به نقل از milad_sm :
اما imate ppc رو گذاشتي آخر ليست! چي شد؟! چرا؟ مشكلش چيه؟ از everex كه به هر جهت بهتره كه؟
راستي قيمتش چنده؟ يه راهنمايي هم درباره ppc هاي ديگه كه تو بازار هست كن كه كدوم بهتره
نه من نگفتم که بده...اتفاقاً جزو بهترين ها هست....
يعنی الان i-mate ppc ميگن بهترين pocket pc موجود هست...اما خوب گنده هست..اگه سايز اصلاً برات مهم نيست بهترين انتخاب هست
و کاملاً هم cosumize ميشه....
در مورد xda و غيره بگم همه اينا يک چيز هستن فقط اسمشون رو عوض ميکنن...وگرنه از لحاظ سخت افزار دقيقاً مشابه هستن..چند تا اسم ديگه هم داره...
البته امکان داره يک فرق های خيلی جز اي کنه اما در حد خيلی کمه...
everex رو من بيشتر از اين لحاظ ميگم خوبه چون خيلی شبيهه گوشی هست و خيلی خوب تو جيب جا ميشه...اما i-mate ppc اصلاً...
اگه سايز و پول برات مهم نيست اصلاً مجال نده اينو...
هر چند اگه 2-3 ماه صبر کنی بخاطر تعداد زيادی که مدل های جديد قراره بياد قيمتش حتماً افت ميکنه...
گفتم اين mpx بد چيزيه...جر ميده همه رو....
به نقل از milad_sm :
يه چيز ديگه اين كه اصلا palm رو بوسيدي گذاشتي كنار؟؟ يعني پخ؟ هر چي ميگي از pocket pc مي گي...من البته خيلي بد شنيدم در مقايسه با palm چه از نظر performance چه از نظر نرم افزاري.
ديگه اينكه من اندازه برام مهم نيست....پس sp ها براي من بي ارزش مي شند درسته؟ يعني اگه اندازه و حالا فرض محال قيمت برام مهم نباشه ppc يا palm انتخاب بهتريه نه؟
قربونت.
در مورد palm هم نه..اتفاقاً من بهشون حال ميکنم...خيلی هم طرفدار دارن..از لحاظ برنامه هم خيلی غنی هستن...
اما خوب من زياد سراقشون نرفتم...اتفاقاً اول ميخواستم tungestrun بخرم و treo....
اما يکم مشکل سر همون سايز بود....
مدل جديد treo خيلی خوشگله در ضمن....
اما اينجا ديگه اينا رو هيچ کس نداره....
اما اينکه ميگی اندازه مهم نيست...اگه ميخوای به عنوان گوشی..تلفن ازشون استفاده کنی سخته ها....
من امتحان کردم در خيلی مواقع پشيمون ميشی..چون حتماً نياز به دو دست داره و گوشی در اوردن از جيب سخته و...هزار تا دردسر ديگه...
خيلی از user های ppc رو من ديدم که امدن سراغ sp چون خيلی ppc براشون سخت بوده...و تقريباً اکثر امکاناتی که از ppc ها رو ميخواستن هم ميتونسته جواب بده...