• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی - ازدواج کنم با این شرایط - جدی

tanha2011

Registered User
لایک‌ها
251
پس اگه نمیتونی زیاد باهاش بمونی نرو سمتش / همینجوری چند ماه چند ماه با کسی دوست باش

ولی اینم بدون ازدواج با دوست دختر خیلی فرق داره شما وقتی ازدواج کنی دیگه این فکر به سرت نمیزنه که ولش کنم برم سمت یکی دیگه ولی تو دوران دوست دختری این امکان هستش که تو خیابان یکی رو ببینی و خوشت بیاد و اینو ولش بریم سراغ جدید ه

sina1415

Registered User
لایک‌ها
260
پس اگه نمیتونی زیاد باهاش بمونی نرو سمتش / همینجوری چند ماه چند ماه با کسی دوست باش

ولی اینم بدون ازدواج با دوست دختر خیلی فرق داره شما وقتی ازدواج کنی دیگه این فکر به سرت نمیزنه که ولش کنم برم سمت یکی دیگه ولی تو دوران دوست دختری این امکان هستش که تو خیابان یکی رو ببینی و خوشت بیاد و اینو ولش بریم سراغ جدید ه

من وقتی مسنولیتی قبول کردم پاش هستم / مخصوصا ازدواج

hamidrezaaaa

Registered User
لایک‌ها
116
از همه نظر .. شما که ندیدین پس الکی چیزی نگین //

وقتی من می گم از 16 سالگی دوست دختر داشتم پس لابد یه چیزی بوده .. افتخار هم نمی کنم چون باعث بدبختیم همین شده که نمی تونم تصمیم بگیرم .

پز هم نمی دم چون این چیزا پز دادن نداره .. ارزو می کنم که کاش هیچ وقت نداشتم .

- به جان خودم گاهی اوقات در یه روز با 4 دختر قرار داشتم // شابد بگین از این دختر های ..ت خ می ... ولی نه اگه می دیدن فکتون می افتاد -
باز هم می گم کاشکی اینجور نبود تا هیچوقت الان این قد مردد نباشم // کسایی که اینکارا رو کردن می دونن من چی می گم

از همه نظر شما سرتری؟ من ندیدم ولی طبق پست اول خودت قضاوت کرد
گفتی درآمد اون از من بیشتره
بعدشم تو پستای بعدی گفتی مدرک من لیسانسه ولی اون دکترا داره
بعدشم که گفتی قیافه آنچنانی ندارم
حالا میشه بگی از چه نظر از دختره سرتری؟
شما مشکلت اینه کسی که داره رک و راست واقعیت رو بهت میگه ناراحت میشی . عزیزم اول به خودت یه نگاه منطقی کن بعد رو دختر مردم عیب بذار که لاغره و ...
در ضمن دوست دختر داشتن الان مثل آب خوردن هست . یه ذره زبون داشته باش و یه ذره پول واسه دختر خرج کن 1000 تا دختر میشن دوستت
هیپوقت فک نکن چون 30 تا دختر باهات دوست بودن پس خیلی آدم مهم یا پسره تکی هستی .
طرز فکرت رو اصلاح کن عزیزم

sina1415

Registered User
لایک‌ها
260
از همه نظر شما سرتری؟ من ندیدم ولی طبق پست اول خودت قضاوت کرد
گفتی درآمد اون از من بیشتره
بعدشم تو پستای بعدی گفتی مدرک من لیسانسه ولی اون دکترا داره
بعدشم که گفتی قیافه آنچنانی ندارم
حالا میشه بگی از چه نظر از دختره سرتری؟
شما مشکلت اینه کسی که داره رک و راست واقعیت رو بهت میگه ناراحت میشی . عزیزم اول به خودت یه نگاه منطقی کن بعد رو دختر مردم عیب بذار که لاغره و ...
در ضمن دوست دختر داشتن الان مثل آب خوردن هست . یه ذره زبون داشته باش و یه ذره پول واسه دختر خرج کن 1000 تا دختر میشن دوستت

دوست عزیز اگه پست ها رو خونده باشی - پست اول - من نه حرفی از اینکه لیسانس داره زدم و نه قیافه خودم..
فقط گفتم ایشون دکتر هستن ..دوستان گفتن مدرک چیه منم گفتم لیسانس .. که افتخاری هم نداره
بعد تو کدوم پست منم گفتم قیافه انچنانی ندارم //// گیریم هم نداشته باشم من 100 نفر رو واست میارم که نه پول انچنانی داشتن و نه قیافه درستی ولی خوشکل ترین ها رو گرفتن /
بعد هم اره الان خیلی راحت میشه دوست دختر داشت ولی نه زمان 12 سال - که نه موبایلی بود نه اینترنت درستی .. نه این ماهواره ها // باز هم می گم همونطور که تو پست های قبلی گفتم هیچ وقت افتخار نمی کنم که دوست دختر زیاد داشتم و ای کاش هیچ وقت نداشتم .

//

به هر حال چیزایی وجود داره که تو نت نمیشه بیان کرد - یعنی می شه بیان کرد - منظور رو نمیشه رسوند که بنده چه جوری هستم ..
بعدش هم داداش من تو کدوم پست گفتم از ایشون سرتر هستم .. خدایی پست های من رو از اول بخون ببین کجا گفتم از ایشون سرترم - اگه اینقد مطمئن بودم که تایپیک نمی زدم .. من فقط گفتم با این شرابط شما جای من باشین ازدواج می کنین ...
این که بنده بخوام دختر خوشکل بگیرم کجا این منظور رو می رسونه که از ایشون سرترم .؟
شاید هم به بنده ندن .. فقط گفتم مطمئن هستم میدن چون مادرش چند جا اشاره کرده بود به یکی از اشناها .

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205

آی گفتی حمیدرضا.
یکی میشناسم باباش نمایشگاه ماشین داره.خدا شاهده بدچهره ترین و سیاه ترین کسیه که دیدم.
فقط لباسای گرون مارک دار میپوسه و ماشینم داره.17 سالشه.
800 تا دوس دختر داره.:)
استارتر جون تو این دوره زمونه پسری که دوست دختر نداشته باشه از همه سرتره:D چون دختر انقد دنبال دوست پسرن که خیلی از پسرا دنبال دوست دختر نیستن.پس کسی که 30 تا دوس دختر گرفت با اینی که من دیدم سیاه سوخته 800 تا داره افتخاری نیست.چون دخترا عاشق ماشین و جیب پر پول پسرن.
گرفتی چی شد؟
همچینن اینکه از کی تا حالا زن که میگیرن رو چاق و لاغری زن میگیرن.
با عرض معذرت حمل بر بی ادبی نباشه. مثال میزنم. مگه میخواید برید گوسفند بخرید که نگاه چاق و لاغری می کنید.
وزن انسان و چاق و لاغری شدنشون سخت نیست.تازه تجربه میگه نه علمی خانم ها بعد از ازدواج چاق میشن.آخه هی میان خونه شوهر میخورن و میخوابن.:D

sina1415

Registered User
لایک‌ها
260
آی گفتی حمیدرضا.
یکی میشناسم باباش نمایشگاه ماشین داره.خدا شاهده بدچهره ترین و سیاه ترین کسیه که دیدم.
فقط لباسای گرون مارک دار میپوسه و ماشینم داره.17 سالشه.
800 تا دوس دختر داره.:)
استارتر جون تو این دوره زمونه پسری که دوست دختر نداشته باشه از همه سرتره:D چون دختر انقد دنبال دوست پسرن که خیلی از پسرا دنبال دوست دختر نیستن.پس کسی که 30 تا دوس دختر گرفت با اینی که من دیدم سیاه سوخته 800 تا داره افتخاری نیست.چون دخترا عاشق ماشین و جیب پر پول پسرن.
گرفتی چی شد؟
همچینن اینکه از کی تا حالا زن که میگیرن رو چاق و لاغری زن میگیرن.
با عرض معذرت حمل بر بی ادبی نباشه. مثال میزنم. مگه میخواید برید گوسفند بخرید که نگاه چاق و لاغری می کنید.
وزن انسان و چاق و لاغری شدنشون سخت نیست.تازه تجربه میگه نه علمی خانم ها بعد از ازدواج چاق میشن.آخه هی میان خونه شوهر میخورن و میخوابن.:D

داداش منم همینو دارم می گم // من که 100 بار گفتم افتخار نمی کنم که دوست دختر داشتم .. بنده نه بابای پولداری داشتم - بابام هم یه دبیر بازنشسته هست - و دارم و نه لباسهای مارک دارم تا حالا پوشیدم ..

از پدر و مادرت بپرس .. اگه مادربزرگت هم در قید حیات هستن از اونها بپرسی یهتره .. می گن چیه..
می گه دختره می خوای اینتخاب کنی نگاه قزک پاش کن ببین جون داره یا نه :دی
یه همچین چیزایی ..
اره که مهمه دختره هیکلش چه جور باشه..

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
از پدر و مادرت بپرس .. اگه مادربزرگت هم در قید حیات هستن از اونها بپرسی یهتره .. می گن چیه..
می گه دختره می خوای اینتخاب کنی نگاه قزک پاش کن ببین جون داره یا نه :دی
یه همچین چیزایی ..
اره که مهمه دختره هیکلش چه جور باشه..

آره اینو خودمم شنیدم.
فدای تو بشم کی گفت واقعیته؟
الکی یه افسانه ای هست دیگه.
آخه خودت فکر کن چه ربطی داره؟
صدرصد هیکل دختره مهمه .
اگه کوتاه بود میگفتی هیچیش نمیشه کرد ولی ایشون شما گفتید قد بلند هستن دیگه.
پس مشکل لاغری هم باور کن حل میشه.
این موردی زیاد دیدم.
نگاه اخلاقیات و روحیات بکن.اگه فقط مشکل لاغریه من چک سفید تضمین میدم که چاق میشه.:D:)
ای بابا گیر دادی رو چاق و لاغری طرف.

hamidrezaaaa

Registered User
لایک‌ها
116
دوست عزیز اگه پست ها رو خونده باشی - پست اول - من نه حرفی از اینکه لیسانس داره زدم و نه قیافه خودم..
فقط گفتم ایشون دکتر هستن ..دوستان گفتن مدرک چیه منم گفتم لیسانس .. که افتخاری هم نداره
بعد تو کدوم پست منم گفتم قیافه انچنانی ندارم //// گیریم هم نداشته باشم من 100 نفر رو واست میارم که نه پول انچنانی داشتن و نه قیافه درستی ولی خوشکل ترین ها رو گرفتن /
بعد هم اره الان خیلی راحت میشه دوست دختر داشت ولی نه زمان 12 سال - که نه موبایلی بود نه اینترنت درستی .. نه این ماهواره ها // باز هم می گم همونطور که تو پست های قبلی گفتم هیچ وقت افتخار نمی کنم که دوست دختر زیاد داشتم و ای کاش هیچ وقت نداشتم .

//

به هر حال چیزایی وجود داره که تو نت نمیشه بیان کرد - یعنی می شه بیان کرد - منظور رو نمیشه رسوند که بنده چه جوری هستم ..
بعدش هم داداش من تو کدوم پست گفتم از ایشون سرتر هستم .. خدایی پست های من رو از اول بخون ببین کجا گفتم از ایشون سرترم - اگه اینقد مطمئن بودم که تایپیک نمی زدم .. من فقط گفتم با این شرابط شما جای من باشین ازدواج می کنین ...
این که بنده بخوام دختر خوشکل بگیرم کجا این منظور رو می رسونه که از ایشون سرترم .؟
شاید هم به بنده ندن .. فقط گفتم مطمئن هستم میدن چون مادرش چند جا اشاره کرده بود به یکی از اشناها .

منم نگفتم تو پست اول گفتید . گفتم تو پستهای بعدی گفتید لیسانس دارم
من همه پستهای این تاپیک رو خوندم و اینطور برداشت کردم که شما یه غرور کاذبی بهت دست داده که میگی دست رو هر دختری بذارم بهم میدن
منم گفتم خداییش با این شرایطی که میگید این دختره خیلی خوبه . هم تحصیلات . هم اخلاق و هم درآمد و ...

در کل بنده قصد ناراحت کردن شمارو نداشتم فقط رک حرفم رو زدم . کلا اخلاقم اینجوریه . رک و راست همه چیو میگم . ایشالا که اگه به هم رسیدین خوشبخت بشین :)

kasra03

Registered User
لایک‌ها
276
به نظر منم که زیبایی شرط اول باید باشه!یعنی چی تکراری میشه؟خوب بشه!!زیبای تکراری بهتر از زشت تکراری است!!

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
به نظر منم که زیبایی شرط اول باید باشه!یعنی چی تکراری میشه؟خوب بشه!!زیبای تکراری بهتر از زشت تکراری است!!

به غیر از زیبایی چیزای دگ هم هست
مثل عشق و علاقه

saeed engine

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
300

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
به غیر از زیبایی چیزای دگ هم هست
مثل عشق و علاقه

7 میلیارد انسان در جهان وجود داره و هر کسی اهداف و علاقه مندی هایی داره...... ما که نمی تونیم برای کسی تعیین تکلیف کنیم!!!

یکی زیبایی براش از هم چیز مهمتره.... خوب باید بره دنبال همین
یکی اخلاق و رفتار
یکی پول و ثروت
یکی دین و ایمان

و.......

البته منظور مجموعه ای از ملاکهاست ولی وقتی کسی بیشتر براش زیبایی مهمه، اگر بر خلاف خواستش عمل کنه، تمام عمر در آروزی همون می مونه

ayma

کاربر فعال بخش پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
3,581
به نظر من ازدواج موفق بعد از دو سال اشنایی ممکنه (( اونم آشنایی بدون محدودیت ؛ مثلا طرفین حتی بتونن باهم مسافرت برن ))

ehsαπ

Registered User
لایک‌ها
29
اگه طرف رو نمیخوای دیگه بهانه در نیار آدرسش رو بده خودم :دی

signul

Registered User
لایک‌ها
938
خدايش اين چيزا اين جا جاش نيستا

صحبت يك عمر زندگي مشترك هست

يك روز دو روز يك ماه يا يك سال نيست صحبت يك عمره

زيبايي واقعا ملاكته ؟؟؟

زيبايي اصلا ملاك خوبي نيست

بازم تصميم با خودته ولي خوب فكراتو بكن

kasra03

Registered User
لایک‌ها
276
علم روانشناسی هم میگه باید زیبایی ملاک باشه.حداقل برای خود شخص طرف مقابلش زیبا باشه.به اصطلاح علف به دهن بزی شرین بیاد!!

بالا