MohammadHashemi
Registered User
من زغال لیمو به صورت عمده به کسانی میفروشم که کار بسته بندی و پخش رو انجام میدن .
سلام دوستان
مدتیه یکی از دوستان پیشنهاد فروش ذغال رو بهم داده و من هم در این کار تجربه ای ندارم میخواستم نظر دوستانی که در این زمینه تجربه و یا اطلاعاتی دارن بدونم .
شنیدم یه سری ذغال ها قاچاق هست و جرم داره ولی دقیق نمیدونم چه ذغالی و اون رو انجام نخواهیم داد .
تقریبا هفته ای 2 تن از هر نوع زغال میتونم بگیرم .
منبع صحبتتون چیه؟ از جایی پرسیدید؟بسته بندی ذغال برای مصارف خانگی تنها مجوز صنعت و معدن و تجارت میخواد
فکر نمی کنم هزینه زیادی هم داشته باشه برای اخذ مجوز
بعد میتونی توی تمام سوپر مارکت ها توزیع کنی
ماشالله به جماعت کباب خور و اهل دود ودم
درود.در پاسخ ب سوالات موضوع خرید فروش زغال. باید بگم سود داره خوب هست چون من خودم تولید کننده زغال میباشم. در جهرم اکثر خریداران هم از ما عمده میخرن و خرده به مغازه ها میدن بسته بندی و....دیگه بستگی به نوع عملکرد و بازاریابی خودتون داره. اگه کسی مایل ب خرید. زغال باشه میتونم کمکش کنم حالا چه از ما بخواهد بخره و چه از دیگران ....اما تفاوت من با دیگران این است که خودم از صفر شروع کردم و درک میکنم اون کسی که تازه میخواهد بیاد تو این کار چه توقعاتی داره. خوشحال میشم بتونم راهنمای کنمسلام دوستان
مدتیه یکی از دوستان پیشنهاد فروش ذغال رو بهم داده و من هم در این کار تجربه ای ندارم میخواستم نظر دوستانی که در این زمینه تجربه و یا اطلاعاتی دارن بدونم .
شنیدم یه سری ذغال ها قاچاق هست و جرم داره ولی دقیق نمیدونم چه ذغالی و اون رو انجام نخواهیم داد .
تقریبا هفته ای 2 تن از هر نوع زغال میتونم بگیرم .
ذغال !
یه سری از ذغال که کلا ممنوعه ! مثل ذغال بلوط و جنگلی . جریمه سنگینی هم داره.
کسی که بخواد وارد این کار بشه باید خودش ذغال رو تولید بکنه یا فقط بسته بندیشو داره ؟!
سلام شما ذغالتون چی هست و کیلویی چند میفروشید؟دوستان من بازار ذغال رو سراغ دارم.اگه شما کیلویی سیزده میخرید من با گونی میتونم واستون بفرستم.حالا خودتون حساب کنید چند کیلو از گونی میتونید بفروشید....خواستید پخ بدید
با سلامعمده فروشاش کیا هستن و کجاها هستن؟
چه نوع بسته بندی ای برای ذغال بهتره؟
سلامبا سلام
ما فروشنده عمده ذغال بادام و تاک انگور هستیم
اگر میخواهید تماس بگیرید
09158339308
من مشهد هستمسلام
کدوم شهر هستید دوست گرامی؟
گونیش چند کیلویه؟تولید ذغال و از بین بردن درختان جرمه...من لرستانم و اینجا بهترین ذغال که ذغاله بلوطه رو میشه گونی پانزده هزارتومن خرید و بسته بندی ساده کرد و با چندبرابر قیمت فروخت.فقط نایلون طرحدار باید سفارش داد با یه دستگاه پرس حرارتی.بعدش بشین و پول پارو کن
20 کیلوییگونیش چند کیلویه؟