• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی برای درآمد غیر ریالی از سایت

rezatak6

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
این سایت منظورته؟!
adsterra.com
این که داخل اکسا رنک ایران گرفته
آره چون ایرانیا خیلی ازش استفاده می کنن دو هفته پیش تقریبا بود برام آخرین واریزش.
نظرتون در مورد این سایت چیه؟
juicyads.com
تو سایتش نوشته که ایرانی حق عضویت توش رو نداره!

hady1364

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
وضع مرخصی انگار افتادی شهر خودت یا استان خودت یعنی بومی هست!
شرایط پولی جور بشه چه جوری میشه ترک خدمت کرد؟
*
اگه منظورت از غیر ریالی دلار و یورو و پوند و اینا هم هستش خب از راهی که ریالی در میاری دلاری و یورویی و پوندی و اینا دربیار سوالت چیه الان؟
*
45*10 یعنی 45 روز پادگان 10 روز خونه و 3 ماه کسری. من الان خونه ام 10 روز مرخصی بعدش میرم زاهدان 45 روز میمونم. حالم که چی بگم نمیدونم قبلا گفتم یا نه مرخصی داخل شهر گرفتم که فرار کنم ولی خب گفتم شاید بتونم انتقالی بگیرم ببینم چی میشه...

چی؟ کجا؟ ادزتررا؟ برادر من ویرویس کجا بود؟ پنالتی کجا بود؟
ریدایرکت یکی از روش های تبلیغاتی که میتونید غیرفعال کنید و پنالتی نشید.
اگه گوگل مخالف یه چیزی باشه دلیل بر بد بودن اون چیز نیست.
آمریکایی ها و اروپایی ها هم ریدایرکت یا به قول شما ویرویس دارن ولی شیوه هر سایت فرق میکنه برای ادزتررا به صورت پیشفرض ریدایرکت فعاله که میتونید بگید براتون غیرفعال کنن.

همین ادزتررا و کلی سایت روسی دیگه.
بالاتر گفتی اسپمری تخصصته یه سایت انگلیسی بزن بعد تو سه شبکه اجتماعی فیسبوک و تویتتر و اینستاگرام براش پیج درست کن تو هر موضوعی باشی بازدید میگیری درآمد سایت انگلیسی هم خوبه اگه مثلا روزی 5 کا بازدید داشته باشی میتونی هفته ای 100 دلار در بیاری که اگه ماهی 4 هفته باشه میشه 400 دلار و به ریال میشه تقریبا 2 تومن. (از 2 تومن بیشتر میشه نمیدونم چرا حساب کتابم همیشه غلط از آب در میاد من با سایت با بازدید روزی 2 کا تو یه ماه 4 تومن در آوردم همش بستگی داره چقد سردر بیاری از سایتت، البته این آماری که گفتم طبق روش منه اونطور که از فعالیتت معلومه زیاد تو نت هستی نمیدونم چیکار می کنی ولی اگه در حال کسب تجربه هستی آمارت بهتر از اینم میشه یا اگه در حال کار دیگه ای هستی ضرر هم می کنی :| )
سرم درد می کنه خودت چیزایی که گفتم رو جمع بندی کن.

می تونین از سایت های کوتاه کننده لینک و همینطور سایت های آپلود پولی هم استفاده کنین. بعضی از سایت های کوتاه کننده لینک با ایران مشکل ندارن (اینا قضیه دو سال پیشه که وبمستر بودم الان رو نمی دونم)

سربازیت 45-10 هست؟ برای **** 45-15 هست ها! درست چک کن ازت پایه بوقی نکشن یه وقت!
45-15 بودن به نظرم بهتر از اینه که بخوای توی شهر خودت خدمت کنی. تو شهر خودت مدام ازت کار می کشن. پادگان های داخل شهر الان دیگه یا دستگاه انگشتی دارن یا کارتی و دقیق حضور غیاب رو چک می کنن. کل تاخیرهات (همراه با خروج زودتر از موقع) رو جمع میزنن، اگه به 8 ساعت رسید برات یه روز خلا و دو روز اضافه خدمت میزنن. بعدشم میری اونجا می بینی یه مشت سرباز پارتی دار بیکار نشستن یا نیومده میرن جاهای راحتتر ولی تو باید از صبح تا شب حمالی کنی! رو اعصابه. خیلی زود هم بخوای تعطیل بشی ساعت 2 ظهر هست که تا برسی خونه حداقل یه ساعت گذشته تا بخوای استراحت کنی شده شب. شب هم باید زود بخوابی که صبح خواب نمونی! عملا انگار هیچی! کسری هم که نداری
من خیلیا رو دیدم مثل تو بودن از بندر (نیرو دریایی بودم) اومدن داخل شهر بعد که وضع رو دیدن خودشون رو به در و دیوار میزدن که برگردن همونجا. تعریف می کردن اونجا راحت پلی استیشن و موبایل می بردن کسی هم کاریشون نداشت ولی توی پادگان های داخل شهر حتی موبایل ساده هم نمی تونی ببری. یه مدت دیگه که بگذره پایه ات میره بالا با کادری ها و سربازا رفیق میشی اونجا میشه مثل خونت. اون سه ماه کسری هم واقعا ارزش داره
بهرحال اگه شش ماه همینجا بمونی می تونی درخواست بدی منتقلت کنن به شهر خودت. اینم قانون **** هست و اینجوری نیست که حتما پادگان بخواد تایید کنه (ممکنه بگن لازمت داریم نمیذاریم بری ولی اینا همش حرفه! بعد از شش ماه همین که درخواست بدی اونا موظف هستن کارهاش رو انجام بدن) ولی خب دیگه کسری نداری

rezatak6

کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
می تونین از سایت های کوتاه کننده لینک و همینطور سایت های آپلود پولی هم استفاده کنین. بعضی از سایت های کوتاه کننده لینک با ایران مشکل ندارن (اینا قضیه دو سال پیشه که وبمستر بودم الان رو نمی دونم)

سربازیت 45-10 هست؟ برای **** 45-15 هست ها! درست چک کن ازت پایه بوقی نکشن یه وقت!
45-15 بودن به نظرم بهتر از اینه که بخوای توی شهر خودت خدمت کنی. تو شهر خودت مدام ازت کار می کشن. پادگان های داخل شهر الان دیگه یا دستگاه انگشتی دارن یا کارتی و دقیق حضور غیاب رو چک می کنن. کل تاخیرهات (همراه با خروج زودتر از موقع) رو جمع میزنن، اگه به 8 ساعت رسید برات یه روز خلا و دو روز اضافه خدمت میزنن. بعدشم میری اونجا می بینی یه مشت سرباز پارتی دار بیکار نشستن یا نیومده میرن جاهای راحتتر ولی تو باید از صبح تا شب حمالی کنی! رو اعصابه. خیلی زود هم بخوای تعطیل بشی ساعت 2 ظهر هست که تا برسی خونه حداقل یه ساعت گذشته تا بخوای استراحت کنی شده شب. شب هم باید زود بخوابی که صبح خواب نمونی! عملا انگار هیچی! کسری هم که نداری
من خیلیا رو دیدم مثل تو بودن از بندر (نیرو دریایی بودم) اومدن داخل شهر بعد که وضع رو دیدن خودشون رو به در و دیوار میزدن که برگردن همونجا. تعریف می کردن اونجا راحت پلی استیشن و موبایل می بردن کسی هم کاریشون نداشت ولی توی پادگان های داخل شهر حتی موبایل ساده هم نمی تونی ببری. یه مدت دیگه که بگذره پایه ات میره بالا با کادری ها و سربازا رفیق میشی اونجا میشه مثل خونت. اون سه ماه کسری هم واقعا ارزش داره
بهرحال اگه شش ماه همینجا بمونی می تونی درخواست بدی منتقلت کنن به شهر خودت. اینم قانون **** هست و اینجوری نیست که حتما پادگان بخواد تایید کنه (ممکنه بگن لازمت داریم نمیذاریم بری ولی اینا همش حرفه! بعد از شش ماه همین که درخواست بدی اونا موظف هستن کارهاش رو انجام بدن) ولی خب دیگه کسری نداری
الانم همونه
*
45-10 هستش 2 روز میدن برای راه دور که میشه 12-45 و 3 روز دیگشم اگه چیز بدن چی میگن بهش اسمش یادم رفت جایزه بود چی بود همچین چیزی اونجوری میشه 15 روز.
داداش مشکل من کار نیست من نمیتونم اونجا درست نفس بکشم صبح که بیدار میشم مثل جسد میرم روی صندلی آهنی کنار خیابونش میشنیم و24 ساعت نه ببخشید 24 سال رو همونجا نشستم اینقد به مغزم فشار میاد که دستمو مشت می کنم باز می کنم که نترکم.
ما الانم با کادریا بد نیستیم ولی نمیکشم...
پادگان ما طرف 6 ماهش گذشته داره پارتی جور می کنه که بره شهر خودش باز نمیذارن میگن باید یا پدرت یا مادرت بمیره (***)!

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,227
کدوم یکی از سایت های کوتاه کننده لینک، کلیکی و پاپ آپ مناسب کاربر های ایرانی هستن و آگهی فارسی هم پخش میکنن؟!

میگن باید یا پدرت یا مادرت بمیره
من چند نفر رو اجیر کردم پدرمو زیر بگیرن کفالت بگیرم... نشد
دنبال خون و آزمایش ایدزی... زن معلول و هزار و یک راه دیگه... نشد که نشد تنها گزینه مطلوب همون فراره

rezatak6

کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
کدوم یکی از سایت های کوتاه کننده لینک، کلیکی و پاپ آپ مناسب کاربر های ایرانی هستن و آگهی فارسی هم پخش میکنن؟!

من چند نفر رو اجیر کردم پدرمو زیر بگیرن کفالت بگیرم... نشد
دنبال خون و آزمایش ایدزی... زن معلول و هزار و یک راه دیگه... نشد که نشد تنها گزینه مطلوب همون فراره
باوا چی میگی برو این امیر رو بکن فیلمش رو بده دست **** وظیفه معافت کنن ولی فرار دیگه دیره سه جا قصد فرار کردم که به خاطر راهنمایی اشتباه یه سریا منصرف شدم الان پشیمون شدم.
یکی آموزشی: آموزشی اگه فرار کنی چون وظیفه نیستی کاریت ندارن و اصلا سرباز حساب نمیشی در حالی که بهم میگفتن تو دفترچه که پست کردی دیگه کوچک ترین اشتباهی بکنی بازداشتی چند سال!
یکی قبل رفتن به یگان: اونجام باز همینو گفتن + اینکه پروندت دسته یگانه اگه نری میکننت ولی فهمیدم تو یگانی که من هستم اگه تقسیم نشده باشی کاریت ندارن البته الان که تقسیم شدیم هم اگه فرار کنیم باز کاری ندارن ولی دیگه خیلی ک.ی.ر.ی میشه.
یکی تو جایی که من هستم فرار کرده بعد 2 سال خودش برگشته میگه حتی یه بارم بهش سر نزدن خودش بعد دو سال اومده و 2 میلیون جریمه شده با چند ماه اضاف!

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,227
با این ملت ج.ق.ی که داریم پول تو سایت چورنه, تو یه مدت کوتاه کاملا طبیعی از سرچ گوگل از رتبه یک میلیون رسیده 90 هزار جهانی!!! سایتی با ظاهری زشت و بدون بکلینک زیاد!
711.png

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,227
کسی میدونه کانال یوتیوب Top 10 farsi چطوری درآمد داره؟!
کانال پرشین تب ، Top 10 farsi و چند تای دیگه تمام یوتیوب فارسی رو گرفتن، تبلیغات یوتیوب هم قبل پخش ویدئو ندیدم پس اینا چطوری درآمد دارن؟!!

paydarweb

Registered User
لایک‌ها
567
از لحاظ سئو و بالا بردن بازدید مشکلی نیست! فقط چطور از ریال و وابستگی به بانک های ایرانی بیرون اومدن مهمه
استفاده از پرفکت مانی به عنوان مثال!
نقد کردنش هم به راحتی.

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,227

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
اقلیت سایت بتینگ
ولی سایت خارجی خوب باید داشته باشی

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,227
اقلیت سایت بتینگ
ولی سایت خارجی خوب باید داشته باشی
میتونم سایت کلاهبرداری بت و دریافت بیت کوین و... راه بندازم مثل بیشمار سایت اسکم دیگه ولی دنبال دردسر نمیگردم
در مورد پرفکت مانی یا ارز های دیگه سوالی داشتی هم بپرس تا جایی که بلد باشم راهنماییت میکنم.
خب چطوری میشه از سایت پرفکت مانی درآورد؟!
پرفکت مانی و وب مانی مثل همون بیتکوین, اتریوم و… هستن؟! یا ماهیتشون فرق میکنه؟

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
نگفتم کلاهبرداری کن که
سایت خارجی افلیت بت اصلا آی پی ایرانو ببند
ولی خب سایت خوب میخواد

paydarweb

Registered User
لایک‌ها
567
خب چطوری میشه از سایت پرفکت مانی درآورد؟!
پرفکت مانی و وب مانی مثل همون بیتکوین, اتریوم و… هستن؟! یا ماهیتشون فرق میکنه؟
از خود سایت که نمیشه در اورد! شما میتونی بهای خدماتی که انجام میدی رو با این ارز ها دریافت کنی مخصوصا که دلار این روزها حال و هوای گرانی داره...
ماهیت این ارز ها مثل هم هستش.
همشون یک شماره حساب دارند.
قابلیت انتقال به اکانت های دیگر دارند.
خرید و فروش انها نیز مشکلی ندارد.
سوال بعدی؟

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,227
از خود سایت که نمیشه در اورد! شما میتونی بهای خدماتی که انجام میدی رو با این ارز ها دریافت کنی مخصوصا که دلار این روزها حال و هوای گرانی داره...
ماهیت این ارز ها مثل هم هستش.
همشون یک شماره حساب دارند.
قابلیت انتقال به اکانت های دیگر دارند.
خرید و فروش انها نیز مشکلی ندارد.
سوال بعدی؟
سایت کلیکی معتبر که وب مانی و... پرداخت کنه سراغ دارید؟!
اون چیز هایی که در نتیج جستجو پیدا میشه بعضی هاشون اسکم هستن

paydarweb

Registered User
لایک‌ها
567
سایت کلیکی معتبر که وب مانی و... پرداخت کنه سراغ دارید؟!
اون چیز هایی که در نتیج جستجو پیدا میشه بعضی هاشون اسکم هستن
سایت های کلیکی مقرون به صرفه نیست حتی پاپ آپ هم تست کردم اما نسبت به بازدید درامدی نداشت...

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,227
اصتلاح و مخفف موارد زیر چی هست؟
  1. earn money from view ads
  2. earn money by clicking ads
  3. سایت های کلیکی که خودمون کلیک میکنیم نه اونی که داخل سایت میزاریم

farhad17

Registered User
لایک‌ها
338
بهتره از ارزهای مجازی استفاده کنیم حداقلش مدارک شناسایی نمیخوان و خیلی راحت میشه استفاده کرد و احتمال اینکه از مدارکمون سوء استفاده کنن نیست

پرفکت مانی درگاه پرداخت میده و میشه از کاربران خارجی هم کسب درآمد کرد دیگه محدود به ایران نیستیم و میتونیم به دلار درامد داشته باشیم

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,227
بهتره از ارزهای مجازی استفاده کنیم حداقلش مدارک شناسایی نمیخوان و خیلی راحت میشه استفاده کرد و احتمال اینکه از مدارکمون سوء استفاده کنن نیست

پرفکت مانی درگاه پرداخت میده و میشه از کاربران خارجی هم کسب درآمد کرد دیگه محدود به ایران نیستیم و میتونیم به دلار درامد داشته باشیم
اینکه کجا و به ازای دریافت چه کاری به ما پرفکت مانی و... میده مهمه

بالا