• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمايي در مورد خريد imate يا p910i دسته دو-كدوم رو بخرم

5

• 1

Votes: 0 0.0%
  • 2

• 3

• 4

Votes: 1 100.0%
  • 5

• Total voters
    1
  • Poll closed .

mahdeen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
در ضمن در مورد عیب جویی و بد بینی باید عرض کنم خدمت شما
در مورد این جور وسایل عیب جو بودن لازم هم هست... شما دوست داری یک وسیله ای که میخری عیبش رو ندونی ؟؟؟؟ عیب جویی از آدم ها بد هست ولی از یک دستگاه عیب جویی مفید هم هست... شما از من بخواه که من عیب های pda2k رو بهت بگم.. من همه اش رو بهت ميگم.. مگه بده ؟؟؟؟ والا به خدا به هيچ كسي هم بر نميخوره...

عيب جويي با قدرت تشخيص معايب خيلي فرق ميكنه... اين همه آدم هايي كه review مينويسن راجع يه محصولات مختلف با اين تفسير شما همه آدم هاي عيب جويي هستن... اون خصلت عيب جويي با عيب يابي يك دستگاه خيلي فرق ميكنه...

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
هيچ چيزي بدون عيب نيست ولي اينكه شما مي گي من بدون تعصب حرف مي زنم من كمي شك بردم كه چرا حرفهاي
بدون تعصب شما در جايي جز تاپيكهايي كه مربوط به سوني و مقايسه اون است زده نمي شه و من كمي به صدق و
صحت اين حرف شما شك كردم . از نظر آنتن دهي من كاملا با شما مخالفم و نظرم اينه كه آنتن دهي يك گوشي در
سيستم هاي مخابراتي كشور ايران قابل تشخيص نيست و همه ي گوشيها مشابه كار مي دن . ولي از نظر كارايي
و ريخت و قيافه و نرم افزار و سخت افزار و خدمات پس از فروش و .... من با سوني اريكسون و كلا با سيمبين موافقم .
مثلا بزرگترين عيب سوني اريكسون ( كه من به شخصه دليلش رو مي دونم ) : توليد گوشي با بهترين امكانات اما بدون
سيستم عامل خوب مثل سيمبين . فقط هم كه نمي گيم سوني اريكسون . بنظر من گوشيهاي موتورولا سري A
از سري P سوني اريكسون ( بنظر من ) بهتره . خداحافظ

mahdeen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ممنون از نظر شما... نظرات شما كاملا براي من محترم هست.. من خودم هميشه گوشي هاي SE رو پيشنهاد دادم به اطرافيانم... و مطمئن باش متعصب روي هيچ brand خاصي نيستم... اينكه هر جا بحث سوني پيش مياد من پيدام ميشه اتفاقي هست.. شما از بقيه جاهايي كه من هستم خبر نداري... شما هر جا بحث سوني هست مياي و من رو هم ميبيني !!!!!!!

اين اطمينان رو هم به شما ميدم كه در آينده خواهيم ديد كه چطور windows در همه موبايل ها ديده ميشه... استفاده از سيستم عامل پيشرفته مثل windows نيازمند اطلاعات سطح بالاي كاربر هست... و اين اتفاق شايد به اين زودي نيفته چون همه مردم نميتونن و نياز هم ندارن...

sia999us

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
به نقل از mahdeen :
اگه jam مذخرف بوده پس نگو imate مذخرفه !!!!! در ضمن اين برداشت شما بوده... شما برداشت خودت رو حقيقت ميدوني ؟؟؟؟

قربون اطلاعات كاملم بري...

اينجا 1 فروم هست كه هر كسي اطلاعات شخصي خودش رو بده
نه كار خونه سوني اريكسون ماله باباي منه نه....
شما كه انقدر تعصب داري برو 1 وب لاگ درست كن بشين از صبح تا شب از imate به به چه چه بنويس و از سوني اريكسون بد بگو
فقط قبلش يادت باشه نذاري هيچكي برات comment بذاره :lol:
بعدم معلوم شد شما چه قدر اطلاعاتتون كامله كه ميگين انتن دهي همه گوشيها تو ايران تقريبا يكيه!!!
ولي اگر با قربون رفتن من مشكلت رفع ميشه و خوشحال ميشي عيب نداره من قربونه اطلاعاتتم ميرم!

mahdeen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از sia999us :
اينجا 1 فروم هست كه هر كسي اطلاعات شخصي خودش رو بده
نه كار خونه سوني اريكسون ماله باباي منه نه....
شما كه انقدر تعصب داري برو 1 وب لاگ درست كن بشين از صبح تا شب از imate به به چه چه بنويس و از سوني اريكسون بد بگو
فقط قبلش يادت باشه نذاري هيچكي برات comment بذاره :lol:
بعدم معلوم شد شما چه قدر اطلاعاتتون كامله كه ميگين انتن دهي همه گوشيها تو ايران تقريبا يكيه!!!
ولي اگر با قربون رفتن من مشكلت رفع ميشه و خوشحال ميشي عيب نداره من قربونه اطلاعاتتم ميرم!

اطلاعات شخصي خودت رو بده.. ولي وقتي كه مطمئن شدي كه صحيح هست... نه اينكه تراوشات ذهن خودت رو به خورد مردم بدي...

من به به و چه چه نكردم فقط حرف هاي شما رو تكذيب كردم... حرفهايي كه مشخص بود از روي دليل و تجربه گفته نشده...
پاش افتاده كلي هم ايراد گرفتم... من كي گفتم آنتن دهي همه گوشي ها يكي هست ؟؟؟؟؟ حرف توي دهن من ميذاري ؟؟؟؟ يك خرده با دقت بخون تا بفهمي آدم چي ميگه...
در مورد اطلاعات هم ديگه لازم نيست بحثي بشه.. چون من اينجا شناخته شده هستم... شما هم اگه ميخواي بيشتر بدوني بيشتر مطالعه كن...
شما كه pocket pc و laptop رو زياد فرقي قائل نيستي براشون .. پس اصلا دليلي براي بحث وجود نداره...

SHAH_RAM

Registered User
لایک‌ها
1
آقا مهدين نظرت راجع به پالم وان چيه؟
به نظر چيزه باحالي مياد تو ايران هست؟
در ضمن وقتي دو تا محصول رو با هم مقايسه ميكنيد هر چه قدر هم با هم بيربط باشه .. گفتن قيمتشون به خوانندگان كمك بسياري ميكنه! :f34r:
در ضمن موتورلا معمولي هاش تو ايران پيدا نميشه چه برسه به سري ِA !!!

mahdeen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
palm سيستم عامل بسيار معروف دستگاه هاي handheld هست كه دستگاه هاي palmone از اين سيستم استفاده ميكنن... راجع بهش صحبت هايي شده در همين فروم... قبل از windows عرضه شد و دستگاه هايي كه سيم كارت بخورن هم از سري treo هستن... اون هم در ايران ميشه گير آورد... تنوع نرم افزاري بسيار بالايي داره.. كاربر هاي حرفه ايش هنوز هم دستگاه هاي خودشونو كنار نذاشتن... وقتي كه windows وارد رقابت شد اوايل كار به پاي پام نميرسيد (palm رو پام تلفظ كنين) ولي اخيرا ركورد فروش دستگاه هاي windows-based از palm-based بيشتر شده و خيلي ها ميگن ديگه palm بازي رو باخته... ولي به هر حال اين پايان كارش نيست و به كارش ادامه ميده .. همونطوري كه apple به كارش ادامه داده...و شايد دوباره از windows جلو زد... كلا در مورد مفايسه windows و palm مقالات خيلي زيادي پيدا ميشه توي اينترنت...

نميشه فراموش شده فرض كردش.. چون نرم افزار هاي به شدت قدرتمندي داره و ممكنه حالا حالا ها توي دست طرفدارانش ديده بشه... در مورد وضعيت اش در ايران هم نميدونم تا چه حد در دسترس هست نرم افزار هاش...

در مورد مقايسه هاي انجام شده هم من از اولش گفتم كه اين ها اصلا هم كلاس نيستن.... چه از نظر كارايي چه از نظر قيمت و غيره... دوستان متعصب زياد ميونه خوبي با windows نداشتن.. اصلا مقايسه درستي نبود
اصلا به هيچ وجه نميشه symbian رو با windows mobile ppc edition مقايسه كرد... با smartphone edition ميشه...

.. آنتن دهي هم كه جاي 1000 تا سوال داره... به هر حال.. شما اينجا تازه واردي و پست هاي ما رو خوندي فكر نكني ما اينجا همش داريم دعوا ميكنيم !!!! به جمع ما خوش اومدي... شما ديد صحيحي داشتي كه palm رو مقايسه كردي... بعضي از دوستان همه اين دستگاه ها رو به ديد يك گوشي موبايل نگاه ميكنن...

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
از همه ممنونم اندازه يك دنيا و اينكه در ضمن ممكنه دسته دو بهم معرفي كنيد بعد
mahdeen جان شما درست ميگيد منظورم pocket pc هستش و
آقاي omidgiahi شما ميگيد كه windows mobile قدرت بيشتري از Symbian داره و نرم افزارهاش هم زياده ؟
تازه با سيستم مذخرف مخابرات ايران كه ديگه جا براي ثبت نام sms نداره چه انتظاري ميشه از آنتن دهي داشت :blink:
خوب حالا بحث آنتن دهي به كنار !!!! يك اقايي رو تو مترو ديدم كه imate ppc داشت و ميگفت كه با بلوتوس به همه فايل ميفرستم ولي نميتونم بگيرم و گفت روش ميشه نرم افزارهاي قديمي كه روي win98 اجرا ميشدن مثل winamp 1.5 يا 2.0 نصب كرد !!!!!مقايسه p910i و imate pocket pc اصلا درست نيست mahdeen :p جان درست ميگه :D
ولي من كاربري هستم كه اي با p910i و p900 كار كردم ولي يه بارم imateppc رو دستم نگرفتم ولي ديدم :rolleyes:
(تو جمهوري و دست اون آقاهه تو مترو) :blush:
در مورد هر دو هم اطلاعات در حد ديدن مشخصات تو سايتهاي مختلف دارم ولي imate ppc رو بيشتر قبول دارم چون windows mobile بسيار قدرتي microsoft روشه كه روزي در دنياي ارتباطات همه گير ميشه
:blush:
اما
سوني هم بد نيست ولي با سخست افزار عاليش symbian روشه و اينكه اين se كه نامزد شما داره چيه sony ericsson يا imate ppc و در ضمن بنده بيشتر از 400 تا هزاري سبز متاليك بيشتر نميتونم بدم به خاطر همين دنبال دسته دو هستم :f34r:

mahdeen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوست عزيز در مورد bluetooth بايد بگم كه ... توجه داشته باش كه كار كردن با windows mobile يك مقداري سخت تر از بقيه سيستم هاس... هميشه سيستم هاي قدرتمند تر پيچيده تر هم ميشن چون حالت هاي مختلفي رو پشتيباني ميكنن.. اون بنده خدايي هم كه نتونسته با بلوتوث file transfer انجام بده دليل نداره عيب از دستگاه باشه... اولا اينكه بايد update هاي windows رو از سايت imate بگيره و بريزه.. همچنين تنظيم هاي بلوتوث اش بايد كنترل بشه... در مورد همين بلوتوث بايد بگم كه WM PPC خيلي امكانات فراوون و جالبي داره كه جاش نيست اينجا بحث بشه....
در مورد نرم افزار ها ... اونطور نيست كه شما نرم افزار win98 رو روش بريزي.. خودش براي خودش platform جداگانه اي داره... winamp اش فرق ميكنه .. office اش فرق ميكنه.. منظورم از نظر كد نويسي و برنامه بود.. و گرنه ظاهرش هيچ فرقي نداره...

SHAH_RAM

Registered User
لایک‌ها
1
مرسي مهدين جان! بسيار خوشحالم كه تو اين فروم عضو شدم!
من palmOne Treo 650 رو از کجا میتونم گیر بیارم و چند! علائدین داره؟
راستی شما Imateh jam رو پیشنهاد میکنید یا PDA2K ؟
قيمت هاشم اگه ميدوني بهم بگو ممنون!

mahdeen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
خواهش ميكنم...
من زياد در مورد محصولات palm اطلاعات ندارم... ولي پايتخت رو بگردي بهتر نتيجه ميگيري ...

در مورد انتخاب بين palm و windows بايد بگم كه نميشه كلي گويي كرد .. به هر حال اين دو تا رقيب هم هستن و هر كدوم محاسن خودشون رو دارن... ولي من فكر ميكنم كه در ايران شرايط به نفع windows هست... يك نمونه اش همين فروم هست كه ميبيني چقدر كاربر windows داره.. ولي من كه تا حالا كسي رو نديدم اينجا palm داشته باشه... يا مثلا فراووني برنامه هاي windows رو ببين. در همين فروم چقدر معرفي شدن ولي هيچ فرومي ايراني پيدا ميكني كه اينقدر راجع به palm چيزي باشه ؟؟؟ در كل اين مسائل باعث ميشه كه palm زياد شناخته شده هم نباشه... ولي باز هم ميل خودته.. اگه به منابع برنامه هاش دسترسي داري و ميتوني از جاي مطمئن و با گارانتي مطمئن خود دستگاه رو بخري به هر حال ممكنه ارزشش رو داشته باشه...

و در مورد انتخاب بين jam و pda2k : :p
من فكر كنم هر كسي كه ميخواد يك ppc phone بخره بين انتخاب اين دو تا گير ميكنه !!!!! شما همين فروم رو بگردي ميبيني كه تا حالا چند نفر سر خريد اين دو موندن و چقدر هم بحث شده... خود من هم يكيشون !!! :p ولي من الان دارم به اين نتيجه ميرسم كه اين دو تا اصلا رقيب هم نيستن و دو محصول متفاوت هستن براي سليقه هاي متفاوت...
مشخصات شون رو ميدوني حتما من هم براي چندمين بار اين دوتا رو به خاطر تازه وارد بودن شما مقايسه ميكنم منتها اين دفعه به يك مدل ديگه:

مزيت هاي pda2k در مقابل jam:
- 64 مگابايت ram بيشتر ( كه به نظر من خيلي مهمه )
- صفحه كليد ( براي word و sms بسيار مفيد هست.. هر چند بعضي ها با قلم راحت تر هستند )
- wifi (اگه استفاده داري كه اصلا فكر jam رو نكن )
- كليد هاي panel ( همه چور استفاده ميشه كرد.. به خصوص براي بازي خيلي مناسبه)

مزيت هاي jam در مقابل pda2k:
- اندازه كوچك !!!
- دوربين 1.3 مگا پيكسلي
- cpu سريعتر.. 416 ر مقابل 400 Mhz البته اين 16 مگا هرتز محسوس نيست حتي ram كمتر باعث ميشه jam كند تر هم باشه
- قيمت ارزانتر !!

اين يك بررسي ساده بود... مسائل ديگه اي مثل cradle داشتن pda2k ( پايه روميزي ) و اندازه بزرگتر LCD و ... هم هستن كه شايد براي يعضي ها مهم باشه...

قيمت دقيق روز رو ندارم .. ولي فكر ميكنم. pda2kقيمتش 730 اينها باشه...jam هم 100 تومن ارزانتر... باز هم به گارانتي و ... بستگي داره... 45 تومن هم براي حداقل 512 sd بايد كنار بزاري... بيشتر هم خواستي ميل خودته...

موفق باشي

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
دوست عزيز من اگه گفتم آنتن دهي همه گوشيها تو ايران يكيه و يد و خوب نداره دليل دارم .
واسه اينكه هر گوشي يكجا خوب آنتن مي ده و يك جا بد . مثلا اين حرف كه آي ميت بهتر از سوني اريكسون يا
سوني اريكسون بهتر از آي ميت يا سامسونگ و نوكيا از همه بهتر آنتن مي دن كاملا غلطه و اين رو تجربه به من
ثابت كرده . دو تا موبايل داشتم يكي نوكيا 2210 يكي هم زيمنس سي ايكس 65 . تو بيابون خدا نوكيا آنتن نداد ولي
زيمنس آنتن داد . و بعد هم كمي در طرز صحبت كردن خود تامل كنيد و ببينيد كي به كيه و چي به چيه :(
راستي من كي گفتم موتورولا سري آ تو ايران هست ؟ :blink:

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
به نقل از tintin :
دوست عزيز من اگه گفتم آنتن دهي همه گوشيها تو ايران يكيه و يد و خوب نداره دليل دارم .
واسه اينكه هر گوشي يكجا خوب آنتن مي ده و يك جا بد . مثلا اين حرف كه آي ميت بهتر از سوني اريكسون يا
سوني اريكسون بهتر از آي ميت يا سامسونگ و نوكيا از همه بهتر آنتن مي دن كاملا غلطه و اين رو تجربه به من
ثابت كرده . دو تا موبايل داشتم يكي نوكيا 2210 يكي هم زيمنس سي ايكس 65 . تو بيابون خدا نوكيا آنتن نداد ولي
زيمنس آنتن داد . و بعد هم كمي در طرز صحبت كردن خود تامل كنيد و ببينيد كي به كيه و چي به چيه :(
راستي من كي گفتم موتورولا سري آ تو ايران هست ؟ :blink:

سلام به همه و اميدوارم خوب باشيد و سرحال
tintin عزيز اگه منظور شما منم خيلي ببخشيد
:(
mahdeen دستت درد نكنه از اين اطلاعات خوبت ;) و اينكه بچه ها اگه imate pocket pc دسته دو سراغ داريد بگيد تا 450 تومن . پولم نميرسه كه نو بخرم ولي حدود دو هفته پيش از تماشا تو علائدين پرسيدم گفت گير مياد و تا 410 يا 420 هم هست پس ترو خدا اگه سراغ داريد حتما بگيد

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از mozaso0 :
سلام به همه و اميدوارم خوب باشيد و سرحال
tintin عزيز اگه منظور شما منم خيلي ببخشيد
:(
mahdeen دستت درد نكنه از اين اطلاعات خوبت ;) و اينكه بچه ها اگه imate pocket pc دسته دو سراغ داريد بگيد تا 450 تومن . پولم نميرسه كه نو بخرم ولي حدود دو هفته پيش از تماشا تو علائدين پرسيدم گفت گير مياد و تا 410 يا 420 هم هست پس ترو خدا اگه سراغ داريد حتما بگيد
نه جونم . كي با شما بود :)

akooo

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام بههمه ببخشيد كه پا برهنه اومدم تو يه بحثتون
كسي ميدونه كه فرق P910 i با P910 a چیه و آیا فرانسوی و چینی داره؟

akooo

Registered User
لایک‌ها
0
1-كسي ميدونه كه فرق P910 i با P910 a چیه و آیا فرانسوی و چینی داره؟

2- چرا دوربین P910 i اینقدر ضعیفه: VGA, 640x480 pixels (عجیب نیست؟) :eek:

3- قيمت P910 i فرانسوی و P910 i چینی چنده؟

Mazy_ka2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از mozaso0 :
با سلام به همگي
اصل مطلب : دنبال گوشي imate بودم تا 380.000 تومان هم پول دارم چون دنبال دسته دوم خوب بودم ولي قسمت ما افتاد سر p910i يكي از دوستام آخه imate گير نياوردم حالا چند تا زحمت :
اگه imate دسته دوم خوب سراغ داريد به من اطلاع بديد
بعد p910i دوستم رو ميده 380.000 . باهاش كار كردم ولي ميخوايتم بدونم كدوم بهتره ميدونم imate
(windows mobile) و (p910i symbian) داره ولي ميگن imate آنتن دهي خوبي نداره و برنامهاش كم گير مياد و به كل مشكل داره البته در مورد p910i يه چيزايي ميدونم ولي ميگن گاهي قفل ميكنه

خلاصه
منو راهنمايي كنيد و اگه imate يا p910i دسته دوم خوب سراغ داريد جان هر چي مرده خبر بديد ;)
مرسي از همه
:blush: :D
ba salam
man har do gooshi rodidam va ba p900i va p910i kar kardam imate barnamehaye jalebi dare valy anten nemideh dar avaz p910i barname haye jalebi nadare va sakht gir miad valy kheyli khoob anten mide
dar zamn p900i va p910i be tartib 445000T va 550000 hast (age asli bashe) va imate ppc2003 dige to iran nemiad va be jash imate jam miad ke 650000 hast

akooo

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از akooo :
در ضمن دو سئوال ديگه : :blush:

1- يه P910 i کار کرده تمیز تمیزبا تمام وسایل و به گفته طرف فرانسوی اصل چند می ارزه (طرف گفته اگه بخوای نصفشو الان بده نصفشو 20 روز دیگه) چون فروشنده عجله داره و ممکنه بفروشتش اگه ممکنه هرچه زودتر نظر بدین

2- چرا دوربین P910 i اینقدر ضعیفه: VGA, 640x480 pixels (عجیب نیست؟) :eek:

پس چینی و فرانسوی راسته؟

SHAH_RAM

Registered User
لایک‌ها
1
مهدين جان خيلي خيلي ممنونم!

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
به نقل از Mazy_ka2001 :
ba salam
man har do gooshi rodidam va ba p900i va p910i kar kardam imate barnamehaye jalebi dare valy anten nemideh dar avaz p910i barname haye jalebi nadare va sakht gir miad valy kheyli khoob anten mide
dar zamn p900i va p910i be tartib 445000T va 550000 hast (age asli bashe) va imate ppc2003 dige to iran nemiad va be jash imate jam miad ke 650000 hast
خيلي ممنون ولي دسته دو imate سراغ نداريد تا 400 تومن :)

بالا