• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی بیشتر برای کسب درامد اینترنتی

sa5070

Registered User
لایک‌ها
165
متاسفانه پرداخت امروز من انجام نشد.
دوستان فعلا از سرمایه گذاری در این سایت خودداری کنید. به ظاهر این سایت بعد از چند بار پرداخت دیگه بهتون پرداخت نمی کنه. اینو از الان گفتم تا دیگر دوستان ضرر نکنند.

HOOSEIN 105

Registered User
لایک‌ها
98
هییییییی
اینم شانس ماست
من 12 دلار گذاشته بودم.باید امشب ساعت دوازده 26 دلار واریز کنه!!

YANMAR

Registered User
لایک‌ها
235
دیشب ساعت 9 یک دلار اینوست کردم برا 24 ساعت...الان که میشه فرداش ساعت 4:30 بعدازظهر دیدم 1.23$ تو حسابمه! اینا 24ساعتشون چجوریه؟! قضیه چیه...برا یه نفر تو موقع مقرر پرداخت نداره،برای یه نفر دیگه زود پرداخت میکنه! خلاصه یک دلار دیگه ریختیم تو شیکمش! :-D

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
دوستان فعلا از سرمایه گذاری در این سایت خودداری کنید. به ظاهر این سایت بعد از چند بار پرداخت دیگه بهتون پرداخت نمی کنه. اینو از الان گفتم تا دیگر دوستان ضرر نکنند.

دقیقاً چند بار پشت سر هم اینوست کردی؟

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
من اتفاقاً داشتم امروز به این فکر میکردم احتمالاً سودی رو که ازش میگیریم تو دیتا بیسش میمونه بخاطر همین شاید طوری تنظیم شده باشه که سرمایه گذاریت از سودهایی که تا بحال گرفت باید بیشتر باشه. یا شاید هم اگر با دوتا حساب توش سرمایه گذاری بشه بهتر باشه

MR.Exchan9er

Registered User
لایک‌ها
359
درود
دوستان من 2 تا مسئله با ین تاپیک دارم...
با کمال احترام به همه ی دوستای خوبم تو پی تی.
1- سرفصل تاپیک کسب درامد از اینترنت...
مثل این میمونه که با رفیقت میری بیرون بعد میخوای ساندویچ بخورین...ساندویچیش کجا باشه و چه ساندویچی باشه مهم نیست؟
شما میتونید در این تاپیک هر راهی رو که در اینترنت میشه ازش درامد کسب کرد رو مثال بزنید... البته با تجربه قبلی/
2- چندین بار گفتیم که سرمایه گذاری در هایپ ها نیاز به عواملی داره که باید و باید از اون عوامل آگاه باشید.
شما میتونید با $10 روزی $2.5 سود کنید و 24 اعت بعد هم اصل پولتونو دریافت کنید...
اما انقدر که شما به فکر برد و باختش هستید به فکر سودش نیستسد...
واقعا 50 سنت در روز دردی و دوائ میکنه؟ خیر.....
در مورد هایپ ها یک تاپیک داشتیم که ادمین احسان اون تاپیک رو پاک کردند.. پ نیازی نیت در این باره صحبتی کنم به شخصه... سوالی هم داشتید من در خدمتم...
بدرود

pmforlife

Registered User
لایک‌ها
308
دیشب تو فروم خود سایت دیدم یه نفر دوجا پست داده که من چندتا اینوست کوچیک داشتم که پرداخت شد، ولی وقتی یه مبلغ بیشتر سرمایه گذاشتم بهم پرداخت نشد و از انجمن هم محروم شدم!
به نظرم سیستم این سایت اینجوریه که یه دلار گذاشتی، پرداخت میکنه، دودلار گذاشتی پرداخت میکنه،
ولی بعدش اگه طمع گرفتت و 50 دلار گذاشتی ادمین میگه:
از آشناییت خوشحال شدم کابر عزیز! این 50 دلار پیش من بمونه جاش امن تره! تو هم برو با سود اون یه دلار و دلارت واسه خودت قاقالی لی بخر!!! :lol:

فکر کنم هرچی منتظر تو مونده که یه پول درشت بزاری نذاشتی! اینم دیگه بی خیالت شده و با همین مبلغ کم اسکمت کرده!
;)

sa5070

Registered User
لایک‌ها
165
خواستم امیل بزنم دیدم ایملشون از کار افتاده . تو چند تا انجمن سرمایه گذاری در تاپیک هاشون گفتم امروز بهم پرداخت نشده. تو فروم خود سایت در تاپیک پرداختی های ادمین نوشتم امروز بهم پرداخت نکردید .. بعد از چند دقیقه پستم رو پاک کرد و در پیام خصوصی گفت پرداخت شما فردا انجام میشه. حالا ببینم پرداخت میشه یا نه. شاید پرداخت انجام بشه چون من خیلی زیگیلم. آبروشون رو تو سایت ها می برم..;)
بازم به دوستان می گم سرمایه گذاری زیاد نکنند تا متحمل ضرر نشند.

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856
درود
دوستان من 2 تا مسئله با ین تاپیک دارم...
با کمال احترام به همه ی دوستای خوبم تو پی تی.
1- سرفصل تاپیک کسب درامد از اینترنت...
مثل این میمونه که با رفیقت میری بیرون بعد میخوای ساندویچ بخورین...ساندویچیش کجا باشه و چه ساندویچی باشه مهم نیست؟
شما میتونید در این تاپیک هر راهی رو که در اینترنت میشه ازش درامد کسب کرد رو مثال بزنید... البته با تجربه قبلی/
2- چندین بار گفتیم که سرمایه گذاری در هایپ ها نیاز به عواملی داره که باید و باید از اون عوامل آگاه باشید.
شما میتونید با $10 روزی $2.5 سود کنید و 24 اعت بعد هم اصل پولتونو دریافت کنید...
اما انقدر که شما به فکر برد و باختش هستید به فکر سودش نیستسد...
واقعا 50 سنت در روز دردی و دوائ میکنه؟ خیر.....
در مورد هایپ ها یک تاپیک داشتیم که ادمین احسان اون تاپیک رو پاک کردند.. پ نیازی نیت در این باره صحبتی کنم به شخصه... سوالی هم داشتید من در خدمتم...
بدرود

خب هر کودوم از ما یک سری تجربه داشتیم و چند تا چیز دیگه شما بیا یه سری اطلاعات کامل تری در اختیار ما بزار لطفا

HOOSEIN 105

Registered User
لایک‌ها
98
امشب باید به من هم 26 دلار پرداخت کنه!!
اگه واریز شد خبر میدم

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
البته من دیروز دو دلار گذاشته بودم صبح دریافتش کردم. امروز هم 4 دلار گذاشتم

دوستان با تجربه سایتهای سرمایه گذاری مطمئن برای ما بودجه پایین ها هم معرفی کنید تا خودمون رو بکشونیم بالا:D

HOOSEIN 105

Registered User
لایک‌ها
98
برای من هم پراخت نشد
برای اولین بار 12 دلار ریختم که پرداخت نکرد
اینم از شانس ما

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
از من هم 4 دلار خورد

armin39

Registered User
لایک‌ها
51
یک سوال داشتم از دوستان که این کار رو انجام میدن...کلا جز این سایت ...وقتی مثلا زده سود 150 درصد برای 3 روز یا مثلا 120 برای یک روز ...معمول کار این سایت ها اینطوریه که پولی هم که برای سرمایه گذاشتیم رو بعد 3 روز یا 1 روز برمی گردونن یا نه اون بیشتر می مونه...امیدوارم منظورم و متوجه شده باشید...منظورم اینه وقتی که زمان واریز سود شد پول اصلی هم واریز می کنند یا نه مثلا اون پول باید 1 ماه نزد سایت باشه؟ممنون میشم

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
یک سوال داشتم از دوستان که این کار رو انجام میدن...کلا جز این سایت ...وقتی مثلا زده سود 150 درصد برای 3 روز یا مثلا 120 برای یک روز ...معمول کار این سایت ها اینطوریه که پولی هم که برای سرمایه گذاشتیم رو بعد 3 روز یا 1 روز برمی گردونن یا نه اون بیشتر می مونه...امیدوارم منظورم و متوجه شده باشید...منظورم اینه وقتی که زمان واریز سود شد پول اصلی هم واریز می کنند یا نه مثلا اون پول باید 1 ماه نزد سایت باشه؟ممنون میشم

نه دیگه اگر زذه 120 درصد اصل پولتون ضرب این مقدار میشه همش بهت بر میگرده در واقع 120 درصد منظور اصل پولت به اضافه 20 درصد سودت.

بیخیالش شو پولمون رو خورد:D

بالا