JaroOBarghi
Registered User
الکی میگه... به حرف این گوش نده دیوونه میشی
بذار گوش بده ولی نره بشینه روش فکر کنه
خعلی دوضت دارم(اسمایل فرنج کیس)
والا به قورآن! از صبح تا غروب پای مانیتور بعدش هم متر کردن خیابونا! بعد میگن چرا ما کار پیدا نمیکنیم! خو باید وارد شد یه کمی سختی کشید تا بتونی کار خوب بگیری...
همین امروز که جمعه هست سه بار از صبح تا حالا زنگ زدن بیا سر کار مشکل داریم! سه بار رفتم و اومدم اونم با اینکه ماشین ندارم! 20 بار تلفن زدم برای چند تا هماهنگی.... به خدا 70درصد جوونای ایران روزی 3 ساعت کار نمیکنن
به درک که مخالفی. ذلیل بمیری ایشالا
با این قسمتش موافقم.... اکثر اینایی که ناله میکنن، از اون دسته تنبل هستن....... اما بجان کوشا نباشه، بجان خودم ! آدمی میشناسم فوق لیسانس ، دانشجوی انصرافی دکترا ...فوق العاده با سواد در حد عالی ( در حد خودم) ... مناعت طبع داره در حد دیوژانس حکیم ( جوری که توی کار مشترک میخواد یه پولی هم به من ببخشه) ... روزی 17 ساعت کار میکنه .... به خانوادش کمک مالی میکنه.... اما زندگیش نمیچرخه.... اصلا من تو کار این بشر حیرانم ! چند بار هم دعوت به همکاریش کردیم، میگه نه... من برای شما انقدر سود ندارم که این حقوق رو به من بدید.... خداییش کنار این آدم بودن برای من ارزشش از اون پول خیلی بیشتره ... حالا یه پیشنهاد همکاری جدید بهش دادیم، بلکه همکارا پیگیری کنن به نتیجه برسه
هنوز هم تو این دنیا با تمام پولزدگی و منطق خشنش ، آدم بعضی وقتها به پست آدم هایی میخوره که باعث میشن به بشر بودنمون افتخار کنیم
همه نشستن پشت مانیتور به آرزوی کار خوب حداکثر با یه کوچه دورتر را دارند.
من به شما کار معرفی می کنم اما آیا حاضری حداقل 400 کیلومتر از خونه دورباشی؟ هر وقت بهت گفتن بری سر کار؟ تعطیلاتت کم و رندوم باشه؟ از وقت و تفریحت برای اون بزنی؟ در شهر و یا روستای کوچک و یا در مکانی دور از شهر باشی؟ از جوانیت بزنی؟
یه حقوق بهتر از شرکت بگیری؟
این شرایط مال این دوره و زمانه هست.
موفق باشی
اگه زرنگ باشی میتونی روزی 700 تا 3 ملیون بدست بیاری
نه خداییش من تنبل نیستم، حتی خودم تنهایی انگلیسی رو بدون کلاس رفتن یاد گرفتم، البته نه در سطح خیلی حرفه ای ولی در حد قابل قبولهمیشه هم اینجوری نیست.... پست های خود من یکی در میون، ایراد گرفتن به جوونا و تنبل خطاب کردنشونه ... شاید بقول شما 70 درصد جوونها هم مشکلشون ( یا حداقل قسمتی از مشکلشون) تنبلی خودشون باشه، اما 30 درصد واقعا لیاقتشون بیشتر از اینی هست که الان بهش رسیدن.... جالب اینجاست که اون 70 درصد تنبل و مفتخور معمولا با زرنگ بازی، فرصت های شغلی این 30 درصد رو میگیرن.... چون این بیچاره ها فقط تو فکر خوب درس خوندن و خوب کار کردن هستن، اما اون تنبلها بجای درس خوندن، زد و بند و حقه بازی یاد میگیرن، بجای کار کردن هم روش های از زیر کار در رفتن و از 3 جا وام گرفتن و ماموریت خارج گرفتن رو پیاده میکنن
با تمام این تفاصیل ..... اگر کسی علاقه+پشتکار+عقل داشته باشه، مشکل مالی نخواهد داشت
بیچاره عمتــه ایشونم نمیشناسم اصلا تاپیکشم نخوندمافتک این بیچاره هم فک کنم مثل همون رفیق شماست ببین مثل همن؟
http://forum.persiantools.com/threads/نظر-شما-چیه-من-چرا-این-سرنوشتم؟.695209/
راس میگه هیچ جامون شبیه هم نیس :general304:نه بابا کجاشون شبیه همن ...
آره دقیقا سره کار رفتم تا سرکار :general505:استارت اینجا بیشتر میری سرــــــــــــــه کار تا سرکار
نمیدونم میگفت بروو مراکز فنی یاد بگیر، بعدش یه جا اجاره کن درآمدش عالیه، حتما همین جووری یه چی گفته بگه منم بلدمدوستت بر چه اساسی میگه باتری سازی خوبه ؟ مکانیکی و برق ماشین درآمد نسبتا خوبی داره، اما باتری سازی و باتری فروشی ....
پس با این تفاسیر برم یه مرکز فنی یه چیزی یاد بگیرم خیلی فایده ای ندااره، ای بابا پس چکار کنیم از بیکاری دیوونه شدیم البته کار بیخود همه جا هستاا ولی میخوام یه چی باشه آینده و درآمد خوبی داشته باشهمن یاد گرفتن دوره های فنی رو تا تهش رفتم. مراکز فنی حرفه ای دولتی باید از قبل بلد باشی یا سابقه کار داشته باشی توشون یاد بگیری مگه اینکه رشته های ساده مثل کابینت سازی، نجاری و اینجور چیزا رو بخوای یاد بگیری. بعد به فرض شما مثلا برق خودرو (که بدون آشنایی با نقشه مدارها و دانش الکترونیک نسبی نمی شه یادش گرفت) رو یاد گرفتین. بعدش تازه می شید یه کارگر بی تجربه و باید از شاگردی مکانیکی شروع کنید. رشته هایی مثل جوشکاری هم هستن که بعضا دوره هاشون طولانیه و شاید دو سالم طول بکشه و آخرش کاری که پیدا می کنید یه کار سنگینه.
به نظر من دنبال یه کارخونه باشید کارگر بخواد اینطوری بهتره یا اینکه یه سرمایه جور کنید باهاش کاسبی کنید.
چی هست؟ ممنون میشم اطلاعات تکمیلی رو ارسال کنیدسلام
سلام
چی هست؟ ممنون میشم اطلاعات تکمیلی رو ارسال کنید
همه نشستن پشت مانیتور به آرزوی کار خوب حداکثر با یه کوچه دورتر را دارند.
من به شما کار معرفی می کنم اما آیا حاضری حداقل 400 کیلومتر از خونه دورباشی؟ هر وقت بهت گفتن بری سر کار؟ تعطیلاتت کم و رندوم باشه؟ از وقت و تفریحت برای اون بزنی؟ در شهر و یا روستای کوچک و یا در مکانی دور از شهر باشی؟ از جوانیت بزنی؟
یه حقوق بهتر از شرکت بگیری؟
این شرایط مال این دوره و زمانه هست.
موفق باشی
به درک که مخالفی. ذلیل بمیری ایشالا
با این قسمتش موافقم.... اکثر اینایی که ناله میکنن، از اون دسته تنبل هستن....... اما بجان کوشا نباشه، بجان خودم ! آدمی میشناسم فوق لیسانس ، دانشجوی انصرافی دکترا ...فوق العاده با سواد در حد عالی ( در حد خودم) ... مناعت طبع داره در حد دیوژانس حکیم ( جوری که توی کار مشترک میخواد یه پولی هم به من ببخشه) ... روزی 17 ساعت کار میکنه .... به خانوادش کمک مالی میکنه.... اما زندگیش نمیچرخه.... اصلا من تو کار این بشر حیرانم ! چند بار هم دعوت به همکاریش کردیم، میگه نه... من برای شما انقدر سود ندارم که این حقوق رو به من بدید.... خداییش کنار این آدم بودن برای من ارزشش از اون پول خیلی بیشتره ... حالا یه پیشنهاد همکاری جدید بهش دادیم، بلکه همکارا پیگیری کنن به نتیجه برسه
هنوز هم تو این دنیا با تمام پولزدگی و منطق خشنش ، آدم بعضی وقتها به پست آدم هایی میخوره که باعث میشن به بشر بودنمون افتخار کنیم
همچین بی راهم نگفته چجوری پی اس ۴ میخری با بازیاش پژو خریدی و ...@Benchmarker
@idnavmooknedr
@javadyazdani
@zgg123
@خاله میترا
ببینید چطور خاله میترا داده دست مردم:general608::general508: :
@خاله میترا خودت جمعش کن:general609:
اون که داییه دایی جونحاجی :general703: