تو کدوم کشور اروپایی میشه بصورت رایگان در مقطع لیسانس تحصیل کرد؟
پلي تكنيك هاي فنلاند در دو رشته محدود اي تي و مديريت (بازرگانب,بين المللي و...)
ايتاليا اگه بتوني بري بورست ميكنه و مصائب داره!
جاي ديگه براي ليسانس كلاس انگليسي نيست يا هم پوليه
دوستان سلام
من يه مدت دنبال اين بودم تا برم خارج درس بخونم
براي ليسانس ميخاستم برم برا همين كل تاپيك ها رو تو اپلاي ابرود زيرورو كردم كه بعد بابام يه وعده هايي داد كه از خير رفتن براي ليسانس گذشتم و تصميم گرفتم همون كنكورم رو بخونم
اما
اول از همه,اينو بگم كه بهترين مرجع براي تحصيل و اقامت در خارج انجمن اپلاي ابرود هست.همه كسايي كه راهنمايي تون ميكنن كسايي اند كه الان تو اون كشورند.فقط عضو شديد عين اينجا خرت و خرت پست نديد.
اينم ادرسش:
Applyabroad.org
اما در مورد سوالاتي كه پرسيدين,تعداد سوالاتي كه پرسيده شد زياد بودن
من يه اطلاعاتي نسبت به تحصيل دارم اما راجع به مهاجرت چيزي نميدونم اما تو همون انجمن اپلاي ابرود خيلي مطالب مفيدي ميتونيد بدست بياريد
١-اول از همه,به ايتاليا بيانديشيد!
دولت ايتاليا بورسي به نام DSU داره.معمولا به همه ي كسايي كه اونجا تحصيل ميكنند بعد درخاستشون ميدن.اين بورس رو اگه بتونيد بگيريد,شهريه تون به هفتصد يورو كاهش پيدا ميكنه.و همچنين براي خرج هاي زندگي دو بار در سال در فاصله ي پنج ماهه دو هزار و صد يورو بهتون ميدند.كه معمولا هزينه هاي زندگي رو كاور ميكنه.
اما...
كورس هاي به زبان انگليسي خيلي كمه.مخصوصا براي ليسانس
براي همين خياي از افراد زبان ايتاليايي رو كه بسيار ساده تر از انگليسي هست و تو شش ماه ميشه يادش گرفت رو ياد ميگيرن
ايتاليا براي رشته هاي هنر و معماري و موزيك اينا عاليه.در رشته هاي فني نيز به لطف پلي تكنيك ميلان و تورين در سال هاي اخير پيشرفت زيادي كرده
٢-در مورد تحصيل رايگان,در اروپا به سه كشور زير ميرسيم:
فنلاند ,نروژ و المان
المان خوب جاي خودشو داره
خير نروژ رو بزنين چون خيلي خرج زندگي گرونه.سالي دوازده هزار يورو.يعني سالي بيش از پنجاه ميليون!
فتلاند هم ميتونين بهش فكر كنين.بورسي نميدن ولي تحصيل رايگانه.خرج زندگي سالي هفت هزار يورو.اجازه بيست ساعت كار در هفته رو هم داريد ولي بدون دانستن زبان مزخرف فنلاندي پيدا كردن كار تقريبا غيرممكنه.براي ليسانس هاي تو پلي تكنيك هاش رشته هاي محدودي مثل پرستاري اي تي و بيزينس به زبان انگليسي پيدا ميشه
فنلاند از نظر اي تي در جهان دومه!پس اگه كامپيوتر ميخاين بخونين حتما اين كشور رو در نظر بگيريد(نوكيا رو كه ميشناسين!فنلانديه!)
در ضمن بعد از سه سال درس خوندن (يا پنج سال زندگي) در فنلاند و دانستن زبان فنلاندي ميتونين اقامت بگيرين.
براي پذيرش در مقطع ارشد,پذيرش و بورس به عوامل زير بستگي داره كه در كل بهش ميگن رزومه!:
معدل (بالاي هفده)
نمره زبان(تافل بالاي نود/ صد و ايلتس بالاي هفت)
مقاله داخلي يا خارجي(يكي خارجي يا دو سه تا داخلي)
توصيه نامه از استاد(دو تا)
اگه حداقل مقادير بالا رو داشته باشين ميتونين به تحصيل در كشور و دانشگاه هاي خوب با بورس فكر كنين.مثل انگليس. سويس.المان.و...
اما اگه رزومتون زياد جالب نيست و پول زيادي هم ندارين تنها جايي كه ميتونم براتون پيشنهاد بدم پرتغاله.بورس ميكنه راحت.مخصوصا ايراني ها تو اين سال ها زياد شدن تو پرتغال
و يه چيز ديگه. استراليا شهريه هاشون بالا بود.ولي بورس دادن شو اطلاعي ندارم.نيوزلند هم همچنين
اما سنگاپور خيلي كشور باحالي هست.از نظر علمي خيلي بالاست.زير صده تو رنكينگ ها.سالي حدودا شصت ميليون اينا ميخاد ولي ميتونين رو كار و قرض حساب كنين
در اخر,اگه معرفت داري من كه اين همه برات تايپ كردم اونم با موبايل يا like بزن يا فيدبك بده!
سوالي بود در خدمتم
الان وقتي ميببينم اون همه تايپ كردم با موبايل ميفهمم كي بودم!!!!!!