• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی برای پیدا کردن کسب و کار برای یک پسر 17 ساله

davi12

Registered User
لایک‌ها
781
اگه واقعا هوش بالایی داره :رشته تجربی بخونه یا قبل 18 سالگی(سربازی) از کشور خارج بشه

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,425
لایک هام دقیقا شده 10000 تا. دلتون بسوزه:p:D

مشاهده پیوست 1263049

خرابش کردم
1212067475.gif

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
کار پیدا شد؟

omidsolo

Registered User
لایک‌ها
732
کاش یه روزی از اینکه درسشو ادامه نداده و یه مدرک دانشگاهی نگرفته پشیمون نشه!

kolange

Registered User
لایک‌ها
2,097
تا زمانی که ۱۸ سالش نشده بشینه فیلم‌های علمی 18+ و کتاب‌های ایرج میرزا رو ببینه و بخونه. این موارد در رشد و نمو جوانان کمک بسزایی دارن. به منظور رشد و ارتقا سطح فکری و‌علمی این عزیز بنده میتوانم آرشیو خود را به صورت کاملا رایگان و با کیفیت اچ‌دی در اختیارش بزارم...چون از فیس زیبایی نیز برخوردار میباشند، اینده درخشانی در انتظارشون هست.💦:sneaky:

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,050
Screenshot_۲۰۲۱۱۰۱۰_۱۷۲۵۲۳.jpg

15ساله و 17 ساله کودک و نوجوان محسوب می‌شوند، با ی سیم کارت می توانند راحت بازار یابی کنند .... ;)... :D

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849

omidsolo

Registered User
لایک‌ها
732
تا زمانی که ۱۸ سالش نشده بشینه فیلم‌های علمی 18+ و کتاب‌های ایرج میرزا رو ببینه و بخونه
آثار ایرج میرزا هر چند میتونن در جای خودشون خوب باشن ولی برای فردی تو سن بسیار حساس و خطرناک ۱۴ تا ۱۸ و پیک دامنه تاثیراتش تا حدود ۲ الی ۴ سال بعد از اون یعنی ۲۰ الی ۲۲، اصلا زمان مناسبی نیست، این محتوی زمانی میتونن استفاده بشن که فرد همراه با تکامل دوره رشد عقلی، تا حد زیادی تعدیل شده و خطرات اون دوره رو پشت سر گذاشته، البته این نظر شخصی من نیست، مطالعات و تحقیقات در این زمینه زیاد هست اگر علاقمند بودین...

EmpireWorld

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,770
آثار ایرج میرزا هر چند میتونن در جای خودشون خوب باشن ولی برای فردی تو سن بسیار حساس و خطرناک ۱۴ تا ۱۸ و پیک دامنه تاثیراتش تا حدود ۲ الی ۴ سال بعد از اون یعنی ۲۰ الی ۲۲، اصلا زمان مناسبی نیست، این محتوی زمانی میتونن استفاده بشن که فرد همراه با تکامل دوره رشد عقلی، تا حد زیادی تعدیل شده و خطرات اون دوره رو پشت سر گذاشته، البته این نظر شخصی من نیست، مطالعات و تحقیقات در این زمینه زیاد هست اگر علاقمند بودین...
حالا این بنده خدا که یه چیزه فانی گفت
ولی ما تو راهنمایی که بودیم یه بار یکی از معلم هامون کتابشو آورده بود، بعد ما ازش گرفتیم و زنگ تفریح خوندیم، یادمه اینقدر برامون عجیب و جالب بود که موقعی که داشتیم یه شعرش که توش در مورد میمی خانم ها و دستگاه های مربوطه توضیح داده بود رو میخوندیم نزدیک بود از شدت رضایت ارضا بشیم

omidsolo

Registered User
لایک‌ها
732
حالا این بنده خدا که یه چیزه فانی گفت
من ارادت دارم خدمت این دوستمون، گفتم شاید برای دوستانی که تاپیک رو میخونن مفید باشه 😊

که اونم الان با پول میشه خرید ;)
آره والا تازه از خارج هم بخوای دانشگاه تاجیکستان کیلویی میده 😁

Hamid_KK

Registered User
لایک‌ها
6,721
یک نکته ای که من بهش رسیدم این است که شغل باید طوری باشد که مردم همیشه به آن نیاز داشته باشند و حاضر باشند برای آن خرج هم کنند.

مثلا مشاغل مرتبط با خودرو.

واقعا طرف می بینی حاضر نیست برای صورت و دندان و بینی خودش خرج بکند اما می رود ماشینش را می دهد صافکار مشاهده پیوست 1267411 این ممکلت هم هر روز جاده هایش بدتر از دیروز است و شانس تصادف بیشتر می شود.

در باقی مشاغل یا باید بسیار متبحر بود یا باید شانس داشت. یعنی ریسکی هستند.
کاملا درسته

بالا