YANMAR
Registered User
حسین همون 12 دلارت؟
اگه پرداخت کرد...به ما هم اعلام کن.
ممنون
ممنون
حسین همون 12 دلارت؟
ممنون
Plans:
125% after 1 day
198% after 3 days
310% after 5 days
465% after 7 days
620% after 10 days
And more other plans
Min spend: 10 USD/Max spend:100,000
Instantly Withdraw - Dedicated Server
DDoS Protection - SSL Connection
Licensed Script - 24/7 Support
Unique Design - Privacy Protected
24/7 Withdraw - 24/7 Deposit
Work 7 Days Weekly - 4 Levels Referral Commission
A Real Forex Business
Professional Management Team
این سایت هم تست کردم پرداختی داره. قبلا تو یه تاپیک معرفی کردم. دوباره اینجا میذارمش ..
این سایت که 8 روزه اومده پرداخت خوبی و سریع و فوری داشته . حداقل سرمایه گذاری 10 دلار هست. پلان های زیادی داره . پلان 1 روزه داره با برگشت اصل پول و سود 105.5 درصد.در سایت های مانیتور هم وضعیت سایت رو paying زده.
![]()
bestinstantly
اقا یکی به ما بگه اینجا چه خبره!
روز اول یه دلار اینوست کردم روز بعدش 1.37$ بهم داد.فقط 37 سنت موند تو حسابم...دوباره 1$ اینوست کردم و روز بعدش 1.46$ بهم داد...الان همون 1.46$ رو اینوست کردم و الان حسابم خالیه...خب الان این سودش کجاست؟! اصل پول کجاست؟!
ما که نفهمیدیم چی شد!!!![]()
iranbus همون چیزیرو که بهم داده گفتم
ممنون بابت توضیحت...پس ما کی سود میکنیم؟! :-D
هه هه
دوستان کسی بش پرداخت شد
دوستان کسی بش پرداخت شد
دیروز که به من پرداخت کرد دوباره 2 دلار گذاشتم امروز 2.5 دلار بهم برگردوند.
سعید جان میگم ارو که از فروم میندازن بیرون و بنمون میکنن مشخصات رو بهت بدیم شما لطف کنی تو یه پست بهشون اعلام کنی اینها گروه منن چرا بهشون پرداخت نمیکنید.
این می خواست سر منو کلاه بذاره. فکر کرد می تونه منو بپیچونه. من بهش گفتم پول منو بده می خوام بیشتر سرمایه گذاری کنم بعد که دید منم پست زدم تو انجمن ها این سایت اسکمه ترسید و پولمو داد.. منم بگم پول تو رو بده فکر نکنم توجه کنه .. اگر حوصله اشو داری و مبلغ زیادی از دست دادی تو انجمن های معتبر سرمایه گذاری پست بدی که این سایت سرمایه اتو خورده.. و بعد دوباره یوزر جدید بساز تو سایت خودش و تهدیدش کن تا پولتو بده... انقدر که بلاخره پولتو پس بده.. اگر تعداد شاکی ها بالا بره تاپیکشو تو انجمن های سرمایه گذاری می بندن!! رو این حساب ممکنه پولتو پس بده
سلام
میشه ادرس تاپیک این هایپ تو فروم های معتبر رو بدی؟؟
میخوام برم بنویسم که پرداخت نداره
دیروز بهم گفت بهت پرداخت میکنم
ولی میبینم امروز بن کرده منو!
نیو باکس به خاطر استفاده از قیلتر شکن بنم کرد .
20 دلارم پرید .
اینم متنی که در جواب به اعتراضم داد
Hello.
Being inactive is one thing but using anonymous proxies (for example 119.238.99.86) is another totally not allowed.
Best regards,
Christopher H.
NeoBux Support
جدیدن به استفاده از قیلتر شکن گیر میده .