• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی شکایت اولیه

davi12

Registered User
لایک‌ها
781
اگه می تونی حضوری باهاش صحبت کن
نزار به شکایت بکشه

bestmovie

Registered User
لایک‌ها
1,479
اگه می تونی حضوری باهاش صحبت کن
نزار به شکایت بکشه
شماره تماس صاحب شرکت رو از یه سایت دیگه پیدا کردم چند روز پیش تماس گرفتم گفتم آقای فلانی جریان اینجوریه ۵۰ روز کارمند شما من رو سر کار گذاشته می‌خوام شکایت کنم گفتم قبل از شکایت یه تماسی باهاتون بگیرم که در جریان باشید بعدا گله نکنید ، گفت باشه شماره سفارش و اسمتون رو برام بفرستید خودم پیگیری میکنم ، که بازم خبری نشد

davi12

Registered User
لایک‌ها
781
شماره تماس صاحب شرکت رو از یه سایت دیگه پیدا کردم چند روز پیش تماس گرفتم گفتم آقای فلانی جریان اینجوریه ۵۰ روز کارمند شما من رو سر کار گذاشته می‌خوام شکایت کنم گفتم قبل از شکایت یه تماسی باهاتون بگیرم که در جریان باشید بعدا گله نکنید ، گفت باشه شماره سفارش و اسمتون رو برام بفرستید خودم پیگیری میکنم ، که بازم خبری نشد
دادگاه ها خیلی اوضاع شخمی دارن
حتی شده باشه یک ماه با زبون خوش باهاشون صحبت کن و وقتت رو تلف کن اما پات رو دادگاه نذار می بینی 2 سال باید بری بیای اخرش هم هیچ

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
اتفاقا امروز که فهمیدم نمادشون تعلیق شده و فیلتر هم شدند گفتم دیگه اینا آب از سرشون گذشته تهدید فایده نداره بذار زنگ بزنم یکم نرم صحبت کنم ، زنگ زدم دوباره گفتند نیم ساعت دیگه واریز میشه ، حالا فردا و پس فردا هم که تعطیله باید صبر کنم تا شنبه ببینم واقعا واریز کردند یا دوباره سر کارم.
خوب اسم سایت رو بگین تا این کلاه سر بقیه هم نره

bestmovie

Registered User
لایک‌ها
1,479
خوب اسم سایت رو بگین تا این کلاه سر بقیه هم نره
والا یه تاپیک بیست روز پیش زدم و سایت رو معرفی کردم ، تازه ننوتشم کلاهبرداری فقط تجربه شخصی ام رو نوشتم ولی نمیدونم چرا تایپک رو پاک کردند
کرج آفر karajoffer.com

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
والا یه تاپیک بیست روز پیش زدم و سایت رو معرفی کردم ، تازه ننوتشم کلاهبرداری فقط تجربه شخصی ام رو نوشتم ولی نمیدونم چرا تایپک رو پاک کردند
کرج آفر karajoffer.com

عزیز جان فیلتر نیست که ، خیلی با دل و جراتی پولتو اینجور جاها خرج میکنی

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
کرج آفر karajoffer.com

کرج سه راه رجایی شهر
آدرس کامل نداره بریم سراغش 142.gif

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
شنیده بودم تا فرجام هست توی کرج کسی جرات کلاهبرداری نداره شیتیل کار دستت داد کرج از دستت دراومد :confused: یه حرکتی بزن آبروی از دست رفته برگرده :D

حالا میریم دفترش دعوا میبینیم یه منشی با کمالات نشسته برنامه کلا عوض میشه 106.gif

bestmovie

Registered User
لایک‌ها
1,479
عزیز جان فیلتر نیست که ، خیلی با دل و جراتی پولتو اینجور جاها خرج میکنی
نماد داشتند ، قبل از سفارش زنگ زدم خیلی سریع و خوب جواب دادند و اعتماد کردم ، ظاهرا همین که من سفارش دادم کلا
گند زدند ، اول بخش پیگیری سفارش رو حذف کردند تو سایت ، بعد کلا وسایل دیجیتال رو از تو سایت حذف کردند الانم که فیلتر و نماد

کرج سه راه رجایی شهر
آدرس کامل نداره بریم سراغش مشاهده پیوست 1225798
استان البرز ، شهرستان کرج ، بخش مرکزی ، شهر کرج، محله کوی کارمندان جنوبی ، خیابان شهید میرزایی ، خیابان ولیعصر 6 ، پلاک 0 ، ساختمان جهان نما ، طبقه سوم ، واحد 9 کدپستی 3133786514
حالا میریم دفترش دعوا میبینیم یه منشی با کمالات نشسته برنامه کلا عوض میشه مشاهده پیوست 1225813
منم خیلی مواقع زنگ میزدم به نیت داد و بیداد همین موضع برام پیش میومد و منشی طفلک هم که تقصیری
نداره عذر خواهی میکرد و قول مساعد میداد دوباره فردا همین بساط ادامه داشت :دی

reviews توی گوگل که نشانگر کلاهبردار بودنش
دقت کنید همه نظرات منفی از حدود یکماه پیش به اینور هستند همون زمانی که منم سفارش دادم
ظاهرا با یکی از تامین کنندگانشون به مشکل خوردند و اون تامین کننده بدقولی کرده ، چیزی که منشی ها به من گفتند

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
فرجاد با رییس کلانتری ها رفیقه صمیمی هستش بگو یه زنگ بزنه بهش

peyman5534

Registered User
لایک‌ها
2,413
بالا