خواهش ميكنم...
من زياد در مورد محصولات palm اطلاعات ندارم... ولي پايتخت رو بگردي بهتر نتيجه ميگيري ...
در مورد انتخاب بين palm و windows بايد بگم كه نميشه كلي گويي كرد .. به هر حال اين دو تا رقيب هم هستن و هر كدوم محاسن خودشون رو دارن... ولي من فكر ميكنم كه در ايران شرايط به نفع windows هست... يك نمونه اش همين فروم هست كه ميبيني چقدر كاربر windows داره.. ولي من كه تا حالا كسي رو نديدم اينجا palm داشته باشه... يا مثلا فراووني برنامه هاي windows رو ببين. در همين فروم چقدر معرفي شدن ولي هيچ فرومي ايراني پيدا ميكني كه اينقدر راجع به palm چيزي باشه ؟؟؟ در كل اين مسائل باعث ميشه كه palm زياد شناخته شده هم نباشه... ولي باز هم ميل خودته.. اگه به منابع برنامه هاش دسترسي داري و ميتوني از جاي مطمئن و با گارانتي مطمئن خود دستگاه رو بخري به هر حال ممكنه ارزشش رو داشته باشه...
و در مورد انتخاب بين jam و pda2k :
من فكر كنم هر كسي كه ميخواد يك ppc phone بخره بين انتخاب اين دو تا گير ميكنه !!!!! شما همين فروم رو بگردي ميبيني كه تا حالا چند نفر سر خريد اين دو موندن و چقدر هم بحث شده... خود من هم يكيشون !!!
ولي من الان دارم به اين نتيجه ميرسم كه اين دو تا اصلا رقيب هم نيستن و دو محصول متفاوت هستن براي سليقه هاي متفاوت...
مشخصات شون رو ميدوني حتما من هم براي چندمين بار اين دوتا رو به خاطر تازه وارد بودن شما مقايسه ميكنم منتها اين دفعه به يك مدل ديگه:
مزيت هاي pda2k در مقابل jam:
- 64 مگابايت ram بيشتر ( كه به نظر من خيلي مهمه )
- صفحه كليد ( براي word و sms بسيار مفيد هست.. هر چند بعضي ها با قلم راحت تر هستند )
- wifi (اگه استفاده داري كه اصلا فكر jam رو نكن )
- كليد هاي panel ( همه چور استفاده ميشه كرد.. به خصوص براي بازي خيلي مناسبه)
مزيت هاي jam در مقابل pda2k:
- اندازه كوچك !!!
- دوربين 1.3 مگا پيكسلي
- cpu سريعتر.. 416 ر مقابل 400 Mhz البته اين 16 مگا هرتز محسوس نيست حتي ram كمتر باعث ميشه jam كند تر هم باشه
- قيمت ارزانتر !!
اين يك بررسي ساده بود... مسائل ديگه اي مثل cradle داشتن pda2k ( پايه روميزي ) و اندازه بزرگتر LCD و ... هم هستن كه شايد براي يعضي ها مهم باشه...
قيمت دقيق روز رو ندارم .. ولي فكر ميكنم. pda2kقيمتش 730 اينها باشه...jam هم 100 تومن ارزانتر... باز هم به گارانتي و ... بستگي داره... 45 تومن هم براي حداقل 512 sd بايد كنار بزاري... بيشتر هم خواستي ميل خودته...
موفق باشي