سلام
اگه شما هم جزو اون دسته از آدم های حساب گر باشید که برای هر کاری اول 2 2 تا 4 تا می کنن احتمالا تا حالا تلاش کردید میزان درآمدتون رو از این سایت ها محاسبه کنید
خوب من هم در این زمینه خیلی تلاش کردم به خصوص قصد داشتم پلن کسب درآمد از این سایت ها رو طراحی کنم تا بواسطه اون اولا تشخیص بدم که اصولا کار کردن و وقت گذاشتن در این کار به صرفه هست یا نه؟ ثانیا برآوردی نسبتا دقیق و واقع بینانه از درآمد روزانه ماهانه و سالانم از این سایت ها داشته باشم.
حقیقت اینه که به دلیل وجود متغییر های متعدد غیر ثابت مثل میانگین کلیک های زیر مجموعه ها میانگین تعداد ریفرال هایی که روزانه ریسایکل یا تمدید میشن و پارامتر هایی از این دست امکان تهیه چنین پلنی تنها بر پایه اطلاعات و مفاهیم ریاضی امکان پذیر نیست و در صورتی که به خواهیم پلن درستی داشته باشیم بیشتر از اون که کار ریاضی نیاز باشه کار آماری و اقتصادی لازم هستش
بگذریم.
برای شروع کارمون رو با محاسبه درآمد ماهیانه مون از سایت های کلیکی شروع می کنیم. اول لازمه که با تعریف درآمد ناخالص و درآمد خالص آشنا بشیم.
درآمد ناخالص به معنی تمام درآمد شما از سایت های کلیکی هستش، و
درآمد خالص شما تقریبا همون چیزی هستش که به عنوان موجودی در مین بالانس شما وجود داره که در واقع برابر درآمد ناخالص به اضافه سرمایه گذاری مستقیم شما منهای هزینه های اجاره، تمدید و ریسایکل کردن زیر مجموعه ها و آپگرید کردن هستش که البته باید به این مقدار میزان برداشتتون رو اضافه و هزینه ای که بابت اینترنت و وی پی ان و انتقال پول متحمل شدین رو کم کنید
ساده ترین راه برای محاسبه درآمد ناخالصتون از سایت های کلیکی توجه به تعداد کلیک های انجام شده تا کنون هست که معمولا در قسمت اطلاعات اکانتتون می تونید اون ها رو پیدا کنید.
به عنوان مثال درآمد ناخالص من تا این لحظه (پنج شنبه، ۲۰ آبان ۱۳۸۹) از ۲ سایت معروف نئوباکس و آنباکس به شرح زیر هستش:
نئوباکس: (تاریخ عضویت Monday, June 14, 2010 برابر با دوشنبه، ۲۴ خرداد ۱۳۸۹)(تا این لحظه میشه 5 ماه) (نوع عضویت: استاندارد) (تعداد زیر مجموعه مستقیم فعال:9 نفر تعداد زیر مجموعه کرایه ای: 32 نفر)
((
6697/2)+
657)/100=40.055$
نتیجه: 5 ماه فعالیت 40 دلار یعنی 8 دلار درماه
آنباکس: (تاریخ عضویت Thursday, July 15, 2010 برابر با پنج شنبه، ۲۴ تیر ۱۳۸۹) (تا این لحظه میشه 4 ماه) (نوع عضویت: استاندارد) (تعداد زیر مجموعه مستقیم فعال: 11 نفر تعداد زیر مجموعه کرایه ای: 178 نفر)
((
18672/2)+
501)/100=98.37
نتیجه: 4 ماه فعالیت 98 دلار یعنی 24 دلار در ماه
خوب نتایج نا امید کنندس. نه؟ تازه اگر بخوایم درآمد خالص رو حساب کنیم عملا یک چیزی هم بدهکار میشم
لابد با خودتون می گید این کار اصلا ارزش وقت گذاشتن نداره؟
خوب این احساس به این دلیل ایجاد شده که شما به
میانگین درآمد ناخالص توجه کردید. در واقع شما از بین درآمد لحظه ای و درآمد متوسط فقط درآمد متوسط رو ملاک قرار دادید. در علم اقتصاد در صورتی که به این شکل عمل کنید خیلی زود ورشکسته می شید. مثلا اگر مدیر کارخونه فقط به درآمد متوسط خودش توجه کنه و به درآمد لحظه ای و نوسانات اون توجه نداشته باشه احتمال اون که با کمبود نقدینگی و متعاقب اون ورشکستگی مواجه بشه زیاده توجه داشته باشید که همواره شما باید به هر دو مفهوم توجه داشته باشید.
یک مثال می زنم تا قضیه جا بیافته: فرض کنید شما یک ماشین خیلی خوب و سریع دارید (یک سایت معتبر با سیستم درآمد زایی سریع) و قراره در یک مسابقه انفرادی یک مسیر مستقیم 1 کیلو متری رو با سرعت طی کنید (کسب درآمد داشته باشین) مسابقه شروع میشه و شما از حالت توقف به حرکت درمیان (در سایت ثبت نام می کنید) در لحظه اول سرعت شما صفر هستش و به مرور بیشتر و بیشتر میشه به طوری سرعت شما لحظه ای که از خط 200 متر رد میشید 150 کلیومتر در ساعت هستش خوب تا اینجا شما کاملا احساس رضایت دارین از کارتون و در برنده شدنتون شک ندارید. چرا؟ چون شما به این مطلب آگاه بودید که در شروع بازی باید فقط به افزایش هرچه سریعتر سرعت لحطه ای (یعنی سرعتی که کلیومتر شمار نشون میده) توجه داشته باشید نه سرعت متوسط. حالا بیام سرعت متوسط رو تا این لحظه نیگاه کنیم فرمول محاسبه سرعت متوسط همون فرمولی هست که ما برای محاسبه درآمد ناخالص متوسط استفاده کردیم (که نتیجش شد نئوباکس 9 دلار در ماه آنباکس 24 دلار در ماه) یعنی میزان جابه جایی تقسیم بر زمان سپری شده فرض کنید 200 متر اول رو در 10 ثانیه طی کرده باشین بنابراین سرعت متوسط شما برابر است با 200 تقسیم بر 360 (10 ثانیه 1/360 ساعت هستش. چون می خوایم سرعت رو برحسب کلیومتر بر ساعت بگیم باید زمان رو بر حسب ساعت بگیم) یعنی 0.5 کلیومتر بر ساعت!
قطع به یقین اگه کیلومتر شمار ماشین به جای سرعت لحظه ای سرعت متوسط رو بهتون نشون میداد و شما در رانندگی به هیچ چیز دیگه بجز اعدادی که ماشین نشونتون میداد توجه نمی کردید به این نتجیه می رسیدید که با 0.5 کلیومتر در ساعت اگه بایک دونده هم مسابقه بدید می بازید پس تمرز می کشیدید و بی خیال مسابقه می شدید
حلا ببینیم که داستان 24 دلار درماه که گفتیم از چه قراره. برای این منظور درآمد ماهیانم رو به صورت ماه به ماه می نویسم تا ببینیم آیا واقعا من درماه 24 دلار دآمد داشتم؟
ماه اول 1.8 دلار (6 زیر مجموعه کرایه ای)
ماه دوم 7.25 دلار (23 زیر مجموعه کرایه ای)
ماه سوم 29.3 دلار (78 زیر مجموعه کرایه ای)
ماه چهارم 60.32 (178 زیر مجموعه کرایه ای)
خوب همون طور که میبیند
درآمد ناخالط لحظه ای من درماه چهارم 60 دلار بود که قابل مقایسه با 24 دلار نیست و تازه اگه با همین شتاب درآمدم افزایش پیدا کنه درماه پنجم 120 دلار کسب خواهم کرد و تازه این درحالی هست که من از نیترو استفاده نکردم (منظورم اینکه حساب رو شارژ نکردم تا از همون اولا درآمد بالایی داشته باشم)
خوب خوب خوب صبر کنید خوشحال نشید تمام این بحث هایی که تا این جا گفتیم مربوط به درآمد ناخالص بود درآمد خالص بحثی هست که اهمیت بیش تری داره. چرا؟
چون این درآمد خالصتون هست که ته حسابتون باقی می مونه و می تونید اون رو با خیال راحت از سایت خارج کنید. فعلا تا همین جا رو داشته باشید در قسمت های بعدی به بحث مهم درآمد خالص می پردازم حواهیم دید که به طور کلی کسب درآمد از سایت های کلیکی بسیار کند و بی ثبات هستش که ریسک های بالایی هم داره اما با تمام این تفاصیل ..... (ادامه دارد)