• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی - ازدواج کنم با این شرایط - جدی

Kasandra

کاربر افتخاری و فعال خاطرات
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,889
نصف جوانهای امروزی مخصوصا دختران کمبود محبت دارن !و نیازمند مردی هستند که این کمبود رو بتونن باهاش جبران کنند .. که اتفاقا از مردان اینچنینی یعنی! ظاهر خشن .. روحیه سرد و ...... خوششون میاد و مردهای مهربون و کامل رو نمیپسندن و در نظرشان ملال انگیز جلوه داده میشه ! ......

در نتیجه مثال شما برای افرادی هست که از لحاظ تربیتی در خانواده ای سالم بزرگ شده باشند .. که اکثر ایرانیها از لحاظ تربیت در خانواده نا سالم بودن و انتخاب هاشون و رفتارهای بعد از ازدواج هم تحت تاثیر این گزینه هاست.

درود

با احترام به نظر شما بايد بگم كه اين موردي كه شما گفتيد در مورد زنان غير ايراني-حتي عرب- هم درسته ولي زنان ايراني-به ويژه اين نسل امروز- واقعا و عملا ترجيح ميدن مرد زندگيشون كسي باشه كه هم نرم و ملايم و هم به اندازه كافي روشنفكر باشه كه محدودشون نكنه و يا تا يه چيزي شد چشم و چهره شون رو سياه نكنه زير مشت و لگد!

pulp_152

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
119
درود

با احترام به نظر شما بايد بگم كه اين موردي كه شما گفتيد در مورد زنان غير ايراني-حتي عرب- هم درسته ولي زنان ايراني-به ويژه اين نسل امروز- واقعا و عملا ترجيح ميدن مرد زندگيشون كسي باشه كه هم نرم و ملايم و هم به اندازه كافي روشنفكر باشه كه محدودشون نكنه و يا تا يه چيزي شد چشم و چهره شون رو سياه نكنه زير مشت و لگد!

من این رو تو تاپیک قبل گفتم اینجا هم میگم.

خانواده ناسالم از لحاظ تربیت عبارت است از

1- خانواده ای که به نیاز های فرزندانش بها نمیده

2- مصرف زیاد مواد مخدر یا مشروب به طوری که تاثیر بزاره رو رفتار هر یک از اعضا خانواده

3-رفتارهای وسواس گونه مثل پر خوری . کار کردن بیش از حد .. وسواس در نظافت .خرج کردن بی رویه . رعایت برنامه های غذایی بی تناسب . ورزش بیش از حد و نظیر اینها این رفتارها رفتارهای اعتیاد اورند که مانع میشن از تماس و رفتار های صادقانه در محیط خانواده .

4- درگیری فیزیکی تو خانواده

5-تبعیض بین فرزندان

6-بحث و جدل میان اعضا خانواده

7- قهر کردن طولانی پدر و مادر به شکلی که از صحبت کردن با هم خودداری کنند

8-رقابت پدر و مادر با فرزندان یا با خود

9-سخت گیری بیش از اندازه در زمینه های پول . مذهب .. کار . ابراز محبت . روابط جنسی . تلویزیون . ورزش و مسائل سیاسی و غیره .. افراط در هر یک از این موارد میتونه از میزان صمیمت بکاهد .

هر یک از این رفتار ها ممکنه باعث بشه اون دختر به اندازه کافی محبت ندیده باشه ! و وقتی به اندازه کافی محبت ندیده باشه بدنبال یک فرد کامل نمیره .. بدنبال فردی میره که بتونه کمبود محبتش رو جبران کنه ..سعی میکنه که با ابراز محبت زیاد نسبت به اون فرد کمبود رو جبران کنه

خوب اثری که روی یک دختر موقع انتخاب شوهر میزاره چیه

1-وقتی به اندازه کافی محبت نمیبینه و مورد توجه قرار نمیگیره .. نیاز ارضا نشده خودش رو با محبت کردن بیش از اندازه به ویژه به مردانی که به شکلی محتاج به نظر میرسند جبران میکنند

مثلا اگر یک دختر بچه کمبود محبت داشته باشه و از مهر و محبت پدر مادر محروم بشه بر عکس یک پسر که خشمگین میشه و رفتاری مخرب و ویرانگر داره دختر بچه ها عروکسشون رو بر میدارند و به او توجه میکنند برایش لالایی میخونند و تکانش میدن ! با این رفتار نیاز خودش رو اشکار میکنه و اون رو به شکلی ارضا میکنه در سنین بلوغ و بزرگی هم همین کارو انجام میدهند شاید در نهایت بشه گفت اندکی زیرکانه تر و از یک مورد مطمئن میشن که این مردی که انتخاب میکنند ! با هر خصوصیت اخلاقی نیاز به محبت دختر داره . به محبت این دختر احتیاج داره به عقل و خرد این دختر احتیاج داره تا زندگیش رو بهتر کنه ! مردی که همه اینها رو خودش داشته باشه و کامل باشه بدرد این خانم نمیخوره . چون دیگه نمیتونه خودش رو ارضا کنه.

2- از انجایی که نمیتونن پدر و مادر را به اشخاصی گرم و صمیمی ( اون چیزی که مد نظر خود دخترهاست)تبدیل کنند به مردان بی اعتنا و بی حضوری توجه میکنند به این امید که بتوانند انها را تغییر دهند .......

وووووو ......... که بحثش مفصل و خارج از صبر تاپیک

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
نصف جوانهای امروزی مخصوصا دختران کمبود محبت دارن !و نیازمند مردی هستند که این کمبود رو بتونن باهاش جبران کنند

شما آمارت درست نیست . یه فرض غلط رو اصل میگیری ، بعد بر طبق اون نتیجه گیری میکنی. شاید کمتر از 5 درصد دخترای امروزی ایران این مشکل رو داشته باشن ، اونا هم معمولا توی عشیره ها و دهات هستن . دختری که پزشک شده ، هیچوقت کمبود توجه و محبت نداشته

pulp_152

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
119
شما آمارت درست نیست . یه فرض غلط رو اصل میگیری ، بعد بر طبق اون نتیجه گیری میکنی. شاید کمتر از 5 درصد دخترای امروزی ایران این مشکل رو داشته باشن ، اونا هم معمولا توی عشیره ها و دهات هستن . دختری که پزشک شده ، هیچوقت کمبود توجه و محبت نداشته

یعنی تو خانواده های سنتی ایرانی ! سخت گیری بیش از اندازه در زمینه های پول . مذهب .. کار . ابراز محبت . روابط جنسی . تلویزیون . ورزش و مسائل سیاسی و غیره وجود نداره ؟! این رو میگم چون 90 درصد مطمئنم تو این زمینه ها سخت گیری داشتند

و مسائلی که هم هست و هم نیست

5-تبعیض بین فرزندان

-رقابت پدر و مادر با فرزندان یا با خود

اینها نبوده ؟! و فقط تو دهات ها هست ؟!

واسه همونه که انقدر ایرانی ها مشکلات عصبی دارند و افسردگی و ..اینو میشه از طرز رانندگی و رفتار های مردم تو خیابون با هم فهمید ! حتما لازم نیست یک نفر بره تو یک خونه ببینه مردم چکار میکنن .....

مطمئنی تو این جامعه زندگی میکنی؟

--------------

در ضمن سطح تحصیلات ربطی به کمبود محبت یا ....... ندارد ! ... برای مثال یک از فامیل های بنده .. فوق دکتری برق قدرت رو هم گرفتند و 3 تا فوق لیسانس دیگه هم دارند و سفرهای خارجی شرکت های عظیم نفتی ایران رو انجام میده ! ولی مشکل عصبی داره و دست خودشم نیست .. بخاطر همین مسائلی که عرض کردم ..

ارامش یک انسان ربطی به تحصیلات او ندارد ..

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
یعنی تو خانواده های سنتی ایرانی ! سخت گیری بیش از اندازه در زمینه های پول . مذهب .. کار . ابراز محبت . روابط جنسی . تلویزیون . ورزش و مسائل سیاسی و غیره وجود نداره ؟! این رو میگم چون 90 درصد مطمئنم تو این زمینه ها سخت گیری داشتند

و مسائلی که هم هست و هم نیست

5-تبعیض بین فرزندان

-رقابت پدر و مادر با فرزندان یا با خود

اینها نبوده ؟! و فقط تو دهات ها هست ؟!

واسه همونه که انقدر ایرانی ها مشکلات عصبی دارند و افسردگی و ..اینو میشه از طرز رانندگی و رفتار های مردم تو خیابون با هم فهمید ! حتما لازم نیست یک نفر بره تو یک خونه ببینه مردم چکار میکنن .....

مطمئنی تو این جامعه زندگی میکنی؟
خانواده سنتی به اون شکلی که شما ترسیم میکنی ، الان تو ایران خیلی کمه ! مدت هاست تو ایران فرزندسالاری توی خانواده ها حکمفرماست. 7-8 موردی رو که گفتین من 20 ساله تو هیچ خانواده ای ندیدم والا :D تو همین جامعه هم زندگی میکنم

عصبی بودن مردم بخاطر مشکلات اقتصادیه . مشکلات اقتصادی به معنی بی توجهی به فرزندان نیست. اتفاقا مهمترین دلیل تکاپوی اقتصادی مردم ، ایجاد رفاه بیشتر برای بچه هاشونه. اینو از مدرسه ولباس بچه ها گرفته تا اسباب بازیاشون میشه راحت دید

رانندگی هم که مسئله فرهنگیه و همیشه بوده. این مردمو سر تا پاشونو طلا هم بگیری بازم رانندگیشون همینه :D

pulp_152

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
119
خانواده سنتی به اون شکلی که شما ترسیم میکنی ، الان تو ایران خیلی کمه ! مدت هاست تو ایران فرزندسالاری توی خانواده ها حکمفرماست. 7-8 موردی رو که گفتین من 20 ساله تو هیچ خانواده ای ندیدم والا :D تو همین جامعه هم زندگی میکنم

عصبی بودن مردم بخاطر مشکلات اقتصادیه . مشکلات اقتصادی به معنی بی توجهی به فرزندان نیست. اتفاقا مهمترین دلیل تکاپوی اقتصادی مردم ، ایجاد رفاه بیشتر برای بچه هاشونه. اینو از مدرسه ولباس بچه ها گرفته تا اسباب بازیاشون میشه راحت دید

:D

منظورم الان نیست ! منظورم نسل جوان الان هست که میخوان با هم ازدواج کنند ! یعنی خانواده ای که حداقل 20 سال پیش دارای فرزند بوده و حداکثر 40 سال پیش.

رانندگی هم که مسئله فرهنگیه و همیشه بوده. این مردمو سر تا پاشونو طلا هم بگیری بازم رانندگیشون همینه

اصلا اینطور نیست ! همین مردم میرن کیش از اروپاییها بهتر رانندگی میکنن .. مسئله ارامش و نبود عقده های درونیه .

شما برید سلسله مراتب نیازهای دانشمند مازلو رو بخونید ... شاید با هم هم عقیده شدیم.

sina1415

Registered User
لایک‌ها
260
البته عمو من 3 سال ازت بزرگترم :D . متاسفانه حدس زدن سنت هم مثل بقیه چیزات در سطح بسیار پایینه. واقعا متاسفم برای اون خانواده ای که میخوان با یه همچین کسی و خانوادش وصلت کنن:(

شما مشغول یاش//

ماشالا چقد توقعات شما بالاس
میشه بپرسم شما چیتون از دختره سرتره؟ قیافتون؟ تحصیلاتتون؟ درآمدتون؟
از هر نظر فک میکنم دختره خیلی از شما سرتره و دختره باید تردید داشته باشه با شما ازدواج کنه یا نه
خدا شانس بده واقعا . چه دخترای کم توقعی پیدا میشن

از همه نظر .. شما که ندیدین پس الکی چیزی نگین //

وقتی من می گم از 16 سالگی دوست دختر داشتم پس لابد یه چیزی بوده .. افتخار هم نمی کنم چون باعث بدبختیم همین شده که نمی تونم تصمیم بگیرم .

پز هم نمی دم چون این چیزا پز دادن نداره .. ارزو می کنم که کاش هیچ وقت نداشتم .

- به جان خودم گاهی اوقات در یه روز با 4 دختر قرار داشتم // شابد بگین از این دختر های ..ت خ می ... ولی نه اگه می دیدن فکتون می افتاد -
باز هم می گم کاشکی اینجور نبود تا هیچوقت الان این قد مردد نباشم // کسایی که اینکارا رو کردن می دونن من چی می گم

سلام
اول ببخشید که رک حرفامو میزنم:
الان هزار بار به خودت تلقین کنی دختره سوادش رو تو سرت نمیزنه کاملا داری خودت رو گول میزنی ، شک نکن بالاخره یه جایی میرسه میزنه تو سرت مطمئن باش

با این دخترها نباید ازدواج کرد چون از هر 100 تا شاید یکی سازگار باشه:

1-سوادش بیشتر از شما باشه
2-وضع مالی خانوادش از شما بالاتر باشه
3-به دلت نشینه و فقط بخوای از مجردی در بیای

من خودم چند وقت پیش خواستگاری رفتم و تو همین انجمن تاپیک زدم ، من لیسانس بودم با ماهی 950 تومن درآمد و حدودا 20 میلیون پس انداز و دختره فوق دیپلم ، 4-5 سال کوچکتر ، وضع مالی ما یه مقدار بهتر بود ، هر دو از همدیگه خوشمون میومد ولی از طرف خانواده ی ایشون (پدرش) توقعاتی از من داشتن که من زیر بارش نرفتم با این که دختر رو دوست داشتم

تو این جور موارد سعی کن احساسات رو بذاری کنار با خودت روراست باش ، بشین آیندت رو ترسیم کن ببین واقعا میتونی باهاش زندگی کنی؟؟؟ نگاه به پدرومادرهای خودمون نکن که 30-40 سال دارن با هم زندگی می کنن

مهم ترین تصمیم زندگیته اگه اشتباه کنی هم خودت ضربه میخوری هم دختر هم خونواده خودت هم خونواده دختر و .... پس با کسی ازدواج کن که واقعا بهش علاقه داشته باشی نه این که فقط لبخندش رو ملاک قرار بدی

موفق باشی

ممنون از راهنمایتون //
سوادش یعین بیشتره

1- خب منم مهندسی دارم / برای ارشد هم می خونم تا قبول شم // ولی اگه رو حساب پزشکی بزارین اره

2 - وضع مالی در یک سطحیم // گفتم فک کنم

3- نمی دونم چی بگم // چون من تو مجردی همه جور سرگرمی داشتم و دارم ولی فک می کنم شما درست بگین خسته شدم

باز هم ممنون // راستش من گفتم به دختره می گم حاضری تو یه اتاق با من زندگی کنی بدون هیچ امکاناتی اگه قبول کرد که خوبه نکرد بی خیال میشم .

مهريه زياد بخواد قبول نكني!

عمرا

عزیزم اگرم مردهایی که خوش قیافه نیستن و میتونن با زنهای زیبا ازدواج کنن مطمین باش یا موقعیت اجتماعی خوب داشتن یا تحصیلات بالا یا خانواده خیلی خوب یا ثروت .و الا به نظر من دخترا اینقدر خودشونو دست پائین هم نمیگیرن که هر کی از راه رسید چون از نظر خودش و مامانش خیلی شازده هستش دختر با موقعیت دکترا قبول کنه تازه طرف ناز بکنه که قیافش فلان و هیکلش بهمان
ماشالا اعتماد به نفس بعضی آقایون زیاد بالا رفته

من بیش از 100 مورد میارم که مرد نه تحصیلات خوبی داشته / نه ثروت خوبی...

به جرات می تونم بگم چیزی که زن رو شیفته مرد می کنه زبون مرده نه قیافش

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
منظورم الان نیست ! منظورم نسل جوان الان هست که میخوان با هم ازدواج کنند ! یعنی خانواده ای که حداقل 20 سال پیش دارای فرزند بوده و حداکثر 40 سال پیش.
منم نوشتم مدت هاست خانوده های ما فرزند سالارن. بیش از 20 ساله. حداقل متولدین 70 به بعد بیشترشون کمبود توجه نداشتن + خیلی از متولدین دهه 60.
اصلا اینطور نیست ! همین مردم میرن کیش از اروپاییها بهتر رانندگی میکنن .. مسئله ارامش و نبود عقده های درونیه .
یعنی مشکلات و عقده های درونیشون به محض ورود به کیش از بین میره ؟ نه ! اونجا فقط خلوت تره ، مشکلات رانندگی به چشم نمیاد
شما برید سلسله مراتب نیازهای دانشمند مازلو رو بخونید ... شاید با هم هم عقیده شدیم.
چه لزومی داره هم عقیده بشیم ؟ من عقیده ام اینجوریه ، شما هم اونجوری. هیچ مشکلی هم با هم نداریم. در مسائل جامعه شناسی عقیده هر کسی برآیند تجربیاتش از زندگی در جامعه است. تجربیات متفاوت= عقاید متفاوت

بحث کلیمون به کنار . در مورد این کیس بخصوص من هنوزم عقیده دارم یک خانم دکتر هیچوقت اونقدر از نظر عاطفی ، مالی ، اجتماعی تحت فشار قرار نمیگیره که بخواد به هرکی از راه میرسه جواب مثبت بده

sina1415

Registered User
لایک‌ها
260
نصف جوانهای امروزی مخصوصا دختران کمبود محبت دارن !و نیازمند مردی هستند که این کمبود رو بتونن باهاش جبران کنند .. که اتفاقا از مردان اینچنینی یعنی! ظاهر خشن .. روحیه سرد و ...... خوششون میاد و مردهای مهربون و کامل رو نمیپسندن و در نظرشان ملال انگیز جلوه داده میشه ! ......

در نتیجه مثال شما برای افرادی هست که از لحاظ تربیتی در خانواده ای سالم بزرگ شده باشند .. که اکثر ایرانیها از لحاظ تربیت در خانواده نا سالم بودن و انتخاب هاشون و رفتارهای بعد از ازدواج هم تحت تاثیر این گزینه هاست.

کاملا تائید میشه //
بخدا ما زمان داشنگاه به سری داشتیم سیاه :دی
با دست های کارگری و سبیل خفن
یه دختره بود تو دانشگاه ... اخر خوشکلی و پولداری بود .. جوری تو کف این پسره می رفت که نگو .. بهویی 10 دقیقه زوم می کرد رو این رفیق ما ..

sina1415

Registered User
لایک‌ها
260
بالاخره یکی مثل خودت پیدا میشه که باهات ازدواج کنه.خودتو ناراحت نکن:D

عزیزم من با شما بحثی ندارم هی می ندازی وسط خودت رو ..

---
کمی بزرگ شه ...

---
اگه هم نظری دارین مثل بقیه دوستان مودبانه بگین ، خوشحال هم میشم، نه اینکه خاک بر سر دختره .. به گفته خودتون الان باید 31 سالتون باشه

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
عزیزم من با شما بحثی ندارم هی می ندازی وسط خودت رو ..

---
کمی بزرگ شه ...

---
اگه هم نظری دارین مودبانه بگین نه اینکه خاک بر سر دختره .. به گفته خودتون الان باید 31 سالتون باشه

تازه شناختمت از امضات ... شما همونی نیستی که دانشجوی برق دانشگاه آزاد اهواز بودی ؟؟؟:D تبلیغ سایتتو میکردی هی ؟ مهندس مهندس که میگی مال دانشگاه آزاد اهوازه ؟؟؟؟:lol::lol:
جدا دیگه خاک تو سر دختره ...

sina1415

Registered User
لایک‌ها
260
بالاخره دیشب ما به مادرمون گفتیم می خوام دختره رو از نو رو ببینم :cool:
گفت مگه اون شب ندیدیش.. راستش نه درست ندیدم :دی
گفت اگه می خوای ببینیش باید زننگ بزنیم ماجرا رو بهشون بگیم بشین باهاش صحبت کن اگه خوشت نیومد که بهونه ای جور میشه اگه هم اونها خوششون نیومد که که حله :دی

خالا من موندم بگم اره.. یعنی بهشون اطلاع بدن و موضوع رو بگن و ما بشینیم حرف بزنیم یا نه؟
راستش می ترسم برم دو.باره ببینمش و بنا به دلایلی که گفتم نظرم برگرده و اونوقت فکرای بد کنن که اومد خواستگاری و ...

دوست دارم قبل از به میون اومدن حرف خواستگاری یه بار دیگه از نزدیک ببینمش .. ولی نمی دونم چه جور؟

من که تو اینچیزا رو نمی گیرم حالا خجالتی شدم .. صبح رفتم مطبش - مطب که نه ف جایی که کار می کرد - به منشی گفتم - حالم خرابه دکتره کیه ؟
گفت : خانم دکتر .. چتونه؟
گفت می خوام فشارم رو بگیره ..:blink:

گفت برو اتاق بغل فلانی اینکارو می کنه

هیچی دیگه ضایع شدم پیش خودم رفت :دی و ندیدمش

sina1415

Registered User
لایک‌ها
260
تازه شناختمت از امضات ... شما همونی نیستی که دانشجوی برق دانشگاه آزاد اهواز بودی ؟؟؟:D تبلیغ سایتتو میکردی هی ؟ مهندس مهندس که میگی مال دانشگاه آزاد اهوازه ؟؟؟؟:lol::lol:
جدا دیگه خاک تو سر دختره ...

نه عزیزم من دانشجو اهواز نبودم // تو عمرم یه بار رفتم اهواز اونم 7- 8 ماه ماه پیش واسه مصاحبه شرکت نفت بود//
والا نمی دونم چی می گی بیخیال عمو .. کسی مجبورت نکرده بیای پست بزاری اینجا .
من سال 82 رفتم داشنگاه 86 هم اومدم بیرون.. یعنی 5 سال پیش تموم کردم.. زمانی که شما داشتی واسه کنکور می خوندی
--

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
نه عزیزم من دانشجو اهواز نبودم // تو عمرم یه بار رفتم اهواز اونم 7- 8 ماه ماه پیش واسه مصاحبه شرکت نفت بود//
والا نمی دونم چی می گی بیخیال عمو .. کسی مجبورت نکرده بیای پست بزاری اینجا .
من سال 82 رفتم داشنگاه 86 هم اومدم بیرون.. یعنی 5 سال پیش تموم کردم.. زمانی که شما داشتی واسه کنکور می خوندی
--

من به صاحب اون سایتی که تو امضات هست و تبلیغشو میکرد گفتم خودتو معرفی کن ، گفت دانشجوی برق دانشگاه آزاد اهواز هستم و با دوستام اون سایت رو زدیم ! میخوای خالی بندی کنی قبلش هماهنگ کن :D

ضمنا من سال 82 فوق لیسانس گرفتم ، وقتی من رفتم دانشگاه جنابعالی جاتو خیس میکردی هنوز :D

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
ضمنا برو خیالبافیهاتو جای دیگری بکن ! این تاپیکت توهین به تمام خانواده های با اصالت ایرانیه !

sina1415

Registered User
لایک‌ها
260
من به صاحب اون سایتی که تو امضات هست و تبلیغشو میکرد گفتم خودتو معرفی کن ، گفت دانشجوی برق دانشگاه آزاد اهواز هستم و با دوستام اون سایت رو زدیم ! میخوای خالی بندی کنی قبلش هماهنگ کن :D

ضمنا من سال 82 فوق لیسانس گرفتم ، وقتی من رفتم دانشگاه جنابعالی جاتو خیس میکردی هنوز :D

عزیم من اصلا ایشون رو نمیشناسم // بنده هم اهل اهواز نیستم و از استان فارسم / صاحب این سایت هم بنده هستم و صاحب دیگه ای نداره اگه مشتاقسن می تونین برین تو سایت بهشون پ خ بدین

بعدش هم برای چی باید برای تو خالی بندی کنم ، اونقد ها هستن که من بتونم براشون خالی ببندم که خیلی خیلی ببخشید شما توشون گم هستین /

کاملا مشهوده سال 82 فوق گرفتین .. یعنی تابلو هست

--

هر جور دوست داری فک کن .. من دیپلم هم ندارم ، اهل اهوازم ، اون دختره هم خیلی سرتر از منه ، راحت شدی .. اینجور حسادت می خوابه برادر .. اگه نه می خوای چیزای بهتری هم بگم شاید اوج گرفتی

sina1415

Registered User
لایک‌ها
260
ضمنا برو خیالبافیهاتو جای دیگری بکن ! این تاپیکت توهین به تمام خانواده های با اصالت ایرانیه !

عزیزم من مثل شما عقده ای نیستم // وقتی چیزی رو می گم راسته دلیل برای دروع ندارم چون نه کسی منو می بینه نه با دروغ ارضا میشم .

نمی دونم چرا بعضی ها فک می کنن بقیه هم مثل خودشون هستن ..

مثل تایپیک قد شما چقدر هست زده بودن تو همین گفتگوی ازاد ... 90 درصد زده بودن بالای 180 سانت .. فک می کردن اینجوری بلند میشن .. ولی من راستش رو زدذم 173

شما از اون دسته ادم ها هستین

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
عزیم من اصلا ایشون رو نمیشناسم // بنده هم اهل اهواز نیستم و از استان فارسم / صاحب این سایت هم بنده هستم و صاحب دیگه ای نداره اگه مشتاقسن می تونین برین تو سایت بهشون پ خ بدین

بعدش هم برای چی باید برای تو خالی بندی کنم ، اونقد ها هستن که من بتونم براشون خالی ببندم که خیلی خیلی ببخشید شما توشون گم هستین /

کاملا مشهوده سال 82 فوق گرفتین .. یعنی تابلو هست

--

هر جور دوست داری فک کن .. من دیپلم هم ندارم ، اهل اهوازم ، اون دختره هم خیلی سرتر از منه ، راحت شدی .. اینجور حسادت می خوابه برادر .. اگه نه می خوای چیزای بهتری هم بگم شاید اوج گرفتی

عزیزم من مثل شما عقده ای نیستم // وقتی چیزی رو می گم راسته دلیل برای دروع ندارم چون نه کسی منو می بینه نه با دروغ ارضا میشم .

نمی دونم چرا بعضی ها فک می کنن بقیه هم مثل خودشون هستن ..

مثل تایپیک قد شما چقدر هست زده بودن تو همین گفتگوی ازاد ... 90 درصد زده بودن بالای 180 سانت .. فک می کردن اینجوری بلند میشن .. ولی من راستش رو زدذم 173

شما از اون دسته ادم ها هستین

عزیزم یادت رفته خودت بودی که به من پیغام خصوصی دادی :D . الان اتفاقا پی امش رو هم پیدا کردم. میخوای بذارم اینجا ؟ :D

البته زیاد هم فرقی نمیکنه مال کدوم دهاتی هستی . :D

ahmad_ebra

Registered User
لایک‌ها
258
صفحه اول و دومو خوندم
نتيجه گيريه بنده: شما خوشگلترين دختر روي زمينم بگيرين بازم بعد چند مدت ازش خسته ميشيد چون از ١٦ سالگي با اختيار كردن چندين دوست دوختر روح خودتونو مريض كردين

در مورد لاغري هم نگران نباشيد اتفاقا دختر هرچي لاغرتر باشه نمرش بيشتره
دختر لاغر وقتي شرهر كرد تازه اندامش مياد رو فرم ولي دختر هيكلي و يا چاق وقتي شوهر كرد اندامش خراب ميشه

Sent from my iPhone4s using Tapatalk

بالا