• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی - ازدواج کنم با این شرایط - جدی

sina1415

Registered User
لایک‌ها
260
عزیزم یادت رفته خودت بودی که به من پیغام خصوصی دادی :D . الان اتفاقا پی امش رو هم پیدا کردم. میخوای بذارم اینجا ؟ :D

البته زیاد هم فرقی نمیکنه مال کدوم دهاتی هستی . :D

مشغول باش/ اگه فرقی نمیکنه پس لطفا مزاحم نشو ....ممنون از نظراتی که دادی
والا ادم 31 ساله ندیده بودیم اینجوری باشه .. اونم فوق لیسانس سال 82.. بیشتر به زیر 14 ساله می خوری

pulp_152

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
119
به کسی چه ربطی داره که خاک تو سر دختره یا خاک تو سر پسره ! .

. چون فلانی دکترا داره دیگه باید همه چشم بسته باهاش ازدواج کنن ! این چه منطقیه ؟! ...... این خانم قراره مادر بچه هاش باشه و یک عمر در کنارش زندگی کنه ! قراره شب باهاش بخوابه و صبح پا شه !..... قراره یک عروس برای پدر و مادرش باشه و .......حالا میخواد انوشه انصاری باشه یا یک دختر رده پایین .. باید از همه لحاظ شناخته بشه :hmm: ......

همینجوریه که انقد درصد طلاق میره بالا دیگه:wacko:

sina1415

Registered User
لایک‌ها
260
صفحه اول و دومو خوندم
نتيجه گيريه بنده: شما خوشگلترين دختر روي زمينم بگيرين بازم بعد چند مدت ازش خسته ميشيد چون از ١٦ سالگي با اختيار كردن چندين دوست دوختر روح خودتونو مريض كردين

در مورد لاغري هم نگران نباشيد اتفاقا دختر هرچي لاغرتر باشه نمرش بيشتره
دختر لاغر وقتي شرهر كرد تازه اندامش مياد رو فرم ولي دختر هيكلي و يا چاق وقتي شوهر كرد اندامش خراب ميشه

Sent from my iPhone4s using Tapatalk

اره منم می گم مشکل منم همینه //

راستش یه چیزی مادرم دیشب بهم گفت می ترسم اینجا بگم بعضی ها بیان بد و بیراه به مادرم هم بگن:دی

sina1415

Registered User
لایک‌ها
260
به کسی چه ربطی داره که خاک تو سر دختره یا خاک تو سر پسره ! .

. چون فلانی دکترا داره دیگه باید همه چشم بسته باهاش ازدواج کنن ! این چه منطقیه ؟! ...... این خانم قراره مادر بچه هاش باشه و یک عمر در کنارش زندگی کنه ! قراره شب باهاش بخوابه و صبح پا شه !..... قراره یک عروس برای پدر و مادرش باشه و .......حالا میخواد انوشه انصاری باشه یا یک دختر رده پایین .. باید از همه لحاظ شناخته بشه :hmm: ......

همینجوریه که انقد درصد طلاق میره بالا دیگه:wacko:

شما راست می گی داداش /کاش بعضی تحصیلات کرده ها هم می فهمیدن

منم هیچ وقت با چشم بسته ازدواج نخواهم کرد تا رابطش تو دوران دانشگاه رو کاملا نفهمم که ازدواج نخواهم کرد..

امشب هم به یکی از دوستام گفتم : گفت یه چیزی می گم ناراحت نشو ، این دوره دخترا تلفنی دوست پسر داشتن یا دارن - شاید 20 درصد - اینجور نباشن .. باید دعا کنی خونه خالی نرفته باشه

واسه همین قرار شد همین دوستم امارشو رو برام بگیره

Hamed_Au

کاربر فعال آپلود سنتر
کاربر فعال
لایک‌ها
78
توصیه میکنم به ظاهر زیاد توجه نکنید
ملاک رو بذارید اخلاق، شعور، اصالت خانوادگی، سواد، اعتماد و چیزهای مهم
نه اینکه وقتتو رو این چیزا بذاری و بگی ظاهرش خوب نیست بیخیال... میرم یه بیسواد خوشگل میگیرم... ممکنه تنها حسنش همون باشه :eek:
شما این بار که دعوتش کردی خوب براندازش کن بعد هم یه مجوز از مادرش بگیر باهاش یکم صحبت کن و ببین چطوریاست :happy:
قضیه شماره رو هم تو قرار اول عنوان نکن... فوقش آخر هفته ی آینده با خانواده یا مادرت برو خونشون یکم هم راحت شدی باهاش اونوقت شمارشو بگیر :)
------
اینم بگم من اگه جات بودم اگر میدیدم معیارها رو داره یکی دوتاشون رو نداره میرفتم جلو :D
دکتر گرفتن خیلی خوبه هم واسه خودت، خودش و بچه هاتون :D (تیز هوشی)

موفق باشی :)

اره منم می گم مشکل منم همینه //

راستش یه چیزی مادرم دیشب بهم گفت می ترسم اینجا بگم بعضی ها بیان بد و بیراه به مادرم هم بگن:دی

هر چی که بهت گفتن رو نباید اینجا توضیح بدی! باید دست ببری تو مطلب یه جوری بیانش کنی که با اینجا هماهنگ باشه.

sina1415

Registered User
لایک‌ها
260
توصیه میکنم به ظاهر زیاد توجه نکنید
ملاک رو بذارید اخلاق، شعور، اصالت خانوادگی، سواد، اعتماد و چیزهای مهم
نه اینکه وقتتو رو این چیزا بذاری و بگی ظاهرش خوب نیست بیخیال... میرم یه بیسواد خوشگل میگیرم... ممکنه تنها حسنش همون باشه :eek:
شما این بار که دعوتش کردی خوب براندازش کن بعد هم یه مجوز از مادرش بگیر باهاش یکم صحبت کن و ببین چطوریاست :happy:
قضیه شماره رو هم تو قرار اول عنوان نکن... فوقش آخر هفته ی آینده با خانواده یا مادرت برو خونشون یکم هم راحت شدی باهاش اونوقت شمارشو بگیر :)
------
اینم بگم من اگه جات بودم اگر میدیدم معیارها رو داره یکی دوتاشون رو نداره میرفتم جلو :D
دکتر گرفتن خیلی خوبه هم واسه خودت، خودش و بچه هاتون :D (تیز هوشی)

موفق باشی :)

هر چی که بهت گفتن رو نباید اینجا توضیح بدی! باید دست ببری تو مطلب یه جوری بیانش کنی که با اینجا هماهنگ باشه.

ممنون // میرم جلو پس .. ما که تو زندگی زیاد ریسک کردیم اینم روش

خودم هم فک می کنم می بینم خیلی چیزا تو زندگی می افتم جلو ...

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
سلام
بی خوابی به سرم زده بود همه پستهارو خوندم :D

ببین یه چیزی رو صادقانه از من داشته باش.... اصلا درگیر شعار نشو........
اینکه زیبایی مهم نیست و اخلاق مهم است و ... بیشترش شعاره. من الان می بینیم که چقدر قیافه و هیکل و مد و آرایش برای دخترا و پسرا مهم شده و اگر کسی بگه برام مهم نیست، احساس میکنم داره اسکل میکنه :rolleyes:
البته خوب به شهرو منطقه و محله هم بستگی داره و همه جا یکجور نیست ولی در همین تهران واقعا سخت گیر میاد دختر و پسری که به طور کل تیپ طرف مقابل یکی از شاخصه های اصلیش نباشه

نتیجه اینکه اهداف و آرمانهات رو زیر پا نزار.......... دختر خوشکل برات مهمه، برو دنبالش

البته من درست نفهمیدم بالاخره شما خودت دیدیدش یا ندیدیدش؟
حرف دیگران که ملاک نیست. سبزیجات باید به دهنت خودت شیرین بیاد :D (ضرب المثل تحریف شده)

اما یک بعد دیگه قضیه هم واقع بینیه. ببین اگر خیلی انتظارات بالایی داشته باشی، اصلا موردش به سختی پیدا میشه
هم زیبا
هم خوشتیپ و خوش هیکل
هم با سواد
هم خوش اخلاق
هم شاغل یا دارای کلاس اجتماعی
هم خانواده دار و متعهد
هم .........

یه دفعه اگر 10 تا ملاک سختگیرانه بزاری، ممکنه سالها بگذره و بعدا پشیمون بشی. اگر واقعا دنبال ازدواج هستی، برای پیدا کردن یه دختر خوب باید حداقل 20 مورد رو در نظر داشته باشی و بزاری کنار هم
دیگه کم کم 5-6 مورد رو بری خاستگاری که به نظر میاد شما اولین موردته؟!
اگر اولیشه که اصلا عجله نکن
می خوایم یه چیز دم دستی مثل یخچال بخریم حداقل چند تا مغازه میریم :D

ان شاء الله موفق باشی

sina1415

Registered User
لایک‌ها
260
وقتم انقدر بی ارزش نیست که دنبال سایت گل منگلی تو بگردم. تاپیک زده بودی برای معرفی سایتت ، من ازت سوال کردم که تخصصت چیه که سایت مهندسی زدی گفتی دانشجوی برق دانشگاه آزاد اهواز هستیم ! همون موقع هم تو دلم خندیدم که این آدم چقدر توهم داره که دانشجوی بی مقداری بیش نیست :D و رفته سایت تخصصی زده
پی امت رو هم مثل بقیه پی ام ها سیو کردم و از سرور پاک کردم. اگه دوست داری بذارم. اگر چه مطمئنم خودت هم میدونی که حق با منه ف بنابراین وقتم رو برای یک متوهم تلف نمیکنم. اگه دروغ میگم برق خوندن و دانشگاه آزاد خوندنت رو تکذیب کن !

ضمنا من الان دکترا دارم . الان حداقل 8 نفر از بچه های همینجا میتونن مدرک منو تایید کنن. اما شخصیت به اینه که خودت رو گم نکنی نه به مدرک تحصیلی. برو روی اخلاقت کار کن که نگن دهاتیه یه لیسانس گرفته فکر میکنه آپولو هوا کرده . برو عزیزم..اون سایتتم تعطیل کن هروقت تو رشتت صاحب نظر شدی سایت بزن.... یا میخوای تعطیل نکن و این تاپیکهای صد من یه غازتو اونجا بزن

بخدا خیلی با حال بود ... نصفه شبی خندوندیمون

دکتر احمدی نژآد هم تو مناظره ها می گفت مدارکش موجوده

اره بزار دیگه من که 2 ساعته می گم بزار
------
اره من برق خوندم ولی نه اهواز .. شیراز.. ورودی 82 ..گرچه می دونم تو اصلا نمی دونی دانشگاه شیراز کجاست

mondert

Registered User
لایک‌ها
1,425
پس چرا داری دست دست می کنی زود باش نونو بچسبون تا تنور داغه دختره از دست میره ها! :دی
با توجه به شرایطی که داره کیس مناسبی هست واسه یه ذره خوشگلی بیشتر دورشو خط نکش
چون از کجا معلوم دختر خوشگلی پیدا کنی که مثل این هم اخلاق خوبی داشته باشه هم تحصیلات بالا هم خانواده خوب هم موقعیت مالی مناسب؟
با هم ازدواج کنید ایشالا خوشبخت میشید فقط حواست باشه مهریه رو زیاد نبرن واست

ضمنا چون هم تحصیلاتش هم در امدش ازت و بیشتره موظب باش بعدا روت مسلط نشه
اینم در نظر داشته باش
با اینحال تصمیم با خودته به دلتم نگاه کن فقط دو دو تا چهارتا نکن
ازدواج بیشتر دلیه نه عقلی

sina1415

Registered User
لایک‌ها
260
سلام
بی خوابی به سرم زده بود همه پستهارو خوندم :D

ببین یه چیزی رو صادقانه از من داشته باش.... اصلا درگیر شعار نشو........
اینکه زیبایی مهم نیست و اخلاق مهم است و ... بیشترش شعاره. من الان می بینیم که چقدر قیافه و هیکل و مد و آرایش برای دخترا و پسرا مهم شده و اگر کسی بگه برام مهم نیست، احساس میکنم داره اسکل میکنه :rolleyes:
البته خوب به شهرو منطقه و محله هم بستگی داره و همه جا یکجور نیست ولی در همین تهران واقعا سخت گیر میاد دختر و پسری که به طور کل تیپ طرف مقابل یکی از شاخصه های اصلیش نباشه

نتیجه اینکه اهداف و آرمانهات رو زیر پا نزار.......... دختر خوشکل برات مهمه، برو دنبالش

البته من درست نفهمیدم بالاخره شما خودت دیدیدش یا ندیدیدش؟
حرف دیگران که ملاک نیست. سبزیجات باید به دهنت خودت شیرین بیاد :D (ضرب المثل تحریف شده)

اما یک بعد دیگه قضیه هم واقع بینیه. ببین اگر خیلی انتظارات بالایی داشته باشی، اصلا موردش به سختی پیدا میشه
هم زیبا
هم خوشتیپ و خوش هیکل
هم با سواد
هم خوش اخلاق
هم شاغل یا دارای کلاس اجتماعی
هم خانواده دار و متعهد
هم .........

یه دفعه اگر 10 تا ملاک سختگیرانه بزاری، ممکنه سالها بگذره و بعدا پشیمون بشی. اگر واقعا دنبال ازدواج هستی، برای پیدا کردن یه دختر خوب باید حداقل 20 مورد رو در نظر داشته باشی و بزاری کنار هم
دیگه کم کم 5-6 مورد رو بری خاستگاری که به نظر میاد شما اولین موردته؟!
اگر اولیشه که اصلا عجله نکن
می خوایم یه چیز دم دستی مثل یخچال بخریم حداقل چند تا مغازه میریم :D

ان شاء الله موفق باشی

ممنون دوست عزیز//اره من دیدمش//

و برای باره اولم هست که به ازدواج فک می کنم...امیدوارم حرفاتون کمک کنه

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
داداش من کلا خوندم ، این اخراش به کارم نمی اومد رد کردم با اجازه بزرگان 3 خط می خوام بنویسم ؛

یه کسی می گفت اگه آدم از هر غذایی یه ذره بخوره مزه غذا ها یادش می ره !
رفیق عزیز ؛ شمایی که فرمودی از شانزده سالگی ......دیگه به معمولی و خوب خیلی خوب هم راضی نمی شه . شرمنده که می گم عالی هم باشه عالی ترش گیر بیاد خدا عالمه ....(توهین نشه )
ولی با اجازت من که خیلی ازت کوچک ترم می گم اونی که پزشکی خونده و ....رو بذار با یکی مثل خودش ، یکی که به چیز های دیگه اش اهمیت بده ازدواج کنه و اونو بازیچه نکن .
بازم پوزش می خوام بابت این چند خط.

sina1415

Registered User
لایک‌ها
260
پس چرا داری دست دست می کنی زود باش نونو بچسبون تا تنور داغه دختره از دست میره ها! :دی
با توجه به شرایطی که داره کیس مناسبی هست واسه یه ذره خوشگلی بیشتر دورشو خط نکش
چون از کجا معلوم دختر خوشگلی پیدا کنی که مثل این هم اخلاق خوبی داشته باشه هم تحصیلات بالا هم خانواده خوب هم موقعیت مالی مناسب؟
با هم ازدواج کنید ایشالا خوشبخت میشید فقط حواست باشه مهریه رو زیاد نبرن واست

ضمنا چون هم تحصیلاتش هم در امدش ازت و بیشتره موظب باش بعدا روت مسلط نشه
اینم در نظر داشته باش
با اینحال تصمیم با خودته به دلتم نگاه کن فقط دو دو تا چهارتا نکن
ازدواج بیشتر دلیه نه عقلی

سخته عمو
شما ازدواج کردی؟؟
راستش من بیشتر از 7-8 ماه نتونستم با دختری باشم از این خیلی می ترسم..مشکلم هم گفتم به مجا بر می گرده

sina1415

Registered User
لایک‌ها
260
درود

با احترام به نظر شما بايد بگم كه اين موردي كه شما گفتيد در مورد زنان غير ايراني-حتي عرب- هم درسته ولي زنان ايراني-به ويژه اين نسل امروز- واقعا و عملا ترجيح ميدن مرد زندگيشون كسي باشه كه هم نرم و ملايم و هم به اندازه كافي روشنفكر باشه كه محدودشون نكنه و يا تا يه چيزي شد چشم و چهره شون رو سياه نكنه زير مشت و لگد!
شاید درست باشه ولی فک نکنم منظور از خشن بودن - که دوستمون گفتن - برخورد های فیزیکی باشه ..
فک کنم منظور اینه که سوسول نباشن یعنی مثل اینها نباشن که زیز ابرو بردارن و ...

stay green

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
من باشم ازدواج می کنم....زندگی فقط زیبایی نیست .
امیدوارم خوشبخت شین

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
ممنون دوست عزیز//اره من دیدمش//

و برای باره اولم هست که به ازدواج فک می کنم...امیدوارم حرفاتون کمک کنه
خواهش میکنم

خوب شما که دیدیدش، اگر بخوای فقط به زیباییش از نظر خودت نمره بدی، از 10 چند میدی؟

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
سلام دوستان

--مدیرا جان ؟؟؟/ انتقال ندین امشب لااقل-

خانواده گیر دادن به یه دختره - که از اقوام دور هست - برای ازدواج .. طرف دکتره و الان تو یه بیمارستان کار می کنه - یعنی داره طرحش رو می گذرونه - ..
راستش من همیشه دوست داشتم خوشکل ترین دختر رو بگیرم - چون فک می کنم شرایطش رو دارم -
ولی این خانم دکتر اونجوری ها هم خوشکل نیست .. یعنی خوشکل هست اون چیزی که من تو ذهنم دارم نیست

خصوصیاتش:
قدش بلنده / خوش اخلاقه / خنده رو - کلا زیاد می خنده - / خانواده خوب و تحصیلکرده / خیلی هم خاکی و اهل افاده نیست که من دکترم

تنها عیب دختره اینه که لاغره و خیلی ظریف.. می ترسم تو بغلش بگیرم بشکنه :دی
مادرم میگه این از بس تو درس و اینها بوده و به خودش نرسیده اینجوریه بعد از ازدواج خیلی خوب میشه - چون مادرس با اینکه بالای 50 داشت خیلی خوب و خوشکل بود

اینها رو از 2 شب پیش که اومدن خونمون فهمیدم.
برم خواستگاری 100 درصد هم میدن چون مادر دختره خودش گفته بود .

--
حالا من سر دوراهی گیر کردم چی بگم
کلی فک کردم باهاش ازدواج کنم اون شاغل منم شاغل - البته درامد اون بیشتر از منه - می تونیم زندگی خوبی داشته باشیم ..
و از طرفی هم دوست دارم زنم خیلی زیبا باشه .

شما جای این حقیر بودین چیکار می کردین؟

به عنوان کسی که مامانش دکتره:نه شام داریم نه ناهار.کلا دهن من و بابام سرویش شده.خونمون عین خونه مجردیه.شلوغ و در هم ریخته.دکتر اگه تخصص بگیره روزگارش همینه.البته انصافا شخصیت خانم دکترها چیزه دیگس

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
مساله داشتن دوست دخترهای متعدد هم مشکل سازه.من خودم معمولا همزمان با 2نفر هستم و شاید دوست دخترهایی که تا الان داشتم از 15 گذشته.متاسفانه جوری شدم که بیشتر از 3ماه نمیتونم با کسی باشم.جوری از چشم میوفته بعد از 1مدت که حوصله زنگ زدن بهش رو هم ندارم.نمیدونم چی جوری میخوام در آینده زن بگیرم:)

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
اگه معیارت زیبایی هست دنبال زیباترین باش.حتما حداقل 6ماه باهاش دوست باش و بعد راجب ازدواج فکر کن.بعد از داشتن حداقل 15 تا دوست دختر 1کیشون که 2ساله باهاش قطع رابطه کردم(چون میخواست ازدواج کنه و من شرایطش رو نداشتم)هنوز تو فکرمه و از ذهنم بیرون نمیره.تا زمانی که کسی رو تا این حد دوست نداشتی و شناخت کاملی ازش نداشتی و بالای 6ماه باهاش دوست نبودی به هیچ وجه ازدواج نکن

sina1415

Registered User
لایک‌ها
260
به عنوان کسی که مامانش دکتره:نه شام داریم نه ناهار.کلا دهن من و بابام سرویش شده.خونمون عین خونه مجردیه.شلوغ و در هم ریخته.دکتر اگه تخصص بگیره روزگارش همینه.البته انصافا شخصیت خانم دکترها چیزه دیگس

اره مشکل اکثر زنان شاغل همینه// البته بیشترین ضربش رو همین بچه ها و شوهر می خوره// شوهره ظهر میاد خونه خسته ناهار نیست ..
باید با این موضوع هم کنار اومد

مساله داشتن دوست دخترهای متعدد هم مشکل سازه.من خودم معمولا همزمان با 2نفر هستم و شاید دوست دخترهایی که تا الان داشتم از 15 گذشته.متاسفانه جوری شدم که بیشتر از 3ماه نمیتونم با کسی باشم.جوری از چشم میوفته بعد از 1مدت که حوصله زنگ زدن بهش رو هم ندارم.نمیدونم چی جوری میخوام در آینده زن بگیرم:)

مشکل منم همینه / زیاد نتمی تونم با کسی باشم // مگه اینکه دیگه منو شیفته خودش کنه

بالا