خودمون با واحد پولی خودی مشکل داریم!! حالا ارزشش نداشته اش بماندتومان؟
Last edited by a moderator:
خودمون با واحد پولی خودی مشکل داریم!! حالا ارزشش نداشته اش بماندتومان؟
مثلا چه مدلی؟!این سایتای خارجی
لطفا quote من رو یا درست قرار بدین یا اصلا قرار ندینخودمون با واحد پولی خودی مشکل داریم!! حالا ارزشش نداشته اش بماند
نکنه میخوای تحت تعقیب پلیس عن ریکا هم قرار بگیریم؟! اون وقت میای تو لیست پلیس بین المملی
روس ها این طورین.سلام
این سایتای خارجی از داخلی ها بدترن
اولش چندتا پرداخت میزنن بعدش تلافیشو در میارن
ما توی چندتاشون درامد بلاک شده داریم و به بهانه ی تحریم نمیدن
یعنی میگن به زودی پرداخت میکنیم ولی چندماهه خبری نیست
و نکته دیگش اینکه هر لحظه ممکنه تبلیغات غیرمجاز و چورن بزارن چه بنر ، پاپ اپ و ...
درودسلام
یه چیزی شبیه بوفالو تعبیه کنید زبان انگلیسی
سایتشو بیارید بالا
قیمت پایین تر نسبت به قیمت دلاری سایت های مشابه
و بوووم.
توان بالا در ارسال اسپم به تعداد انبوه (جدی گفتم)سئو بلد باشی
والا برای ما برعکس بوده آمریکایی ها به بهانه تحریم هی پول مارو بلوک میکنن و بعضی ها هم میگن دیگه اکانتتون نمیتونه فعالیت کنه ولی درآمدتون رو واریز می کنیم ولی نمی کنن در عوض روسا مشکلی ندارن با ما همیشه پرداخت کردن.روس ها این طورین.
اروپایی ها و آمریکایی بهترن.
وضع چی؟! این تاپیک را زدم که شرایط پولی جور بشه ترک خدمت کنم سربازی رو بگیرم به شخمم، غیر ریال مثلا اتریوم و بیتکوین و... پست های قبلی هم توضیح دادم@Business plan
وضعت که ظاهرا خوبه من بدبخت 45*10 هستم ولی جدا دنبال چی می گردی شاید بتونیم ما هم یه چیزی بگیم به دردت بخوره اصلا منظورت از "درآمد غیر ریالی از سایت" چیه دقیقا؟
این روس ها همش ویروس دانلود می کنن برای کاربرا.والا برای ما برعکس بوده آمریکایی ها به بهانه تحریم هی پول مارو بلوک میکنن و بعضی ها هم میگن دیگه اکانتتون نمیتونه فعالیت کنه ولی درآمدتون رو واریز می کنیم ولی نمی کنن در عوض روسا مشکلی ندارن با ما همیشه پرداخت کردن.
@Business plan
وضعت که ظاهرا خوبه من بدبخت 45*10 هستم ولی جدا دنبال چی می گردی شاید بتونیم ما هم یه چیزی بگیم به دردت بخوره اصلا منظورت از "درآمد غیر ریالی از سایت" چیه دقیقا؟
مثلا کجا؟!روسا مشکلی ندارن با ما همیشه پرداخت کردن.
وضع مرخصی انگار افتادی شهر خودت یا استان خودت یعنی بومی هست!وضع چی؟! این تاپیک را زدم که شرایط پولی جور بشه ترک خدمت کنم سربازی رو بگیرم به شخمم، غیر ریال مثلا اتریوم و بیتکوین و... پست های قبلی هم توضیح دادم
10*45 یعنی فقط ده ساعت تو خونه ای!! معمولا کمتر از 24 نیست، الان دقیقا کجای دنیایی در چه حالی؟! گفتم شاید روحت داره پست میزاره، پرسیدی فرار کنی دنبالت میزارن یا نه؟! من که دیگه نمیتونم مثل سگ پا سوخته برم اونجا، تا یه مدت دیگه همه گزینه ها روی میز است. فرار یا جابجایی
چی؟ کجا؟ ادزتررا؟ برادر من ویرویس کجا بود؟ پنالتی کجا بود؟این روس ها همش ویروس دانلود می کنن برای کاربرا.
کمترینش کاربرا ویروسی میشن به فنا میرن.
بیشترینش سایت پنالتی گوگل می شه به فنامی ره.
نمونش این ادزترا که دوبار برام پرداخت کرد.
ولی عوضش سایت پنالتی شد همه ایندکس هاش رفت هوا.
ولی قبلا با اروپایی ها و امریکایی کار کردم. مشکلی نداشتم.
البته از پروکسی استفاده می کردم.
طبق تجربه من این طور بود.
همین ادزتررا و کلی سایت روسی دیگه.مثلا کجا؟!
داداش. من سه بار به پشتیبانیش گفته بودم برام غیر فعال کن....وضع مرخصی انگار افتادی شهر خودت یا استان خودت یعنی بومی هست!
شرایط پولی جور بشه چه جوری میشه ترک خدمت کرد؟
*
اگه منظورت از غیر ریالی دلار و یورو و پوند و اینا هم هستش خب از راهی که ریالی در میاری دلاری و یورویی و پوندی و اینا دربیار سوالت چیه الان؟
*
45*10 یعنی 45 روز پادگان 10 روز خونه و 3 ماه کسری. من الان خونه ام 10 روز مرخصی بعدش میرم زاهدان 45 روز میمونم. حالم که چی بگم نمیدونم قبلا گفتم یا نه مرخصی داخل شهر گرفتم که فرار کنم ولی خب گفتم شاید بتونم انتقالی بگیرم ببینم چی میشه...
چی؟ کجا؟ ادزتررا؟ برادر من ویرویس کجا بود؟ پنالتی کجا بود؟
ریدایرکت یکی از روش های تبلیغاتی که میتونید غیرفعال کنید و پنالتی نشید.
اگه گوگل مخالف یه چیزی باشه دلیل بر بد بودن اون چیز نیست.
آمریکایی ها و اروپایی ها هم ریدایرکت یا به قول شما ویرویس دارن ولی شیوه هر سایت فرق میکنه برای ادزتررا به صورت پیشفرض ریدایرکت فعاله که میتونید بگید براتون غیرفعال کنن.
همین ادزتررا و کلی سایت روسی دیگه.
بالاتر گفتی اسپمری تخصصته یه سایت انگلیسی بزن بعد تو سه شبکه اجتماعی فیسبوک و تویتتر و اینستاگرام براش پیج درست کن تو هر موضوعی باشی بازدید میگیری درآمد سایت انگلیسی هم خوبه اگه مثلا روزی 5 کا بازدید داشته باشی میتونی هفته ای 100 دلار در بیاری که اگه ماهی 4 هفته باشه میشه 400 دلار و به ریال میشه تقریبا 2 تومن. (از 2 تومن بیشتر میشه نمیدونم چرا حساب کتابم همیشه غلط از آب در میاد من با سایت با بازدید روزی 2 کا تو یه ماه 4 تومن در آوردم همش بستگی داره چقد سردر بیاری از سایتت، البته این آماری که گفتم طبق روش منه اونطور که از فعالیتت معلومه زیاد تو نت هستی نمیدونم چیکار می کنی ولی اگه در حال کسب تجربه هستی آمارت بهتر از اینم میشه یا اگه در حال کار دیگه ای هستی ضرر هم می کنی :| )
سرم درد می کنه خودت چیزایی که گفتم رو جمع بندی کن.
10 روز مرخصی یکی دو روز تو راهی با هزینه بلیت، دو روز رفت دو روز برگشت حدودا میشه 7 روز خونه ای این سه ماه کسری هم چندان فایده نداره چون چند قدمی پاکستان داری خدمت میکنی جونت در خطره45*10 یعنی 45 روز پادگان 10 روز خونه و 3 ماه کسری. من الان خونه ام 10 روز مرخصی بعدش میرم زاهدان 45 روز میمونم. حالم که چی بگم نمیدونم قبلا گفتم یا نه مرخصی داخل شهر گرفتم که فرار کنم ولی خب گفتم شاید بتونم انتقالی بگیرم ببینم چی میشه...
توان بالا در ارسال اسپم به تعداد انبوه (جدی گفتم)
از لحاظ سئو و بالا بردن بازدید مشکلی نیست! فقط چطور از ریال و وابستگی به بانک های ایرانی بیرون اومدن مهمهپس کلا این قضیه به کارت نمیاد؟!
مرخصی من 12 روزه گلم 2 روز واسه راه دادن.10 روز مرخصی یکی دو روز تو راهی با هزینه بلیت، دو روز رفت دو روز برگشت حدودا میشه 7 روز خونه ای این سه ماه کسری هم چندان فایده نداره چون چند قدمی پاکستان داری خدمت میکنی جونت در خطره
سایت پاپ آپ و کلیکی خارجی سراغ ندارید که تبلیغات ایرانی بده؟! دیدم تو بعضی سایت های خارجی مکان منو شناسایی میکنه و تبلیغات فارسی میزاره!
این سایت منظورته؟!ادزتررا