• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی - ازدواج کنم با این شرایط - جدی

sina1415

Registered User
لایک‌ها
260
الان که چند روز میگذره انگار دلم براش تنگ شده :دی

SilentStar

Registered User
لایک‌ها
230
پس مباركه ديگه :lol:

متاسفانه بنده از 16 سالگی دوست دختر داشتم و تا الان بیش از 30 تا داشتم // رابطه اونجوری هم که فک کنید داشتم زیاد باهاشون//
جنس شناسم که تایپیک زدم دیگه:دی

:blink:
آقا يه تاپيك آموزشي بزن استفاده كنيم

pulp_152

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
119
عزیز دل شما همون کاری که گفتم رو انجام بده .. چیزهایی که برات مهمه رو همین اول خوب بررسی کن .. مخصوصا س ک س رو که میدونم برای همه مهمه ولی خوب بخاطر اینکه تابو و اَخ محسوب میشه کسی حرفشو نمیزنه و از هم لاپوشونی میکنن ! ولی شما همه چیو در نظر بگیر.

یک مثالی هست که میگه وقتی میخوای انتخاب کنی به کوچکترین و ریزترین ایرادات توجه کن و وقتی که انتخاب کردی چشمتو روی ایراد ها ببند و استفاده کن .

Parsa-Undead

مدیر باز نشسته
لایک‌ها
1,121
اگه می خوای ازدواج نکنی باهاش هم ٫ به خاطر قیافه نباشه !

یه مدت باهم آشنا شین ببینین از هم خوشتون میاد یا نه ؟ بعد تصمیم بگیرین !‌

andyou

Registered User
لایک‌ها
642
سلام بر دوستان گرام
من در جریان نیستم ولی فک کنم بحث شیرینیه ای جان
مزاییده دختره
اخرین پیشنهاد چندبود
10ت بالاتر هزینه ارسال باخودم
لطفا پخ کنید

sina1415

Registered User
لایک‌ها
260
سلام بر دوستان گرام
من در جریان نیستم ولی فک کنم بحث شیرینیه ای جان
مزاییده دختره
اخرین پیشنهاد چندبود
10ت بالاتر هزینه ارسال باخودم
لطفا پخ کنید

اره -- اتفاقا هم میشناسیش

چیزی میخواستم بگم محل سکونتت رو دیدم شرمنده شدم

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
چیزی میخواستم بگم محل سکونتت رو دیدم شرمنده شدم

محل سکونتم تهرانه . حرفتو بزن ! :D

بازم میگم خاک تو سر دخترخانم پزشکی که به ازدواج با تو رضایت داده :p

sina1415

Registered User
لایک‌ها
260
محل سکونتم تهرانه . حرفتو بزن ! :D

بازم میگم خاک تو سر دخترخانم پزشکی که به ازدواج با تو رضایت داده :p

اشکال نداره عمو - از متولدین 70 چیزی جر این لحن نمیره -

با تفکرات خودت و دوست دخترای رویاییت مشغول باش

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
اشکال نداره عمو - از متولدین 70 چیزی جر این لحن نمیره -

با تفکرات خودت و دوست دخترای رویاییت مشغول باش

البته عمو من 3 سال ازت بزرگترم :D . متاسفانه حدس زدن سنت هم مثل بقیه چیزات در سطح بسیار پایینه. واقعا متاسفم برای اون خانواده ای که میخوان با یه همچین کسی و خانوادش وصلت کنن:(

hamidrezaaaa

Registered User
لایک‌ها
116
ماشالا چقد توقعات شما بالاس
میشه بپرسم شما چیتون از دختره سرتره؟ قیافتون؟ تحصیلاتتون؟ درآمدتون؟
از هر نظر فک میکنم دختره خیلی از شما سرتره و دختره باید تردید داشته باشه با شما ازدواج کنه یا نه
خدا شانس بده واقعا . چه دخترای کم توقعی پیدا میشن

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
درود

اگه اينطور شك داريد و فكر مي كنيد چون مردهايي ديديد كه با وجود چندان خوش قيافه نبودن تونستن با دختران بسيار زيبايي ازدواج كنند پس بهتره همين الان تا دير نشده دور اين خانم رو خط بكشيد! بهتر از اينه كه اون رو به خودتون عادت بديد بدتر از اون اميدوارش كنيد به اين كه همونطوري كه هست مي پسنديدش و بعد يهو ببينيد ديگه نمي تونيد ادامه بديد و بزنيد زيرش!

عزیزم اگرم مردهایی که خوش قیافه نیستن و میتونن با زنهای زیبا ازدواج کنن مطمین باش یا موقعیت اجتماعی خوب داشتن یا تحصیلات بالا یا خانواده خیلی خوب یا ثروت .و الا به نظر من دخترا اینقدر خودشونو دست پائین هم نمیگیرن که هر کی از راه رسید چون از نظر خودش و مامانش خیلی شازده هستش دختر با موقعیت دکترا قبول کنه تازه طرف ناز بکنه که قیافش فلان و هیکلش بهمان
ماشالا اعتماد به نفس بعضی آقایون زیاد بالا رفته

amme joon

Registered User
لایک‌ها
2,939
هورسا گول این حرفا رو نخور دام شیطانه :دی

amme joon

Registered User
لایک‌ها
2,939
همین که شاهزاده با اسب سفید بیاد و اینا :دی

mahdi_1365

Registered User
لایک‌ها
37
سلام
اول ببخشید که رک حرفامو میزنم:
الان هزار بار به خودت تلقین کنی دختره سوادش رو تو سرت نمیزنه کاملا داری خودت رو گول میزنی ، شک نکن بالاخره یه جایی میرسه میزنه تو سرت مطمئن باش

با این دخترها نباید ازدواج کرد چون از هر 100 تا شاید یکی سازگار باشه:

1-سوادش بیشتر از شما باشه
2-وضع مالی خانوادش از شما بالاتر باشه
3-به دلت نشینه و فقط بخوای از مجردی در بیای

من خودم چند وقت پیش خواستگاری رفتم و تو همین انجمن تاپیک زدم ، من لیسانس بودم با ماهی 950 تومن درآمد و حدودا 20 میلیون پس انداز و دختره فوق دیپلم ، 4-5 سال کوچکتر ، وضع مالی ما یه مقدار بهتر بود ، هر دو از همدیگه خوشمون میومد ولی از طرف خانواده ی ایشون (پدرش) توقعاتی از من داشتن که من زیر بارش نرفتم با این که دختر رو دوست داشتم

تو این جور موارد سعی کن احساسات رو بذاری کنار با خودت روراست باش ، بشین آیندت رو ترسیم کن ببین واقعا میتونی باهاش زندگی کنی؟؟؟ نگاه به پدرومادرهای خودمون نکن که 30-40 سال دارن با هم زندگی می کنن

مهم ترین تصمیم زندگیته اگه اشتباه کنی هم خودت ضربه میخوری هم دختر هم خونواده خودت هم خونواده دختر و .... پس با کسی ازدواج کن که واقعا بهش علاقه داشته باشی نه این که فقط لبخندش رو ملاک قرار بدی

موفق باشی

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
ماشالا چقد توقعات شما بالاس
میشه بپرسم شما چیتون از دختره سرتره؟ قیافتون؟ تحصیلاتتون؟ درآمدتون؟
از هر نظر فک میکنم دختره خیلی از شما سرتره و دختره باید تردید داشته باشه با شما ازدواج کنه یا نه
خدا شانس بده واقعا . چه دخترای کم توقعی پیدا میشن

زنده باد حمیدرضا ...

پ.ن: اون آب تهرانی که میخوری حلالت باشه :D

pulp_152

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
119
عزیزم اگرم مردهایی که خوش قیافه نیستن و میتونن با زنهای زیبا ازدواج کنن مطمین باش یا موقعیت اجتماعی خوب داشتن یا تحصیلات بالا یا خانواده خیلی خوب یا ثروت .و الا به نظر من دخترا اینقدر خودشونو دست پائین هم نمیگیرن که هر کی از راه رسید چون از نظر خودش و مامانش خیلی شازده هستش دختر با موقعیت دکترا قبول کنه تازه طرف ناز بکنه که قیافش فلان و هیکلش بهمان

نصف جوانهای امروزی مخصوصا دختران کمبود محبت دارن !و نیازمند مردی هستند که این کمبود رو بتونن باهاش جبران کنند .. که اتفاقا از مردان اینچنینی یعنی! ظاهر خشن .. روحیه سرد و ...... خوششون میاد و مردهای مهربون و کامل رو نمیپسندن و در نظرشان ملال انگیز جلوه داده میشه ! ......

در نتیجه مثال شما برای افرادی هست که از لحاظ تربیتی در خانواده ای سالم بزرگ شده باشند .. که اکثر ایرانیها از لحاظ تربیت در خانواده نا سالم بودن و انتخاب هاشون و رفتارهای بعد از ازدواج هم تحت تاثیر این گزینه هاست.

Kasandra

کاربر افتخاری و فعال خاطرات
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,889

درود

در اين يكي كه شكي نيست!!! :rolleyes: عين خيالشون هم نيست تازه كه بگن پول و طلاپرستند! :rolleyes: خب اگه اين طرفش دنبال چهره و قيافه ست خب اونا هم دنبال پول و رفاهند! اين به اون در!!!! :D

از شوخي گذشته، هر دو مورد اشكال داره؛ نه ميشه به پسري كه همش دنبال زنان زيباست اعتماد كرد نه به دختري كه همش به فكر پول و طلا داشتنه چون احتمال اينكه هر كدوم با پيدا كردن يه موقعيت بهتر يهو ول كنن برن هست و يه نوع ريسكه واقعا زندگي كردن با اينا! :eek:

بالا