که اونم الان با پول میشه خریدکاش یه روزی از اینکه درسشو ادامه نداده و یه مدرک دانشگاهی نگرفته پشیمون نشه!
زئوس بیامزتشایرج میرزا
چی؟کار پیدا شد؟
کمی در مورد رمز ارزها براش گفتم, یه شیت کوین جدید اومده به اسم سگه ایلان ماسک, 2300 درصد رشد داشتهمیگم کار مناسب پیدا کردی برای اون نوجوان جویای نام؟
کمی در مورد رمز ارزها براش گفتم, یه شیت کوین جدید اومده به اسم سگه ایلان ماسک, 2300 درصد رشد داشته
درباره زُمبه سگ سِگارو هم براش بگوکمی در مورد رمز ارزها براش گفتم, یه شیت کوین جدید اومده به اسم سگه ایلان ماسک, 2300 درصد رشد داشته
انصافا این دیگه خیلی قدیمی بوددر مورد سگ آقای پتی بل هم واسش بگو
آثار ایرج میرزا هر چند میتونن در جای خودشون خوب باشن ولی برای فردی تو سن بسیار حساس و خطرناک ۱۴ تا ۱۸ و پیک دامنه تاثیراتش تا حدود ۲ الی ۴ سال بعد از اون یعنی ۲۰ الی ۲۲، اصلا زمان مناسبی نیست، این محتوی زمانی میتونن استفاده بشن که فرد همراه با تکامل دوره رشد عقلی، تا حد زیادی تعدیل شده و خطرات اون دوره رو پشت سر گذاشته، البته این نظر شخصی من نیست، مطالعات و تحقیقات در این زمینه زیاد هست اگر علاقمند بودین...تا زمانی که ۱۸ سالش نشده بشینه فیلمهای علمی 18+ و کتابهای ایرج میرزا رو ببینه و بخونه
حالا این بنده خدا که یه چیزه فانی گفتآثار ایرج میرزا هر چند میتونن در جای خودشون خوب باشن ولی برای فردی تو سن بسیار حساس و خطرناک ۱۴ تا ۱۸ و پیک دامنه تاثیراتش تا حدود ۲ الی ۴ سال بعد از اون یعنی ۲۰ الی ۲۲، اصلا زمان مناسبی نیست، این محتوی زمانی میتونن استفاده بشن که فرد همراه با تکامل دوره رشد عقلی، تا حد زیادی تعدیل شده و خطرات اون دوره رو پشت سر گذاشته، البته این نظر شخصی من نیست، مطالعات و تحقیقات در این زمینه زیاد هست اگر علاقمند بودین...
من ارادت دارم خدمت این دوستمون، گفتم شاید برای دوستانی که تاپیک رو میخونن مفید باشهحالا این بنده خدا که یه چیزه فانی گفت
آره والا تازه از خارج هم بخوای دانشگاه تاجیکستان کیلویی میدهکه اونم الان با پول میشه خرید
کاملا درستهیک نکته ای که من بهش رسیدم این است که شغل باید طوری باشد که مردم همیشه به آن نیاز داشته باشند و حاضر باشند برای آن خرج هم کنند.
مثلا مشاغل مرتبط با خودرو.
واقعا طرف می بینی حاضر نیست برای صورت و دندان و بینی خودش خرج بکند اما می رود ماشینش را می دهد صافکار مشاهده پیوست 1267411 این ممکلت هم هر روز جاده هایش بدتر از دیروز است و شانس تصادف بیشتر می شود.
در باقی مشاغل یا باید بسیار متبحر بود یا باید شانس داشت. یعنی ریسکی هستند.