• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی برای اعتماد سازی برای پول قرض دادن و...

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,493
50-60 درصد شکایت های مالی بین کسایی اتفاق میفته که عین برادر به هم اعتماد داشتن.
اینو یکبار یکی از بنده خداهایی که توی دادگاه کار میکنن میگفت

طرف یک درصد مشکلی پیش بیاد غرق بشه تو رو هم میکشه پایین :)
نکته جالابی گفتی..
همیشه آدم فکر میکنه شکست در شراکت , الزاما فقط با خیانته..
برای من یکی خیلی مهم و مفید بود..
ممنون..

Last edited:

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
البته وکالت دادن مالک به شخص دیگه لزوما از فروش ملک توسط مالک جلوگیری نخواهد کرد.
باید وکالت بلاعزل برای به نام خود یا به نام غیر کردن داده بشه. در اینصورت خود شخص موکل نمیتونه اقدام به فروش بکنه

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
نکته جالابی گفتی..
همیشه آدم فکر میکنه شکست در شراکت , الزاما فقط با خیانته..
برای من یکی خیلی مهم و مفید بود..
ممنون..
90 درصد آدم ها کلاهبردار نیستن. شرایط، کلاهبردارشون میکنه. اکثر کلاهبرداری ها به خاطر ورشکستگیه

ziro00

Registered User
لایک‌ها
586
اگه میخوای قرض بدی دلاری قرض بده
من دلار27 تومن بود به یکی صد و پنچاه میلیون قرض دادم . دلار35 تومن شد پس اورد اونم ب زور .

arthur97

Registered User
لایک‌ها
375
باید وکالت بلاعزل برای به نام خود یا به نام غیر کردن داده بشه. در اینصورت خود شخص موکل نمیتونه اقدام به فروش بکنه
میشه بیشتر توضیح بدید که چرا وکالت بلا عزل مانع فروش توسط موکل میشه؟

hexman

Registered User
لایک‌ها
772
تو این شرایط که روز به روز ارزش ریال میاد پایین خیلی کار اشتباهیه قرض دادن اونم تازه به کسی میخوای قرض بدی که شک داری پولتو پس میده یا نه!
یه موقع هست یه کسی تو زندگیه آدمه که آدم جونش هم براش میده و مهم ینست براش ولی اینکه بخوای کل سرمایه زندگیتو به کسی قرض بدی که به پس دادنش شک داری اصلا بهش فکر هم نکن..

سری که درد نمیکنه رو دستمال نبند کسی هم که میخواد خونه یا ملک یا هر کوفتی بخره باید روی توانایی های خودش حساب باز کنه نه روی دارایی های دیگران

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
میشه بیشتر توضیح بدید که چرا وکالت بلا عزل مانع فروش توسط موکل میشه؟
ببین توی برگه وکالتنامه محضری، بلاعزل بودن یا نبودن جزء شرایط وکالتنامه است. بند مهمتر، موضوع وکالتنامه است. شما وقتی وکالت برای فروش ملک به کسی میدی، از خودت سلب اختیار نمیکنی. یعنی هم خودت میتونی بفروشی و هم وکیل. اما وقتی موضوع وکالتنامه، وکالت تنظیم سند به نام وکیل یا غیر باشه، شما از خودت سلب اختیار میکنی. روی خود این هم میشه مجددا شرط گذاشت که وکیل حق توکیل به غیر داشته باشه یا نه.
شروط همیشه مرحله بعد از موضوعه. مثلا ممکنه یک ملک سند تک برگ به نام شما داشته باشه، اما این سند یک شرط بیع داشته باشه، مثلا در صلح باشه. این سند به نام شماست هر کاری میتونی باهاش بکنی. اجاره بدی، وام بگیری. همه چی غیر از فروش

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,226

arthur97

Registered User
لایک‌ها
375
ببین توی برگه وکالتنامه محضری، بلاعزل بودن یا نبودن جزء شرایط وکالتنامه است. بند مهمتر، موضوع وکالتنامه است. شما وقتی وکالت برای فروش ملک به کسی میدی، از خودت سلب اختیار نمیکنی. یعنی هم خودت میتونی بفروشی و هم وکیل. اما وقتی موضوع وکالتنامه، وکالت تنظیم سند به نام وکیل یا غیر باشه، شما از خودت سلب اختیار میکنی. روی خود این هم میشه مجددا شرط گذاشت که وکیل حق توکیل به غیر داشته باشه یا نه.
شروط همیشه مرحله بعد از موضوعه. مثلا ممکنه یک ملک سند تک برگ به نام شما داشته باشه، اما این سند یک شرط بیع داشته باشه، مثلا در صلح باشه. این سند به نام شماست هر کاری میتونی باهاش بکنی. اجاره بدی، وام بگیری. همه چی غیر از فروش
پس اگه موضوع این باشه: وکالت تنظیم سند به نام وکیل
موکل نمیتونه خودش بفروشه؟
چجوری متوجه میشن؟ استعلام میکنن قبل از تنظیم بنچاق؟

mahdi312

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
53
قبل از هر چیز بابت ادبیاتی که میخوام به کار ببرم معذرت میخوام . فقط حس میکنم به یه همچین راهنمایی نیاز داری .
د اخه مرد حسابی اومدی از بقیه مشورت میگیری چجوری به یه نفر پول قرض بدی که بتونی پسش بگیری ؟
دیوونه ای چیزی هستی ؟ تو این دوره زمونه پولت رو دو دستی بچسب که به گا نری .
امشبم زنگ طرف بزن بگو شرمنده نمیتونم و با خیال تخت بگیر بخواب . دو روز دیگه پیش خودت میگی خوب شد همچین گوهی نخوردم .

Last edited:

pfarhadq

Registered User
لایک‌ها
516
بهترین کار اینه اون خونه ای که میخواد بخره توش شریک شی و وقتی خواست پولتو بده با سودش بده

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
فرق این دو تا چیه؟
دقیقا چی شد و چی کار باید کرد؟
فرقش موضوع وکالته. وقتی شما وکالت تنظیم سند به کسی میدی مفهوم قانونیش اینه که ملک رو به اون طرف فروختی. اما در وکالت فروش، وظیفه فروش ملک رو به اون طرف محول کردی، در عین حال خودت هم میتونی زودتر همون ملک رو بفروشی. هر کدوم که زودتر اقدام کنید، حق از اون یکی سلب میشه

وکالت تنظیم سند ملک، مثل کاریه که در وکالت تغییر پلاک ماشین انجام میشه
پس اگه موضوع این باشه: وکالت تنظیم سند به نام وکیل
موکل نمیتونه خودش بفروشه؟
چجوری متوجه میشن؟ استعلام میکنن قبل از تنظیم بنچاق؟
بله دقیقا

بله. دفترخونه های اسناد رسمی قبل از درخواست سند جدید به سازمان ثبت اسناد، استعلام های سند رو میگیرن. اگر سند شرط بیع خاصی داشته باشه معلوم میشه.
بنگاه ها هم قانونا باید همین کار رو بکنن، اما نمیکنن و مشکل برای مردم درست میکنن. به این شکل که مبایعه نامه رو مینویسن و مقداری پول بین خریدار و فروشنده رد و بدل میشه، بعد توی دفترخونه معلوم میشه که سند مشکل داره:( قدیما این مشکل کمتر بود، چون سند های منگوله دار دفترچه بودن و هر کاری که روی سند انجام میشد توش نوشته میشد. الان توی سند های تک برگ، پشت سند فقط شروط مهم مثل در صلح بودن و رهن دولتی و اینا نوشته میشه

pc hardware

Registered User
لایک‌ها
66
سلام
به قول دوستان جرات نه داشتن داشته باش و خودت رو خلاص کن.
من خودم سال 86 حدود 10 میلیون به یکی قرض دادم همون موقع خودم میتونستم با اون پول زمین بخرم و پول رو دادم به برادر خانمم. خارج از اینکه قرار بود یه ماه بده و شد 5 سال. تازه اونم با دعوا و پادرمیانی خیلی ها. منم سرمایم پوچ شد. بازار امروز خیلی ریسکی هست و سرمایه های زیادی تو این نوسان‌های بازار از بین میره حواست به سرمایه ات باشه.

mostafajan

Registered User
لایک‌ها
1,009
کی میاد زن من بشه :دی

امروز صبح وقتی از خواب بلند شدم به خودم گفتم دیگه دوران یالقوزی بسه باید یه سرو سامونی به خودم بدم

اولین کاری که انجام دادم این بود که دکمه پاور کامپیوترو زدم بعدش روی درایو D کلیک راست کردمو گزینه فرمت رو انتخاب کنم

بعد ایستادم جلوی آینه قدی و چند دقیقه به خودم زل زدمو با خودم عهد بستم گفتم شروع میکنم 600 میلیون پول جمع میکنم و باهاش زن میگیرم

اما وقتی پست شماره 5 این تاپیکو خوندم درایو D رو که یک ترابایت بود گذاشتم ریکاوری بشه و زیر لب به خودم گفتم ما رفتیم همو هوای پاک نفس بکشیم

Last edited by a moderator:

kelaymer

Registered User
لایک‌ها
59
چرا اصلا تو این شرایط شما باید 600 میلیون پول داشته باشین؟
طلا بخرین سکه بخرین سه هفته پیش طلا گرفته بودین با این پول امروز میشد 700 میلیون تومن
تو این زمونه قرض اصلا بی معنی هست یه ضرب المثلی معروف اسپانیایی هست میگه خوبی کنم آدم بدی باشم یا خوبی نکنم آدم بدی باشم:ROFLMAO:

hexman

Registered User
لایک‌ها
772
استارتر تا الان پولو داده رفته..

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,226
استارتر تا الان پولو داده رفته..
هنوز نه
طرف هم پول رو میخواد
ضمانت هم نمیخواد بده!
فعلا با خودم گفتم به جهنم که نتونه بخره
من واقعا به صلاحش میخواستم کار کنم ولی نمیخواد
تا فروردین همین 600 تومن میشه بالای یک میلیارد
دیگه تا عمر داره نمیتونه ملک بخره
این روز ها دلم باید برای خودم بسوزه...

mostafajan

Registered User
لایک‌ها
1,009
هنوز نه
طرف هم پول رو میخواد
ضمانت هم نمیخواد بده!

من فکرامو کردم
خودم که نمیتونم تا 100 سال دیگه 600 تومن در بیارم زن بگیرم حداقل بیام زن تو بشم
تنها کیس 600 میلیونی بین رفیقام توئی
تازه فروردین سال بعد میتونم به دوستام پز بدم بگم آقامون میلیاردره
امروز صبح تصمیم نهاییمو جلوی همون آیینه قدی گرفتم فقط یه عکس ازش برام تو پیغام خصوصی بفرست ببینم به بلوغ فکری رسیدم و تحمل فشارهای زندگی مشترک رو دارم یا نه . خواهشا نعوظ کامل که ما بدونیم باید نعوذبالله بگیم یا الحمدالله

hexman

Registered User
لایک‌ها
772
هنوز نه
طرف هم پول رو میخواد
ضمانت هم نمیخواد بده!
خب خدا رو شکر اگه میگفتی دادم که کلی حرصمون داده بودی

sanaka

Registered User
لایک‌ها
970
هنوز نه
طرف هم پول رو میخواد
ضمانت هم نمیخواد بده!
ما که پشت دستمون رو داغ کردیم به احدی هزار تومن قرض ندیم
یارو رفیقم اومد جنس برد گفت 3 روزه پس میدم گفتم اوکیه این حرفا چیه بعد 4 ماه هزار تومن هزارتومن پس داد نفهمیدیم چی شد اون پول
شما هم یه کلام بگو میخوام بزارم تو یه کاری شرمنده نمیتونم بدم
واقعا برادرانه میگم حماقته تو این دوره زمونه به کسی مبلغی قرض بدی طرف پس نمیده اگرم پس میده موهاتو سفید میکنه آخرشم تو میشی نامرد و ندید بدید که پولتو خواستی پس بگیری

بالا