چرا میشه روت کرد!! رام جدید هم اگه براش بیاد میشه ریخت
منظور من اینه که مثلا الان همه منتظر اندروید 5 هستن ولی ال جی پرادا هنوز رام آسیا براش نیومده ساپورتش ضعیفه
5!!
الان همه منتظر 4.1 و4.2 هستن
اسیاش دیر میاد ولی میشه اروپا رو نصب کرد
چرا میشه روت کرد!! رام جدید هم اگه براش بیاد میشه ریخت
منظور من اینه که مثلا الان همه منتظر اندروید 5 هستن ولی ال جی پرادا هنوز رام آسیا براش نیومده ساپورتش ضعیفه
اگه بازیهای سنگین و فیلمبرداری و فیلم فول اچ دی برات مهم نیست بخرش
ولی باز شما جی 510 بخری بهتره یکی اینکه صفحش 4/5هست دوم اینکه پردازندش 1/2هست با کورتکس a9
ممنون از توضیحات خوبی که دادینhUAWEI Y300 اصلا با سونی یو مقایسه نمیشه اما مقایسه خوبی کردید با gALAXY ADVANCE جالب هست که مشخصات فنی خیلی نزدیکی به ادونس داره اما خوب سیصد تومان ارزان تر شاید اگر بخواهیم خیلی دقیق برخورد کنیم صفحه نمایش حرفه ای تر ادونس رو بتونیم تفاوت عمده این دو مدل بدونیم که خوب Super AMOLED capacitive touchscreen, 16M colors هست اما اگر حساس نباشید y300 کار شما را بیش از انچه در ذهن دارید راه خواهد انداخت من چند مدل اک بند مایکروتل رو خودم برای مشتری باز کردم نرم افزار ریختم و با تاچ کار کردم منتظر هنگ و این مسائل بودم که بوجود نیومد در اولین روشن کردن یک مقدار طول می کشه بیاد بالا چون سینک میشه اما دفعات بعدی فوق العاده هست Fast boot اش من پیشنهادم تو رنج پانصد این مدل هست
این چرا هر روز گرون تر میشه ؟ به نظرتون بازم بالا میره ؟
این چرا هر روز گرون تر میشه ؟ به نظرتون بازم بالا میره ؟
دوست عزیز واقعیت رو همون 3500 حساب میشه
آخه اینجوری خیلی بی انصافی هست !
من کاری به قیمت موبایل ندارم ولی وقتی ارز مبادله ای به کالاهایی مثل موبایل و ماشین های لوکس اختصاص میدن و از کالاهای اساسی مثل دارو و مواد اولیه حذف میکنن باید وارد کنندگان یکم انصاف و شرف داشته باشن
من حاضرم همون 3500 بخرم اما عوضش ارز رو بدن جایی که باید بره !
مردم ایران دارن به چه سمتی میرن ! چی شد که ماها اینقدر خودخواه و خودبین شدیم
امدی گوشی بگیری یا ارز ؟
بخیال داداش اینقدر زور یا ذور نزن ...
.....در اولین روشن کردن یک مقدار طول می کشه بیاد بالا چون سینک میشه اما دفعات بعدی فوق العاده هست Fast boot اش من پیشنهادم تو رنج پانصد این مدل هست
واقعا سرعت بوت کردن بالا بود (واقعا بالا ). :blink: فقط 5 ثانیه
بعد از اینکه دیدم سرعت بوتش اینقدر زیاده چند بار دیگه برای اینکه مطمئن بشم روشن و خاموشش کردم . ( تا نبیدید باورتون نمیشه )
- من از طبقات بالای علاء الدین به قیمت 500 تومان خریدم ( همین 5شنبه ظهر )
- کیف لپ تابیش هم زیر زمین داشت ( قیمت نکردم )
- محافظ صفحه مارک NG براش اومده ( 6 تومان خریدم )
- قاب ژله ایش رو رفتم پیش فروشنده ای روز گذشته گفته بود دارم ، امروز گفت با g300 اشتباه گرفتم ، دیگه سراغ زیر زمین بازار موبایل نرفتم ( آخه یه فروشنده هم اونجا گفت دارم )
- من کیف چرمی آسانسوری اس.2 براش خریدم ( هم اندازه بود )
توصیه :
- اگه فقط 500 تومان می تونید هزینه کنید . کاملترین گزینه تون : هواوی Y300 یا Glx snowy است ، که انتخاب من یک برند معتبر چینی با گارانتی معتبر ایرانی بود (Y300)
آموزش روت کردن و بازکردن بوت لودر :
به این لینک یه سر بزنید :
من با این تلفن همراه کار کردم - تاچ مناسبی داره - Fast boot اش فوق العاده هست الان یه اس 2 رو یکبار خاموش رو شن کنی دو دقیقه طول می کشه بیاد بالا و سینک شه اما اون با قابلیتی که داشت واقعا خوب بود - درب پشتش هم خوب بود بدنه ایده الی داشت به گوشی های سونی شبیه هست کیفیت ساخت مناسب - برنامه هم ریختم روش رابط کاربری خوبی داشت . در مجموع گارانتی مایکروتل هم خیال ادم را تا حد زیادی راحت می کند
Huawei Y300 به نظر تردیدی نداشته باش برای خریدش با این قیمت مناسب قیمتش هم رو به بالا هست 494 بود الان رو 530 اینا هست