sina1415
Registered User
- نوشتهها
- 1,019
- لایکها
- 260
سلام دوستان
--مدیرا جان ؟؟؟/ انتقال ندین امشب لااقل-
خانواده گیر دادن به یه دختره - که از اقوام دور هست - برای ازدواج .. طرف دکتره و الان تو یه بیمارستان کار می کنه - یعنی داره طرحش رو می گذرونه - ..
راستش من همیشه دوست داشتم خوشکل ترین دختر رو بگیرم - چون فک می کنم شرایطش رو دارم -
ولی این خانم دکتر اونجوری ها هم خوشکل نیست .. یعنی خوشکل هست اون چیزی که من تو ذهنم دارم نیست
خصوصیاتش:
قدش بلنده / خوش اخلاقه / خنده رو - کلا زیاد می خنده - / خانواده خوب و تحصیلکرده / خیلی هم خاکی و اهل افاده نیست که من دکترم
تنها عیب دختره اینه که لاغره و خیلی ظریف.. می ترسم تو بغلش بگیرم بشکنه :دی
مادرم میگه این از بس تو درس و اینها بوده و به خودش نرسیده اینجوریه بعد از ازدواج خیلی خوب میشه - چون مادرس با اینکه بالای 50 داشت خیلی خوب و خوشکل بود
اینها رو از 2 شب پیش که اومدن خونمون فهمیدم.
برم خواستگاری 100 درصد هم میدن چون مادر دختره خودش گفته بود .
--
حالا من سر دوراهی گیر کردم چی بگم
کلی فک کردم باهاش ازدواج کنم اون شاغل منم شاغل - البته درامد اون بیشتر از منه - می تونیم زندگی خوبی داشته باشیم ..
و از طرفی هم دوست دارم زنم خیلی زیبا باشه .
شما جای این حقیر بودین چیکار می کردین؟
--مدیرا جان ؟؟؟/ انتقال ندین امشب لااقل-
خانواده گیر دادن به یه دختره - که از اقوام دور هست - برای ازدواج .. طرف دکتره و الان تو یه بیمارستان کار می کنه - یعنی داره طرحش رو می گذرونه - ..
راستش من همیشه دوست داشتم خوشکل ترین دختر رو بگیرم - چون فک می کنم شرایطش رو دارم -
ولی این خانم دکتر اونجوری ها هم خوشکل نیست .. یعنی خوشکل هست اون چیزی که من تو ذهنم دارم نیست
خصوصیاتش:
قدش بلنده / خوش اخلاقه / خنده رو - کلا زیاد می خنده - / خانواده خوب و تحصیلکرده / خیلی هم خاکی و اهل افاده نیست که من دکترم
تنها عیب دختره اینه که لاغره و خیلی ظریف.. می ترسم تو بغلش بگیرم بشکنه :دی
مادرم میگه این از بس تو درس و اینها بوده و به خودش نرسیده اینجوریه بعد از ازدواج خیلی خوب میشه - چون مادرس با اینکه بالای 50 داشت خیلی خوب و خوشکل بود
اینها رو از 2 شب پیش که اومدن خونمون فهمیدم.
برم خواستگاری 100 درصد هم میدن چون مادر دختره خودش گفته بود .
--
حالا من سر دوراهی گیر کردم چی بگم
کلی فک کردم باهاش ازدواج کنم اون شاغل منم شاغل - البته درامد اون بیشتر از منه - می تونیم زندگی خوبی داشته باشیم ..
و از طرفی هم دوست دارم زنم خیلی زیبا باشه .
شما جای این حقیر بودین چیکار می کردین؟