لطفا اگه کسی رو میشناسید برام پ.خ کنیدسلام از sk میتونید بگیرید
خیلی گران هم است
به صرفه نیست
به نظرم هکی بگیرید بهتره من دوستانی میشناسم که تا 20 مگ هم میدن
ممنون
لطفا اگه کسی رو میشناسید برام پ.خ کنیدسلام از sk میتونید بگیرید
خیلی گران هم است
به صرفه نیست
به نظرم هکی بگیرید بهتره من دوستانی میشناسم که تا 20 مگ هم میدن
پ.خ برام نیومدهجناب استارتر توی فروم خودمون هستن کسانی که میفروشن
لینک کاربری + لینک تاپیک رو برات پ.خ کردم
در ضمن فقط تو پ.خ باهاش صحبت کن یه موقع نری تو تاپیکاش چیزی بگیااااا
سکرته
![]()
سلام داداش بی زحمت به ما هم بگو ممنونکسی رو میشناسم که بسیار مطمئن هست و حتی تایپیک ام داره برای فروش اکانت (قیمت هاش هم خوبه)
کسی خواست، پ.خ بده بهش بگم
اینجا نمیشه
راستی خودمم میخوام یه اینترنت 1 طرفه راه بندازم
همه وسایل اش رو گرفتم
فقط مونده DVB
نصب اش 2 ساعت بیشتر کار نداره
داداش پ.خ كنکسی رو میشناسم که بسیار مطمئن هست و حتی تایپیک ام داره برای فروش اکانت (قیمت هاش هم خوبه)
کسی خواست، پ.خ بده بهش بگم
اینجا نمیشه
راستی خودمم میخوام یه اینترنت 1 طرفه راه بندازم
همه وسایل اش رو گرفتم
فقط مونده DVB
نصب اش 2 ساعت بیشتر کار نداره
اگه اینجوری باشه که باید :general502: توشسلام
اینترنت ماهواره ای 2 مدل داریم ... یکیش که سند و رسیو از طریق دیش انجام میشه که اگه همچین چیزی داشته باشی ... بشمار 3 پیدات میکنن
یه مدل دیگه هم هستش که سند رو از طریق دایل آپ یا ای دی اس ال انجام میشه و رسیو از طریق دیش ... این یکی رو نمی توانند پیدا کننولی یه ایراد داره اونم اینه که سرعت دانلود خیلی زیاد نیست ... خیلی بشه 100 کیلو بایت میرسه و احتمال اینکه هر لحظه هک بشی هستش :general107:
اگه هدف گذر از شیلترینگ هستش ... با این روش میشه بعضی سایتها را به راحتی باز کرد و بعضی دیگه رو نمیشه چون سند از طریق ای دی اس ال یا دایل آپ انجام میشه و شرکتی که از اون اینترنت گرفتید جلوشو گرفته![]()
برای من هم لطفا بفرستیدسلام من چجوری میتونم یه نت ماهواره ای یک طرفه راه بندازم که با dsl سند داشته باشم؟
لطفا برام بفرستید
سلام من چجوری میتونم یه نت ماهواره ای یک طرفه راه بندازم که با dsl سند داشته باشم؟
لطفا برام بفرستید