيني نداره

در ضمن از نظر خط دهي من تا حالا باهاش مشكلي نداشتم

sia999us

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
سلام
خوب اگه كاراي جانبيش مهم باشه و اندازش زياد مهم نباشه با 1 كم پول بيشتر ادم ميره لپ تاپ ميخره :lol:

mahdeen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
1- سيمبين 70% بازار اسمارت فون رو داره !!!!!! چه ربطي به pocket pc داره ؟؟؟؟ خوبه كه بدونين windows mobile قبل از اينكه وارد دنياي gsm بشه وجود داشته.. حتما ميدونين win ce چيه و روي چه دستگاه هايي بوده...
2- pocket pc رو با smartphone مقايسه نميكنن... p910 هر چي باشه اسمارتفون هست...
3- برنامه هاي windows mobile اينقدر زياد و متنوع هستن كه اصلا نميشه تصور كرد.. در ضمن با palm مقايسه كنين نه با سيمبين...
4- آنتن دهي يك شايعه بيش نيست.. از اونهايي كه دارن سوال كنين.. نه از فزوشنده ها و نه اينكه يكبار بگيرين دستتون.. و نگاه كنين چند خط داره... imate ppc رو نميدونم.. jam رو هم نميدونم.. ولي pda2k چندين مدل sony ericsson رو ميذاره توي جيبش در آنتن دهي... بار ها و بار ها با دوستانم كه هستيم اين مطلب رو ديدم...

جالبه بدونين كه صفحه windows mobile براي سيگنال موبايل 4 خط بيشتر نداره بر خلاف بقيه كه 5 خط براي gsm signal دارن... pda2k با دو خط به راحتي حرف ميزنه و همه كارهاشو انجام ميده.. در حاليكه 7610 با 4 خط قطع و وصل ميشه !!!!!!!

يك مطلب ديگه اينكه ميخوام imate بخرم يعني چي ؟؟؟ كدوم مدلش ؟؟؟ مثل اينكه بگيم ميخوام nokia بخرم...

mahdeen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از sia999us :
سلام
خوب اگه كاراي جانبيش مهم باشه و اندازش زياد مهم نباشه با 1 كم پول بيشتر ادم ميره لپ تاپ ميخره :lol:

شما pocket pc رو با laptop مقايسه ميكني ؟؟؟؟؟ لپتاپ رو ميذاري توي جيبت ؟؟؟؟ يا اينكه توش سيم كارت ميذاري ؟؟؟ ميتوني يك خرده پولتو بيشتر كني مثلا بري ماشين بخري !!!! اين حرف به همون اندازه بي ربط هست !!!!

mahdeen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
لطفا در زمينه هايي كه اطلاعات محدود دارين اينقدر قاطعانه و كلي اظهار نظر نكنين... به اون دوستمون هم اصلا خريد گوشي دست دوم رو پيشنهاد نميكنم...
متاسفانه مغازه دار هاي ايران با desktop pc نميتونن كار كنن چه برسه به pocket pc ... اظهار نظر هاي كارشناسانه زياد هم ميكنن... خوب شد زبون اين فروم انگليسي نيست وگرنه خارجي ها ميومدن ميخوندن ميخنديدن بهمون...

sia999us

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
اگه درست بخوني ميبيني كه نوشتم (اگه اندازش مهم نباشه) قبلشم راجب به انتن دهيش بحث بود
در ضمن قربون شما كه اطلاعاتت كامله!!!

sia999us

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
به نقل از mahdeen :
1- سيمبين 70% بازار اسمارت فون رو داره !!!!!! چه ربطي به pocket pc داره ؟؟؟؟ خوبه كه بدونين windows mobile قبل از اينكه وارد دنياي gsm بشه وجود داشته.. حتما ميدونين win ce چيه و روي چه دستگاه هايي بوده...
2- pocket pc رو با smartphone مقايسه نميكنن... p910 هر چي باشه اسمارتفون هست...
3- برنامه هاي windows mobile اينقدر زياد و متنوع هستن كه اصلا نميشه تصور كرد.. در ضمن با palm مقايسه كنين نه با سيمبين...
4- آنتن دهي يك شايعه بيش نيست.. از اونهايي كه دارن سوال كنين.. نه از فزوشنده ها و نه اينكه يكبار بگيرين دستتون.. و نگاه كنين چند خط داره... imate ppc رو نميدونم.. jam رو هم نميدونم.. ولي pda2k چندين مدل sony ericsson رو ميذاره توي جيبش در آنتن دهي... بار ها و بار ها با دوستانم كه هستيم اين مطلب رو ديدم...

جالبه بدونين كه صفحه windows mobile براي سيگنال موبايل 4 خط بيشتر نداره بر خلاف بقيه كه 5 خط براي gsm signal دارن... pda2k با دو خط به راحتي حرف ميزنه و همه كارهاشو انجام ميده.. در حاليكه 7610 با 4 خط قطع و وصل ميشه !!!!!!!

يك مطلب ديگه اينكه ميخوام imate بخرم يعني چي ؟؟؟ كدوم مدلش ؟؟؟ مثل اينكه بگيم ميخوام nokia بخرم...

من imate jam داشتم انتن دهيش مزخرف بوده
از اوناي كه داشتن بپرس!

mahdeen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اگه jam مذخرف بوده پس نگو imate مذخرفه !!!!! در ضمن اين برداشت شما بوده... شما برداشت خودت رو حقيقت ميدوني ؟؟؟؟

قربون اطلاعات كاملم بري...

mahdeen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از sia999us :
اگه درست بخوني ميبيني كه نوشتم (اگه اندازش مهم نباشه) قبلشم راجب به انتن دهيش بحث بود
در ضمن قربون شما كه اطلاعاتت كامله!!!

راجع به آنتن دهي بحث بود و شما laptop رو توصيه كردي ؟؟؟؟
اندازه اش هم كه مهم نباشه... اصلا دو تا چيز مختلف هستن و من ميگم آخه چطوري ميتونن جايگزين هم بشن ؟؟؟؟ چه ربطي دارن به هم ؟؟؟؟

از قديم و نديم گفتن خانم چراغي چه ربطي به آقاي گودرزي داره...

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
بنظر من p910 بهتره و دلايل دوستن رو هم كافي مي دونم .
جناب مهدين در اين تاپيك كاملا مشخص شد تعصب شما روي آنتي سوني مي باشد همانطور كه در 2 تاپيك ديگر در
دو انجمن مختلف ديگر هم ديده بوديم . پس لطفا نگوييد من بدون تعصب حرف مي زنم .

mahdeen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آخه آدم ضد چيزي مگه ميتونه تعصب داشته باشه ؟؟؟؟؟
تعصب مربوط به علاقه به چيزي هست تين تين خان... وقتي شما روي يك چيزي تعصب داري و من عيبش رو بگم كه نميشه تعصب... تعصب آنتي سوني يعني چي ؟؟؟ چرا حرفهاي بچه ها رو ميزني...

در ضمن مگه من گفتم p910 بده ؟؟؟؟؟؟ بابا شما ها چرا متوجه نميشين !!!!! اون اسمارت فونه !!!! اون يكي pocket pc اصلا اينها رو كه با هم مقايسه نميكنن... با اين دوستمون هم بحث سر آنتن دهي imate بود ...

شما هم كه هنوز دلت از اون موقع پره !!!! حالا ما شديم متعصب و شما شدي حقيقت گو ؟؟؟؟ باز هم كه همه دوستان مطلع جمع شدن و اظهار نظر ميكنن و ميخوان جنجال به پا كنن...

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از mahdeen :
آخه آدم ضد چيزي مگه ميتونه تعصب داشته باشه ؟؟؟؟؟
تعصب مربوط به علاقه به چيزي هست تين تين خان... وقتي شما روي يك چيزي تعصب داري و من عيبش رو بگم كه نميشه تعصب... تعصب آنتي سوني يعني چي ؟؟؟ چرا حرفهاي بچه ها رو ميزني...

در ضمن مگه من گفتم p910 بده ؟؟؟؟؟؟ بابا شما ها چرا متوجه نميشين !!!!! اون اسمارت فونه !!!! اون يكي pocket pc اصلا اينها رو كه با هم مقايسه نميكنن... با اين دوستمون هم بحث سر آنتن دهي imate بود ...

شما هم كه هنوز دلت از اون موقع پره !!!! حالا ما شديم متعصب و شما شدي حقيقت گو ؟؟؟؟ باز هم كه همه دوستان مطلع جمع شدن و اظهار نظر ميكنن و ميخوان جنجال به پا كنن...
من دلم پر نيست ولي اگه شما اوني كه گفتم نيستي يك آدم عيب جو و بد بين هستي .
بعدم گفتي كه آي ميت اونو ميزاره تو جيبش . اگه قابل مقايسه نيست چرا اين حرف رو زدين ؟

mahdeen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
تين تين جان.. خوب بگو از چي ناراحت شدي...

من مقايسه اي از نظر كارايي نكردم... آنتن دهي همه گوشي ها رو با هم مقايسه ميكنن... ولي به نظر تو فقط آنتن دهي ميتونه كافي باشه ؟؟؟ من گفتم امكانات سخت افزاري و نرم افزاريشون قابل مقايسه نيستن براي اينكه كاملا فرق ميكنن با هم...همه ما هم امكانات windows mobile رو راجع بهش شنيديم... ولي آنتن دهي رو ميشه به عنوان يك گوشي با هر گوشي ديگه اي مقايسه كرد...

من اگه گفتم ميذاره تو جيبش منظورم بي احترامي به سوني جان نبود... يك تجربه شخصي بود... محض اطلاع شما نامزد بنده گوشي اش SE هست و ما دائما كه با هم بيرون هستيم پدر مادر ايشون از اينكه اون در دسترس نيست ولي موبايل من زنگ ميخوره تعجب ميكنن... يا مثلا هر دو كه شروع ميكنيم به شماره گرفتن من موفق ميشم ولي اون نميتونه !!!. اين يك تجربه ساده هست... یا کیفیت صدا و قطع و وصل شدن... تازه جالبه بدوني كه من خودم اون گوشي رو براش خريدم !!!! اين هم براي اينكه بهت ثابت شه من هيچ خصومتي با SE ندارم...

بالا