• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی بیشتر برای کسب درامد اینترنتی

sa5070

Registered User
لایک‌ها
165
خبری شد آیا ای دوست ؟ :D

بالاخره امروز بهم پرداخت کرد البته با همون سود 125 درصد در صورتی که بیش از 52 ساعت گذشت.. من چند بار به ادمین پیام دادم اونم وعده چند ساعت دیگه رو بهم میداد. خدا رو شکر حالا پرداخت شد.

دوستان یه سایت دیگه پیدا کردم که پرداخت داره تا چند دقیقه دیگه با سند معرفی می کنمش.

sa5070

Registered User
لایک‌ها
165
دوستان یه سایت سرمایه گذاری دیگه پیدا کردم که پرداختی داره.
حداقل سرمایه گذاری یک دلار حداقل سود 130 درصد برای 48 ساعت.
مدت زمان فعالیت سایت : از 5 جولای 2012 ( 321 روز ! )

پلان های سرمایه گذاری در تصویر زیر موجوده

plan.jpg

تصویر سند پرداختی به من

از لینک زیر ثبت نام کنید.

Trade Paypal.com - PayPal (PP) | Payza | LibertyReserve (LR) | Skrill | AlertPay (AP) | PerfectMoney (PM) | MoneyBookers (MB) | SolidTrustPay (STP) | OKPay (OKP) | EgoPay (EP) E-CURRENCY PROCESSOR HYIP TRADE INVEST EXCHANGE

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856
میگم من تو انجمنش که می خواهم عضو شم اکانتم فعال نمی شه کسی میدونه چرا در ضمن برین تو فرومش کسی که پول نگرفتن پیله شید پول ها رو زنده کنید

هیچی طرف 40 دلار تو پلن 4 روزه گذاشته!

نه فکر کردم این رفیقمونه

sa5070

Registered User
لایک‌ها
165
میگم من تو انجمنش که می خواهم عضو شم اکانتم فعال نمی شه کسی میدونه چرا در ضمن برین تو فرومش کسی که پول نگرفتن پیله شید پول ها رو زنده کنید

من با ایمیل یاهو ثبت نام کردم لینک فعال سازی نیومد اما با اکانت هات میل ثبت نام کردم اومد..

بعد اینکه پست دادی ادمین سریع پستتو پاک می کنه بهت پیام خصوصی میده که پرداخت می کنه. بعد اینکه به من پرداخت کرد گفت برو تو انجمن هایی که پست دادی پرداخت نشد بگو پرداخت شد و تو انجمن خودشونم بگو...:D

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856
کودوم انجمن ها ثبت کردی یه دو تاشو بگو یه حالی بش بدیم چی براش دادی چی بهت داد یه دیتیل بیشتری بده آمارشو بده

sa5070

Registered User
لایک‌ها
165
کودوم انجمن ها ثبت کردی یه دو تاشو بگو یه حالی بش بدیم چی براش دادی چی بهت داد یه دیتیل بیشتری بده آمارشو بده

اول تو انجمن خودش پست بده. اگر به نتیجه نرسیدی تو انجمن های دیگه

انجمن خودش
Liberty Reserve Money Club

تاپیک هاشون تو انجمن های دیگه :

Bigrater - Bigrater.com

Gold-manufacture - Gold-manufacture.com

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
بالاخره امروز بهم پرداخت کرد البته با همون سود 125 درصد در صورتی که بیش از 52 ساعت گذشت.. من چند بار به ادمین پیام دادم اونم وعده چند ساعت دیگه رو بهم میداد. خدا رو شکر حالا پرداخت شد.

دوستان یه سایت دیگه پیدا کردم که پرداخت داره تا چند دقیقه دیگه با سند معرفی می کنمش.

آقا ما چیکار کنیم؟ بهمون پرداخت میکنن یا باید بهشون ایمیل بزنیم؟

من انگلیسیم خوب نیست لطفاً بگو عنوان تایپیک و متن تایپیک رو چی بزنیم؟برامون همین جا انگلیش بنویس:D

Last edited:

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
دوستان یه سایت سرمایه گذاری دیگه پیدا کردم که پرداختی داره.
حداقل سرمایه گذاری یک دلار حداقل سود 130 درصد برای 48 ساعت.
مدت زمان فعالیت سایت : از 5 جولای 2012 ( 321 روز ! )

پلان های سرمایه گذاری در تصویر زیر موجوده

Trade Paypal.com - PayPal (PP) | Payza | LibertyReserve (LR) | Skrill | AlertPay (AP) | PerfectMoney (PM) | MoneyBookers (MB) | SolidTrustPay (STP) | OKPay (OKP) | EgoPay (EP) E-CURRENCY PROCESSOR HYIP TRADE INVEST EXCHANGE

این مطمئنه دیگه یعنی پولامونو نمیخوره؟

ضمناً یه راهنمایی بکن اگر یه سایت هایپ پیدا کردیم کجا بریم بفمیمی اسکمه یا نه؟

این کجا ها سرمایه گذاری میکنه باز هم فارکس کار میکنه؟

شما کدوم پلن رو پیشنهاد میدی؟

sa5070

Registered User
لایک‌ها
165
این مطمئنه دیگه یعنی پولامونو نمیخوره؟

ضمناً یه راهنمایی بکن اگر یه سایت هایپ پیدا کردیم کجا بریم بفمیمی اسکمه یا نه؟

به من که پرداخت کرد . سابقشم بررسی کردم پرداختی داشته .. نزدیک یه ساله فعالیت داره.
تنها راه فهمیدن اینکه سایت هایپ اسکم نیست بررسی سایت در مانیتور ها و انجمن های معتبره.. و البته یه مقدار تجربه کافی در زیمنه سرمایه گذاری در هایپ

moeen_yz

Registered User
لایک‌ها
461
آقا به منم پرداخت نکرد رفتم تاپیک زدم بعد ادمین تاپیکمو پاک کرد و مسیج داد که : You Will Receive 150% Payment in Tomorrow !!!!

کلا ادمین خجسته ای داره :دی

moeen_yz

Registered User
لایک‌ها
461
آقا ما چیکار کنیم؟ بهمون پرداخت میکنن یا باید بهشون ایمیل بزنیم؟

من انگلیسیم خوب نیست لطفاً بگو عنوان تایپیک و متن تایپیک رو چی بزنیم؟برامون همین جا انگلیش بنویس:D

تو عنوان تاپیک بزن : I didn't receive my payment

بعد تو متن بزن : Hi admin i invest ...$ in your ... hrs plan but till now i don't receive any payment from U.

جاهای سه نقطه به ترتیب میزان سرمایه گذاری و ساعت های پلنی که سرمایه گذاری کردی رو بنویس.

بعدشم کل اطلاعاتی که به حساب ادمین پول ریختی رو بنویس .

مثل : شماره اکانت خودت . بچ نامبر . شماره حساب ادمین و تاریخ و ساعت واریز ;)

sa5070

Registered User
لایک‌ها
165
آقا به منم پرداخت نکرد رفتم تاپیک زدم بعد ادمین تاپیکمو پاک کرد و مسیج داد که : You Will Receive 150% Payment in Tomorrow !!!!

کلا ادمین خجسته ای داره :دی

فک کنم این کارو می کنه تا توی انجمنشم پست بدیم!! بازم توصیه می کنم مبلغ بالا سرمایه نذارید

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
فک کنم این کارو می کنه تا توی انجمنشم پست بدیم!! بازم توصیه می کنم مبلغ بالا سرمایه نذارید

یعنی اول و آخرش پول رو بر میگردونه درسته؟ حالا چرا این کار میکنند؟ اگر تو فارکس و غیره سرمایه گذاری میکنند و حرفه ای هستند پس چرا اینکارو میکنند؟ یعنی نمیتونن بازپرداخت کنند؟ یا میخوان پولارو هپولی هپولی کنند

sa5070

Registered User
لایک‌ها
165
یعنی اول و آخرش پول رو بر میگردونه درسته؟ حالا چرا این کار میکنند؟ اگر تو فارکس و غیره سرمایه گذاری میکنند و حرفه ای هستند پس چرا اینکارو میکنند؟ یعنی نمیتونن بازپرداخت کنند؟ یا میخوان پولارو هپولی هپولی کنند

والا نمی دونم چی بگم. فقط می تونم بگم کارش مشکوکه.. قبلا یکمی به این سایت اعتماد داشتم ولی الان دیگه نه.. فکر می کنم این سایت با طمع انداختن کاربر می خواد ببینه تا چقدر سرمایه اشو افزایش میده و در یک نقطه آخر سرمایه رو بالا می کشه... نظر من فعلا اینه..

latari

Registered User
لایک‌ها
86
من تو انجمنش پست دادم نه تنها پرداخت نکرد من رو بن هم کرد کلا بیخیال اینجور سایتها آدم بشه بهتره

YANMAR

Registered User
لایک‌ها
235
اقا یکی به ما بگه اینجا چه خبره!
روز اول یه دلار اینوست کردم روز بعدش 1.37$ بهم داد.فقط 37 سنت موند تو حسابم...دوباره 1$ اینوست کردم و روز بعدش 1.46$ بهم داد...الان همون 1.46$ رو اینوست کردم و الان حسابم خالیه...خب الان این سودش کجاست؟! اصل پول کجاست؟!
ما که نفهمیدیم چی شد!!!:confused:

HOOSEIN 105

Registered User
لایک‌ها
98
منم برگشتم گفتم برای چی پولم رو نمیدی کلاهبردار...
برگشت اینو گفت
OK , You Will Receive 220% Payment in Tomorrow !!!!
icon_biggrin.png
icon_biggrin.png
icon_biggrin.png

YANMAR

Registered User
لایک‌ها
235
حسین مگه چقدر اینوست کردی؟:p حالا ببین فردا میده:D:p هاهاها...ایشالا که میده.
یکی جواب سوال بالامو بده,لطفا :)

بالا