درود
دوستان من قسط خرید Huawei Ascend Y300 رو دارم می خواستم ببینم کسی اینجا این گوشی رو داره ؟ کیفیت ساخت بدنش خوبه ؟ کلا چطور گوشییه ؟ نیاز به تجربه شما دارم ؟
پیشاپیش ممنونم
درود
دوستان من قصد خرید Huawei Ascend Y300 رو دارم می خواستم ببینم کسی اینجا این گوشی رو داره ؟ کیفیت ساخت بدنش خوبه ؟ کلا چطور گوشییه ؟ نیاز به تجربه شما دارم ؟
پیشاپیش ممنونم
من با این تلفن همراه کار کردم - تاچ مناسبی داره - Fast boot اش فوق العاده هست الان یه اس 2 رو یکبار خاموش رو شن کنی دو دقیقه طول می کشه بیاد بالا و سینک شه اما اون با قابلیتی که داشت واقعا خوب بود - درب پشتش هم خوب بود بدنه ایده الی داشت به گوشی های سونی شبیه هست کیفیت ساخت مناسب - برنامه هم ریختم روش رابط کاربری خوبی داشت . در مجموع گارانتی مایکروتل هم خیال ادم را تا حد زیادی راحت می کند
Huawei Y300 به نظر تردیدی نداشته باش برای خریدش با این قیمت مناسب قیمتش هم رو به بالا هست 494 بود الان رو 530 اینا هست
اینم تو این رنجه یکمم بهتره
Sony Xperia U - Full phone specifications
حافظش خیلی کمهاینم تو این رنجه یکمم بهتره
Sony Xperia U - Full phone specifications
آقا شما این گوشی رو پیشنهاد میکنید یا اس ادونس رو ؟
برتریاشم بگو:سونیه-720 پی فیلمبردارری-سی پی یو و گرافیک خیلی بهتر-پشتیبانی بهتر و ...ممنون ولی . قیمتش خیلی بیشتره و این که نمایشگر کوچیک تر و باتری ضعیف تر فکر نکنم انتخاب بهتری باشه
برتریاشم بگو:سونیه-720 پی فیلمبردارری-سی پی یو و گرافیک خیلی بهتر-پشتیبانی بهتر و ...
قیمتش 100 بیشتره
اگه برتریاش نسبت به ضعف هاش بیش از 100 میرزه یو را بردار اگرنه همونم خوبه
به نکته ظریفی اشاره کرد این دوستمون8گیگه اما حدود4گیگش در دسترسه
یه بازی نیدفور ایپید بریزی توش حدود500مگشو میگیره حالا برو خودت حساب کن
تو اکثر گوشی های 2هسته ای بازی پس وفیفا اسفالت نیدفوراسپید هست
فیلمبردارشم اچ دی هست بنابراین حجمشم بیشتره
گوشی وقتی باتریش تموم شه یا حافظش پرباشه چه بدرد میخوره
حافظش خیلی کمه
همین هواوی تو این رنج خیلی خوبه و واقعا به صرفست خیلی ها ازش تعریف کردن
اگه واستون ساپورت نرم افزاری ملاک نیس این نسبت به قیمتش خیلی خوبه و حدود 400 تومن از اس ادونس ارزون تره
ساپورت نرم افزاری از نظر کاستوم رام و رام اندروید موجود برای گوشی هستساپورت نرم افزاری از چه منظور ؟ میشه یکم توضیح بدی ؟
باتری اش چطور هست ؟
ساپورت نرم افزاری از نظر کاستوم رام و رام اندروید موجود برای گوشی هست
باتریشم به نسبت خیلی خوبه
یعنی نمیشه روت کردش ؟ یا رام های جدید براش ریخت