MohammadHashemi
Registered User
خریدش دیگه بستگی به خودتون داره از کی بخرید ولی فروشش کیلویی 13 هزار تومن تو تهران فروش میره در صورتی که میتونید زیر 5 هزار تومن بخرید .
دوستان من بازار ذغال رو سراغ دارم.اگه شما کیلویی سیزده میخرید من با گونی میتونم واستون بفرستم.حالا خودتون حساب کنید چند کیلو از گونی میتونید بفروشید....خواستید پخ بدیدخریدش دیگه بستگی به خودتون داره از کی بخرید ولی فروشش کیلویی 13 هزار تومن تو تهران فروش میره در صورتی که میتونید زیر 5 هزار تومن بخرید .
دوستان من بازار ذغال رو سراغ دارم.اگه شما کیلویی سیزده میخرید من با گونی میتونم واستون بفرستم.حالا خودتون حساب کنید چند کیلو از گونی میتونید بفروشید....خواستید پخ بدید
سلام ما دفترمون تو بندر عباسه و سريلانكا كه تو كار واردات زغال ناركيليم از دوستاني كه تو كار زغال هستن اماده همكاري هستيم 09307618744سلام دوستان
مدتیه یکی از دوستان پیشنهاد فروش ذغال رو بهم داده و من هم در این کار تجربه ای ندارم میخواستم نظر دوستانی که در این زمینه تجربه و یا اطلاعاتی دارن بدونم .
شنیدم یه سری ذغال ها قاچاق هست و جرم داره ولی دقیق نمیدونم چه ذغالی و اون رو انجام نخواهیم داد .
تقریبا هفته ای 2 تن از هر نوع زغال میتونم بگیرم .
دوست عزیز تاپیکت بالا اومد الان وضعیت خوبی دارید ؟؟؟سلام . به صورت فله ای در حال حاضر میفروشم. تهرانم . بار از اصفهان میاد.
دوست عزیز تاپیکت بالا اومد الان وضعیت خوبی دارید ؟؟؟
ممنون
اینجا صحبت در مورد ذغال شده اما در موردش منبع تامینش نشده ..منبع تامین ذغالتون چیه؟ اگه از چوب های خشک شده و مرده هست که خدا برکت ولی اگه تو کار بریدن درخت هستید تجدید نظر کنید چون من اینکارو غیر اخلاقی میدونم
اقا ی راهنمایی بکنید در مورد کارالحمدالله بد نیست .
درخت نمیبریم . مگه کسی درخت زنده رو میبره برا ذغال الان ؟
اقا ی راهنمایی بکنید در مورد کار
من دسترسی به زغال بلوط غرب کشور رو دارم زغال بلوط بسته بندی بشه فروشش خوبه؟
شهر مرزی هستیم برای فروشش مشکل پیش نمیاد؟تا برسه تهران یا دست مشتری؟
اگه میشه یه راهنمایی کلی بکنید در مورد این شغل