hamid_shahrsaz
Registered User
- نوشتهها
- 2,287
- لایکها
- 370
تو آلرت پی عضو شدم با آی پی ایران.مشکلی که نداره؟
خواستم تو سایت نیو باکس هم عضو شم فعلا بلز نمیکنه
تو آلرت پی عضو شدم با آی پی ایران.مشکلی که نداره؟
من الان بدون وی پی ان عضو شدم ایمیل هم داد که حسابم درست شده یعنی بسته میشه؟
ببین تا وقتی که اولین دلار از حسابتون خارج نشه هیچ مشکلی نیستمن الان بدون وی پی ان عضو شدم ایمیل هم داد که حسابم درست شده یعنی بسته میشه؟
این منوهاش کجاست؟لینکی که باید به دوستان بدم برا زیر مجموعه کجاست؟4.5 سنت درآوردم!
ببین تا وقتی که اولین دلار از حسابتون خارج نشه هیچ مشکلی نیست
در ضمن چقدر بچه اید که به زور می خواید زیر مجموعه بگیرید
یعنی اگه یکی زیر مجموعه شما نباشه از حمایت همه جانبه شما بر خوردار نیست؟:blink:
واقعا که
اصلا من پشیمون شدم لینکمو گزاشتم
ببین دوست من یه نگاخی با تاپیکت بنداز ببین چند بار اینک های زیر مجموعه گیریتو گزاشتی:blink: به زور؟
دوستان بار ها اعلام کردم بازم اعلام می کنم کلا درتمای سایت ها کلیکی اگر از طریق بنر یا لینک عضو سایت بشید به عنوان زیر مجموعه مستقیم شخصی که اون لینک یا بنر رو قرار داده شناخته می شید. این عمل هیچ مزیت یا ضرری برای شما نداره اما برای شخص لینک گذار یا به اصلاح ریفرر (referrer) این مزیت رو داره که معادل درصدی از فعالیت شما بهش می رسه. اگه این امر باعث ناراحتی یا هر چیز دیگری در شما میشه یا احساس می کنید عدالت رعایت نمیشه می تونید به طور مستقیم وارد سایت شده و ثبت نام کنید که باز هم برای شما امتیاز خاصی به حساب نمیاد.
ضمن اینکه در نئو باکس (و سایت های مشابه) شما نا خواسته به عنوان زیر مجموعه باقی اعضا نئوباکس قرار میگیرد (تحت عنوان زیر مجموعه کرایه ای یا رنتال ریفرال (rental referral)).
عبارت حمایت همه جانبه به این معنی که شما به صورت آنلان هر راهنمایی رو که بخوای از کسی که داری بهش سود میرسونی دریافت میکنی و این درحالی که در 99% موارد افراد ریفرر مستقیم خودشون رو نمیشناسن مثلا خود من اصلا یادم نمیاد از طریق کدوم بنده خدایی عضو نئوباکس یا آنباکس و ... شدم فقط میدونم که آدم های خوش شانسی بودن و بهشون حسودیم میشهکاش ماهم یه همچین زیر مجموعه هایی می داشتیم
یعنی تا یه ماه نمیتونم زیر مجموعه بگیرم؟چرا اینطوری هستش؟آلان کسی با لینک من عضو شه چی میشه؟
آنباکس هم مطمین هستش؟
ببین دوست من یه نگاخی با تاپیکت بنداز ببین چند بار اینک های زیر مجموعه گیریتو گزاشتیuke:
ای بابا پس 1 ماه باید صبر کنم
تمآنباکس هم که اروری که اون بالا زدم میاد نمیذپدونم پرا
آنباکس مطمینه؟