• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی - خرید دوربین دیجیتال SLR NIKON,CANON (در رده های 450D به بالا ......) تا قیمت 700 و اندی

ba2ever

Registered User
لایک‌ها
44
میزان پول تا یک میلیون تومن و اندی

به قیمت 850 هزار تومان از این تاپیک از دوست خوبم آقای جمالی عزیز حضوری خریداری شد

سلام خدمت دوستان
قصد خرید دوربین دیجیتال دارم ، متاسفانه بین دو مدل کامپکت و SLR گیر کرده بودم ( بخاطر فیلمبرداری در کامپکت ها:( ) ( SLR های با قابلیت فیلم برداری فکر کنم بالای 900 باشه .:blink: درسته ؟ )
البته با حرف دوستان گل ترجیح دادم که قید فیلمبرداری رو بزنم .

دوستان مطلع دوربینای کانن و نیکون رو به علت لنز های فراوون و قابلیت های بالا پیشنهاد میکنن .

کاربردم بیشتر عکس تو محیط و منظره است . واسم لرزه گیر خیلی مهمه :weird: همچنین قابلیت دوربین تو نور کم ! (مثل عکاسی تو شب ) - ( کلا فکر کنم ارادت خاصی به مبحث ISO و نویز دارم :D والا ............

اگه مدل خاصی میخوان راهنمایی کنین یا دوربینی دارین که به ما بیاد بفرمایید . در ضمن اگه لنز خاصی با دوربینه ، راهنمایی کنین یا مدل دقیق لنزو بگین

با سپاس فراوان

Last edited:

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
اگر میخواید توشرایط شب عکس های خوبی بگیرید به دو تا مورد باید توجه کنید: دوربین های سری پایین و یه کم قدیمی تر حداکثر ایزوشون 1600 هست که شما برای کیفیت خوب میتونید نهایت تا 800 استفاده کنید.
واین که لنز هم تو مقدار نور ورودی خیلی مهمه.که خوب لنز هایی با دریچه ی باز اغلب قیمت بالایی دارند.
ویا احتیاج به فلاش اکسترنال دارید که خوب اندازه ی پول دوربین باید براش پول بدید.
در کل با این وضعیت الان توقع عکس های خوب تو شب با این قیمت منطقی نیست به نظرم.اگر میخواید عکاسی خوبی تو شب بکنید با این قیمت یه slr-like ی بگیرید که سطح ایزوش بالا باشه مثلا" تا 12800
و یا دنبال سری های بالاتر slr باشید مثل 550d و یا 1100d

murder

Registered User
لایک‌ها
7
ایزوی 800 یا 1600 در بین عکاسان حرفه ای بسیار کم استفاده میشه و معمولا استاندارد ایزو 100 هست

اگر عکاس پرتره هستید که فلاش و تجهیزات نورپردازی دارید و اگر عکاس طبیعت نیز نور طبیعی مورد استفادتونه

دوربین هایی که در ایزو های بالا عکس هایی بدون نویز بندازن معمولا جهت استفاده ی خبرنگاری و مشابه هستند که عکاس امکان فراهم کردن شرایط مناسب رو نداره گاها, حتی فلاش زدن! و باید عکس رو در لحظه بندازه.از این رو این دوربین ها نیز قیمت بالایی دارند
(گرچه جدیدا انتری لول های نیکون به لطف سنسور دی 7000 و پردازنده ی جدیددر ایزوهای بالا خوب عمل میکنند و البته قیمت بالایی نیز دارند)

با اعمال تنظیمات صحیح عکسبرداری حتی با فلاش سرخود و لنز کیت هم میتونید عکس های خوبی بگیرید.به شرطی که خوب کار کرده باشید

حد باز و بسته شدن دیافراگم در اس ال آر ها در لنز کیت هم در رنج بالایی قابل تغییره و خیلی گیر این مساله نباشید

شاید حتی میزان نویز در ایزوی 100 یک دوربین کامپکت با ایزوی 800 یک دوربین slr به سختی قابل مقایسست!

هیچوفت این اشتباه رو نکنید که از روی عددی که صرفا کمپانی برای بالاترین ایزو اعمال کرده به خصوص در دوربین های کامپکت! دوربین رو با تصور اینکه تصاویری شفاف و عاری از نویز خواهید داشت خریداری کنید!

این ایزوی بالا صرفا بیانگر این هست که دوربین میتونه عکسی بندازه که قابل تحمل باشه , ولی منظور اصلا کیفیت عالی و خوب نیست!

با تشکر و موفق باشید

ba2ever

Registered User
لایک‌ها
44
اگر میخواید توشرایط شب عکس های خوبی بگیرید به دو تا مورد باید توجه کنید: دوربین های سری پایین و یه کم قدیمی تر حداکثر ایزوشون 1600 هست که شما برای کیفیت خوب میتونید نهایت تا 800 استفاده کنید.
واین که لنز هم تو مقدار نور ورودی خیلی مهمه.که خوب لنز هایی با دریچه ی باز اغلب قیمت بالایی دارند.
ویا احتیاج به فلاش اکسترنال دارید که خوب اندازه ی پول دوربین باید براش پول بدید.
در کل با این وضعیت الان توقع عکس های خوب تو شب با این قیمت منطقی نیست به نظرم.اگر میخواید عکاسی خوبی تو شب بکنید با این قیمت یه slr-like ی بگیرید که سطح ایزوش بالا باشه مثلا" تا 12800
و یا دنبال سری های بالاتر slr باشید مثل 550d و یا 1100d

سلام

حرف شما کاملا درسته و تاکید بنده بر روی این موضوع هم همین بوده که از مدل 450 به بالا میخوام

اختلاف بین قیمت ها و قیمت هم بین 500 و 550 و سری 4 واقعا بالاست حتی برای دست دوم ، الان نوی 550 دی بین 1300 تا 1400 . در کل در کیفیت شب بین 500 و 450 اختلاف زیادی نیست ( مگاپیکسل و قابلیت فیلمبرداری در 500) اما خب بین 550 و 450 خیلی اختلافه و واقعا 550 خروجی بهتری داره

من فعلا مرجع ام برای تشخیص کیفیت low night performance سایت اسنپ سورت هستش Compare digital cameras - Snapsort

بنده مثل بقیه دوستان زیاد از عکاسی سر در نمیارم اما طبق تحقیقات چند وقته اون ایزو ها خیلی بالا به صورت ایزو بوست Light sensitivity (boost تصویر رو میسازه طیق پروسسورش و لذا Blur در اون عکسها وجود داره

تنها مشکل اصلی اینه که دوربین سنسورش تعداد شات بالایی نخورده باشه و کیفیتشو از دست نداده باشه ، که در خرید دسته دوم این مشکل وجود داره .

در ضمن در حال حاضر یکی از دوستان دوربین سونی alpha 230 رو برای فروش دارن . به نظر شما ارزش خرید چقدر خواهد بود ؟ پیشنهاد شما چیه ؟

اگه شما پیشنهاد بهتری دارین یا دوربینی مد نظر دارین یا کسیو میشناسین در هر صورتی سپاسگذار خواهم بود

همیشه شاد باشید

ایزوی 800 یا 1600 در بین عکاسان حرفه ای بسیار کم استفاده میشه و معمولا استاندارد ایزو 100 هست

اگر عکاس پرتره هستید که فلاش و تجهیزات نورپردازی دارید و اگر عکاس طبیعت نیز نور طبیعی مورد استفادتونه

دوربین هایی که در ایزو های بالا عکس هایی بدون نویز بندازن معمولا جهت استفاده ی خبرنگاری و مشابه هستند که عکاس امکان فراهم کردن شرایط مناسب رو نداره گاها, حتی فلاش زدن! و باید عکس رو در لحظه بندازه.از این رو این دوربین ها نیز قیمت بالایی دارند
(گرچه جدیدا انتری لول های نیکون به لطف سنسور دی 7000 و پردازنده ی جدیددر ایزوهای بالا خوب عمل میکنند و البته قیمت بالایی نیز دارند)

با اعمال تنظیمات صحیح عکسبرداری حتی با فلاش سرخود و لنز کیت هم میتونید عکس های خوبی بگیرید.به شرطی که خوب کار کرده باشید

حد باز و بسته شدن دیافراگم در اس ال آر ها در لنز کیت هم در رنج بالایی قابل تغییره و خیلی گیر این مساله نباشید

شاید حتی میزان نویز در ایزوی 100 یک دوربین کامپکت با ایزوی 800 یک دوربین slr به سختی قابل مقایسست!

هیچوفت این اشتباه رو نکنید که از روی عددی که صرفا کمپانی برای بالاترین ایزو اعمال کرده به خصوص در دوربین های کامپکت! دوربین رو با تصور اینکه تصاویری شفاف و عاری از نویز خواهید داشت خریداری کنید!

این ایزوی بالا صرفا بیانگر این هست که دوربین میتونه عکسی بندازه که قابل تحمل باشه , ولی منظور اصلا کیفیت عالی و خوب نیست!

با تشکر و موفق باشید

کاملا حرف شما درسته . مهارت عکاس و آشنایی به فن عکاسی خیلی مهمه که بنده تازه نیتشو فقط کردم :دی

در مورد نیکون دی 7000 بسیار بسیار تاکید شده که دوربین خارق العاده ایه مخصوصا در زمینه ایزو

کلا بنده در مورد لنز زیاد درگیر نیستم و شاید شاید در سالهای بعدی بخوام لنزو تعویض کنم و بیشتر نگرانی بنده روی خود بادی دوربینه .

دلایلی ضعف سونی در مقایسه با 450 دی به نظرم قیمت بالاتر لوازم جانبی و مصرفی لااقل در محل سکونت بنده ، عدم لایو ویو ، عدم phase detection و حساسیت کمتره . البته سنسورش سی سی دی در مقابل سی ام او اسه . دوستان عکاس هم گفتن که سونی در پردازش عکس گرفته شده روی رنگ های کنتراست و نور رو بالا میبره
و بهترین قوتش هم برای دوربین الفا230 اتو فوکوس در بادیه که واقعا برای من گزینه غیر قابل اجتنابیه . صدر در صد بعد کانن این دوربینو مد نظر دارم در شرایط فعلی

دوستان نظرشون در مورد خرید دو مدل CANON EOS100D و NIKON D5000 چیه ؟ اگه نو بخوام بخرم

Last edited:

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
سلام دوست من
امشب متاسفانه باید برم.
فردا میام و حتما" حرف میزنم

ba2ever

Registered User
لایک‌ها
44
سلام دوست من
امشب متاسفانه باید برم.
فردا میام و حتما" حرف میزنم

متشکرم .

کسی دوربین نیکون d5000 نداره واسه فروش ؟

راستی به نظر دوستان مقدار شات قابل قبول برای یک دوربین کار کرده چقدره ؟
قیمت پیشنهادی شما برای دوربین 550D کانن و نیکون 5000D چقدره ؟ ( هر دو با لنز کیت )

Last edited:

ba2ever

Registered User
لایک‌ها
44

کسی دوربین نیکون d5000 نداره واسه فروش ؟

راستی به نظر دوستان مقدار شات قابل قبول برای یک دوربین کار کرده چقدره ؟
قیمت پیشنهادی شما برای دوربین 550D کانن و نیکون 5000D چقدره ؟ ( هر دو با لنز کیت )

rezaei77

Registered User
لایک‌ها
19
دوست عزيز موضوع عکاسي خيلي مهمه اگر عکاسي در شب هدفتون عکاسي نجومي باشه و چون نميخواهيد هزينه زيادي هم بکنيد تو مدلهاي قديمي تر برندهاي کنون و نيکون، کنون بين عکاسان حرفه ايي طرفدار بيشتري داره چون در مد بالب سنسورهاي کنون خيلي کم داغ ميکنه و اجازه نوردهي طولاني تري رو بهتون ميده.. در مورد تعداد شات اکثر اين دوربينها تعداد شات 50000تايي و 100000تايي دارند شاترهاشون که اون هم يک قطعه مکانيکيست که براحتي قابل تعويض هست اما مهمتر از تعداد شات کاربردي هست که فروشنده از دوربينش ميگرفته باشه مثلا يک عکس شات بالب با يه شات آتليه يکي ميشه؟ مسلا نه چون ممکنه 10 دقيقه تا نيم ساعت يا بيشتر سنسور تحت نوردهي باشه. پس حتما تو خريدتون از فروشنده نحوه استفاده شون رو سوال کنيد. پس خيلي تعداد شات رو ملاک قرار نديد اما تعداد تا 10000 شات عاليه از اين مدلها اگر گير بيادسعي کنيد با ديدن نمونه عکسهاي دوربين کيفيتش رو بررسي کنيد

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
شرمنده که دیر شد.این دو روز یه کم سرم شلوغ بود
به نظر من شما به جای خرید یک SLR با لنز معمولی 18-55 بهتره سراغ SLR-LIKE ها برید.تو این رده به نظرم مدل های FZ100 و FZ150 و یا حتی FZ40 پاناسونیک و همین طور HS20 و HS30 فوجی خیلی به کارتون بیاد.البته اگر میخواید عکاسی رو به صورت حرفه ای دنبال کنید به نظرم خرید فوجی منطقی تره ( چون هم سطح ایزوی بالاتری داره و هم این که با فرمت RAW میتونه عکاسی کنه و شما را با دنیای RAW آشنا کنه) مشخصات مربوط به سرعت شاتر و ودیافراگمش هم بد نیست.
و بعد از اون اگر مبلغ بیشتری رو جور کردید سراغ یک بدنه نسبتا" خوب (حالا جدید هم نباشه و خیلی هم سایز سنسوربزرگ نباشه باز هم بهتون کار میده مثل 1000D و یا 450D ) و یک لنز با دیاف باز و همین طور یک فلاش اکسترنال خوب باشید.اون جوری جدا از عکاسی تو شب میتونید عکس هایی بگیرید که سطحش خیلی بالا میشه

ba2ever

Registered User
لایک‌ها
44
دوست عزيز موضوع عکاسي خيلي مهمه اگر عکاسي در شب هدفتون عکاسي نجومي باشه و چون نميخواهيد هزينه زيادي هم بکنيد تو مدلهاي قديمي تر برندهاي کنون و نيکون، کنون بين عکاسان حرفه ايي طرفدار بيشتري داره چون در مد بالب سنسورهاي کنون خيلي کم داغ ميکنه و اجازه نوردهي طولاني تري رو بهتون ميده.. در مورد تعداد شات اکثر اين دوربينها تعداد شات 50000تايي و 100000تايي دارند شاترهاشون که اون هم يک قطعه مکانيکيست که براحتي قابل تعويض هست اما مهمتر از تعداد شات کاربردي هست که فروشنده از دوربينش ميگرفته باشه مثلا يک عکس شات بالب با يه شات آتليه يکي ميشه؟ مسلا نه چون ممکنه 10 دقيقه تا نيم ساعت يا بيشتر سنسور تحت نوردهي باشه. پس حتما تو خريدتون از فروشنده نحوه استفاده شون رو سوال کنيد. پس خيلي تعداد شات رو ملاک قرار نديد اما تعداد تا 10000 شات عاليه از اين مدلها اگر گير بيادسعي کنيد با ديدن نمونه عکسهاي دوربين کيفيتش رو بررسي کنيد

اول از لطف شما دوستان در پاسخ دادن و راهنمایی واقعا متشکرم

والا در اون حد که بخوام از ستاره و اینا عکس بگیرم منظورم نیست . بیشتر منظورم طبیعت تو غروب و تاریکیه . من تا اونجا که فهمیدم نیکون عکس های گرمتری میگیره و مدل های پایینترش برای کاربرای آماتوری مثل من که انتظاراتشون بیشتر از یه دوربین کامپکته گزینه بسیار مطلوبیه .

در مورد حرفاتون کمی سرچ کردم . نکات کاملا جالب و درستی رو اشاره کردین ، البته بنده به احتمال زیاد اگه دوربین خوبی پیدا نشد سعی میکنم تا دوربین نو بخرم . چون خیلی مزیت های مهمی داره
نظرم هم نیکون دی 5100 که رویو خوبی هم داره .
اگه دوستان تو رنج قیمت یک میلیون و پونصد دوربین خوبی مد نظر دارن ممنون میشم اطلاع بدن

اینم چند تا نکته جالب که من بهش بر خوردم . باشه که این تاپیک ما در آینده کمکی به بقیه کنه

در دوربین های کامپکت هر چقدر که پیکسل ها کوچکتر باشن نور کمتری دریافت می کنند. پس میان برای جبران این مسئله درجه حساسیت پیکسل ها به نور رو بیشتر می کنن و راندمان جذب نور توسط پیکسل ها رو بطور کاذب افزایش میدن و عمر مفید سنسور رو کم می کنن

جواب خیلی از سوالات مبتدی ها اینجاست http://forum.akkasee.com

شرمنده که دیر شد.این دو روز یه کم سرم شلوغ بود
به نظر من شما به جای خرید یک SLR با لنز معمولی 18-55 بهتره سراغ SLR-LIKE ها برید.تو این رده به نظرم مدل های FZ100 و FZ150 و یا حتی FZ40 پاناسونیک و همین طور HS20 و HS30 فوجی خیلی به کارتون بیاد.البته اگر میخواید عکاسی رو به صورت حرفه ای دنبال کنید به نظرم خرید فوجی منطقی تره ( چون هم سطح ایزوی بالاتری داره و هم این که با فرمت RAW میتونه عکاسی کنه و شما را با دنیای RAW آشنا کنه) مشخصات مربوط به سرعت شاتر و ودیافراگمش هم بد نیست.
و بعد از اون اگر مبلغ بیشتری رو جور کردید سراغ یک بدنه نسبتا" خوب (حالا جدید هم نباشه و خیلی هم سایز سنسوربزرگ نباشه باز هم بهتون کار میده مثل 1000D و یا 450D ) و یک لنز با دیاف باز و همین طور یک فلاش اکسترنال خوب باشید.اون جوری جدا از عکاسی تو شب میتونید عکس هایی بگیرید که سطحش خیلی بالا میشه

فوجی در عکساش نسبت به دوربین های دیگه یجور ماتی و رنگ آبرنگی به کار میبره . لااقل در مدل h20 که عکساشو دیدم . من در پول دوربین مشکلی ندارم . اما بحث سر هزینه و کاراییه . از طرفی دوست دارم دوربینی داشته باشم که بتونم به صورت حرفه ای روش حساب کنم . تفاوت دوربین های قدیمی کنون مثل 400 یا 450 با مدل های بالاتر مثل 1100 یا 550 یا 600 خیلیه و حتی اون مدل ها هم با نیکون تفاوت های واضحی دارن . در کل در شرایط برابر و قیمت پایین فکر کنم نیکون عکس بهتری میگیره

با توجه به قیمت های بازار دوربین بادی خوب با قیمت پایین در دو خانواده نیکون و کنون چه مدل هایی رو پیشنهاد میکنید ؟ طبق آخرین قیمت گیری ، قیمت ها در حال صعود به بارگاه الهی هستن با این وضع دلار ........... !!! در دو روز دو قیمت مختلف شنیدم ! نظرم به شدت روی nikond5000 بوده اما با توجه به اختلاف قیمت 500 تومنیش با canon eos 1100d ترجیح میدم 1100D رو بخرم

Last edited:

rezaei77

Registered User
لایک‌ها
19
اول از لطف شما دوستان در پاسخ دادن و راهنمایی واقعا متشکرم

والا در اون حد که بخوام از ستاره و اینا عکس بگیرم منظورم نیست . بیشتر منظورم طبیعت تو غروب و تاریکیه . من تا اونجا که فهمیدم نیکون عکس های گرمتری میگیره و مدل های پایینترش برای کاربرای آماتوری مثل من که انتظاراتشون بیشتر از یه دوربین کامپکته گزینه بسیار مطلوبیه .

در مورد حرفاتون کمی سرچ کردم . نکات کاملا جالب و درستی رو اشاره کردین ، البته بنده به احتمال زیاد اگه دوربین خوبی پیدا نشد سعی میکنم تا دوربین نو بخرم . چون خیلی مزیت های مهمی داره
نظرم هم نیکون دی 5100 که رویو خوبی هم داره .
اگه دوستان تو رنج قیمت یک میلیون و پونصد دوربین خوبی مد نظر دارن ممنون میشم اطلاع بدن

اینم چند تا نکته جالب که من بهش بر خوردم . باشه که این تاپیک ما در آینده کمکی به بقیه کنه

فوجی در عکساش نسبت به دوربین های دیگه یجور ماتی و رنگ آبرنگی به کار میبره . لااقل در مدل h20 که عکساشو دیدم . من در پول دوربین مشکلی ندارم . اما بحث سر هزینه و کاراییه . از طرفی دوست دارم دوربینی داشته باشم که بتونم به صورت حرفه ای روش حساب کنم . تفاوت دوربین های قدیمی کنون مثل 400 یا 450 با مدل های بالاتر مثل 1100 یا 550 یا 600 خیلیه و حتی اون مدل ها هم با نیکون تفاوت های واضحی دارن . در کل در شرایط برابر و قیمت پایین فکر کنم نیکون عکس بهتری میگیره

با توجه به قیمت های بازار دوربین بادی خوب با قیمت پایین در دو خانواده نیکون و کنون چه مدل هایی رو پیشنهاد میکنید ؟

با احترام نسبت به نظر اون دوستمون که درباره slr-like گفته بودند به عنوان کسي که اين مسير رو طي کردم(از slr-like به slr)به کسي که انتظار کيفيت بالا از عکسهاشو داره اصلا پيشنهاد کامپکت و slr-like رو مناسب نميدونم ممکنه در برخي شرايط خاص و نور کافي کامپکتها خروجي خوبي بدن اما بطور کلي قابل مقايسه با slr نيستند که مهمترين علتش هم همون سايز سنسور هست مگر اينکه کسي عاشق عکاسي تله باشه چون هزينه لنزهاي تله کمر شکن هست يه slr-like با زوم بالا به صرفه تر از خريد لنزهاي چندين ميليون توماني هست مگر اينکه اهداف خاصي مد نظر باشه و هزينه مهم نباشه..
در مورد انتخاب کنون يا نيکون فقط ببين دلت با کدومشه اينکه بگي کنون بهتر يا نيکون در slr صحبتيه که اگر هزار صفحه هم دربارش صحبت بشه به نتيجه خاصي نميشه رسيد نظر من اينه که دوربينها مد نظرت رو از نزديک ببين اگر اجازه استفاده داشت يه چندتا عکس بگير همون لحظه ببين کدام رو مي پسندي در کل آرگومي و کار کردن با دوربينهاي نيکون کاربر پسندتر هست کيفيت عکس هر دو هم عاليه همونطور که گفتي کمي بگي نگي رنگها در نيکون گرمتر و vividتر هستند که افراد عادي اين رنگهارو بيشتر مي پسندن هردو برند سرآمد slr هستند
يکي از مهمترين ملاکها که ميشه در بلند مدت مهم باشه انتخاب وسايل جانبي هست که کدام برند وسايل جانبي ارزانتري داره راستش چون خيلي وقته قيمتهاي لنز و فلاش و فيلتر رو دنبال نمي کنم اطلاع چنداني ازش ندارم اما 2-3 سال پيش نيکون وضعيت بهتري داشت الان رو بايد تحقيق کنيد.
اميدوارم هر دوربيني از هر برند که گرفتي عکسهاي خيلي قشنگي باهاش بگيري
در پايان حدود قيمتهاي دوربين نو مشخصه فقط بحث انتخاب شماست

ba2ever

Registered User
لایک‌ها
44
کسی دوربین نیکون D3100 یا D5000 یا کنون D550 یا D450 نداره ؟

Last edited:

ba2ever

Registered User
لایک‌ها
44
دوربین نیکون D5100 میخوااااااااااااااااااااااااااااااااااااام

mok11

Registered User
لایک‌ها
249
دوست عزیز چندتا نکته رو هم بگم ایشالا مورد بهتر پیدا میکنی
با این که بادی مهمه ولی از اون مهمتر لنز هست
لرزشگیر هم روی لنز قرار داره البته تو مدل های کنون و فکر کنم نیکون ولی تو دوربین های سونی و ... روی بادی قرار داره)
مدل های 550 و 600 و حتی 500 کنون بهترین گزینه هستند تو این رنج قیمت ولی حداقل یه تومن باید در نظر بگیری
یه لنز خوب هم کمش 500 هزینه داره
با این اوصاف تو مایه های 700 فکر نکنم چیز خوبی بخری در عین حال اگه میتونی با همون لنز 18-55 کارت رو فعلاً را بندازی با پول 800-850 میتونی یه 550 کنون یا d3100 نیکون کارکرده مناسب پیدا کنی

اینم هست یکمی گرون تو فروم عکاسی پیدا کردم
فروش Canon EOS 550D + Canon EF 50mm f/1.8 II + Grip BG-E8

بالا