اصلا اگر نمی خواید رایزر گرون قیمت بخرید کلا نخرید که بدجوری به کارت اسیب می زنه پیشنهاد من لیانلی سری 4 هست که 3 تومن قیمتشه خودم دارم کاملا راضیم هیچ افت کارایی هم نداره حتی 0.1 فریم
ضمنا درب کیس که ببندید برای گرافیک های سنگین همیشه افزایش 7 8 درجه حرارت حداقل دارید چون خیلی مکش هوایی داره برای همین همیشه درب کیس من بازه هیچ مشکلیم با درب باز کیس پیش نمیاد نمی دونم چرا اینقدر بعضی ها حساس هستن خاک فقط برای مناطق خیلی شرجی می تونه خطرناک باشه و الا هیچ مشکلی نداره حتی باعث افزایش دما هم نمی شه کلا اینا یکسری باورهای غلط و توسط یکسری ادم بی سواد مطرح شده
ضمنا کیس من پهن ترین کیس بازاره و جز بزرگ ترینا هم هست از هاف جدید که بگذریم اندازه میزه پس با تعویض کیس هم مشکلتون حل نمی شه چون کارت من به اندازه 4 اسلات با درب شیشه ای فاصله داشت اما بازم حداقل 5 6 درجه داغ تر می شد
سپاس از راهنمایی شما دوست عزیزم
راستش من رایز دیپ کول رو 1 سالی هست خریدم و واقعا راضی هستم کیفیت خوبی داره و هیچ مشکلی باهاش نداشتم
با توجه به اینکه سیستم خیلی بالا نیست و نسل 9 هست بهمراه 1080 فریم قابل قبولی دارم توی بازیها و مشکلی از بابت دما و فریم ندارم مشکل اینجاست که من کارت استریکس 1080 رو فروختم و زوتک اکستریم گرفتم که چون این کارت پهن تر هست و هیتسینک پهنی داره کارت خیلی نزدیک به شیشه شد وقتی روی رایزر هست!
رایزر هم چون پیچ میشه به خود کیس امکان جابجایی نداره
قبلا با گرافیک استریکس 5 سانت فاصله داشتم با شیشه و دما ماکسیمم توی اتاق با دمای 30 درجه در بازی رد دد 2 بعد از چندساعت بازی کردن 76 بیشتر نمیشد و توی بازیای دیگه هم 68 بود
به نظرم با توجه به اینکه قبلا گرافیک روی برد بود گراف وقتی روی رایزر میاد دماش کمتر میشه و انگار یه فشاری هم از روی مادربرد برداشته میشه !
الان این گرافیک نسبت به استریکس چند فریم بهتر میده و امتیاز بهتری هم اورد 4 تا 6 درجه هم خنکتر از استریکس هست البته زمانی که درب باز باشه ..
حالا میخوام یه کم تغییرات توی رایزر بدم ببینم میتونم پنل رو یه کم کجش کنم که فاصله بگیره از شیشه و دور بشه دوباره تستش میکنم ببینم بهتر میشه یا نه
اگر ببینم نتیجه نمیده مجبورم درب رو باز بزارم همیشه ..
دم شما گرم