• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمايي در مورد خريد imate يا p910i دسته دو-كدوم رو بخرم

5

• 1

Votes: 0 0.0%
  • 2

• 3

• 4

Votes: 1 100.0%
  • 5

• Total voters
    1
  • Poll closed .

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
به نقل از mahdeen :
خواهش ميكنم...
من زياد در مورد محصولات palm اطلاعات ندارم... ولي پايتخت رو بگردي بهتر نتيجه ميگيري ...

در مورد انتخاب بين palm و windows بايد بگم كه نميشه كلي گويي كرد .. به هر حال اين دو تا رقيب هم هستن و هر كدوم محاسن خودشون رو دارن... ولي من فكر ميكنم كه در ايران شرايط به نفع windows هست... يك نمونه اش همين فروم هست كه ميبيني چقدر كاربر windows داره.. ولي من كه تا حالا كسي رو نديدم اينجا palm داشته باشه... يا مثلا فراووني برنامه هاي windows رو ببين. در همين فروم چقدر معرفي شدن ولي هيچ فرومي ايراني پيدا ميكني كه اينقدر راجع به palm چيزي باشه ؟؟؟ در كل اين مسائل باعث ميشه كه palm زياد شناخته شده هم نباشه... ولي باز هم ميل خودته.. اگه به منابع برنامه هاش دسترسي داري و ميتوني از جاي مطمئن و با گارانتي مطمئن خود دستگاه رو بخري به هر حال ممكنه ارزشش رو داشته باشه...

و در مورد انتخاب بين jam و pda2k : :p
من فكر كنم هر كسي كه ميخواد يك ppc phone بخره بين انتخاب اين دو تا گير ميكنه !!!!! شما همين فروم رو بگردي ميبيني كه تا حالا چند نفر سر خريد اين دو موندن و چقدر هم بحث شده... خود من هم يكيشون !!! :p ولي من الان دارم به اين نتيجه ميرسم كه اين دو تا اصلا رقيب هم نيستن و دو محصول متفاوت هستن براي سليقه هاي متفاوت...
مشخصات شون رو ميدوني حتما من هم براي چندمين بار اين دوتا رو به خاطر تازه وارد بودن شما مقايسه ميكنم منتها اين دفعه به يك مدل ديگه:

مزيت هاي pda2k در مقابل jam:
- 64 مگابايت ram بيشتر ( كه به نظر من خيلي مهمه )
- صفحه كليد ( براي word و sms بسيار مفيد هست.. هر چند بعضي ها با قلم راحت تر هستند )
- wifi (اگه استفاده داري كه اصلا فكر jam رو نكن )
- كليد هاي panel ( همه چور استفاده ميشه كرد.. به خصوص براي بازي خيلي مناسبه)

مزيت هاي jam در مقابل pda2k:
- اندازه كوچك !!!
- دوربين 1.3 مگا پيكسلي
- cpu سريعتر.. 416 ر مقابل 400 Mhz البته اين 16 مگا هرتز محسوس نيست حتي ram كمتر باعث ميشه jam كند تر هم باشه
- قيمت ارزانتر !!

اين يك بررسي ساده بود... مسائل ديگه اي مثل cradle داشتن pda2k ( پايه روميزي ) و اندازه بزرگتر LCD و ... هم هستن كه شايد براي يعضي ها مهم باشه...

قيمت دقيق روز رو ندارم .. ولي فكر ميكنم. pda2kقيمتش 730 اينها باشه...jam هم 100 تومن ارزانتر... باز هم به گارانتي و ... بستگي داره... 45 تومن هم براي حداقل 512 sd بايد كنار بزاري... بيشتر هم خواستي ميل خودته...

موفق باشي
شما چي تا 400 سراغ نداريد :)

akooo

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از akooo :
1-كسي ميدونه كه فرق P910 i با P910 a چیه و آیا فرانسوی و چینی داره؟

2- چرا دوربین P910 i اینقدر ضعیفه: VGA, 640x480 pixels (عجیب نیست؟) :eek:

3- قيمت P910 i فرانسوی و P910 i چینی چنده؟

:whistle: :blush:

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
خوب دوربينش ضعييفه ضعيفم كه نيست . چون اين موبايل يك گوشي بيزينس نه يك گوشي براي عكس گرفتن
قيمتم درست اطلاع ندارم

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
مثل اينكه ديگه جواب و نظر دهي ديگه تموم شد :blink:

tiesto

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از tintin :
دوست عزيز من اگه گفتم آنتن دهي همه گوشيها تو ايران يكيه و يد و خوب نداره دليل دارم .
واسه اينكه هر گوشي يكجا خوب آنتن مي ده و يك جا بد . مثلا اين حرف كه آي ميت بهتر از سوني اريكسون يا
سوني اريكسون بهتر از آي ميت يا سامسونگ و نوكيا از همه بهتر آنتن مي دن كاملا غلطه و اين رو تجربه به من
ثابت كرده . دو تا موبايل داشتم يكي نوكيا 2210 يكي هم زيمنس سي ايكس 65 . تو بيابون خدا نوكيا آنتن نداد ولي
زيمنس آنتن داد . و بعد هم كمي در طرز صحبت كردن خود تامل كنيد و ببينيد كي به كيه و چي به چيه :(
راستي من كي گفتم موتورولا سري آ تو ايران هست ؟ :blink:

چه چيزا :lol:

akooo

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از tintin :
خوب دوربينش ضعييفه ضعيفم كه نيست . چون اين موبايل يك گوشي بيزينس نه يك گوشي براي عكس گرفتن
قيمتم درست اطلاع ندارم

آخه يه موبايل معمولي ديگه حداقل بين1 تا 1.3 مگاپيكسل جواب ميده ولي اين فقط:640×480 يعني حدود 0.3 مگاپيكسليه عجيب نيست؟

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از akooo :
آخه يه موبايل معمولي ديگه حداقل بين1 تا 1.3 مگاپيكسل جواب ميده ولي اين فقط:640×480 يعني حدود 0.3 مگاپيكسليه عجيب نيست؟
104.gif
حتي يك دقيقه هم رو حرف من فكر نكردي . موبايل منظور شما
چيه ؟ موبايلها براي كاربردهاي مختلف و افراد مختلف ساخته ميشن و هيچ موبايلي و هيچ انسان و مخلوقي كامل
نيست .

akooo

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از tintin :
104.gif
حتي يك دقيقه هم رو حرف من فكر نكردي . موبايل منظور شما
چيه ؟ موبايلها براي كاربردهاي مختلف و افراد مختلف ساخته ميشن و هيچ موبايلي و هيچ انسان و مخلوقي كامل
نيست .

چرا تاپيك من پاك شد :f34r:
به هر حال
اولندش من ازبچگي عاشق داستانهاي تن تن بودم و هستم وخيلي دوست دارم سري كامل كتاباشو (چاپ قديم) داشته باشم :wub:
دومندش منظورم اينبود كه آخه موبايلي با اين همه امكانات واسه چي دوربينش اينقدرضعيفه در حاليكه يه گوشي دوربين دار معمولي ديگه 1 مگاپيكسلو داره :hmm:

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از akooo :
چرا تاپيك من پاك شد :f34r:
به هر حال
اولندش من ازبچگي عاشق داستانهاي تن تن بودم و هستم وخيلي دوست دارم سري كامل كتاباشو (چاپ قديم) داشته باشم :wub:
دومندش منظورم اينبود كه آخه موبايلي با اين همه امكانات واسه چي دوربينش اينقدرضعيفه در حاليكه يه گوشي دوربين دار معمولي ديگه 1 مگاپيكسلو داره :hmm:
:f34r: اولندش كه خوشحالم ولي چه ربطي داشت :f34r:
دومندش گوشي معمولي قيمتش بايد معمولي باشه ;)

akooo

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از tintin :
:f34r: اولندش كه خوشحالم ولي چه ربطي داشت :f34r:
دومندش گوشي معمولي قيمتش بايد معمولي باشه ;)

يعني چه گوشي معمولي قيمتش بايد معمولي باشه(آقا گودرز به خانم شقايق سلام رسوند :cool: )

من ميگم اكثر گوشي تو رنج 170 تا210 هزار توماني دوربينش 1 مگاپيكسله ولي چرا يه گوشي چهارصدو خرده اي هزار تومن دوربينش 0.3 مگاپيكسله :f34r:

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از akooo :
يعني چه گوشي معمولي قيمتش بايد معمولي باشه(آقا گودرز به خانم شقايق سلام رسوند :cool: )

من ميگم اكثر گوشي تو رنج 170 تا210 هزار توماني دوربينش 1 مگاپيكسله ولي چرا يه گوشي چهارصدو خرده اي هزار تومن دوربينش 0.3 مگاپيكسله :f34r:
بزار راحتت كنم سياست پوليه ! دلت خنك شد ؟ ;)

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
راستي من يكم تحقيق كردم
اگه تو فكر قيافه اين و امكانات بهترين انتخاب پي نهصد و ده
اگه فقط امكانات اى ميت خوبه

akooo

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از tintin :
راستي من يكم تحقيق كردم

منظور؟

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
من كه اگه ميخواستم انقدر پول گوشي بدم ميرفتم يه k750 ميخريدم چون جديده و خيليم گوشي خفنيه البته نميشه k750 رو تو گروه imate و p910 قرار داد ولي من كه خيلي k750 رو دوست دارم

akooo

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از tintin :
راستي من يكم تحقيق كردم
پس نتيجه مي گيريم كه :
اولن : به توچه ربطي داشت حرف بديه :f34r:
دومن : قيافه + امكانات = حدوداً 500000 تومان
سومن: امكانات خالي = حدوداً 600000تا 700000 تومان
با بررسي دومن و سومن به اين نتيجه مي رسيم كه مورد دومن يعني پي 910 مدل i يا مدل a بهتر
است(مي باشد) :cool:

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از akooo :
پس نتيجه مي گيريم كه :
اولن : به توچه ربطي داشت حرف بديه :f34r:
دومن : قيافه + امكانات = حدوداً 500000 تومان
سومن: امكانات خالي = حدوداً 600000تا 700000 تومان
با بررسي دومن و سومن به اين نتيجه مي رسيم كه مورد دومن يعني پي 910 مدل i يا مدل a بهتر
است(مي باشد) :cool:
حرف بدي نيست كه من دارم كلي ميگم تو به خودتميگيري :p
آي ميت فقط امكانات خالي نيست قيافه ي pda2k خيلي هم زيباست ;)

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
عموم يه jam خريده خيلي خوبه فقط يه چند تا بدي داره كه قبلا خوب بحث شده كه اولي اينكه مثلا 4 ساعت روشن بمونه داغ ميكنه يعني بدنش بد جوري گرم ميشه ولي تو كار كردش زياد تاثير نداره و دوما كه آنتن دهي فوقالعاده بد
كه كلي بخوام بگم p910i بهتره . قيمت هم 650 هزار
در ضمن از اين akooo هم خيلي دلخورم چون درباره shiraz online و خريد ازشون توضيح نداد :hmm:

akooo

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از mozaso0 :
عموم يه jam خريده خيلي خوبه فقط يه چند تا بدي داره كه قبلا خوب بحث شده كه اولي اينكه مثلا 4 ساعت روشن بمونه داغ ميكنه يعني بدنش بد جوري گرم ميشه ولي تو كار كردش زياد تاثير نداره و دوما كه آنتن دهي فوقالعاده بد
كه كلي بخوام بگم p910i بهتره . قيمت هم 650 هزار
در ضمن از اين akooo هم خيلي دلخورم چون درباره shiraz online و خريد ازشون توضيح نداد :hmm:

راستش من فقط اسم shiraz online شنیدم و تا حالا ازشون خرید نکردم حتي آدرسشو هم بلد نيستم تازه يه ايميل هم بهشون زدم ([email protected]) ولي خيلي وقته جوابمو ندادن :hmm:
بعدش هم بي خيال شدم :f34r:

بالا