• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی راجب راه اندازی اینترنت ماهواره ای

وضعیت
موضوع بسته شده است.

kingPresident

Registered User
لایک‌ها
1,324
سلام، يه سوال تو زمينه سخت افزار شبكه، من يك پرينتر دارم كه پورت لن داره و تحت شبكه كارميكنه، حالا ميخوام پرينترم بصورت واي فاي وصل بشه به شبكه ام، چيكار كنم؟ مرسي
هیچ ربطی به تاپیک نداره ولی پاسخ میدم...
شما باید پریتنرتون قابلیت وایرلس داشته باشه

ali61karimi

Registered User
لایک‌ها
272
سلام و خسته نباشید من چند سال قبل اینترنت ماهواره ای آنلاین را انداخته بودم و با کارت s1 اکانت هک میکردم و دانلود میکردم البته اکانتی گیر نیاوردم که بشتر از 200 کیلو سرعت بده بعد هم جمعش کردم . خیلی وقته خبر ندارم از این جریانات آیا الانم مثل سابق میشه اکانت هک کرد و اینترنت ماهواره ای آنلاین را انداخت ارزششو داره میشه مثلا اکانتی پیدا کرد که مثلا با 300 یا 400 کیلو یا بیشتر دانلود کرد و یا بیخیال این قضایا بشم و هزینه نذارم روش.
اگه هست به ما هم خبر بدین

mehrdad2090

Registered User
لایک‌ها
222
چی شد بالاخره میصرفه بخریم یا نه

Rssm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
کسی رو میشناسم که بسیار مطمئن هست و حتی تایپیک ام داره برای فروش اکانت (قیمت هاش هم خوبه)
کسی خواست، پ.خ بده بهش بگم
اینجا نمیشه
راستی خودمم میخوام یه اینترنت 1 طرفه راه بندازم
همه وسایل اش رو گرفتم
فقط مونده DVB
نصب اش 2 ساعت بیشتر کار نداره
لطفا برای بنده هم پ خ کنید...

saber659

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام:
من تازه عضو شدم - چون داشتم راجع به همین موضوع تحقیق می کردم که دست روزگار و گوگل منو اینجا کشوند
از مطالعه مطالب دوستان بیشتر گیج شدم!!!
چون من خودم سه سال قبل کارت Proof Revolution خریدم و دیش و LNB زاپاس هم دارم ولی به عللی استفاده نکردم و کارت م آک هستش و داره خاک میخوره
البته اینم بگم که اینجا کسی که بتونه با نرم افزارهای مربوط به کارت تنظیمات رو انجام بده نبود.
الغرض اینکه بعد سه سال و در این مدت که از سرویس های شرکت های داخلی حداکثر تا سرعت 8 استفاده کردم و بدک هم نبود -به طمع رسیدن به سرعت های بالاتر به کله م زد که برقرارش کنم-البته قضایای یه طرفه و دو طرفه رو اطلاع داشتم و منظورم یه طرفه ش بود
ولی بالا یکی از دوستان گفت که حداکثر بشه 100 کیلوبایت سرعت دانلود گرفت ( در حالی که با سرویس های داخلی تا 800 هم رسیدم)

سوال:
1
-بالاخره حرف کی درسته؟ (سرعت دانلود بالاتر میخوام-بیشتر از 800) میشه یا نه؟ رک و پوست کنده لطفا !
2- اکانت اصل ماهی چقدره هزینه ش؟ قانونی هستش؟ نماینده داره تو ایران؟
3- هک شده چه مدت اعتبار داره؟ اینی که شب بخوابم فردا ببینم اکانت کار نمیکنه که خیلی ضایع هستش؟
4- ضد هک داره؟ قابل اعتماده که این روش ها جواب بدن؟

Today_2014

Registered User
لایک‌ها
434
سلام خدمت دوستان! من باب راهنمایی با توجه به راه اندازی که توسط یکی از دوستان شده!
بالاخره حرف کی درسته؟ (سرعت دانلود بالاتر میخوام-بیشتر از 800) میشه یا نه؟ رک و پوست کنده لطفا ! (سرعت از 100 کیلوبایت نه بیت شروع میشه تا 10 مگابایت)
2- اکانت اصل ماهی چقدره هزینه ش؟ قانونی هستش؟ نماینده داره تو ایران؟ (برای 10 مگابایت ماهیانه 800 هزارتومن- تو این کشور خیر قانونی نیست- نماینده نداره)
3- هک شده چه مدت اعتبار داره؟ اینی که شب بخوابم فردا ببینم اکانت کار نمیکنه که خیلی ضایع هستش؟(شما از یه فرد معتبر بگیری برات تعویض میکنه)
4- ضد هک داره؟ قابل اعتماده که این روش ها جواب بدن؟(کل اکانت های ماهواره ای همشون قابل هک هستن هیچ فرقی نداره)
من الله توفیق

saber659

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
جناب Today_2014 بخونن لطفا !
===================

بابت راهنمایی تون ممنونم: >>> ولی اما بعد اینکه ::::: >>>>

= این سرعت هایی که گفتین -منظور سرعت دانلود ه -درسته؟؟ - برای حالت یه طرفه؟ -
= منم میدونم سرعت دانلود بر حسب کیلوبایت و مگابایت هستش(نه بیت) -
= سرعت دانلود 800 کیلوبایت رو تجربه کردم-بالاتر میخوام
= شما میتونی اگه ممکنه برات - قیمت های بالاتر از 800 کیلو رو قیمت بدی؟ (البته به اصل که بودجه م نمیرسه-منظورم هک شده ست)
= (( فرد معتبر رو از کجا بشناسیم ؟ وقتی که شیر تو شیر ه؟ هر کی یه حرفی میزنه به خاطر پول و ... ))- در ثانی مگه میشه هر روز هر روز اکانت مون هک بشه -تند تند بدیم فرد معتبر عوض کنه؟ شرایط تعویض چیه؟ هزینه اضافی نباشه دوباره؟ یا هست و من خبر ندارم؟

Last edited:

Today_2014

Registered User
لایک‌ها
434
سلام خدمت شما دوست عزیز
وقت بخیر و خسته نباشید اسام به کام!
این سرعت هایی که گفتین -منظور سرعت دانلود ه -درسته؟؟ - برای حالت یه طرفه؟ - (بله دقیقا سرعت دانلود هستش برای دانلود ما*هواره ای یک*طرفه انلاین)
= منم میدونم سرعت دانلود بر حسب کیلوبایت و مگابایت هستش(نه بیت) -(قصد جسارت و بی احترامی نداشتم دوست عزیز من باب یاداوری کلی بود تشکر)
= سرعت دانلود 800 کیلوبایت رو تجربه کردم-بالاتر میخوام (امکانش هست)
= شما میتونی اگه ممکنه برات - قیمت های بالاتر از 800 کیلو رو قیمت بدی؟ (البته به اصل که بودجه م نمیرسه-منظورم هک شده ست) (داداش من فروشنده نیستم ولی هستن)
= (( فرد معتبر رو از کجا بشناسیم ؟ وقتی که شیر تو شیر ه؟ هر کی یه حرفی میزنه به خاطر پول و ... ))- در ثانی مگه میشه هر روز هر روز اکانت مون هک بشه -تند تند بدیم فرد معتبر عوض کنه؟ شرایط تعویض چیه؟ هزینه اضافی نباشه دوباره؟ یا هست و من خبر ندارم؟( شما وقتی بالفرض اکانت یه ماهه میگیری در صورت بروز هرگونه مشکلی در این مدت (مثلا 10 روز بعد اکانت لاک میشه شم میتونی درخواست اکانت جدید بدی )
سوالی بود باز درخدمتم تشکر

smahdis

Registered User
لایک‌ها
1,374
دوستان من چند ماه وقت گذاشتم روی این قضیه نشد که نشد... حتی یه اینترنت 10 کیلوبایتی هم پیدا نکردم (البته چرا یه دونه 10 کیلوبایتی پیدا کردم). نمیدونم شاید مشکل از سند من بوده (وایمکس)

Today_2014

Registered User
لایک‌ها
434
دوستان من چند ماه وقت گذاشتم روی این قضیه نشد که نشد... حتی یه اینترنت 10 کیلوبایتی هم پیدا نکردم (البته چرا یه دونه 10 کیلوبایتی پیدا کردم). نمیدونم شاید مشکل از سند من بوده (وایمکس)
سلام خدمت شما دوست عزیز
دریافت اکانت مثل خرید یه گوشی از یه بازار شلوغ میمونه که پیدا کردن ادم امین و کاربلد زمان میخواد و ازمون و خطا

smahdis

Registered User
لایک‌ها
1,374
نه مشکل از اکانتم نبود.

من اکانت رو پیدا کرده بودم. نه یک اکانت که چندین اکانت.

من آموزش هک رو یاد گرفته بودم و خودم هک میکردم. اوائل فکر میکردم حتما دارم یه جایی رو اشتباه میرم که اینترنت وصل نمیشه, اما بعد ها فهمیدم راه و روشم درست بوده مشکل از جای دیگه ای بود که تا هنوز نفهمیدم. مشکل من *** دوم بود که هیچ وقت وصل نشد! فقط یه بار وصل شد که اونم سرعتش به 10 کیلوبایت میرسید با پینگ چند میلیون! (اکانت ها خودشون پر سرعت بودن و مثلا یکیشون بود تا 400 کیلوبایت میرفت)... اما نشد. شاید مشکل از وی پی ان من بوده, شاید از وایمکسه, شاید پارازیته, شاید....

Mohsen-frd

Registered User
لایک‌ها
47
سلام
هزینه اش چقدر میشه؟
مجاز هست یا غیر مجاز؟
مشکلی پسش نمیاد؟
کسی داره ؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا