• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی برای کباب کوبیده زده

بامداد

Registered User
تاریخ عضویت
24 ژوئن 2006
نوشته‌ها
1,690
لایک‌ها
164
سن
45
محل سکونت
زیر سایه دوستان
یکم جوش شیرین میزنن البته طعمش رو بد میکنه و به جای پیاز فکر کنم ابش رو میگرفتن . حالا نمی دونم ابش یا تفالشو می زدن با گوشت و تو یخچال می زاری . رو اتیشم سریع باید بگردونی
 

linkoln

Registered User
تاریخ عضویت
15 دسامبر 2012
نوشته‌ها
4,302
لایک‌ها
2,632
محل سکونت
بلقیوم
ممنون ا راهنمایی دوستان . الآن میرم درس کنم بزنم به بدن..
 

MAP351

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
9 می 2013
نوشته‌ها
26
لایک‌ها
2
چه تاپیک خوش مزه ای هست......

اگر پیاز آب داشته باشه و یا خود گوشت آب داشته باشه کباب رو سیخ وای تمیسه
 

esinig

Registered User
تاریخ عضویت
28 ژانویه 2012
نوشته‌ها
4,355
لایک‌ها
654
محل سکونت
شوش باستان
ما هم قبلا همیشه اینطو میشد اما نمیدونم مامان چیکار کرد دیگه اصلا نمی افته:D
 

sgwp

Registered User
تاریخ عضویت
14 ژوئن 2005
نوشته‌ها
997
لایک‌ها
586
محل سکونت
تهران
یه راهکار ساده و سریع هم من تست کردم بد نشده. البته واسه وقتایی که خیلی عجله است.
از این همبرگرها یا کبابهای حاضری ( بهترینش همون 202 ) رو بخر یه چندتا شو بذار یخش آب بشه بعد با گوشتت مخلوط کن و یخورده ورز بده. هم یخورده طعم کبابت عوض میشه و هم دیگه سر منقل نمیریزه. تعدادش هم با یه بار درست کردن دستت میاد
 

anthony hopkins

Registered User
تاریخ عضویت
1 فوریه 2013
نوشته‌ها
102
لایک‌ها
8
محل سکونت
خرم اباد
فکر کنم زرده تخم مرغ بزنی هم بهتر بچسبه.
چربی گوشت هم نباید زیاد باشه:cigar:
 

THE HATCHER

Registered User
تاریخ عضویت
26 می 2013
نوشته‌ها
341
لایک‌ها
102
گوشت زیاد استفاده کن
 
بالا