• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی بیشتر برای کسب درامد اینترنتی

HOOSEIN 105

Registered User
لایک‌ها
98
ای بابا خوب شد پاره شد این یارو که پولامون رو خرد الان به فنا میره یو ههااهااهاهااههاهااااااا

اون به درک!کوفتش بشه!
ولی این وسط ایرانیای بیچاره کلی ضرر میبینن!
طرف هر چی سرمایه داشته لیبرتی میخریده برای خرید و فروش یه مقدار سود
ولی الان با این شرایط کل سرمایش رو از دست میده!!
خدا رحم کنه!

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856
اون به درک!کوفتش بشه!
ولی این وسط ایرانیای بیچاره کلی ضرر میبینن!
طرف هر چی سرمایه داشته لیبرتی میخریده برای خرید و فروش یه مقدار سود
ولی الان با این شرایط کل سرمایش رو از دست میده!!
خدا رحم کنه!

واقعا بیچاره واقعا میشه گفت یه 40-50 نفری سکته رو میزنن بیچاره هااااا امید وارم مشکلی پیش نیاد

ولی تو بلاگش که زده

Scheduled Maintenance - May 18th, 07:00(am) UTC
Liberty Reserve will be unavailable on:

May 18th, between 07:00 and 08:00 UTC.
This upgrade will give you a faster, more productive system.

Thank you for choosing Liberty Reserve.

Liberty Reserve

پ چی نوشته اینجا چرت گفته این بابا هم

خبر موثقی در دست نیست

elmonex

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
195
برادر اخرین خبر روی بلاگ لیبرتی مال 6 روز قبل بوده.
احتمالا سیستمتون کش داره چون در حال حاضر بلاگش هم برای خیلی ها باز نمیشه.
فعلا مدیرش رو برای تحقیقات بیشتر دستگیر کردن و احتمال داره این بار دیگه بالا نیاد

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856
برادر اخرین خبر روی بلاگ لیبرتی مال 6 روز قبل بوده.
احتمالا سیستمتون کش داره چون در حال حاضر بلاگش هم برای خیلی ها باز نمیشه.
فعلا مدیرش رو برای تحقیقات بیشتر دستگیر کردن و احتمال داره این بار دیگه بالا نیاد

عجب اونوقت تکلیف این بر وبچی که توش پول دارن چی میشه

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
یعنی اگه کنسل شه میتونیم دوباره به جمع خانواده بپیوندیم و بریم تو اجتماع و تو سر خودمون بزنیم که هیچ راهی برای گرفتن پول نیست

عزیزم پول هست چرا نباشه. کافیه زنمون بدن زنه یه کاری میکنه از زیر سنگ هم که شده براش پول در بیاریم:D

علی جان به نظرم یه وقتی کنیم با یه چندتا از این بچه های اهل دل بشینیم ببینیم چیکار کنیم. تو فروم انجمن های میلیاردر راهکارهای خوبی ارائه میشه اینجا هم اگر بشه فکرامون رو بذاریم روی هم دیگه بابا همون بهتر لایبرتی بسته بشه حداقل فکرمون میره روی یه مسئله کلی هی نیوفتیم دنبال سایتهای کلیکی و هایپ وغیره اگر دلار نمیشه بدست بیاریم ریال که میشه.

aliandre : برادرم پیامم رسید برات؟آخه این سرعت اینقدر افتضاحه به زور همین یه صفحه برام واشد یعنی وایمکس 512 ایرانسله

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856
عزیزم پول هست چرا نباشه. کافیه زنمون بدن زنه یه کاری میکنه از زیر سنگ هم که شده براش پول در بیاریم:D

علی جان به نظرم یه وقتی کنیم با یه چندتا از این بچه های اهل دل بشینیم ببینیم چیکار کنیم. تو فروم انجمن های میلیاردر راهکارهای خوبی ارائه میشه اینجا هم اگر بشه فکرامون رو بذاریم روی هم دیگه بابا همون بهتر لایبرتی بسته بشه حداقل فکرمون میره روی یه مسئله کلی هی نیوفتیم دنبال سایتهای کلیکی و هایپ وغیره اگر دلار نمیشه بدست بیاریم ریال که میشه.

aliandre : برادرم پیامم رسید برات؟آخه این سرعت اینقدر افتضاحه به زور همین یه صفحه برام واشد یعنی وایمکس 512 ایرانسله

آره قبول دارم حرفات رو
واقعا سیستم بی سر و تهی هستش بلاخره یه روز باید میزدیم بیرون چه بهتر که خودش قطع کرد سیستم رو :دی

احمد جون بابا زنم نمی شه گرفت می دونی که هزینه ها هم چقدره بابا اون دختری هم که میاد تو خونه ما هزار تا آرزوی کوچیک و بزرگ داره که متاسفانه نمی تونیم آرزوهای کووچیکش رو برآورده کنیم اونم از ما انتظار داره آخه از کی انتظار داشته باشه این غروره هم لامصب به گوه خوردنمون انداخته گیر کردیم تو بن بست هر دو طرف بن بسته لامصب کار هم من خیلی کار کردن تو محیط بیرون یا باید بری برای یکی وایسی سر کار برا 2 زار یا خودت شرکت بزنی ورشکسته شی با 25 میلیون الان مینممش هست که اونم ماهی 600-700 بیشتر در نمی یاری بعد می بینی 5 سال رفته و تو باز هم هیچی به هیچی

خلاصه احمد جون راستش رو بخوای نفهمیدم کلا هیچی از این زندگی، همش در به دری دویدن دنبال پول ، آقا ما بدووووو پووووووووووول بدو

دوستان خواهش میکنم کلمه توکل کن به خدا رو هم نیارین آخه برای این که بخوای به خدا هم توکل کنی 30-40 میلیون اولش می خواهد

chanceller

Registered User
لایک‌ها
281
پرفکت مانی هم میخواد یه حال اساسی از آمریکا بگیره
Dear Perfect Money Customers,

We bring to your attention that due to changes in our policy we forbid new registrations from individuals or companies based in the United States of America. This includes US citizens residing overseas. If you fall under the above mentioned category, please do not register an account with us.

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
آره قبول دارم حرفات رو
واقعا سیستم بی سر و تهی هستش بلاخره یه روز باید میزدیم بیرون چه بهتر که خودش قطع کرد سیستم رو :دی

احمد جون بابا زنم نمی شه گرفت می دونی که هزینه ها هم چقدره بابا اون دختری هم که میاد تو خونه ما هزار تا آرزوی کوچیک و بزرگ داره که متاسفانه نمی تونیم آرزوهای کووچیکش رو برآورده کنیم اونم از ما انتظار داره آخه از کی انتظار داشته باشه این غروره هم لامصب به گوه خوردنمون انداخته گیر کردیم تو بن بست هر دو طرف بن بسته لامصب کار هم من خیلی کار کردن تو محیط بیرون یا باید بری برای یکی وایسی سر کار برا 2 زار یا خودت شرکت بزنی ورشکسته شی با 25 میلیون الان مینممش هست که اونم ماهی 600-700 بیشتر در نمی یاری بعد می بینی 5 سال رفته و تو باز هم هیچی به هیچی

خلاصه احمد جون راستش رو بخوای نفهمیدم کلا هیچی از این زندگی، همش در به دری دویدن دنبال پول ، آقا ما بدووووو پووووووووووول بدو

دوستان خواهش میکنم کلمه توکل کن به خدا رو هم نیارین آخه برای این که بخوای به خدا هم توکل کنی 30-40 میلیون اولش می خواهد

علی جان این مشکل تک تکمونه مخصوصاً من و تو که سنمون داره میزنه بالا ولی بازهم توکل به خدا تو .

http://forum.persiantools.com/t401527.html

این لینک رو بخون کامنتهای جالبی هست.

آقا بلخره یه راهی باید باشه.

مثلاً اگر آیپی آمریکایی داشتیم کسب درآمدمون راحت تر میشد .
هرکی یه نظری بده:D

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856
علی جان این مشکل تک تکمونه مخصوصاً من و تو که سنمون داره میزنه بالا ولی بازهم توکل به خدا تو .

http://forum.persiantools.com/t401527.html

این لینک رو بخون کامنتهای جالبی هست.

آقا بلخره یه راهی باید باشه.

مثلاً اگر آیپی آمریکایی داشتیم کسب درآمدمون راحت تر میشد .
هرکی یه نظری بده:D

ای بابا چی بگم والا خوردیم به بن بست اساسی

آی پی آمریکا رو نمی دونم چه جوری باید بدست بیاریم من با وی پی اس تو آمریکا هم چک کردم شناخت ما رو که از یک سرور مجازی استفاده می کنیم

کلا آی پی مرجع ما قابل شناسایی هستش

jomong777

Registered User
لایک‌ها
129
یه سری هم میگن چون شرکت تو امریکا نیست . پس اصلن نمیتونن شرکت رو ببندن . بعد از یه مدت سایت دوباره برمیگرده . . امیدوارم این خبر صحت داشته باشه .

ITS ALL FAKE NEWS COZ "Arthur Budovsky Belanchuk, 39," IS NOT A OWNER OF LIBERTY RESERVE.. THE OWNER IS LIBERTY RESERVE IS "Allan Garcia" AND THIS IS NOT A 1ST TIME FRIENDS.. COZ IN FEW DAYS RESET PASSWORD IS NOT WORK AND SO MANY HIGH TRAFFIC ON LIBERTY RESERVE.. SO IF LIBERTY RESERVE CHANGE SERVER SO IT MY BE TIME LIKE 72 HOURS...WAIT AND WATCH............

-----------------------

دامین به نام اون فردی که خبر دستگیریش رو دادن نیست . دامین به نام Allan Garcia هست . مشخصات رو در زیر میبینید .

Domain Name: libertyreserve.com
Created On: 2001-07-27
Expiration Date: 2018-07-27
Registered via: XS Global Trade & Service B.V.
Registrant Name: Allan Garcia
Registrant Organization: Liberty Reserve S.A.
Registrant Street: Edificio 4
Registrant City: Santa Ana
Registrant Postal Code: 1000
Registrant Country: cr
Registrant Phone: +506.88462868
Registrant FAX:
Registrant Email: [email protected]
Admin Name: Allan Garcia
Admin Organization: Liberty Reserve S.A.
Admin Street: Edificio 4
Admin City: Santa Ana
Admin Postal Code: 1000
Admin Country: cr
Admin Phone: +506.88462868
Admin FAX:
Admin Email: [email protected]
Tech Name: Allan Garcia
Tech Organization: Liberty Reserve S.A.
Tech Street: Edificio 4
Tech City: Santa Ana
Tech Postal Code: 1000
Tech Country: cr
Tech Phone: +506.88462868
Tech FAX:
Tech Email: [email protected]
Name Server: ns1.sinkhole.shadowserver.org
Name Server: ns2.sinkhole.shadowserver.org

Last edited:

YANMAR

Registered User
لایک‌ها
235
راستی اون سایته 2.46$ ازم خورد:eek: تکلیف لیبرتی هم تا دوشنبه معلوم میشه:D

jomong777

Registered User
لایک‌ها
129
سلام .
یه هایپ هست که با پرفکت مانی کارمیکنه .
پرفکت مانی حداقل سرمایه گذاری 1 دلار .
مدت 10 روزه 45 درصد سود میده .
مانیتور ها هم وضعیت رو درحال پرداخت گزارش کردند .

goldeneyes

Registered User
لایک‌ها
79
سلام دوستان یکی بهم بگه که این سایت کلیکی معتبره
www.ptcbank.net روزی 2,3 دلار میتونی در بیاری با اکانت استاندارد حداقل برداشت 100 دلاره

aliandre

Registered User
لایک‌ها
737

MJASOFT

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا این پی تی سی بانک که تمام رویاهامو فرستاد به روستای بووووووووق:general503:
اشکال نداره به بووووووق....م:D
بچه ها بیخیال این سایتهای خارجی بشید من به غیر از نئو و پرو به هیچکدومشون دیگه اعتماد ندارم همه دارن اسکم از آب درمیان
بیاید توی همین سایتهای ایرانی فعالیت کنیم بخدا بعضیاشون با چندسال سابقه کاری دارن فعالیت میکنندو پرداختی دارند حداقل مطمن هست!!!
مثلا بیایید تو همین سایت میترارنک زیرمجموعه من بشید و بازدید خودکار انجام بدید مدیونید اگه زیرمجموعه من نشد:Dهرچند سود زیادی برای من نداره!!!!
ولی خوب حداقل معتبر هست. من الان بیش از یک سال و نیمه دارم توی این سایت فعالیت میکنم تا به الانش خداروشکر پرداختی داشته قبلا سرمایه گذاریش کم بود ولی چون تعداد کاربراش زیاد شد و رو به ورشکستگی بود برای همین سرمایه گذاریشو زیاد کرد من الان با دوتا آی پی با دوتا حساب هرکدوم 550هزار تومن سرمایه گذاری(حداکثر)جمعا یک میلیون و صدهزارتومن ،ماهی نهایت 400(روزی 6تا7گاهی تا9)دارم درمیارم راضی هم هستم چون توی این مدت تونستم که سرمایه گذاریمو پس بگیرم بعد تازه یه حسن دیگه ای که داره میتونید هروقت که خواستید سرمایتونو پس بگیرید!!!
اینم لینکش:
http://www.mitrarank.ir/reagent/12113
اگه نخواستید برید توی سایت دیگش که به ازای گذاشتن پست پول میده کسب درآمد کنید!
لینک:
http://www.mitramagazine.ir/reagent/2058
به این دلیل میگم سایتش مطمنه چون الان دوساله داره به فعالیت و پرداختیاش ادامه میده و اینکه چندتا سایت زنجیره ای داره که پشتوانه همدیگه هستند!
زیادی حرف زدم نه!:general705:
ودرآخر یه سوال از دوستان درمورد سایتhttp://www.onlineincomebux.com/ و http://www.ptcircle.com/داشتم که آیا این دوسایت واقعا پرداختی دارند؟

بالا