وضع مرخصی انگار افتادی شهر خودت یا استان خودت یعنی بومی هست!
شرایط پولی جور بشه چه جوری میشه ترک خدمت کرد؟
*
اگه منظورت از غیر ریالی دلار و یورو و پوند و اینا هم هستش خب از راهی که ریالی در میاری دلاری و یورویی و پوندی و اینا دربیار سوالت چیه الان؟
*
45*10 یعنی 45 روز پادگان 10 روز خونه و 3 ماه کسری. من الان خونه ام 10 روز مرخصی بعدش میرم زاهدان 45 روز میمونم. حالم که چی بگم نمیدونم قبلا گفتم یا نه مرخصی داخل شهر گرفتم که فرار کنم ولی خب گفتم شاید بتونم انتقالی بگیرم ببینم چی میشه...
چی؟ کجا؟ ادزتررا؟ برادر من ویرویس کجا بود؟ پنالتی کجا بود؟
ریدایرکت یکی از روش های تبلیغاتی که میتونید غیرفعال کنید و پنالتی نشید.
اگه گوگل مخالف یه چیزی باشه دلیل بر بد بودن اون چیز نیست.
آمریکایی ها و اروپایی ها هم ریدایرکت یا به قول شما ویرویس دارن ولی شیوه هر سایت فرق میکنه برای ادزتررا به صورت پیشفرض ریدایرکت فعاله که میتونید بگید براتون غیرفعال کنن.
همین ادزتررا و کلی سایت روسی دیگه.
بالاتر گفتی اسپمری تخصصته یه سایت انگلیسی بزن بعد تو سه شبکه اجتماعی فیسبوک و تویتتر و اینستاگرام براش پیج درست کن تو هر موضوعی باشی بازدید میگیری درآمد سایت انگلیسی هم خوبه اگه مثلا روزی 5 کا بازدید داشته باشی میتونی هفته ای 100 دلار در بیاری که اگه ماهی 4 هفته باشه میشه 400 دلار و به ریال میشه تقریبا 2 تومن. (از 2 تومن بیشتر میشه نمیدونم چرا حساب کتابم همیشه غلط از آب در میاد من با سایت با بازدید روزی 2 کا تو یه ماه 4 تومن در آوردم همش بستگی داره چقد سردر بیاری از سایتت، البته این آماری که گفتم طبق روش منه اونطور که از فعالیتت معلومه زیاد تو نت هستی نمیدونم چیکار می کنی ولی اگه در حال کسب تجربه هستی آمارت بهتر از اینم میشه یا اگه در حال کار دیگه ای هستی ضرر هم می کنی :| )
سرم درد می کنه خودت چیزایی که گفتم رو جمع بندی کن.
می تونین از سایت های کوتاه کننده لینک و همینطور سایت های آپلود پولی هم استفاده کنین. بعضی از سایت های کوتاه کننده لینک با ایران مشکل ندارن (اینا قضیه دو سال پیشه که وبمستر بودم الان رو نمی دونم)
سربازیت 45-10 هست؟ برای **** 45-15 هست ها! درست چک کن ازت پایه بوقی نکشن یه وقت!
45-15 بودن به نظرم بهتر از اینه که بخوای توی شهر خودت خدمت کنی. تو شهر خودت مدام ازت کار می کشن. پادگان های داخل شهر الان دیگه یا دستگاه انگشتی دارن یا کارتی و دقیق حضور غیاب رو چک می کنن. کل تاخیرهات (همراه با خروج زودتر از موقع) رو جمع میزنن، اگه به 8 ساعت رسید برات یه روز خلا و دو روز اضافه خدمت میزنن. بعدشم میری اونجا می بینی یه مشت سرباز پارتی دار بیکار نشستن یا نیومده میرن جاهای راحتتر ولی تو باید از صبح تا شب حمالی کنی! رو اعصابه. خیلی زود هم بخوای تعطیل بشی ساعت 2 ظهر هست که تا برسی خونه حداقل یه ساعت گذشته تا بخوای استراحت کنی شده شب. شب هم باید زود بخوابی که صبح خواب نمونی! عملا انگار هیچی! کسری هم که نداری
من خیلیا رو دیدم مثل تو بودن از بندر (نیرو دریایی بودم) اومدن داخل شهر بعد که وضع رو دیدن خودشون رو به در و دیوار میزدن که برگردن همونجا. تعریف می کردن اونجا راحت پلی استیشن و موبایل می بردن کسی هم کاریشون نداشت ولی توی پادگان های داخل شهر حتی موبایل ساده هم نمی تونی ببری. یه مدت دیگه که بگذره پایه ات میره بالا با کادری ها و سربازا رفیق میشی اونجا میشه مثل خونت. اون سه ماه کسری هم واقعا ارزش داره
بهرحال اگه شش ماه همینجا بمونی می تونی درخواست بدی منتقلت کنن به شهر خودت. اینم قانون **** هست و اینجوری نیست که حتما پادگان بخواد تایید کنه (ممکنه بگن لازمت داریم نمیذاریم بری ولی اینا همش حرفه! بعد از شش ماه همین که درخواست بدی اونا موظف هستن کارهاش رو انجام بدن) ولی خب دیگه کسری نداری