• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی جامع تهیه بیمه عمر و سرمایه گذاری و انتخاب شرکت بیمه

شما کدام شرکت بیمه را جهت تهیه بیمه عمر و سرمایه انتخاب میکند؟

• ایران

Votes: 7 25.0%
  • پارسیان

Votes: 5 17.9%
  • پاسارگاد

Votes: 3 10.7%
  • سامان

Votes: 2 7.1%
  • کارآفرین

Votes: 0 0.0%
  • ما

Votes: 6 21.4%
  • ملت

Votes: 4 14.3%
  • نوین

Votes: 1 3.6%

• Total voters
    28
  • Poll closed .

poya59

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
البته سامان افزایش سرمایه داده و سرمایش به 80 میلیارد تومن رسیده درپایان سال 95

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
البته سامان افزایش سرمایه داده و سرمایش به 80 میلیارد تومن رسیده درپایان سال 95
این تاریخ ۲۲ اسفند هست؛بعلاوه افزایش سرمایه سامان هنوز ثبت نشده و هنوز در کدال همان عدد ۶۱۸ هست
و اینکه سرمایه کافی باید ۱/۵۰۰/۰۰۰/۰۰۰/۰۰۰ ریال برسه یعنی ۱۵۰ میلیارد تومن

Last edited:

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110

poya59

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام
دوست عزیز فکر میکنم که در پایان قرارداد بیمه چنانچه بخواهید میتونید کل پول رو که در مثال این دوست عزیز مبلغ 500 میلیون است رو یکجا دریافت کنید یا اینکه سود همین 500 میلیون رو به صورت مستمری دریافت کنید ولی اصل مبلغ یعنی همون 500 میلیون نزد بیمه گر است و فقط سود پول به صورت مستمری با شرایط مطرح شده پرداخت میشه و فکر میکنم چنانچه از دریافت مستمری حتی بعد از گذشت چند سال منصرف بشید اصل پول که همون 500 میلیونه به شما پرداخت میشه ، اگر اشتباه میکنم لطفا بررسی و تصحیح کنید.
سپاس

poya59

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
این سوال دوستمون سوال منم هست

hamid3pnn

Registered User
لایک‌ها
19
سلام دوستان عیدتون مبارک
چندتا سوال داشتم
توی بیمه های مختلف , کدومش از همه لحاظ بهتر هست؟ مثلا من میخوام ان شاءالله مستمری بگیرم و همچنین بتونم مثلا بعد از 20 سال یه پول زیادی هم بگیرم , یعنی هردوش رو میخوام,
چه بیمه هایی مناسب و خوب هست و بیشتر پرداخت میکنه؟
البته میخوام سالیانه مثلا 5 درصد افزایش پیدا کنه که از اونور مستمری هم سالانه افزایش پیدا کنه و و حداقل چقدر باید ماهانه در ابتدا قسط بدم؟
و بیمه انفرادی یا دونفری تکمیلی درمان چطور هست؟
خیلی ممنون

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
سلام دوستان عیدتون مبارک
چندتا سوال داشتم
توی بیمه های مختلف , کدومش از همه لحاظ بهتر هست؟ مثلا من میخوام ان شاءالله مستمری بگیرم و همچنین بتونم مثلا بعد از 20 سال یه پول زیادی هم بگیرم , یعنی هردوش رو میخوام,
البته میخوام سالیانه مثلا 5 درصد افزایش پیدا کنه که از اونور مستمری هم سالانه افزایش پیدا کنه و و حداقل چقدر باید ماهانه در ابتدا قسط بدم؟
خیلی ممنون
شرایط پوشش های اکثر شرکت ها یکسان هست؛پس در نهایت تفاوتی نمیکند
اگر یک نفر بدون دانستن انتظاران شما از پوشش های خاص،شرکت متبوع خودش را معرفی کرد بدانید قابل اعتماد نیست
در رابطه با انتخاب شرکت بهتر هست شرکتی با سطح توانگری بالا و کفایت سرمایه خوب انتخاب کنید
این معیار ها در پست های قبلی بصورت جداول گذاشته شده است

hamid3pnn

Registered User
لایک‌ها
19
شرایط پوشش های اکثر شرکت ها یکسان هست؛پس در نهایت تفاوتی نمیکند
اگر یک نفر بدون دانستن انتظاران شما از پوشش های خاص،شرکت متبوع خودش را معرفی کرد بدانید قابل اعتماد نیست
در رابطه با انتخاب شرکت بهتر هست شرکتی با سطح توانگری بالا و کفایت سرمایه خوب انتخاب کنید
این معیار ها در پست های قبلی بصورت جداول گذاشته شده است

ممنون از راهنمایی
با توجه به جداول صفحه قبل به نظر میاد بیمه البرز و ملت سرمایشون بهتر هست ولی پاسارگاد و کارآفرین سهم بازارشون توی بیمه زندگی بهتر هست,
بیمه زندگی شامل مستمری هم میشه دیگه؟
با توجه به اطلاعات و تجربتون مثلا بخواید دوتا شرکت بیمه با توجه به انتظارات من در پست قبلی به من معرفی کنید کدومها رو پیشنهاد میدید؟
ممنون میشم کامل راهنمایی بفرمایید

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
ممنون از راهنمایی
با توجه به جداول صفحه قبل به نظر میاد بیمه البرز و ملت سرمایشون بهتر هست ولی پاسارگاد و کارآفرین سهم بازارشون توی بیمه زندگی بهتر هست,
بیمه زندگی شامل مستمری هم میشه دیگه؟
با توجه به اطلاعات و تجربتون مثلا بخواید دوتا شرکت بیمه با توجه به انتظارات من در پست قبلی به من معرفی کنید کدومها رو پیشنهاد میدید؟
ممنون میشم کامل راهنمایی بفرمایید

میزان سرمایه چندان ملاک نیست
بیشتر کفایت سرمایه هست
یعنی هرکدام سرمایه استاندارد رو داشت و سطح توانگری ۱ یا ۲ داشته باشد گزینه خوبی هست

بیمه زندگی در هنگام پایان ذخیره اندوخته شما رو برمیگرداند که میتوانید آن را یکجا یا بصورت مستمری دریافت کنید

در مورد انتخاب شرکت باید شرایط خاصی که برای شما مهم هست را بگین وگرنه تمام شرکت ها از نظر شرایط عمومی یک بیمه عمر را میفروشند

System8

Registered User
لایک‌ها
17
تشکر @mersa1989 عزیز بابت راهنمایی هاتون
چند وقت پیش یک تبلیغ بیمه عمر دیدم که با پرداخت 20 میلیون بصورت یکجا بعد از پانزده سال مبلغ بالای سیصد تومن پرداخت میکردند
میخواستم ببینم از نظر مبلغ کدوم شرکت بعد 15 سال بیشترین مبلغ رو برمیگردونن؟

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
تشکر @mersa1989 عزیز بابت راهنمایی هاتون
چند وقت پیش یک تبلیغ بیمه عمر دیدم که با پرداخت 20 میلیون بصورت یکجا بعد از پانزده سال مبلغ بالای سیصد تومن پرداخت میکردند
میخواستم ببینم از نظر مبلغ کدوم شرکت بعد 15 سال بیشترین مبلغ رو برمیگردونن؟
سود تضمینی در تمام شرکت ها یکسان هست؛
شاید بشه برای تصمیم گیری به سابقه سودهای مشارکت رجوع کرد که در ۵ سال اخیر پارسیان،ملت و سامان بهترین بودند؛ما در ۳ سال کذشته بیشترین سود رو داده و سرمد و ایران در ۲ سال اخیر سود خوبی داده اند؛
اما قرار نیست هربار سود مشارکت شرکت به همان میزان تکرار بشه؛ در واقع باید بیمه رو تهیه کرد و دیگه تا اخر قرارداد بهش فکر نکرد!!!!

پس میتونین یکی از همین شرکت ها رو انتخاب کنین؛کمی هم در مورد بیمه سامان و سبد رشد(پیشبینی سود ۲۷% و تضمین ۱۰%) تحقیق کنید

ramz60

Registered User
لایک‌ها
47
سلام دوستان عیدتون مبارک
چندتا سوال داشتم
خیلی ممنون

با سلام

نمیتوان گفت کدام شرکت از همه لحاط بهتر از بقیه است. بستگی دارد به شرایط شما و پوششهایی که نیاز دارید. این نکته را هم در نظر بگیرید که اکثر طرحهای بیمه عمر مشابه هم هستند و تفاوت آنچنانی ندارند. در خرید بیمه عمر علاوه بر مشخصات طرح پیشنهادی، حتما به شاخصهایی مانند توانگری شرکت بیمه نیز توجه کنید.

دریافت مستمری یکی از مزایای بسیار قابل توجه و مهم بیمه های عمر است. روش های بسیار متنوع و مختلفی هم برای پراخت مستمری به بیمه گذار وجود دارد (در تصویر زیر بصورت خلاصه نمایش داده شده است). البته هنوز هیچ شرکت بیمه ای در ایران همه روشها را پوشش نداده است ولی با گسترش خوبی که بیمه های عمر داشته اند حتما در آینده ای نزدیک تنوع روشهای پرداخت مستمری بیشتر خواهد شد و بیمه گذاران انتخابهای بیشتری خواهند داشت. پس توصیه میکنیم که هر چه سریعتر نسبت به تهیه بیمه نامه برای خود و عزیزانتان اقدام کنید تا از مزایای آن بهره مند شوید. موفق و پیروز باشید.

pension.png

hamid3pnn

Registered User
لایک‌ها
19
میزان سرمایه چندان ملاک نیست
بیشتر کفایت سرمایه هست
یعنی هرکدام سرمایه استاندارد رو داشت و سطح توانگری ۱ یا ۲ داشته باشد گزینه خوبی هست

بیمه زندگی در هنگام پایان ذخیره اندوخته شما رو برمیگرداند که میتوانید آن را یکجا یا بصورت مستمری دریافت کنید

در مورد انتخاب شرکت باید شرایط خاصی که برای شما مهم هست را بگین وگرنه تمام شرکت ها از نظر شرایط عمومی یک بیمه عمر را میفروشند
ُ
سلام خیلی ممنون
بیشترین چیزی که برای من مهم هست اینه کدوم بیمه با پرداختی کمتر , سود بیشتری رو مثلا بعد از 20 سال میده؟ حالا یا یکدفعه پول رو بده یا به صورت مستمری بده,
یعنی مثلا من از 50 هزار تومن شروع کنم و به صورت پلکانی سالانه بیشتر پرداخت کنم , کدوم بیمه بعد از 20 یا 25 سال بیشترین مستمری رو میده؟ یا اگه خواستم قطع کنم پول بیشتری رو بده

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
ُ
سلام خیلی ممنون
بیشترین چیزی که برای من مهم هست اینه کدوم بیمه با پرداختی کمتر , سود بیشتری رو مثلا بعد از 20 سال میده؟ حالا یا یکدفعه پول رو بده یا به صورت مستمری بده,
یعنی مثلا من از 50 هزار تومن شروع کنم و به صورت پلکانی سالانه بیشتر پرداخت کنم , کدوم بیمه بعد از 20 یا 25 سال بیشترین مستمری رو میده؟ یا اگه خواستم قطع کنم پول بیشتری رو بده
هیچ پاسخ قطعی وجود ندارد که کدام شرکت در نهایت سود بیشتری میده؛
شاید بشه بر اساس سوابق سودهای گذشته انتخاب کرد اما هیچ تضمینی نیست سودی که امسال پرداخت شده سال دیگر کمتر نشود؛
سود تضمینی که تکلیفش مشخص هست؛در همه شرکت ها یکسان هست اما سود مشارکت بر اساس بازده سرمایه گذاری شرکت در هر سال مشخص میشود؛
طبق سوابق طی ۵-۶ سال گذشته پارسیان،ملت و سامان بیشترین متوسط سود را داشته اند در سه سال گذشته ما ۲۷% سود داده و ایران و سرمد هم سروع خوبی داشته اند؛
بنظر من از هرکدام انتخاب کنید میتواند خوب باشد؛
از سبد رشد بیمه سامان هم شنیده ام که سود پیشبینی اش ۲۷% و تضمینی ۱۰% دارد؛این هم میتونه بعنوان یک گزینه باشد

hexman

Registered User
لایک‌ها
772
آیا امکان خرید بیمه نامه بصورت غیر حضوری وجود دارد؟

masoudfn67

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
old2-header.jpg

بیمه نامه های عمر به شرط حیات
بیمه های عمر یا زندگی از سه نوع بیمه نامه تشکیل می شوند. نوع اول بیمه نامه های زندگی به شرط فوت، بیمه نامه های زندگی به شرط حیات و بیمه نامه های مختلط؛ یعنی هم به شرط فوت وهم به شرط حیات.
در این بیمه نامه همانطور که از نامش پیداست در صورتیکه بیمه شده در پایان قرارداد در قید حیات باشد سرمایه ای را تحت عنوان سرمایه بیمه عمر به شرط حیات از شرکت بیمه دریافت می کند. این بیمه نامه ها دارای دوره های مشخصی هستند چون زمانی هستند، برای مدت یکسال اگر فرد علاقه مند به تمدید باشد می تواند برای سالهای بعدی و متمادی آن را تمدید کند.
در این نوع بیمه نامه فرد بیمه شده باید تا پایان مدت اعتبار بیمه نامه در قید حیات باشد تا بتواند از سرمایه بیمه نامه استفاده نماید.
نکته قابل توجه دراین بیمه نامه لزوم حیات بیمه شده در زمان اعتبار بیمه نامه است. اگر در طول مدت اعتبار بیمه نامه، فرد بیمه شده فوت کند هیچ سرمایه ای به فرد و ذینفع او تعلق نمی گیرد.

بیمه عمر و حوادث گروهی
عبارتست از فوت و نقص عضو کلی / جزئی دائم ، ناشی از حادثه مشمول بیمه در ۲۴ ساعت شبانه روز و بدون محدودیت جغرافیایی بیمه شده اصلی همچنین هزینه های پزشکی ناشی از حادثه .
تعریف حادثه : حادثه عبارتست از هر واقعه ناگهانی ناشی از یک عامل خارجی که بدون قصد و اراده بیه شده بروز کرده و منجر به نقص عضو و از کار افتادگی و یا فوت بیمه شده گردد.به همین دلیل اعمال عمدی بیمه گذار مانند خودکشی مورد تاًمین بیمه گر نیست . همچنین بیماری را نیز نمی توان حادثه بشمار آورد.
نقص عضو : نقص عضو یا از کار افتادگی دائم و قعطی عبارتست از قطع ، تغییر شکل و یا از دست دادن توانایی انجام کار عضوی از اعضاء بدن که ناشی از حادثه بوده و وضعیت دائم و قعطی داشته باشد .
هزینه پزشکی : تجربه عملی ثابت نموده است که اکثر حوادث منجر به بستری شدن یک بیمه شده در بیمارستان گشته و وی متحمل هزینه های پزشکی خواهد گردید . در این مورد تعهدات بیمه گر محدود به هزینه های معالجه بیمه شده و حداکثر تا میزان مندرج در بیمه نامه خواهد بود . منظور از هزینه های پزشکی هر نوع هزینه ای است که به منظور درمان و بهبود صدمات و جراحات بدنی ناشی از حوادث و بازیافتن سلامتی بیمه شده انجام می گیرد.
بنابراین هزینه های جراحی پلاستیکی به منظور زیبایی غیر قابل پرداخت می باشد .
حداکثر سن مورد تعهد بیمه گر جهت تاًمین پوشش بیمه حوادث ۷۵ سال تمام می باشد .

بیمه عمر مانده بدهکار گروهی
بیمه ای است کع با هدف حمایت شخص بیمه شده در مقابل بدهی های وی طرح ریزی گردیده و به عبارت دیگر ، در این نوع بیمه نامه تعهدات بیمه گر به شرط فوت است . این نوع بیمه بیشتر به نفع وام گیرندگانی است که مایل هستند در صورت فوت آنان در طول مدت وام وراثت آن ها به پرداخت اقساطی مانده نباشد.

موضوع قرارداد :
موضوع قرارداد عبارت است از پوشش خطرهای مشمول بیمه عمر زمانی مانده بدهکار (فوت بهر علت ) هر یک از بیمه شدگان .
در صورت فوت بیمه شده (به هر علت ) ، پرداخت اصل مانده بدهی هر یک از بیمه شدگان توسط بیمه گر تعهد می گردد.
لازم به ذکر است حداکثر سن با اختساب مدت باز پرداخت وام ۷۰ سال می باشد.

بیمه عمر مانده بدهکار
افرادی که از موسسات اعتباری یا بانک‌ها وام دریافت می‌دارند، چنانچه درطول مدت وام فوت کنند، پرداخت اقساط وام از سوی بازماندگان آنها مشکل و یا غیرممکن خواهد بود. وام‌گیرنده می‌تواند با خرید بیمه عمر مانده ‌بدهکار برای خود، این مشکل را برطرف سازد. دراین نوع بیمه، هرگاه وام‌گیرنده (بیمه‌گذار) درطول مدت وام فوت کند، بیمه‌گر مانده بدهی او را (اصل مانده وام به غیر از اقساط معوق و تاخیر در پرداخت اقساط)، ازتاریخ فوت تا پایان مدت وام، یکجا در وجه وام‌دهنده که در بیمه‌نامه ذکر شده‌ است پرداخت می‌کند؛ درنتیجه بازماندگان او دینی درقبال موسسه وام‌دهنده نداشته و وثیقه مورد رهن بعد از فوت بیمه شده آزاد خواهد شد.

برچسب ها: بیمه, بیمه عمر زمانی چیست, شرایط بیمه عمر مانده بدهکار, مشاوره بیمه, نرخ بیمه عمر مانده بدهکار

منبع : بیمه سایبان - مشاور بیمه

alidodar1

Registered User
لایک‌ها
18
سلام دوستان
کدوم شرکت بدون در نظرگرفتن شرط سنی ، 10 ساله میتونه بازنشستگی بده؟
البته فکر کنم سامان اینطوری باشه الان درسته؟

و اینکه اگه الان و در 27 سالگی بیمه 10 ساله باز کنم ،ده سال دیگه با فرض تورم فعلی چقدر میتونم مستمری ماهیانه بگیرم؟

Last edited:

Arshiar

Registered User
لایک‌ها
371
هیچ پاسخ قطعی وجود ندارد که کدام شرکت در نهایت سود بیشتری میده؛
شاید بشه بر اساس سوابق سودهای گذشته انتخاب کرد اما هیچ تضمینی نیست سودی که امسال پرداخت شده سال دیگر کمتر نشود؛
سود تضمینی که تکلیفش مشخص هست؛در همه شرکت ها یکسان هست اما سود مشارکت بر اساس بازده سرمایه گذاری شرکت در هر سال مشخص میشود؛
طبق سوابق طی ۵-۶ سال گذشته پارسیان،ملت و سامان بیشترین متوسط سود را داشته اند در سه سال گذشته ما ۲۷% سود داده و ایران و سرمد هم سروع خوبی داشته اند؛
بنظر من از هرکدام انتخاب کنید میتواند خوب باشد؛
از سبد رشد بیمه سامان هم شنیده ام که سود پیشبینی اش ۲۷% و تضمینی ۱۰% دارد؛این هم میتونه بعنوان یک گزینه باشد
سلام من 36سالمه و میخوام بیمه عمری انتخاب کنم که فقط تا زمان حیات خودم بهم از سن شصت سالگی مستمری پرداخت کنه تا زمان فوت ، بعدش قطع بشه مهم نیست ، پس یک بیمه ای بهم معرفی کنید که بحث مستمری در اون قوی باشه ، درمانی و از کار افتادگی و فوت و ورثه برام مهم نیست درمانی خودم بیمه دارم ، ممنون میشم پارسیان ما ملت پاسارگاد و... فرقی برام نداره برای کیس من کدوم بهتره؟

بالا