• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی برای خرید Huawei Ascend Y300

darvish.m

Registered User
لایک‌ها
160
ممنون از توجه اتون درست هست پروتكل لينوكس Fastboot نام دارد اما خوب در آندرويد هم تكنولوژي Fastboot پياده سازي شده است

fastboot is a small tool that comes with the Android SDK (software developer kit) that can be used to re-flash partitions on your device. It is an alternative to the recovery mode for doing installations and updates.
Because fastboot mode can start on your device even before Android loads (and can even run when Android isn't installed at all), fastboot mode is useful for updating the firmware quickly, without having to use a recovery mode. In fact, it's frequently the preferred way to initially install the recovery image on many devices. Fastboot can also be used for developer operations like unlocking the bootloader of Google's Nexus devices.
Not all devices support fastboot, but many do.
There are two "sides" to using fastboot-- the computer side and the device side. Typically your device first is connected to your computer via a USB cable. Then you boot to the "fastboot mode" on the device. On your computer, you then run the fastboot tool to issue commands. Please note that fastboot commands will ONLY work while the device is in fastboot mode.

darvish.m

Registered User
لایک‌ها
160
كاربرگرامي
SONY U
قيمت 640 هزار توماني
صفحه 3.5 اينچ
آندرويد 2.3 اپديت به 4
عدم پشتيباني از كارت حافظه
اين مدل در مقايسه با huawei Y300 قرار نمي گيرد
سوني SOLA , GALAXY S ADVANCE را مي توان با هواوي واي 300 مقايسه كرد
البته سولا دوربين جلو ندارد و ادونس اختلاف 250 هزار توماني با واي سيصد دارد و برتري ان نسبت به واي 300 هو اوي صفحه نمايش امو ال اي دي ان مي باشد.

onyx1980

Registered User
لایک‌ها
145
قصد

پارسی را پاس بداریم

درود ، دوست من ، مگه قصد واژه ی پارسیه که پاسش بداریم؟ از واژه های عربهای ..... .... .... شده ی سوسمار خور بی ... ..... هستش!;)

درود
دوستان من قصد خرید Huawei Ascend Y300 رو دارم می خواستم ببینم کسی اینجا این گوشی رو داره ؟ کیفیت ساخت بدنش خوبه ؟ کلا چطور گوشییه ؟ نیاز به تجربه شما دارم ؟
پیشاپیش ممنونم

درود بر شما دوست من ، من در حال حاضر این گوشی رو دارم ، در کل نسبت به قیمتش گوشی خوبیه.

کیفیت بدنه اش واقعاً خوبه و بسیار محکم و و خوشساخت هست ف هیچگونه جیر جیر و سر و صدایی تو بدنه احساس نمیکنید. و هم چنین متریال ساختش به نظر بسیار بسیار مرغوب میاد ، طوری که میشه با کیفیت ساخت گوشیهای تاپ مقایسه اش کرد ، که شاید از کیفیت ساخت اونا امتیاز بالاتری هم بیاره.

کلاً خوبیهای این گوشی از نظر من ، شامل کیفیت ساخت ، کیفیت صفحه ، طراحی خوب ، محیط کاربری بسیار جالب و کارا ، کیفیت مکالمه ی خوب ، و کیفیت اسپیکر بسیار بسیار بسیار خوب هست ، تو کمتر گوشیی من چنین کفیتی از اسپیکر گوشی شنیدم.

در مقابل ، ضعفهای این گوشی ، شامل ، ضعف سختافزاری نسبت به 2 هسته ای بودن ، کیفیت صدای (تو هدفون) متوسط برای آهنگ گوشی کردن ، شاید برای خیلی از دوستان گزینه ی مناسبی برای آهنگ گوش کردن نباشه ، کیفیت پایین دوربین و کندی نسبتاً محسوس در محیط کاربری (اگر گوشیهای تاپ حال حاضر بازار رو دست گرفته باشید ، متوجه کندی این گوشی میشید)

در کل گوشی بسیار خوبی هست ، من راضی هستم ازش ، ولی انتظار زیادی هم نباید ازش داشته باشید ، بخصوص اگر میخواین بازیهای سنگین رو گوشیتون اجرا کنید.

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
درود بر شما دوست من ، من در حال حاضر این گوشی رو دارم ، در کل نسبت به قیمتش گوشی خوبیه.

کیفیت بدنه اش واقعاً خوبه و بسیار محکم و و خوشساخت هست ف هیچگونه جیر جیر و سر و صدایی تو بدنه احساس نمیکنید. و هم چنین متریال ساختش به نظر بسیار بسیار مرغوب میاد ، طوری که میشه با کیفیت ساخت گوشیهای تاپ مقایسه اش کرد ، که شاید از کیفیت ساخت اونا امتیاز بالاتری هم بیاره.

کلاً خوبیهای این گوشی از نظر من ، شامل کیفیت ساخت ، کیفیت صفحه ، طراحی خوب ، محیط کاربری بسیار جالب و کارا ، کیفیت مکالمه ی خوب ، و کیفیت اسپیکر بسیار بسیار بسیار خوب هست ، تو کمتر گوشیی من چنین کفیتی از اسپیکر گوشی شنیدم.

در مقابل ، ضعفهای این گوشی ، شامل ، ضعف سختافزاری نسبت به 2 هسته ای بودن ، کیفیت صدای (تو هدفون) متوسط برای آهنگ گوشی کردن ، شاید برای خیلی از دوستان گزینه ی مناسبی برای آهنگ گوش کردن نباشه ، کیفیت پایین دوربین و کندی نسبتاً محسوس در محیط کاربری (اگر گوشیهای تاپ حال حاضر بازار رو دست گرفته باشید ، متوجه کندی این گوشی میشید)

در کل گوشی بسیار خوبی هست ، من راضی هستم ازش ، ولی انتظار زیادی هم نباید ازش داشته باشید ، بخصوص اگر میخواین بازیهای سنگین رو گوشیتون اجرا کنید.

سلام شهریار جان
بازی های اچ دی یا سنگین رو خوب اجرا میکنه؟ هنگی نداره؟ مثه این که فیلم های اچ دی خیلی سنگین رو اجرا نمیکنه درسته؟

onyx1980

Registered User
لایک‌ها
145
سلام شهریار جان
بازی های اچ دی یا سنگین رو خوب اجرا میکنه؟ هنگی نداره؟ مثه این که فیلم های اچ دی خیلی سنگین رو اجرا نمیکنه درسته؟

درود امین جان ؛ من بازیهای hd روش تست نکردم ، چون بازی subway surf رو که اجرا کردم ، کند اجراش کرد ، در حد شاید 21fps ، وقتی یه چنینی بازییی رو اینطوری اجرا کنه ، مسلماً اصلاً گزینه ی خوبی برای اجای بازیهای اچ دی نیست. فیلم اچ دی روش نریختم هنوز ، ولی تست میکنم خبر میدم. اما حدسم اینه که اصلاً نباید تو زمینه ی اجرای فیلمهای اچ دی خوب عمل کنه. ;)

Last edited:

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
درود امین جان ؛ من بازیهای hd روش تست نکردم ، چون بازی subway surf رو که اجرا کردم ، کند اجراش کرد ، در حد شاید 18fps ، وقتی یه چنینی بازییی رو اینطوری اجرا کنه ، مسلماً اصلاً گزینه ی خوبی برای اجای بازیهای اچ دی نیست. فیلم اچ دی روش نریختم هنوز ، ولی تست میکنم خبر میدم. اما حدسم اینه که اصلاً نباید تو زمینه ی اجرای فیلمهای اچ دی خوب عمل کنه. ;)
به دلیل گرافیک نسبتا ضعیف adreno 203 هست

onyx1980

Registered User
لایک‌ها
145
به دلیل گرافیک نسبتا ضعیف adreno 203 هست

اخه من اینو با xperia e dual مقایسه کردم ، e dual گرافیکش Adreno 200 ، حالا نمیدونم 203 از 200 قویتره یا ضعیفتره ، ولی قاعدتاً هرچی کدش میره بالاتر باید قویتر باشه ، e dual از این یکم بهتر بازیهارو اجرا میکرد ، مثلاً همین subway surf رو ، در حد 26fps اجرا میکرد

darvish.m

Registered User
لایک‌ها
160
رو اعداد و ارقام گرافيك تو يك مدل خيلي تفاوت چشم گير رو مشاهده نمي كنيد معمولا

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
بعضی ها میارن براشون گیم بازی میریزم..اصلا باهاش حال نکردم...تاچش اصلا جالب نیست.

darvish.m

Registered User
لایک‌ها
160
بي انصافي نكنيد نسبت به تاچ، نسبي هم بخواهيد در نظر بگيريد از چي ضعيف تر هست؟ تاچش با خيلي ها تا رنج هفتصد و هشتصد برابر مي كنه و از همون كيفيت سخت افزاري پشتيباني مي كند.

omiddz

Registered User
لایک‌ها
36
ممنون از توجه اتون درست هست پروتكل لينوكس Fastboot نام دارد اما خوب در آندرويد هم تكنولوژي Fastboot پياده سازي شده است

fastboot is a small tool that comes with the Android SDK (software developer kit) that can be used to re-flash partitions on your device. It is an alternative to the recovery mode for doing installations and updates.
Because fastboot mode can start on your device even before Android loads (and can even run when Android isn't installed at all), fastboot mode is useful for updating the firmware quickly, without having to use a recovery mode. In fact, it's frequently the preferred way to initially install the recovery image on many devices. Fastboot can also be used for developer operations like unlocking the bootloader of Google's Nexus devices.
Not all devices support fastboot, but many do.
There are two "sides" to using fastboot-- the computer side and the device side. Typically your device first is connected to your computer via a USB cable. Then you boot to the "fastboot mode" on the device. On your computer, you then run the fastboot tool to issue commands. Please note that fastboot commands will ONLY work while the device is in fastboot mode.

این دقیقا همون پرونکلی هست که عرض کردم،

همونطوری که تو متنی که شما فرستادین هم نوشته دستگاه های لینوکسی (اندروید هم بر پایه لینوکس هست) دارای پروتکلی هستند که قبل از بوت شدن سیستم عامل قابل استفاده است و در واقع در بوتلودر گنجانده شده. در واقع FASTBOOT برای مواقعی نرم افزار دستگاه نیاز یه عیب یابی یا توسعه داشته باشه استفاده میشه؛ مثلا وقتی اندروید بالا نیاد یا بخوایم پارتیشن ریکاوری رو فلش کنیم و بر غلاف اسمش ربطی به بوت شدن سریع نداره.

واژه ای که شما دنبالش میگردید شاید HOT BOOT باشه که یک اسکریپت برای بوت شدن سریع تر دستگاه های اندرویدی هست. HOT BOOT رو به صورت پیشفرض روی گوشی های HTC میگذاشتند مثل سری Desire از HTC.

darvish.m

Registered User
لایک‌ها
160
بهرحال ممنون دقيقا درست مي گيد اندرويد بر پايه لينوكس هست اما خوب من چون با اين مدل كار كرده ام و با ساير مدل ها مقايسه مي كنم روبوت شدن هم سرعت بالايي داشت احتمال دارد اسكريپت ديگري داشته باشد. ممنون ازتوضيحات جامعتون استفاده كردم

بالا