• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی برای خرید گوشی

en2fa

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
راستی تازه حرفی از sx1 هم زده نشد...اينم گوشی خوبيه ها....
هر چند layout بدی داره اما خوب بيد...قدرت cpu خوبی هم داره..

FARGO

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از en2fa :
راستی تازه حرفی از sx1 هم زده نشد...اينم گوشی خوبيه ها....
هر چند layout بدی داره اما خوب بيد...قدرت cpu خوبی هم داره..

بنظرم الكي گرونه .... بايد صبر كنيم ارزونتر بشه اينطور نيست؟

milad_sm

Registered User
لایک‌ها
0
جناب روزبه...بيخيال مخالفت ها...اينا رو كه گفتي از p800 بدم اومد...
بگذريم...كرمشو انداختي كه يه ppc بگيرم....اما imate ppc رو گذاشتي آخر ليست! چي شد؟! چرا؟ مشكلش چيه؟ از everex كه به هر جهت بهتره كه؟
راستي قيمتش چنده؟ يه راهنمايي هم درباره ppc هاي ديگه كه تو بازار هست كن كه كدوم بهتره...حالا لزوما نه ايران. دبي و مالزي رو هم داري بگو.
يه چيز ديگه اين كه اصلا palm رو بوسيدي گذاشتي كنار؟؟ يعني پخ؟ هر چي ميگي از pocket pc مي گي...من البته خيلي بد شنيدم در مقايسه با palm چه از نظر performance چه از نظر نرم افزاري.
ديگه اينكه من اندازه برام مهم نيست....پس sp ها براي من بي ارزش مي شند درسته؟ يعني اگه اندازه و حالا فرض محال قيمت برام مهم نباشه ppc يا palm انتخاب بهتريه نه؟
قربونت.

FARGO

Registered User
لایک‌ها
0
من چند روز پيش يه تاپيك براي ppc ها باز كزده بودم به اين آدرس:
http://forum.persiantools.com/showthread.php?t=6024
كه البته هنوز ازش استقبال نشده :(

اونجا يه لينكي گذاشتم براي مقايسه مدلهاي مختلف ppc البته معروفتراش و تنگستن دبليو كه يكي از پالمهاي معروفه هم بود.
اين لينك اونجاست:
http://www.compume.com/products.php...09005001&sid=e3fb261a555edefc528f5ceeff252b46

مدلا رو مقايسه كنين بدك نيست.
ارادت

milad_sm

Registered User
لایک‌ها
0
لينك خوبي بود...
اما من هنوز نفهميدم اين 1000 دلار اضافه قيمت imate ppc در مقايسه با everex مي ارزه يا نه. اگه مي تونيد قيمت ايران رو به من بديد...من جايي نديدم :eek:
بعدش هم اگه قيمتش انقدر بالاست...چرا ادم نره XDAII بگيره؟؟ اون كه خيلي بهتره كه؟
من فقط بخاطر قيمتش اون رو كنار گذاشتم...وگرنه از هر نظر بهتره! و خوشگلتر و به قول رفيق دختركش تره...

en2fa

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
به نقل از milad_sm :
اما imate ppc رو گذاشتي آخر ليست! چي شد؟! چرا؟ مشكلش چيه؟ از everex كه به هر جهت بهتره كه؟
راستي قيمتش چنده؟ يه راهنمايي هم درباره ppc هاي ديگه كه تو بازار هست كن كه كدوم بهتره

نه من نگفتم که بده...اتفاقاً جزو بهترين ها هست....
يعنی الان i-mate ppc ميگن بهترين pocket pc موجود هست...اما خوب گنده هست..اگه سايز اصلاً برات مهم نيست بهترين انتخاب هست
و کاملاً هم cosumize ميشه....

در مورد xda و غيره بگم همه اينا يک چيز هستن فقط اسمشون رو عوض ميکنن...وگرنه از لحاظ سخت افزار دقيقاً مشابه هستن..چند تا اسم ديگه هم داره...
البته امکان داره يک فرق های خيلی جز اي کنه اما در حد خيلی کمه...

everex رو من بيشتر از اين لحاظ ميگم خوبه چون خيلی شبيهه گوشی هست و خيلی خوب تو جيب جا ميشه...اما i-mate ppc اصلاً...
اگه سايز و پول برات مهم نيست اصلاً مجال نده اينو...
هر چند اگه 2-3 ماه صبر کنی بخاطر تعداد زيادی که مدل های جديد قراره بياد قيمتش حتماً افت ميکنه...
گفتم اين mpx بد چيزيه...جر ميده همه رو....

به نقل از milad_sm :
يه چيز ديگه اين كه اصلا palm رو بوسيدي گذاشتي كنار؟؟ يعني پخ؟ هر چي ميگي از pocket pc مي گي...من البته خيلي بد شنيدم در مقايسه با palm چه از نظر performance چه از نظر نرم افزاري.
ديگه اينكه من اندازه برام مهم نيست....پس sp ها براي من بي ارزش مي شند درسته؟ يعني اگه اندازه و حالا فرض محال قيمت برام مهم نباشه ppc يا palm انتخاب بهتريه نه؟
قربونت.

در مورد palm هم نه..اتفاقاً من بهشون حال ميکنم...خيلی هم طرفدار دارن..از لحاظ برنامه هم خيلی غنی هستن...
اما خوب من زياد سراقشون نرفتم...اتفاقاً اول ميخواستم tungestrun بخرم و treo....
اما يکم مشکل سر همون سايز بود....
مدل جديد treo خيلی خوشگله در ضمن....
اما اينجا ديگه اينا رو هيچ کس نداره....

اما اينکه ميگی اندازه مهم نيست...اگه ميخوای به عنوان گوشی..تلفن ازشون استفاده کنی سخته ها....
من امتحان کردم در خيلی مواقع پشيمون ميشی..چون حتماً نياز به دو دست داره و گوشی در اوردن از جيب سخته و...هزار تا دردسر ديگه...

خيلی از user های ppc رو من ديدم که امدن سراغ sp چون خيلی ppc براشون سخت بوده...و تقريباً اکثر امکاناتی که از ppc ها رو ميخواستن هم ميتونسته جواب بده...

milad_sm

Registered User
لایک‌ها
0
قربونت....من نمي دونم منظورت چيه از اينكه ميگي xda ها همه يكي هستند. از نظر سخت افزارشون ميگي؟ خوب همش مگه چند نوع پروسسور وجود داره كه بخواد به هم فرق كنه! بالاخره از كارخونه هاي مختلف هستند. البته خيلي از اجزا بايد يكجور باشند طبيعتا..چون مثل كامپوتر هاي دسكتاپ براش تنوع شركت هاي سازنده وجود نداره...اما به نظر من باز هم نمي شده گفت كه اونها عينه هم هستند!

اما كلا گرفتم چي مي خواستي بگي.
ببين حالا كه ميكروسافت هم داره تقويم جلالي رو تو برنامه هاي آينده اش مياره شما هم برنامه نويسي...چرا يه تقويم فارسي براي اين موبايل ها نمي نويسي؟ من كه هر چي گشتم چيزي نيافتم! چه براي ppc چه براي palm و چه براي symbian آقا خيلي نيازه!!
يه مبدل تاريخ ساده هم قنيمته...

اينارو كه گفتي درباره imate ppc يه خورده ترسوندي منو از اندازه اش!! تا حالا pda نداشتم...اما فكر نمي كردم كه اذيت بخواد بكنه. اما اينطور كه بوش مياد خيلي بايد گرون باشه...نگفتي چنده...اما فكر كنم بيش تر از 700 تومن باشه. خوب يوخده گرونه!! everex هم نبايد بد باشه.
ببينم چي ميشه. راستي يه لطفي بكن اگه قيمت داري به من هم بگو....من هيچ جا ايران آشنا ندارم...پورسانت خودت رو هم بگيري فكر كنم باز ارزون تر بشه!

en2fa

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
ببين اينی که ميگم از لحاظ سخت افزار يکی هست يعنی اينکه زيادی يکی هست...چون يک شرکت اينا رو ميسازه....
اينها همه يکجور هستن فقط اسمشون فرق ميکنه....
i-mate,o2 xda II,T-Mobile MDA II,Qtek 2020,Orange SPV M1000
همه اينها رو شرکت htc ميسازه تا جايی که ميدونم...
اينها هم شرکت های تلفن هستن که اين مدل رو ميخرن يک تغيراتی ميدن و ميفرشن...اما در حقيقت فرق خاصی نميکنن،،،

در کل هم 2 نوع cpu واسه اينا هست...اينها که اکثراً مدل arm هستن و مدل های intel...که intel ها به شدت سريع تر هستن...
همه smartphone هايی که من ميشناسم هم arm هستن جز mitac که intel هست...از مزيت اينا اينه که ميشه overclock کرد و در نتيجه سرعت خيلی بشتر ميشه...

در مورد تاريخ هم يک تلاشی کردم...اما smartphone ها resource کمی دارن...ppc و symbian هم که فعلاً ندارم....
ايشالا اما يک کاری ميکنم.....
اما برنامه تبديل که راحته....اصلاً با java بنويس که همه support ميکنن...

اين i-mate رو هم حالا خيلی نترس...اما اگه از نزديک ببينی خوب دستت مياد...پايتخت ريخته...
قيمتش هم زير 700 هست....everex هم فکر کنم نزديک 500 اما کمتر هست....
اينا قيمت های من تو دبی در بهمن هست...فکر کنم همه رو بايد 60-70 تومان کم کنی....قيمت ها به درهم هست...درهم هم فکر کنم 230 هست...
treo 270 : 2099 dh hp 5450 : 2490 imate: 2995 palm tungstreem c :1750
ipaq 3970 treo 270 : 2399
palm tungstreem t : 1299
.........................w : 1929
siemens sx1 : 2499 dh
palmt tung ...... t2 : 1425
p900 : 2550

اما گفتم خيلی همه ارزون تر شدن...
ميتونی قيمت ها رو تو سايت ها هم پيدا کنی...pocketpcdubai رو يک نگاه کن...اونجا اطلاعات خوبی هم داره و هم review های خوبی..

milad_sm

Registered User
لایک‌ها
0
اي بابا..جدي مي گي؟؟ من نميدونستم اينا همه مال يكي اند.
بگذريم...طرح overclock جالب بود...اما فن نمي خواد!؟ گرم كنه كه هلاك مي شيم! فكر كن گذاشتيش تو جيبت!
جناب شما كه با low level programming اشنايي ببين مي توني دستگاه firmware براي اين p800 ما گير بياري؟ مي گند بايد 12 تومن بدم...در حالي كه بايد مجاني باشه!! حالا اگه اشنايي داري يه خبر بده.

در مورد قيمت ها هم ممنون.
من هفته پيش everex ديدم حدود 450 تومن. فكر كنم ارزون شده. بعد هم...از سايت ممنونم.
مي رم يه سري مي زنم.
در ضمن من متااسفانه جرات شروع برنامه نويسي رو ندارم!! براي همينه از شما خواستم اين كارو بكني...
قربونت.

FARGO

Registered User
لایک‌ها
0
ميبينم كه دو تا بچه فعال كاردرست حسابي بحثشون داغ شده.
ما پريديم وسط مهندسا بگيم خسته نباشين.

روزبه جان منم از اين everex خيلي خوشم مياد ولي تعداد رنگاي صفحه اش كمه. هرچي هم زور ميزنم بقول تو نميشه توجيهش كرد. :)

FARGO

Registered User
لایک‌ها
0
راستي اين ppcها يا اسمارت فونا يا پالمها هيچكدوم handsfree از اين مدلاي بلوتوث دارن؟ شما ديدين؟

مثلا اين نوكيا 3650 يا 3660 يه خوبي كوچولوشون همينه كه اون پاره آجر رو مجبور نيستي هي از جيبت در بياري. در مورد اينا چي؟

en2fa

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
آره همه دارن....
البته يک مشکل هايی بين مدل های مختلف با بعضی از اين handsfree ها هست اما 2-3 هفته پيش اون چند تا گوشی هم مشکلشون حل شد :))

فقط i-mate sp 2002 نداره...بقيه دارن...palm ها هم خيلی نسخه هاشون ندارن و خيلی ها هم دارن...
خوب هم کار ميکنه...

everex هم اونهمه ناراحت نشو...برو به طرف بگو يک فيلم برات پخش کنه...همون وقت از اندازه سايز و اينا انقدر کيف ميکنی اصلاً نميفهمی که 12bit هست....
اما خوب آره يکذره اذيت ميکنه..اما جداً محسوس نيست ها....

در مورد p800 هم از يکی از دوستام ميپرسم بهت ميگم...
اما اگه عطا رو پيدا کنی دريايی از اطلاعات هست در اين مورد....

milad_sm

Registered User
لایک‌ها
0
والا من كه فرقشو خيلي نمي فهمم...يعني دوست ندارم بفهمم!!! اقا جان اين قراره تو جيبت جا بشه!! همينش هم خدا رو شكر كن! حالا اين همه رنگ مي خواي چكار؟!؟ من خودم خيلي به كيفيت فيلم حساسم و فيلم كمتر از DVD نمي بينم! اما خوب قانعم!
اين pda ها كه 4096 رنگ دارند رو هم بهم بدند هيچي نميگم! قبول مي كنم!!
من از فيلم هايي كه با 3650 ميديدم راضي نبودم...اما خوب...دهن خيلي ها رو باز نگه مي داشت!!
من از همه جهت از پي 800 ام راضي ام...غير از اينكه آخرين firmware رو ندارم :(
از نظر رنگ هيچ مشكلي باهاش ندارم.

mori

Registered User
لایک‌ها
14
اساتيد گرامي
الان با اومدن i-mate SP3i که خیلی از مشکلات ورژن هاي قبلي توش رفع شده شما کدوم مدل رو ترجیح میدین؟
من یکم وسوسه شدم سر همین i-mate SP3i
اگه کسي میتونه کمکم کنه ممنون میشم

hsn

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
413
به نقل از mori :
اساتيد گرامي
الان با اومدن i-mate SP3i که خیلی از مشکلات ورژن هاي قبلي توش رفع شده شما کدوم مدل رو ترجیح میدین؟
من یکم وسوسه شدم سر همین i-mate SP3i
اگه کسي میتونه کمکم کنه ممنون میشم

خدايش موري جون منم 3-2 روزي شديدا تو فكر اين i-mate SP3i هستم خيلي فكرمو مشغول كرده اتفاقا ميخواستم يه تاپيك بزنم و از بچه ها ي اهل فن بپرسم كه اينجا رو ديدم
واقعا خيلي وسوسه انگيزه

mori

Registered User
لایک‌ها
14
آره
من فقط موندم این همه مطلب که بچه ها نوشتن آدم بدتر گیج میشه!
نمیفهمه بالاخره سیمبین بهتره یا ویندوز!
من خودم گیجم
یکی منو ببره! منو برین :wacko:

hsn

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
413
به نقل از mori :
آره
من فقط موندم این همه مطلب که بچه ها نوشتن آدم بدتر گیج میشه!
نمیفهمه بالاخره سیمبین بهتره یا ویندوز!
من خودم گیجم
یکی منو ببره! منو برین :wacko:

فكر كنم سيمبيوز از وينبين بهتر باشه :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :lol: :lol: :D

mori

Registered User
لایک‌ها
14
:lol:
ولی خداییش بین اینکه صبر کنم 3230 بیاد یا برم این i-mate رو بگیرم یا اصلا گوشی اسمارت رو بیخیال شم و برم 6230 یا k700 بگیرم یا اینکه n620 که گوشی زاپاس بوده رو نگه دارم موندم
من کمک میخوام جدی جدی نمی شه تصمیم گرفت
بدبختی اینه مایه دارم نیستیم
اگه به قول روزبه مایه دار بودیم همه این هارو تست میکردیم!

hsn

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
413
اين نمايندگي Imate هستش: تقاطع حافظ - جمهوري: فروشكاه پل تلفن 6723019 و 6725402
من فعلا فرصتشو ندارم يه سري بزنم ولي اگه برو بچز رفتن يه بررسي كنن و به ما هم يه ندايي بدن

mori

Registered User
لایک‌ها
14
همون فیتکو؟
یا شرکت دیگه؟

بالا