اگر میخواید توشرایط شب عکس های خوبی بگیرید به دو تا مورد باید توجه کنید: دوربین های سری پایین و یه کم قدیمی تر حداکثر ایزوشون 1600 هست که شما برای کیفیت خوب میتونید نهایت تا 800 استفاده کنید.
واین که لنز هم تو مقدار نور ورودی خیلی مهمه.که خوب لنز هایی با دریچه ی باز اغلب قیمت بالایی دارند.
ویا احتیاج به فلاش اکسترنال دارید که خوب اندازه ی پول دوربین باید براش پول بدید.
در کل با این وضعیت الان توقع عکس های خوب تو شب با این قیمت منطقی نیست به نظرم.اگر میخواید عکاسی خوبی تو شب بکنید با این قیمت یه slr-like ی بگیرید که سطح ایزوش بالا باشه مثلا" تا 12800
و یا دنبال سری های بالاتر slr باشید مثل 550d و یا 1100d
سلام
حرف شما کاملا درسته و تاکید بنده بر روی این موضوع هم همین بوده که از مدل 450 به بالا میخوام
اختلاف بین قیمت ها و قیمت هم بین 500 و 550 و سری 4 واقعا بالاست حتی برای دست دوم ، الان نوی 550 دی بین 1300 تا 1400 . در کل در کیفیت شب بین 500 و 450 اختلاف زیادی نیست ( مگاپیکسل و قابلیت فیلمبرداری در 500) اما خب بین 550 و 450 خیلی اختلافه و واقعا 550 خروجی بهتری داره
من فعلا مرجع ام برای تشخیص کیفیت low night performance سایت
اسنپ سورت هستش
Compare digital cameras - Snapsort
بنده مثل بقیه دوستان زیاد از عکاسی سر در نمیارم اما طبق تحقیقات چند وقته
اون ایزو ها خیلی بالا به صورت ایزو بوست Light sensitivity (boost تصویر رو میسازه طیق پروسسورش و لذا Blur در اون عکسها وجود داره
تنها مشکل اصلی اینه که دوربین سنسورش تعداد شات بالایی نخورده باشه و کیفیتشو از دست نداده باشه ، که در خرید دسته دوم این مشکل وجود داره .
در ضمن در حال حاضر یکی از دوستان دوربین سونی alpha 230 رو برای فروش دارن . به نظر شما ارزش خرید چقدر خواهد بود ؟ پیشنهاد شما چیه ؟
اگه شما پیشنهاد بهتری دارین یا دوربینی مد نظر دارین یا کسیو میشناسین در هر صورتی سپاسگذار خواهم بود
همیشه شاد باشید
ایزوی 800 یا 1600 در بین عکاسان حرفه ای بسیار کم استفاده میشه و معمولا استاندارد ایزو 100 هست
اگر عکاس پرتره هستید که فلاش و تجهیزات نورپردازی دارید و اگر عکاس طبیعت نیز نور طبیعی مورد استفادتونه
دوربین هایی که در ایزو های بالا عکس هایی بدون نویز بندازن معمولا جهت استفاده ی خبرنگاری و مشابه هستند که عکاس امکان فراهم کردن شرایط مناسب رو نداره گاها, حتی فلاش زدن! و باید عکس رو در لحظه بندازه.از این رو این دوربین ها نیز قیمت بالایی دارند
(گرچه جدیدا انتری لول های نیکون به لطف سنسور دی 7000 و پردازنده ی جدیددر ایزوهای بالا خوب عمل میکنند و البته قیمت بالایی نیز دارند)
با اعمال تنظیمات صحیح عکسبرداری حتی با فلاش سرخود و لنز کیت هم میتونید عکس های خوبی بگیرید.به شرطی که خوب کار کرده باشید
حد باز و بسته شدن دیافراگم در اس ال آر ها در لنز کیت هم در رنج بالایی قابل تغییره و خیلی گیر این مساله نباشید
شاید حتی میزان نویز در ایزوی 100 یک دوربین کامپکت با ایزوی 800 یک دوربین slr به سختی قابل مقایسست!
هیچوفت این اشتباه رو نکنید که از روی عددی که صرفا کمپانی برای بالاترین ایزو اعمال کرده به خصوص در دوربین های کامپکت! دوربین رو با تصور اینکه تصاویری شفاف و عاری از نویز خواهید داشت خریداری کنید!
این ایزوی بالا صرفا بیانگر این هست که دوربین میتونه عکسی بندازه که قابل تحمل باشه , ولی منظور اصلا کیفیت عالی و خوب نیست!
با تشکر و موفق باشید
کاملا حرف شما درسته . مهارت عکاس و آشنایی به فن عکاسی خیلی مهمه که بنده تازه نیتشو فقط کردم :دی
در مورد نیکون دی 7000 بسیار بسیار تاکید شده که دوربین خارق العاده ایه مخصوصا در زمینه ایزو
کلا بنده در مورد لنز زیاد درگیر نیستم و شاید شاید در سالهای بعدی بخوام لنزو تعویض کنم و بیشتر نگرانی بنده روی خود بادی دوربینه .
دلایلی ضعف سونی در مقایسه با 450 دی به نظرم قیمت بالاتر لوازم جانبی و مصرفی لااقل در محل سکونت بنده ، عدم لایو ویو ، عدم phase detection و حساسیت کمتره . البته سنسورش سی سی دی در مقابل سی ام او اسه . دوستان عکاس هم گفتن که سونی در پردازش عکس گرفته شده روی رنگ های کنتراست و نور رو بالا میبره
و بهترین قوتش هم برای دوربین الفا230 اتو فوکوس در بادیه که واقعا برای من گزینه غیر قابل اجتنابیه . صدر در صد بعد کانن این دوربینو مد نظر دارم در شرایط فعلی
دوستان نظرشون در مورد خرید دو مدل CANON EOS100D و NIKON D5000 چیه ؟ اگه نو بخوام بخرم