نظرتون درمورد مغازه کلوب چیه؟
هنوز مغازه های کلوب وجود دارن ولی برای من تصورش سخته یکی بیاد dvd فیلم و... بخره
خب میره با اینترنت دانلود میکنه
دستگاه vcd دیگه وجود نداره کسی هم از dvd استفاده کنه روی کامپیوتر میزاره پس اینترنت هم داره
نهایتش یکی بیاد آهنگ بخواد روی فلش مموری تحویل بگیره
بنظرتون درآمد داره یا اینم بدرد نمیخوره؟
تاپیک قبلی گفتم شاید مردم خورد و خوراکشون رو مجبور باشن تهیه کنن ولی طرف میومد شیر بخره که ماستش کنه پول ماست نده! مردم در این حد فقیر شدن
کلوب درامد خوبی داره . من 100% تضمین میکنم که درآمدت سر به فلک بکشه بشرط اینکه کلوبی که میزنی علاوه بر دوره روزانه دوره شبانه هم داشته باشه . الان نون تو کلوب شبانست
داداش طرف میره تو سایت آپارات با کیفیت 240P سریالو فیلمو هرچی که بگیو توی موبایل یا تبلتش میبینه اونم با تعرفه داخلی یک چهارم که نهایت ترافیکش برای یه فیلم یک ساعتو نیمه میشه 20 مگابایت ترافیک بین الملل یا اگرم خواست تو مانیتور کامپیوتر ببینه کیفیتو میزاره روی 480P و تعرفه اینترنت بین المللش میشه 40 مگابایت که اگر این 40 مگابایتو بخوای حساب کنی ببینی چقدر از مقدار پولی که برای تعرفه یک ماهه اینترنت ADSL خونه داده میشه میرسی به مبلغ پنجاه یا صدتا تک تومنی
با احتساب این داستان چرا یکی باید زحمت پوشیدن لباس و بیرون اومدن از خونه و دادن کارت ملی و شناسنامه و تحویل گرفتن یه دیسک از شما و بردنو برگردوندنشو بده
الان با این شبکه های داخلی مثل ifilm و تماشا و نسیم و ... و کانالای ماهواره مثل GEM و MBC و Manoto و ... سایتهایی مثل آپارات و فیلیمو و نماوا و .... دیگه کسی دیسک نمیخره . من خودم نزدیک 10 ساله که هیچی روی دیسک رایت نکردم . الانم که اکثرا بچه هارو میشونن پای این شبکه های کارتون ماهواره
آخرین فیلمی که بیست سال پیش از کلوب گرفتم فیلم عروسک شیطانی و Blade 2 بود
راستی لبنیاتی که خیلی خوبه
من دیگه از سوپری لبنیات نمیگیرم . یدونه شیر 1 لیتری عالیس صورتی کم چرب شده 12 تومن ولی لبنیاتی یه لیترو میده 6 تومن یعنی نصف اون و همینطور قیمت کره و پنیر و ماست هم ارزونتر از مغازست . حالا اگر طرف از شما شیر میخره که خودش پنیر یا ماست درست کنه ایرادی نداره که باز همینکه شما همون شیرم میفروشی خوبه چیزی که مهمه اینه که حجم فروشت چقدره . به قول این دوست قبلی باید جا بیوفتی
راستی این جایی که من ازش شیر میخرم نون جو هم داره که من همیشه یه بسته میخرم . سعی کن محصولاتتم بیشتر کنی مثلا همین نون جوهارو بیار یا چیزایی که فکر میکنی شاید بخرن . ببین میتونی دوغ کفیر درست کنی شاید خریدن . یه بابایی اینجا بود نمیدونم هنوزم هست یا نه کلی قارچ کفیر فروخت فقط به این خاطر که توی تاپیکش خوب تعریف کرده بود که این قارچ کفیر همه بیماریهارو خوب میکنه حتی سرطان سینه . اگه فقط توی تاپیکش مینوشت قارچ کفیر موجوده شاید فروشش یک صدم الان هم نبود
یه LED برای سردر مغازه بگیر که توش اینارو به مردم تو خیابون نشون بده که چه محصولاتی داری و فوایدشون چیه یا با برگه پشت شیشه مغازه بچسبون
من فکر کنم اگر مردم توی LED بالای مغازه ببینن که شیر لیتری 6 تومن دیگه از سوپری شیر نخرن