• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی - ازدواج کنم با این شرایط - جدی

sina1415

Registered User
لایک‌ها
260
دادا تو این زمونه همچین دختری رو رو هوا میقاپن اونوقت تو دست دست میکنی! اگر نخواستیش میتونی رو من حساب باز کنی:)

اره درسته // ولی اینها به هرکس اعتماد ندارن برا همین رو ما حساب باز کردن
مثلا دو شب پیش زنگ زدن که می خوایم بیایم خونتون ... پدر و مادر و دو دختر اومدن
اونجا بود که دیدمش

این که خوش رو هست با اخلاق خوبی داره نکته ی مهمی هست که هر کسی این ویژگی رو نداره.منم والا از دخترای خیلی چاق یا لاغر بدم میاد ولی این اصلا مهم نیست.لاغر کردن سخته چاق شدن کاره دو روز :دی

اره اگه شد باید خودم چاقش کنم .. والا من می ترسم یه وقت بشکنه فشارش بدم

درود
هرچي هست مباركه ولي
در نظر داشته باش كه انسان بي نهايت طلب هست.
ولي نميشه بي نهايت طلب بود چون حالا البته اعتقادات شمارو نميدونم ولي اكثرا ثابت شده در اين دنيا بي نهايتي وجود ندارد به غير از خدا.
الان دو مطلبه
اگه براي شما زيباست ولي بنظرتون كمه كه عاديه
ولي اگر زيباست ولي شما زيباييه ديگه اي رو ميپسنديد چبز ديگه ايه.
ولي فرقي نميكنه اگر گرفتار عقش D:
شده باشيد قيافه براتون بي معني ميشه.
شب خوش

Using Tapatalk

ممنون .. والا خودم هنوز نمی دونم زیباست یا نه ..
2 تا زن داداش دارم که می گفتن اونجوری که بخوای خوشکل نیست ولی این که بگی زشته نه اصلا زشت نیست
تازه خالم هم اومد خونمون دیدش ... می گفت باید بگیری ببین سفید هم هست:D
می گفت من گردنش هم دیدم سفیده

sina1415

Registered User
لایک‌ها
260
یه چیز هم که برام مهم بوده همیشه اینکه اولین داماد خونواده باشم // که با این شرایط هستم

چون دو تا دختر دارن و یه پسر
یکیشون که دکتره ... دختر دومی دانشجو فوق لیسانسه -- . و پسره هم مهندس

----------

ولی لامصب نمی دونم چیکار کنم

Altair

Registered User
لایک‌ها
42
اگه معیار اصلیت برای ازدواج زیبابیه بهت قول میدم 100% بعدا پشیمون میشی که چرا اخلاق معیارت نبوده برای تصمیم گیری؛ البته اگر هم این معیار در نظرت هست پس اولویت بندیت غلطه...
No offense, but true story
s324.gif

sina1415

Registered User
لایک‌ها
260
اگه معیار اصلیت برای ازدواج زیبابیه بهت قول میدم 100% بعدا پشیمون میشی که چرا اخلاق معیارت نبوده برای تصمیم گیری؛ البته اگر هم این معیار در نظرت هست پس اولویت بندیت غلطه...
No offense, but true story
s324.gif

یعنی بهتره معیار اول اخلاق باشه؟

Danitondar

Registered User
لایک‌ها
211
یعنی بهتره معیار اول اخلاق باشه؟

قطعا.
چرا كه اخلاق چيزيه كه تا آخر عمر ريشه اي كم انعطاف دارد ولي زيبايي با توجه به كهولت سن و افتادگي از چشم امريست كه بعد از مدتي بي اهميت ميشود.
تصميم با شما
ولي اگر بنده جاي شما بودم يه آشنايي رفت و آمدي پيدا ميكردم و بعد يعني همون دوره ي نامزدي كه شايد عاشق بشيد.
اگر عشق رو تا حالا تجربه كرديد كه بايد مستحضر باشيد روز و شب در تفكر هستيد.
البته هزاران نوع عشق هست.
طولاني مدت كوتاه مدت
من چيزي نميگم چطوره به يه مشاور خوب مراجعه كنيد؟

Using Tapatalk

pulp_152

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
119
این حرفا که میگن اخلاق به نظر من تک بعدیه دادا !... اگر زیبایی برات مهمه زنی که زیبا باشه بگیر .. حداقل جوری که چشمت دنبال زن دیگه ای نباشه ! و فردا به زنت خیانت نکنی .

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
این حرفا که میگن اخلاق به نظر من تک بعدیه دادا !... اگر زیبایی برات مهمه زنی که زیبا باشه بگیر .. حداقل جوری که چشمت دنبال زن دیگه ای نباشه ! و فردا به زنت خیانت نکنی .
دقیقا
البته استارتر هم فکر کنم بر خلاف گفتش زیاد تو وادی دختر و این صحبت ها نبوده
چون دیگه خیلی تو کف هست

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
خودت چی هستی که دنبال دختر خوشگل هم می گردی ؟ تام کروز ؟ یا ...

اینکه آرایش نمی کنه یه امتیاز خیلی خوب هست که نشان دهنده اعتماد به نفسش یا هرچیز مثبت دیگه ایی هست

بابت کارش حتما باید صحبت کنی ، شیف شب دارند و مشکلات خاص خودشون

دخترها بعد ازدواج خیلی قشنگ تر می شند ، چه اندام چه قیافه !

بعدشم ، با این عقب مانده های خیابانی که سرتا پا عمل و آرایش هستند مقایسه نکن کسی که بدون آرایش قشنگ هست

SilentStar

Registered User
لایک‌ها
230
دقیقا
چون دیگه خیلی تو کف هست

نه بابا جنس شناس نيست
اين دختري كه تعريف كرد اگه تيپ بزنه و به خودش برسه از اون چيزهايي كه توجهش رو جلب ميكنن خيلي بهتر ميشه..

silverstar292

Registered User
لایک‌ها
1,898
دوست عزيز درسته زيبايي هم مهم هست البته نه براي همه ولي بعد از يه مدت ممكنه يكي ديگه رو ببيني بگي واي چقدر خوشگل تر از همسر خودته...پس اين ملاك زياديش خوب نيست...با اون شرايطي كه طرف داره بيشتر به شخصيت و اخلاق فكر كن تا ظاهر...البته نظر من بود اين

alfredooo

Registered User
لایک‌ها
5
سلام دوستان

--مدیرا جان ؟؟؟/ انتقال ندین امشب لااقل-

خانواده گیر دادن به یه دختره - که از اقوام دور هست - برای ازدواج .. طرف دکتره و الان تو یه بیمارستان کار می کنه - یعنی داره طرحش رو می گذرونه - ..
راستش من همیشه دوست داشتم خوشکل ترین دختر رو بگیرم - چون فک می کنم شرایطش رو دارم -
ولی این خانم دکتر اونجوری ها هم خوشکل نیست .. یعنی خوشکل هست اون چیزی که من تو ذهنم دارم نیست

خصوصیاتش:
قدش بلنده / خوش اخلاقه / خنده رو - کلا زیاد می خنده - / خانواده خوب و تحصیلکرده / خیلی هم خاکی و اهل افاده نیست که من دکترم

تنها عیب دختره اینه که لاغره و خیلی ظریف.. می ترسم تو بغلش بگیرم بشکنه :دی
مادرم میگه این از بس تو درس و اینها بوده و به خودش نرسیده اینجوریه بعد از ازدواج خیلی خوب میشه - چون مادرس با اینکه بالای 50 داشت خیلی خوب و خوشکل بود

اینها رو از 2 شب پیش که اومدن خونمون فهمیدم.
برم خواستگاری 100 درصد هم میدن چون مادر دختره خودش گفته بود .

--
حالا من سر دوراهی گیر کردم چی بگم
کلی فک کردم باهاش ازدواج کنم اون شاغل منم شاغل - البته درامد اون بیشتر از منه - می تونیم زندگی خوبی داشته باشیم ..
و از طرفی هم دوست دارم زنم خیلی زیبا باشه .

شما جای این حقیر بودین چیکار می کردین؟

با توجه به اينكه 2 ساله ازدواج كردم و خيلي تجربيات در اين زمينه ديدم،
بله ازدواج ميكردم

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
برای یافتن زن خوب می ارزد که یک کفش بیشتر پاره کنی. (ضرب المثل چینی)
می ارزه ولی آدم وقتی ازدواج میکنه که چشش یکی بگیره
اون موقع هم به این چیز ها فکر نمیکنه

mr_khodaei2011

Registered User
لایک‌ها
179
دوست عزیز درسته زیبایی برات اهمیت داره ولی زیبایی خوشبختی نمیاره به نظر من قبول کن یه مدت که باهاش باشی عاشقش میشی مطمئا باش

تازه تو میگی زشت نیست و یکم خوشگله پس اشکالی نداره اگه به نظرت زشت بود بازم یه چیزی ولی حالا که خوبه و زشت نیست پس شک نکن

sina1415

Registered User
لایک‌ها
260
خودت چی هستی که دنبال دختر خوشگل هم می گردی ؟ تام کروز ؟ یا ...

اینکه آرایش نمی کنه یه امتیاز خیلی خوب هست که نشان دهنده اعتماد به نفسش یا هرچیز مثبت دیگه ایی هست

بابت کارش حتما باید صحبت کنی ، شیف شب دارند و مشکلات خاص خودشون

دخترها بعد ازدواج خیلی قشنگ تر می شند ، چه اندام چه قیافه !

بعدشم ، با این عقب مانده های خیابانی که سرتا پا عمل و آرایش هستند مقایسه نکن کسی که بدون آرایش قشنگ هست

نه عزیز من تام کروز نیستم ... بعدش هم چه ربطی داره.... ولی دیدم مردایی که زیاد خوب نبودن ولی زیباترین ها رو داشتن ...

مامانم هم همینو می گه ..میگه از بس فکر درس بوده به خودش نرسیده

دقیقا
چون دیگه خیلی تو کف هست

بنده تو کغ نیستم / تو پست های اول هم گفتم / متاسفانه بنده از 16 سالگی دوست دختر داشتم و تا الان بیش از 30 تا داشتم // رابطه اونجوری هم که فک کنید داشتم زیاد باهاشون//
متاسفانه مشکل من همینه داداش
اگه تو کف بود که خیلی وقت پیش ازدواج می کردم

نه بابا جنس شناس نيست
اين دختري كه تعريف كرد اگه تيپ بزنه و به خودش برسه از اون چيزهايي كه توجهش رو جلب ميكنن خيلي بهتر ميشه..

جنس شناسم که تایپیک زدم دیگه:دی

دوست عزيز درسته زيبايي هم مهم هست البته نه براي همه ولي بعد از يه مدت ممكنه يكي ديگه رو ببيني بگي واي چقدر خوشگل تر از همسر خودته...پس اين ملاك زياديش خوب نيست...با اون شرايطي كه طرف داره بيشتر به شخصيت و اخلاق فكر كن تا ظاهر...البته نظر من بود اين

مرسی

با توجه به اينكه 2 ساله ازدواج كردم و خيلي تجربيات در اين زمينه ديدم،
بله ازدواج ميكردم

ممنون / شما تجربه دارین برام مهم بود نظرتون

دوست عزیز درسته زیبایی برات اهمیت داره ولی زیبایی خوشبختی نمیاره به نظر من قبول کن یه مدت که باهاش باشی عاشقش میشی مطمئا باش

تازه تو میگی زشت نیست و یکم خوشگله پس اشکالی نداره اگه به نظرت زشت بود بازم یه چیزی ولی حالا که خوبه و زشت نیست پس شک نکن

در خال اندیشیدن// ممنون

Kasandra

کاربر افتخاری و فعال خاطرات
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,889
نه عزیز من تام کروز نیستم ..... ولی دیدم مردایی که زیاد خوب نبودن ولی زیباترین ها رو داشتن ...

مامانم هم همینو می گه ..میگه از بس فکر درس بوده به خودش نرسیده

بنده تو کغ نیستم / تو پست های اول هم گفتم / متاسفانه بنده از 16 سالگی دوست دختر داشتم و تا الان بیش از 30 تا داشتم // رابطه اونجوری هم که فک کنید داشتم زیاد باهاشون//
متاسفانه مشکل من همینه داداش
اگه تو کف بود که خیلی وقت پیش ازدواج می کردم

درود

اگه اينطور شك داريد و فكر مي كنيد چون مردهايي ديديد كه با وجود چندان خوش قيافه نبودن تونستن با دختران بسيار زيبايي ازدواج كنند پس بهتره همين الان تا دير نشده دور اين خانم رو خط بكشيد! بهتر از اينه كه اون رو به خودتون عادت بديد بدتر از اون اميدوارش كنيد به اين كه همونطوري كه هست مي پسنديدش و بعد يهو ببينيد ديگه نمي تونيد ادامه بديد و بزنيد زيرش!

amme joon

Registered User
لایک‌ها
2,939
شما که طرفو دوز نداری بدبختش نکن

بالا