متاسفانه پرداخت امروز من انجام نشد.
دوستان فعلا از سرمایه گذاری در این سایت خودداری کنید. به ظاهر این سایت بعد از چند بار پرداخت دیگه بهتون پرداخت نمی کنه. اینو از الان گفتم تا دیگر دوستان ضرر نکنند.
متاسفانه پرداخت امروز من انجام نشد.
دوستان فعلا از سرمایه گذاری در این سایت خودداری کنید. به ظاهر این سایت بعد از چند بار پرداخت دیگه بهتون پرداخت نمی کنه. اینو از الان گفتم تا دیگر دوستان ضرر نکنند.
درود
دوستان من 2 تا مسئله با ین تاپیک دارم...
با کمال احترام به همه ی دوستای خوبم تو پی تی.
1- سرفصل تاپیک کسب درامد از اینترنت...
مثل این میمونه که با رفیقت میری بیرون بعد میخوای ساندویچ بخورین...ساندویچیش کجا باشه و چه ساندویچی باشه مهم نیست؟
شما میتونید در این تاپیک هر راهی رو که در اینترنت میشه ازش درامد کسب کرد رو مثال بزنید... البته با تجربه قبلی/
2- چندین بار گفتیم که سرمایه گذاری در هایپ ها نیاز به عواملی داره که باید و باید از اون عوامل آگاه باشید.
شما میتونید با $10 روزی $2.5 سود کنید و 24 اعت بعد هم اصل پولتونو دریافت کنید...
اما انقدر که شما به فکر برد و باختش هستید به فکر سودش نیستسد...
واقعا 50 سنت در روز دردی و دوائ میکنه؟ خیر.....
در مورد هایپ ها یک تاپیک داشتیم که ادمین احسان اون تاپیک رو پاک کردند.. پ نیازی نیت در این باره صحبتی کنم به شخصه... سوالی هم داشتید من در خدمتم...
بدرود
sa5070 پرداخت کردن به ما هم بگو
یک سوال داشتم از دوستان که این کار رو انجام میدن...کلا جز این سایت ...وقتی مثلا زده سود 150 درصد برای 3 روز یا مثلا 120 برای یک روز ...معمول کار این سایت ها اینطوریه که پولی هم که برای سرمایه گذاشتیم رو بعد 3 روز یا 1 روز برمی گردونن یا نه اون بیشتر می مونه...امیدوارم منظورم و متوجه شده باشید...منظورم اینه وقتی که زمان واریز سود شد پول اصلی هم واریز می کنند یا نه مثلا اون پول باید 1 ماه نزد سایت باشه؟ممنون میشم