• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی برای ادامه یادگیری زبان انگلیسی

ali08ll

Registered User
لایک‌ها
111
سلام. من میخوام تو این کلاسای فوق قشرده که هفته ای یه عالمه ساعت زبان کار میکنن شرکت کنم برای گرفتن تافل. به نظرتون کار درستیه؟ توصیه ای دارین؟
البته اینم بگم که استعدادم تو زبان خیلی خوبه

fozool

Registered User
لایک‌ها
36
سلام. من میخوام تو این کلاسای فوق قشرده که هفته ای یه عالمه ساعت زبان کار میکنن شرکت کنم برای گرفتن تافل. به نظرتون کار درستیه؟ توصیه ای دارین؟
البته اینم بگم که استعدادم تو زبان خیلی خوبه

این کلاسها نیاز به صرف وقت بسیار زیاد از طرف خود شما داره وگرنه فقط خسته میشی همین

fozool

Registered User
لایک‌ها
36
اگه می خواهید ازمون های تافل یا ایلتس رو شرکت کنید
یا برای زبان ارشد و دکترا تقویت کنید
من روی سی دی های نارسیس خیلی جواب گرفتم
با روش لایتنر کل کتاب 504 ، essential words for toefle و حتی colligiate رو فارسی و انگلیسی یه جوری یاد می گیرید که هیج وقت از ذهنتون بیرون نمیره
برای اطلاعات بیشتر می تونید به سایتش سر بزنید
سایتش چیه؟
من میخوام دیکشنری ناریسس 6 رو بخرم به نظرتون ارزش داره ؟
شما ارش استفاده کردی (همینه که میگه موس رو روی هر کلمه ای بگیری معنیش رو نشون میده)

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
من میخوام انگلیسیم رو تقویت کنم واسه رفتن به کلاس.نمیخوام از مقدماتی برم که هزینه اش زیاد بشه:D

دو کتاب خوب واسم معرفی کنید یکی گرامر ولغت

ممنون

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
کتاب destination البته سطح پایین رو نمیدونم داره یا نه!! یه سرچ بزنید کتاب خیلی خوبیه برای گرامر و لغت.

timemachine2029

Registered User
لایک‌ها
129

yasinya3in

Registered User
لایک‌ها
32
یادگیری همراه با تصاویر و فیلم آموزشی خیلی تاثیر گذار است

elna

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
من چند تا مجموعه خریداری کردم به درد نخورد دارم میرم کلاس

AloneFly

Registered User
لایک‌ها
4,646
دوستان من دانشجو هستم
ولی میخام زبانم رو قوی کنم
چی بیشنهاد میکنین ؟
سرچ کردم اموزش انلاین زیاده
کسی استفاده کرد؟
اینا رو برم یا کلاس
ممنون

AloneFly

Registered User
لایک‌ها
4,646
دوستان من دانشجو هستم
ولی میخام زبانم رو قوی کنم
چی بیشنهاد میکنین ؟
سرچ کردم اموزش انلاین زیاده
کسی استفاده کرد؟
اینا رو برم یا کلاس
ممنون

کسی راهنمایی نمیکنه؟

kapitan101

Registered User
لایک‌ها
34
با سلام
دوستان من زبانم در حد متوسط رو به پایین هست همون چیزهایی که تو دانشگاه خوندم الان هم فعلا دارم لغت حفظ میکنم اگر هم برم تعیین سطح بدم احتمالا از ترم 3-4 باید شروع کنم .
حالا میخواستم ببینم دوستان در اصفهان چه اموزشگاههایی را پیشنهاد می کنن .
خودم چند گزینه از جمله کانون زبان - گویش و جهاد دانشگاهی را مد نظر دارم . ولی طبق گفته دوستان کانون بیشتر روی گرامر تمرکز میکنه و میگن مثل مدرسه میمونه و 4 سال هم کل ترمهاش طول میکشه گویش و جهاد هم یکی دو تا دوستان میگن بدک نیست .
خودم بیشتر میخوام آموزشگاه روی مکالمه تمرکز داشته باشه و از کتابهای خوبی واسه آموزش استفاده کنه حالا نظر دوستان در این مورد چیه ؟ چه اموزشگاههایی پیشنهاد میکنن .
و نکته ی دیگه اینکه در کنار زبان انگلیسی ، المانی هم بخونم تاثیری در پیشرفت یادگیری یا تداخل ان نداره ؟
با تشکر

kkevinloren2006

Registered User
لایک‌ها
44
دوستان لغت رو یاد بگیرید با برنامه های لایتنر که رو موبایل نصب میشه. اندروید یکی داره به نام ankidroid. من خودم هزارو خورده ای لغت واردش کردم. شما لغت رو یاد بگیری نصف بیشتر راه زبان رو رفتی

Reza2kn

Registered User
لایک‌ها
212
سلام به همه دوستان.

من دانشجو کارشناسی مترجمی زبان انگلیسی هستم و همچنین تجربه زیادی در ترجمه مقاله های مختلف ، مطالب برای وب سایت ها ، زیرنویس و ...دارم.
عزیزان اگه سوالی دارن ، در خدمتشون هستم.

راجع به "بهترین راه یادگیری زبان" ، به نظرم بهترین راهی وجود نداره! راه ها ، واسه هرکس متفاوت هست و به این بستگی داره که چقدر وقت و پول میخوان هزینه کنن؟ چقدر حوصله کتاب خوندن رو دارن؟ یادگرفتن زبان براشون چقدر مهمه و تو اولویت چندم هست و کلا دلیل اصلی شون برای یادگیری اون زبان چی هست و ...

وقتی که جواب این سوال ها رو بدونید ، اون موقع می تونید راه های بسیار موثری که برای یادگیری زبان بهتون کمک میکنه رو هم پیدا کنید.

موفق باشید :D

kapitan101

Registered User
لایک‌ها
34
با سلام
دوستان من زبانم در حد متوسط رو به پایین هست همون چیزهایی که تو دانشگاه خوندم الان هم فعلا دارم لغت حفظ میکنم اگر هم برم تعیین سطح بدم احتمالا از ترم 3-4 باید شروع کنم .
حالا میخواستم ببینم دوستان در اصفهان چه اموزشگاههایی را پیشنهاد می کنن .
خودم چند گزینه از جمله کانون زبان - گویش و جهاد دانشگاهی را مد نظر دارم . ولی طبق گفته دوستان کانون بیشتر روی گرامر تمرکز میکنه و میگن مثل مدرسه میمونه و 4 سال هم کل ترمهاش طول میکشه گویش و جهاد هم یکی دو تا دوستان میگن بدک نیست .
خودم بیشتر میخوام آموزشگاه روی مکالمه تمرکز داشته باشه و از کتابهای خوبی واسه آموزش استفاده کنه حالا نظر دوستان در این مورد چیه ؟ چه اموزشگاههایی پیشنهاد میکنن .
و نکته ی دیگه اینکه در کنار زبان انگلیسی ، المانی هم بخونم تاثیری در پیشرفت یادگیری یا تداخل ان نداره ؟
با تشکر

مرسی از دوستان فقط در مورد آموزشگاهای فوق دوستان کدام را پیشنهاد میکنن. با تشکر

fozool

Registered User
لایک‌ها
36
مرسی از دوستان فقط در مورد آموزشگاهای فوق دوستان کدام را پیشنهاد میکنن. با تشکر

یه تحقیقی درباره سفیر بکن یه زمانی خیلی خوب اگه الان به گند نکشیده باشنش

بالا