سلام. من میخوام تو این کلاسای فوق قشرده که هفته ای یه عالمه ساعت زبان کار میکنن شرکت کنم برای گرفتن تافل. به نظرتون کار درستیه؟ توصیه ای دارین؟
البته اینم بگم که استعدادم تو زبان خیلی خوبه
سایتش چیه؟اگه می خواهید ازمون های تافل یا ایلتس رو شرکت کنید
یا برای زبان ارشد و دکترا تقویت کنید
من روی سی دی های نارسیس خیلی جواب گرفتم
با روش لایتنر کل کتاب 504 ، essential words for toefle و حتی colligiate رو فارسی و انگلیسی یه جوری یاد می گیرید که هیج وقت از ذهنتون بیرون نمیره
برای اطلاعات بیشتر می تونید به سایتش سر بزنید
من میخوام انگلیسیم رو تقویت کنم واسه رفتن به کلاس.نمیخوام از مقدماتی برم که هزینه اش زیاد بشه
دو کتاب خوب واسم معرفی کنید یکی گرامر ولغت
ممنون
دوستان من دانشجو هستم
ولی میخام زبانم رو قوی کنم
چی بیشنهاد میکنین ؟
سرچ کردم اموزش انلاین زیاده
کسی استفاده کرد؟
اینا رو برم یا کلاس
ممنون
کسی راهنمایی نمیکنه؟
من چند تا مجموعه خریداری کردم به درد نخورد دارم میرم کلاس
با سلام
دوستان من زبانم در حد متوسط رو به پایین هست همون چیزهایی که تو دانشگاه خوندم الان هم فعلا دارم لغت حفظ میکنم اگر هم برم تعیین سطح بدم احتمالا از ترم 3-4 باید شروع کنم .
حالا میخواستم ببینم دوستان در اصفهان چه اموزشگاههایی را پیشنهاد می کنن .
خودم چند گزینه از جمله کانون زبان - گویش و جهاد دانشگاهی را مد نظر دارم . ولی طبق گفته دوستان کانون بیشتر روی گرامر تمرکز میکنه و میگن مثل مدرسه میمونه و 4 سال هم کل ترمهاش طول میکشه گویش و جهاد هم یکی دو تا دوستان میگن بدک نیست .
خودم بیشتر میخوام آموزشگاه روی مکالمه تمرکز داشته باشه و از کتابهای خوبی واسه آموزش استفاده کنه حالا نظر دوستان در این مورد چیه ؟ چه اموزشگاههایی پیشنهاد میکنن .
و نکته ی دیگه اینکه در کنار زبان انگلیسی ، المانی هم بخونم تاثیری در پیشرفت یادگیری یا تداخل ان نداره ؟
با تشکر
مرسی از دوستان فقط در مورد آموزشگاهای فوق دوستان کدام را پیشنهاد میکنن. با تشکر