• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی برای پیدا کردن کسب و کار برای یک پسر 17 ساله

Dodge Super Bee

Registered User
لایک‌ها
16,870
سریعتر برو بهش بگو چرت گفتم، پیشنهاد طرف رو قبول کن.
وگرنه ده سال دیگه میگه میخواستم برم توی صنعت مدلینگ که یک غوزمغزی منو منصرف کرد و رید به زندگیم.
صنعت مدلینگ:unsure: اونم تو ایران:unsure: تو ایران اصلا رسمیت نداره . تو ایران که 4نفر میریزن اینستاگرام اسم ش مدلینگ نیست که . مدلینگ ایجنسی داره فیلتر داره . مدارک داره . مثل ایران خراندرچمن نیست . 4نفر میان ملت رو گول میمالن میگن بیا ببریمت اینستاگرام مادل ت کنیم . درب همه شون هم مالیدن:rolleyes: اونایی که به ملت میگن بیا مدل ت کنیم گرگ تر از این حرفان. در اصل همه شون دارن کار غیر قانونی میکنن :دی

تهش هم این بچه های مردم هستن که اینقدر فاز مادلینگ به خودشون گرفتن که یک خط در میون پیش جراح زیبایی و روانپزشک ن . موارد زیادی هم هستن که تو ایران برای جراحی بینی از همین ملت مخاطب کلاهبرداری کردن . تهش مادل های ایرانی میمونن و روانپزشک ها. :poop: این وسط برنده های واقعی یک جامعه لوزر دکتر ها هستن . مخصوصا جراح ها. اونا از شادمغز بودن ملت اللخصوص تینیجرها پول درمیارن . میرن سرمایه گذاری میکنن تو دوبی و ترکیه . ولی ملت باید برن اینستا پول دربیان دو دستی تقدیم دوکتور کنن که از ویترین دور نباشن و از مد نیفتن

اینم ملت سسخول که سره عکس فوتوشاپی و مباحث تخصصی مدلینگ باهم صوبت میکنن :دی

پ ن : عکس آیدین رو بذاری این پیجا میان میگن این باید مدل بشه . یکی هم میاد میگه من یه شرکت دارم بگو بیاد مدل بشه :unsure:

.مردم گودرتمند ایران بای دیفالت یا مادل ن یا آرتیست ن باید دنبال مهارت دوم باشن کنار این استعداد های ژنتیکی:poop: دیگه افتک هم امیدی به این تینیجرها نداره . اینقدر که در سوشیال مدیا ذوب یا حل شدن

همه این دلقک های اینستاگرامی هم 2-3سال دیگه گم و گور ن تو خاطرات مخاطب . یه سری هاشونم برای برندینگ سازی میان میگن وقت نداریم . بالاخره یکی از الزامات مهم برای اینا وجود مخاطب خام و سطحی و تینیجر جماعت هست. آمریکایی هاش گم و گور شدن . ایرانی هاش که هیچ. اونقدرم که اغراق میکنن پولی در نمیارن . مخاطب که قرار نیست بدونه از ماشین تا ویلا همه رنت ن .اسپانسرها هم در حده سوهان حاج حسین وشرکاء میمونه و بالاتر نمیره

Last edited:

prn

Registered User
لایک‌ها
2,791
صنعت مدلینگ:unsure: اونم تو ایران:unsure: تو ایران اصلا رسمیت نداره . تو ایران که 4نفر میریزن اینستاگرام اسم ش مدلینگ نیست که . مدلینگ ایجنسی داره فیلتر داره . مدارک داره . مثل ایران خراندرچمن نیست . 4نفر میان ملت رو گول میمالن میگن بیا ببریمت اینستاگرام مادل ت کنیم . درب همه شون هم مالیدن:rolleyes: اونایی که به ملت میگن بیا مدل ت کنیم گرگ تر از این حرفان. در اصل همه شون دارن کار غیر قانونی میکنن :دی

تهش هم این بچه های مردم هستن که اینقدر فاز مادلینگ به خودشون گرفتن که یک خط در میون پیش جراح زیبایی و روانپزشک ن . موارد زیادی هم هستن که تو ایران برای جراحی بینی از همین ملت مخاطب کلاهبرداری کردن . تهش مادل های ایرانی میمونن و روانپزشک ها. :poop: این وسط برنده های واقعی یک جامعه لوزر دکتر ها هستن . مخصوصا جراح ها. اونا از شادمغز بودن ملت اللخصوص تینیجرها پول درمیارن . میرن سرمایه گذاری میکنن تو دوبی و ترکیه . ولی ملت باید برن اینستا پول دربیان دو دستی تقدیم دوکتور کنن که از ویترین دور نباشن و از مد نیفتن

اینم ملت سسخول که سره عکس فوتوشاپی و مباحث تخصصی مدلینگ باهم صوبت میکنن :دی

پ ن : عکس آیدین رو بذاری این پیجا میان میگن این باید مدل بشه . یکی هم میاد میگه من یه شرکت دارم بگو بیاد مدل بشه :unsure:

.مردم گودرتمند ایران بای دیفالت یا مادل ن یا آرتیست ن باید دنبال مهارت دوم باشن کنار این استعداد های ژنتیکی:poop: دیگه افتک هم امیدی به این تینیجرها نداره . اینقدر که در سوشیال مدیا ذوب یا حل شدن

همه این دلقک های اینستاگرامی هم 2-3سال دیگه گم و گور ن تو خاطرات مخاطب . یه سری هاشونم برای برندینگ سازی میان میگن وقت نداریم . بالاخره یکی از الزامات مهم برای اینا وجود مخاطب خام و سطحی و تینیجر جماعت هست. آمریکایی هاش گم و گور شدن . ایرانی هاش که هیچ. اونقدرم که اغراق میکنن پولی در نمیارن . مخاطب که قرار نیست بدونه از ماشین تا ویلا همه رنت ن .اسپانسرها هم در حده سوهان حاج حسین وشرکاء میمونه و بالاتر نمیره
دوجی کماکان در حال بیدار کردن ملت داری ،ول کن بزار خوش باشن.به قول عمو شاهین :تاحالا شنیدی درخت بگه من تبرم .
ول کن قشنگم .یون لق همشون .یارو میخواد بره بده بزار بده حالا بیا بگو خرت میکنن فلان و بهمان . الان تو تینیجرها مسابقه دادنه و لش بازی .چارتا با شخصیت داره که اصن تو دید نیستن . دیگه خودت دستت تو کاره تا به یه 18 ساله میگی هیکلت خوبه تا داستان نکنه ول نمیکنه .
مدلینگ نمه .یه سر غروبا تو خیابونا برو کیف کن همه مدل خخخخخ معلوم نیست عروسی میرن یا خونه یا سر کار بر میگردن اصن وعضی .نرها سس نمک ماده ها سس پرور

Ehsan_king99

Registered User
لایک‌ها
6,518
دوجی کماکان در حال بیدار کردن ملت داری ،ول کن بزار خوش باشن.به قول عمو شاهین :تاحالا شنیدی درخت بگه من تبرم .
ول کن قشنگم .یون لق همشون .یارو میخواد بره بده بزار بده حالا بیا بگو خرت میکنن فلان و بهمان . الان تو تینیجرها مسابقه دادنه و لش بازی .چارتا با شخصیت داره که اصن تو دید نیستن . دیگه خودت دستت تو کاره تا به یه 18 ساله میگی هیکلت خوبه تا داستان نکنه ول نمیکنه .
مدلینگ نمه .یه سر غروبا تو خیابونا برو کیف کن همه مدل خخخخخ معلوم نیست عروسی میرن یا خونه یا سر کار بر میگردن اصن وعضی .نرها سس نمک ماده ها سس پرور
کاش دوجی با استاد چاک نوب تیم بشن
sorry.gif
ما مردم درخواب رفته رو بیدار کنند
148fs367817.gif

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
پسر 17 ساله زیبا
hubbahubba.gif

اصلا همچین موردی نیاز به کار نداره که
jokersmile%5b1%5d.gif

قربونش برم بیاد مدل شخصی خودم بشه . روزی 4 ساعت میاد کار میکنه و میره
sm244.gif

خودم بهش دونه میدم ، آب میدم ، جیک جیک بکنه
83125849772402577360.gif
devil.gif

فقط برای اینکه دست زیاد نشه ، قبل از آنلاین شدن افتک ، این تاپیکو پاکش بکن
47splvo.gif

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
پسر همسایه ما خیلی علاقه مند هست که یک کسب و کاری برای خودش راه بیاندازد. بچه خیلی خوبی هم هست, خیلی با ادب و فهمیده. بخاطره چهره زیبایی که داره ازش دعوت شده بود که توی یکی از پیج های اینستا مدل بشه که من منصرفش کردم که این کاره جالبی نیست, یه ایده دیگه به ذهنش رسیده بود که یه پیج خودش بزنه و از این کلیپ های مسخره بازی درست کنه که باز من منصرفش کردم و گفتم اینها کارهایی در شان شما و خانوادتان نیست.

خلاصه من تا جایی که در توانم بود سعی کردم راهنماییش کنم, شما هم اگر ایده ای دارید بفرمایید
بگو بشینه درسشو بخونه. با این تفکراتی که مردم دارن ده سال دیگه دکتر و مهندس کمیاب میشه، میتونه کلی پول در بیاره:D

پ.ن: از شوخی گذشته، هیچی کاری نمیتونه بکنه. اگر جوهر و هوش کافی داشته باشه و خانواده خوب داشته باشه ( یا یه نفر که مثل خانواده دلسوز باشه حمایتش کنه) ب جاهای خوبی میرسه

sys_co2

Registered User
لایک‌ها
4,835
اگر جوهر و هوش کافی داشته باشه و خانواده خوب داشته باشه ( یا یه نفر که مثل خانواده دلسوز باشه حمایتش کنه) ب جاهای خوبی میرسه
درود استاد افتک
لایک رو زدم بخاطر خط اولت که ترغیبش کردی به درس خوندن.

ولی در ادامه ،
لطفا با چیزی هایی که ممکنه و شانس و اقبال و همای سعادت دَرِش دخیله دل بچه مردمو گرم نکن.گناه داره

-جوهر ؟ منظور پشتکاره ؟ اگر اره ، اوکی ، خوبه . ولی کافی نیست.چون چرخ‌دنده‌های ماشین سرمایه دار ها با عرق جبین و چربی جونِ کارگر ها روغنکاری میشه : )
-هوش ؟ اونم دست خودش نیست. درسته که میتونه بشینه تفکر کنه و خودشو بکش بالا ، ولی نمیتونه سطح و لول ضریب هوشی خودشو جا به جا کنه.
-خانواده خوب ؟ این که اصلا دست خودش نیست. نه خانواده اش ، نه خطّه ای که درونش به دنیا میاد. نه ، ....
-یه نفر که دلسوزش باشه ؟ خدایی اینم شانسیه ، احتمال اینکه یه نفر بیاد و بخواد یه نفرو همینجوری بکشه بالا انقدارم زیاد نیست

امان از اینکه روزگار بخواد با ادم راه بیاد ! از زمین و اسمون برای ادم درب باز میشه رو بروی سعادت : )
من خودم به شخصه به تلاش و امیدواری خیلی معتقدم ، ولی چیز هایی رو هم در کائنات میبینم ، که میبینم از کنترل من خارجه.

این ها رو ننوشتم که بخوام جواب بهت بدم ، نوشتم که اگر اشتباه فکر میکنم ، متوجه اش باشم.

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
درود استاد افتک

ولی در ادامه ،
لطفا با چیزی هایی که ممکنه و شانس و اقبال و همای سعادت دَرِش دخیله دل بچه مردمو گرم نکن.گناه داره

-جوهر ؟ منظور پشتکاره ؟ اگر اره ، اوکی ، خوبه . ولی کافی نیست.چون چرخ‌دنده‌های ماشین سرمایه دار ها با عرق جبین و چربی جونِ کارگر ها روغنکاری میشه : )
-هوش ؟ اونم دست خودش نیست. درسته که میتونه بشینه تفکر کنه و خودشو بکش بالا ، ولی نمیتونه سطح و لول ضریب هوشی خودشو جا به جا کنه.
-خانواده خوب ؟ این که اصلا دست خودش نیست. نه خانواده اش ، نه خطّه ای که درونش به دنیا میاد. نه ، ....
-یه نفر که دلسوزش باشه ؟ خدایی اینم شانسیه ، احتمال اینکه یه نفر بیاد و بخواد یه نفرو همینجوری بکشه بالا انقدارم زیاد نیست

امان از اینکه روزگار بخواد با ادم راه بیاد ! از زمین و اسمون برای ادم درب باز میشه رو بروی سعادت : )
من خودم به شخصه به تلاش و امیدواری خیلی معتقدم ، ولی چیز هایی رو هم در کائنات میبینم ، که میبینم از کنترل من خارجه.

این ها رو ننوشتم که بخوام جواب بهت بدم ، نوشتم که اگر اشتباه فکر میکنم ، متوجه اش باشم.
افتک رو مثل لواشک تخت کردی بعد میگی منظوری نداشتم
crazysoozan.gif

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,425
فکر کنم منظور از هوش استفاده درست از داشته های فعلی باشه
ممکنه دو نفر رو در شرایط یکسان و موقعیت برابر قرار بدیم یکی با یک تصمیم هوشمندانه دارایش رو چند برابر کنه و یکی درجا بزنه

قطعا هیچکس نمیاد بیاد بگه من خودم اسگلم بیا تو بشین جای من
ولی ممکنه حتی دادن یه سر نخ برای آدم کاری کنه کارستون ...

sys_co2

Registered User
لایک‌ها
4,835
ولی ممکنه حتی دادن یه سر نخ برای آدم کاری کنه کارستون ...
این سرنخ دادنه که خیلی دلپذیره . اما من که تا به حال معمولا بعد از کشف و پِی بردن به سرنخ ، دیدم ادمای اطراف اومده گفتن آرررره داااادااااش همینطوری بود ، قلق داستان همین بود

خب لامصب پیرم دراومد تا دریافت و فهمِ قلق : )))))))))))) قبلش لال بودید ؟ : ))))))))))))

میگیری منظورمو که !؟

Hamid_KK

Registered User
لایک‌ها
6,721
بگو بشینه درسشو بخونه. با این تفکراتی که مردم دارن ده سال دیگه دکتر و مهندس کمیاب میشه، میتونه کلی پول در بیاره:D

پ.ن: از شوخی گذشته، هیچی کاری نمیتونه بکنه. اگر جوهر و هوش کافی داشته باشه و خانواده خوب داشته باشه ( یا یه نفر که مثل خانواده دلسوز باشه حمایتش کنه) ب جاهای خوبی میرسه
اتفاقا من همیشه زیر گوشش میخونم که درس خوندن بدرد نمیخوره ولی خودش علاقه مند هست و نمراتش هم خیلی خوبه یه سال هم جهشی خونده بزنم به تخته, براش بیش از 20 مثال که خودش هم میشناسه آوردم که این افراد درس خوندن و آخرش هم هیچی نشدن. من کلا بهش میگم با این سیستم آموزشی به شما چیزی یاد نمیدن وقتت رو توی دانشگاه تلف نکن. بهش گفتم به جای کتاب های درسی کتاب داستان بخونه بعدا بیشتر بکارش میاد. ایکاش یکی مثل من تو 17 سالگی به من این چنین آگاهی میداد, الان خیلی جلوتر بودم.

تو ایران درس خوندن بدرد نمیخوره اگر مثلا خارج بود من بهش پیشنهاد میدادم حتما دانشگاه بره, ولی با این هوش و نبوغی که داره به نظر من حیفه وارد این سیستم آموزشی بشه, به نظرم یه کسب و کاری یاد بگیره براش بهتره

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
اتفاقا من همیشه زیر گوشش میخونم که درس خوندن بدرد نمیخوره ولی خودش علاقه مند هست و نمراتش هم خیلی خوبه یه سال هم جهشی خونده بزنم به تخته, براش بیش از 20 مثال که خودش هم میشناسه آوردم که این افراد درس خوندن و آخرش هم هیچی نشدن. من کلا بهش میگم با این سیستم آموزشی به شما چیزی یاد نمیدن وقتت رو توی دانشگاه تلف نکن. بهش گفتم به جای کتاب های درسی کتاب داستان بخونه بعدا بیشتر بکارش میاد. ایکاش یکی مثل من تو 17 سالگی به من این چنین آگاهی میداد, الان خیلی جلوتر بودم.

تو ایران درس خوندن بدرد نمیخوره اگر مثلا خارج بود من بهش پیشنهاد میدادم حتما دانشگاه بره, ولی با این هوش و نبوغی که داره به نظر من حیفه وارد این سیستم آموزشی بشه, به نظرم یه کسب و کاری یاد بگیره براش بهتره
بالاخره شما ببرش یه گوشه خلوت خوب نصیحت بکنش که خدای نکرده اینده ش به خطر نیوفته هرچی باشه شما بزرگتری ازش

Hamid_KK

Registered User
لایک‌ها
6,721
بالاخره شما ببرش یه گوشه خلوت خوب نصیحت بکنش که خدای نکرده اینده ش به خطر نیوفته هرچی باشه شما بزرگتری ازش
پدرش خیلی منو قبول داره و مدام به من میگه که به پسرش مشاوره بدم. حقیقتش من یه 2-3 سالی هست بیکارم, معمولا صبحها برای خرید مایحتاجه خانه میرم بیرون , یه دست کت و شلوار دارم که همیشه اونها رو میپوشم و از زمان دانشجوییم یه کیف سامسونت بزرگ دارم که به عنوان کوله پشتی ازش استفاده میکنم, مثلا پنیری, ماستی, دوغی میوه ای که میخرم رو میریزم اون تو, پدر این پسره هم هر روز من رو میبینه فکر میکنه مهندس هستم و دارم میرم سرکار, ازم پرسیده بود چیکار میکنید؟ گفته بودم در حال کار روی چندتا پروژه ساختمانیم.

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
پدرش خیلی منو قبول داره و مدام به من میگه که به پسرش مشاوره بدم. حقیقتش من یه 2-3 سالی هست بیکارم, معمولا صبحها برای خرید مایحتاجه خانه میرم بیرون , یه دست کت و شلوار دارم که همیشه اونها رو میپوشم و از زمان دانشجوییم یه کیف سامسونت بزرگ دارم که به عنوان کوله پشتی ازش استفاده میکنم, مثلا پنیری, ماستی, دوغی میوه ای که میخرم رو میریزم اون تو, پدر این پسره هم هر روز من رو میبینه فکر میکنه مهندس هستم و دارم میرم سرکار, ازم پرسیده بود چیکار میکنید؟ گفته بودم در حال کار روی چندتا پروژه ساختمانیم.
بنایی؟

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
درود استاد افتک
درود بر خودت و هفت جد در آبائت:love:
مرسی

ولی در ادامه ،
در این دنیا، در همه امور، شانس و اقبال دخیله. کارهایی هم که ما می کنیم برای اینه که درصد احتمال یا همون شانسمون رو بالا ببریم. ما برای چی تخصص یاد می گیریم ؟ برای اینکه شانس کار پیدا کردن فرد متخصص بالاتره. تضمینی هست ؟ خیر. آیا فرد غیر متخصص نمیتونه کار پیدا کنه ؟ چرا ممکنه بتونه. آیا فرد متخصص حتما کار پیدا میکنه ؟ خیر. ممکنه نتونه
منظور من از جوهر، کاملا لیترالی به قول خارجی ها، جوهر بود. جوهر یعنی ذات. بعضی از آدم ها بالذات قابلیت پیشرفت دارن، اگر حداقل امکانات براشون فراهم باشه. بعضی ها هم ندارن. به قول فردوسی :

درختی که تلخ است وی را سرشت ... گرش بر نشانی به باغ بهشت
ور از جوی خلدش به هنگام آب .... به بیخ انگبین ریزی و شهد ناب
سرانجام گوهر به کار آورد .... همان میوه تلخ بار آورد :p

این حرفا هم که به کارگرها ظلم میشه و عرق جبین میریزن و اینا:D با عرض معذرت داستانه. نه من دفعه اولمه که کارگر می بینم نه شما:D. با همدیگه تعارف که نداریم، عموم جامعه کارگری ایران بیشتر از حقش هم داره بهره مند میشه. نه تنها کارگرها، همه اقشار. 80 درصد جامعه ایران حقشون همین وضعیه که دارن و شاید بدتر از این. به لطف پول نفت که تا حالا بوده، وضع بهتری از حقشون داشتن.

این معلم ها که هر روز دارن به حقوقشون اعتراض میکنن، همون هایی نیستن که در تاپیک خاطرات مدرسه، مشت و لگد و جفتک به بچه های مردم می پروندن ؟:D دیروز پریروز آرمان جونم یه کلیپ برام فرستاد که معلم ریاضی سر کلاس برگشت فحش ناموسی به بچه ها داد :( تازه پدر همین پسره ساندیس خوره توی پی تی هم معلم بود:p ... اینا یه دونه و دو تا و استثنا هم که نبودن. همه ما میدونیم که شاید بیشتر از نصف معلمین ما صلاحیت تدریس نداشتن. خب اون نصف دیگر هم باید به پای اونا بسوزن دیگه:(

من به عنوان یک انسان، احساسات دارم. قطعا خوشم نمیاد که یه کارگر نتونه زندگی اولیه اش رو تامین کنه. مطمئنا به عنوان یک انسان دوست دارم که کارگر حقوق چند صد میلیونی بگیره ... اما وقتی میخوام اوضاع اقتصادی رو تحلیل کنم، باید احساساتم رو بذار کنار و منطقی فکر کنم.چون امکانات محدوده و باید متناسب با بازدهی تخصیص داده بشه
تا حدودی قبول دارم. منم گفتم اگر اینها رو داشته باشه میتونه به جاهای خوب برسه. اما ...
همونطور که خود شما هم گفتی، آدم در اون محدوده ظرفیتش میتونه تا حدودی جابجا بشه. الان اکثریت مردم ضریب هوشی متوسط دارن، اما بین همین ها هم آدم موفق و غیر موفق هست. اون که موفقه از همون میزان هوشش استفاده کرده.
در خانواده هم همینطوره. در خیلی از خانواده ها، یک یا چند فرزند موفق میشن و بقیه موفق نمیشن. پس قسمت مهمی از سرنوشت آدم دست خودشه.
اجازه بده یه چیزی بر مبنای تجربه شخصیم بگم. همین چیزی که شما میگی احتمالش زیاد نیست، اتفاقا بر مبنای تجربه من احتمالش زیاده:D. من به شخصه هر کسی رو دیدم در زندگیش شانس های اینطوری داشته. یعنی یک نفر دلسوز بدون چشمداشت داشته. حالا یا اقوامش بودن یا دوستش بودن یا افتک بودن:D. اما جذب اینطور آدم ها و استفاده ازشون به خود فرد بر میگرده. به قول شما کسی نمیاد همینجوری یه نفر رو بکشه بالا. اون یه نفر باید یه چیزی از خودش نشون داده باشه. یا محبتی به آدم بکنه. یا لیاقتی نشون بده که آدم به آینده اش امیدوار بشه. یا کاری بدون چشمداشت برای آدم انجام بده که آدم بخواد تلافی کنه. اینا خیلی مهمه در زندگی. بعضی ها مردم دار نیستن. طرف توی زندگیش همیشه دست بگیر داره. خب هیچکس از همچین آدمی خوشش نمیاد:(

یکی نشسته بود پیش من درد دل میکرد ( در واقع به در میگفت که افتک بشنوه:ROFLMAO:) ، میگفت فامیلمون پدرسگ ! دستش می رسید برام کاری بکنه، ولی نکرد ... من هیچی نگفتم اما پیش خودم فکر کردم آدمی که برای اینکه دیگری بهش لطف نکرده ( وظیفه اش که نبوده) بهش میگه پدرسگ ، خب این آدم لیاقت نداره. منم یادم باشه براش کاری انجام ندم، عیب نداره بره پشت سرم فحش بده. منم به باباش فحش میدم. این به اون در:ROFLMAO:

بعضی از آدم ها، تلخ و نچسب و از خودراضی و زیاده خواه و خودخواه هستن. هیچی هم نیستن که حداقل بگی یه چیزی هستن، انقدر ادعا دارن:D.بعد هم میگن شانس نداریم. باید بهشون بگی اتفاقا خیلی هم شانس داری که تا حالا نکشتنت با این اخلاق نحست:ROFLMAO:

این ها رو ننوشتم که بخوام جواب بهت بدم ، نوشتم که اگر اشتباه فکر میکنم ، متوجه اش باشم

هر آدمی در زندگیش تعدادی خوش شانسی میاره و به قول شما درها براش باز میشه و تعدادی بدشانسی ... زندگی یک مسیر طولانی با فراز و نشیب های زیاده. شاید استثنائاتی باشن که همیشه بدشانس یا همیشه خوش شانسن. اما بطور معمول، شانس بین آدم ها به عدالت تقسیم میشه. چیزی که باعث تفاوت اکثر آدم ها میشه، اولا جذب فرصت هاست، ثانیا استفاده از فرصت هاشون.

دوستی مثال قشنگی میزد. میگفت بعضی ها زندگی رو تضمینی میخوان. طرف وقتی میخواد بره شکار، میگه صبر میکنم، اگر شکار اومد تفنگمو پر میکنم. خب طبیعیه که این آدم نمیتونه چیزی شکار کنه. شاید این مثال غیر واقعی به نظر بیاد، اما خیلی از آدم ها اینطورین. طرف میگه ببینم چی بازار کار داره برم اون رو یاد بگیرم. خب مرد حسابی تا تو بیای اون رو یاد بگیری که ته دیگشم خوردن که:D:ROFLMAO:. تو باید ریسک کنی، وقت و هزینه بذاری چیزی که فکر میکنی از نظر منطقی آینده داره، یاد بگیری و بعدا تلاش کنی و براش بازار ایجاد کنی

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
برا یه بچه خوشگل 17 ساله که اصلا هیچکه نمیشناسش هر کی اومده یه طومار نوشته مخصوصا افتک که اصلا به طور دیفالت دلسوز این بچه خوشگلای علافه :rolleyes:
حالا اگر مثلا دبوی یا بیزنس میومد یه همچین تاپیکی برا خودش میزد همه نهایت تهش یه ایموجی خنده یا واژه زیاد بود نخوندم نثارش میکردن :D
تازه این بچه خوشگله اگر ماده بود احتمالا قصه هزارو یک شب براش مینوشتید :D

نظر منو میخوای این بچه گوششو بگیر بفرستش شاگرد میکانیکی چیزی صبح تا شب دست و صورتش روغنی بشه
18 سالشم که شد یه تیپا بزنش بره خدمت

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,425
برا یه بچه خوشگل 17 ساله که اصلا هیچکه نمیشناسش هر کی اومده یه طومار نوشته مخصوصا افتک که اصلا به طور دیفالت دلسوز این بچه خوشگلای علافه :rolleyes:

این هوشمندی و درایت حمید ک ک رو نشون میده که چطور با مطرح کردن سن این پسربچه شیطون و بازیگوش ورق رو به نفع اون بر میگردونه
s0407.gif

srx190d

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
5,934
کسی عکس نداره از این بچه
ببینیم سیبیل در آورده یا نه
تا تصمیم درستی براش بگیریم

prn

Registered User
لایک‌ها
2,791
سلام مجدد به همه گی
همتون بچه خورید یا ادا در میارید .اگه راسته که امار خیلی دلچسبی نیست به خودا .
طرف شاید اشنا باشه داداشش باشه به قول ترکا !اوغلان پیس ایشدی
رفیقم رضا شیف شب اژانس وامیستاد .اون موقه که اسنپ نبود .
یه شب داشته برمیگشته اژانس یه پسره میبینه مظلوم و اینا بقل خیابون .اینم میگه مسیره دیگه بزنم ببرم یه دشتی بگیرم .میگه سوارش کردم اصن دلم سوخت سوتغزیه داشت انگار..
هیچی همینجوری پسره هی از این حرف میکشید مجردی متاهلی و چه میکنی .میگه یه دفعه پسره دست میندازه رو شلوار این .اینم یونده عالمه ها،خوشش میاد میزاره پسره ور بره .یه نمه جون میگیره این سرخ میشه میگه دیوز چه میکنی اینا میگه پسره بریم عقب ماشین و بچه گربتو بده به من .اقا میگه با لگد پرتش کردم بیرون .
این داستان سر کار تعریف کردم .بعد همکار مردمون جلو زنا میگن اقا چه خبر از بچه گربت .خانوما ذوق زده میشن میگن عه بچه گربه دارید ببینیم عکسشو ناز هست؟نمیشه بیارید ما باهاش بازی کنیم /
یعنی بفهمن شرفمون به باد میره

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
الکی برای من پاپوش درست نکن، من به آرمان جونم خیانت نمیکنم:p:D

به بچه 17 ساله هم هیچ علاقه ای ندارم. یه بار در همین پی تی یه بچه 17 ساله رو نصیحت کردم که درسشو بخونه، گفت تو خودت مثل خوک خوردی، آمدی اینجا حرف مفت میزنی:( مدارکش موجوده. @Hamid_KK هم شاهده:D

بالا