• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی بیشتر برای کسب درامد اینترنتی

aliandre

Registered User
لایک‌ها
737
دیگه 2 دلار که چیزی نیست دادش. همش پول 1 کیلو شیرینی هم نمیشه...:lol: راستی بابت اون دفعه هم ممنون. بالاخره به حسابت اومد دیگه؟

آره داداش . مرسی
بابا نیم کیلو کیک یزدی میشه 3 تومن تازه 500 تومن هم برات میمونه:D

sa5070

Registered User
لایک‌ها
165
آقا مبارکت حداقل از تجربیات شیرین قهرمانیت برامون تعریف کن.

من خیلی دوست داشتم ببینم این بازیه قلقش چیه؟

این بازی نیست. کلیک کردن تبلیغات شانسیه. شما با کلیک کردن تبلیغات شانسی ممکنه تا 2 دلار جایزه ببرید. من تا به امروز 3 دلار جایزه بردم..

aliandre

Registered User
لایک‌ها
737
اینکه بعضیا میپرسن تو پلن یه روزه بزاریم یا 4 روزه فکر میکنم از نظر سود باهم تفاوتی نداشته باشن! که اینجوری یک روزه خیلی بهتره!
مثال رو با یک دلار میزنم:
تو پلن 50% برای 4 روز، 4 تا 50 سنتی واریز میشه، یعنی یه دلار دادی بعد 4 روز 2 دلار داری.
حالا تو پلن یک روزه اگه هر روز همون یه دلارت رو دوباره تو سایت بزاری 4 تا 0.25 میگیری به اضافه اون یه دلارت که بازم بعد 4 روز 2 دلار داری!
...
پس نتیجتا همون پلن یه روزه خیلی بهتره که هر روز نخواستی دیگه ادامه نمیدی! :rolleyes:

اینطوری 8 سنت ضرر میکنی :دی (کارمزد ال آر )

نه دیگه معین جون 4 سنت ضرر میشه:D
یه ساعت داشتم دیفرانسیل و انتگرال و مشتق و ... میگرفتم:wacko:
یاد معلممون بخیر اینقدر بمون رو اینا گیر میداد که نگو
همیشه میگفت
انتگرال قلبم مشتق شده ز رویت *** آخر به جان عمت دست بردار از حماقت
حالا اگه اینارو به ما نمیگفت من الآن اینجا نبودم:wacko:

sa5070

Registered User
لایک‌ها
165
آره داداش . مرسی
بابا نیم کیلو کیک یزدی میشه 3 تومن تازه 500 تومن هم برات میمونه:D

داداش یزدی چیه. می خوام برات کیک تولد بخرم...:lol:
راستش این 2 دلار که میره تو زخم تمدید رفرال هام تو پروباکس ولی به نیت برنده شدنم می خوام 2 دلار رو تو سایت های دیگه سرمایه بذارم اگر نتیجه مثبت بود به دوستان معرفی می کنم.:blush:

HOOSEIN 105

Registered User
لایک‌ها
98
سلام
دوستان لیبرتی براتون باز میشه؟؟؟
از صبح این لیبرتی لود نمیشه!
به نظرم این لیبرتی هم اخر اسکم میکنه!:D

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
دوستان دوتا سئوال.

1 به هر مبلغی سود تعلق میگیره یعنی مبلغ دو دلار و سی سنت رو اگر وارد کنیم به همه مبلغ سود تعلق میگیره یا نه فقط به دو دلار.

2. در همه پلنهای سایت هم زمان میشه سرمایه گذاری کرد یا نه فقط در یک پلن باید سرمایه گذاری کرد؟

aliandre

Registered User
لایک‌ها
737
الآن پاشدم دیدم به منم داد.
دمش گرم فک کنم به همه یکی یه دست داد:D

دوستان دوتا سئوال.

1 به هر مبلغی سود تعلق میگیره یعنی مبلغ دو دلار و سی سنت رو اگر وارد کنیم به همه مبلغ سود تعلق میگیره یا نه فقط به دو دلار.

2. در همه پلنهای سایت هم زمان میشه سرمایه گذاری کرد یا نه فقط در یک پلن باید سرمایه گذاری کرد؟

پاسخ جفت سوالات مثبته.
ولی مواظب باش من که دیگه اینوست نمیکنم

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
الآن پاشدم دیدم به منم داد.
دمش گرم فک کنم به همه یکی یه دست داد:D

پاسخ جفت سوالات مثبته.
ولی مواظب باش من که دیگه اینوست نمیکنم

چرا نمیخوای اینوست کنی؟
من دو روزه ازش دریافتی دارم.فکر نکنم بتونم بیخیالش بشم:D

latari

Registered User
لایک‌ها
86
شاید من اشتباه میکنم ولی فکر کنم دیگه واریز نداره من سود پولم رو دیشب واسه چهار روزه اینوست کردم تا جایی که میدونم باید روزی 50 درصد پول رو واریز کنه که واسه من تا الان واریز نکرده نمیگم بعد چهار روز بخواد واریز کنه شاید من دارم اشتباه میکنم

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
شاید من اشتباه میکنم ولی فکر کنم دیگه واریز نداره من سود پولم رو دیشب واسه چهار روزه اینوست کردم تا جایی که میدونم باید روزی 50 درصد پول رو واریز کنه که واسه من تا الان واریز نکرده نمیگم بعد چهار روز بخواد واریز کنه شاید من دارم اشتباه میکنم

اونطوری که فهمیدم بعد 4 روز پرداخت میکنه به صورت روزانه نیست.

latari

Registered User
لایک‌ها
86
اونطوری که فهمیدم بعد 4 روز پرداخت میکنه به صورت روزانه نیست.
البته برای من فرق نمیکنه چون اصل پولی که گذاشتم رو برداشت کردم ولی یکی از دوستان که سرمایه گذاشته بود نوشته بود روز اول پرداخت کرده شاید هم من اشتباه متوجه شدم اگر میدونستم اینطوری هست حتما پلن سه روزه رو سرمایه گذاری میکردم چون اونوقت سود بهتری میداد ولی بازم معلوم نیست باید دید کسانی که اینطوری سرمایه گذاری کردن چی میگن

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856
البته برای من فرق نمیکنه چون اصل پولی که گذاشتم رو برداشت کردم ولی یکی از دوستان که سرمایه گذاشته بود نوشته بود روز اول پرداخت کرده شاید هم من اشتباه متوجه شدم اگر میدونستم اینطوری هست حتما پلن سه روزه رو سرمایه گذاری میکردم چون اونوقت سود بهتری میداد ولی بازم معلوم نیست باید دید کسانی که اینطوری سرمایه گذاری کردن چی میگن

All Payment are made to your Liberty Reserve account in Tomorrow 01:30 GMT , including Weekend and Sunday

jomong777

Registered User
لایک‌ها
129

2 دلار 4 روزه گزاشتم . روز اول 1 دلار داد . روز بعد هم 0.5 دلار داد . !
الان 2 دلار 24 ساعته گزاشتم .
دریافت و پرداخت هام رو با این سایت می تونین تو عکس زیر ببینین .

ijb5et97rg03fgzvqz6k.jpg

فایل های ضمیمه

• ijb5et97rg03fgzvqz6k.jpg
    ijb5et97rg03fgzvqz6k.jpg
    85.9 KB · نمایش ها: 52
Last edited:

latari

Registered User
لایک‌ها
86
2 دلار 4 روزه گزاشتم . روز اول 1 دلار داد . روز بعد هم 0.5 دلار داد . !
الان 2 دلار 24 ساعته گزاشتم .

خوب این با حرفی که خودش زده جور در نمیاد به شما باید روزی 1 دلار میداد نه 0.50 دلار

jomong777

Registered User
لایک‌ها
129
خوب این با حرفی که خودش زده جور در نمیاد به شما باید روزی 1 دلار میداد نه 0.50 دلار

اره - درسته منم همین انتظار رو داشتم . طرح 1 روزه اش بهتره .

latari

Registered User
لایک‌ها
86
خو میگه فردا ساعنه 1.30 gmt یعنی 3 ساعت از هودمون کم کن و چهرشنبه و شنبه میریزه به حساب

خوب نکته کار همین جا هست دیگه وقتی من دیشب گذاشتم امروز باید ساعت 6 صبح پرداخت میکرد حالا بزارید ببینم امشب پرداخت میکنه یا نه ولی اگر نظر من رو بخواهید میگم که وقتی میبینه داری با پول خودش ازش پول میگیری یه نمه شاکی میشه باید دید کسی مبلغ بالا سرمایه گذاری کرده یا نه

moeen_yz

Registered User
لایک‌ها
461
خوب نکته کار همین جا هست دیگه وقتی من دیشب گذاشتم امروز باید ساعت 6 صبح پرداخت میکرد حالا بزارید ببینم امشب پرداخت میکنه یا نه ولی اگر نظر من رو بخواهید میگم که وقتی میبینه داری با پول خودش ازش پول میگیری یه نمه شاکی میشه باید دید کسی مبلغ بالا سرمایه گذاری کرده یا نه

این تاپیک رو یه نگاه بنداز :

Gold-manufacture - Gold-manufacture.com

بالا