Fifa2018
Registered User
اون احضاریه س.اول اظهارنامه بفرست واسش
اظهارنامه واسه مالیاته
اون احضاریه س.اول اظهارنامه بفرست واسش
شماره تماس صاحب شرکت رو از یه سایت دیگه پیدا کردم چند روز پیش تماس گرفتم گفتم آقای فلانی جریان اینجوریه ۵۰ روز کارمند شما من رو سر کار گذاشته میخوام شکایت کنم گفتم قبل از شکایت یه تماسی باهاتون بگیرم که در جریان باشید بعدا گله نکنید ، گفت باشه شماره سفارش و اسمتون رو برام بفرستید خودم پیگیری میکنم ، که بازم خبری نشداگه می تونی حضوری باهاش صحبت کن
نزار به شکایت بکشه
دادگاه ها خیلی اوضاع شخمی دارنشماره تماس صاحب شرکت رو از یه سایت دیگه پیدا کردم چند روز پیش تماس گرفتم گفتم آقای فلانی جریان اینجوریه ۵۰ روز کارمند شما من رو سر کار گذاشته میخوام شکایت کنم گفتم قبل از شکایت یه تماسی باهاتون بگیرم که در جریان باشید بعدا گله نکنید ، گفت باشه شماره سفارش و اسمتون رو برام بفرستید خودم پیگیری میکنم ، که بازم خبری نشد
خوب اسم سایت رو بگین تا این کلاه سر بقیه هم نرهاتفاقا امروز که فهمیدم نمادشون تعلیق شده و فیلتر هم شدند گفتم دیگه اینا آب از سرشون گذشته تهدید فایده نداره بذار زنگ بزنم یکم نرم صحبت کنم ، زنگ زدم دوباره گفتند نیم ساعت دیگه واریز میشه ، حالا فردا و پس فردا هم که تعطیله باید صبر کنم تا شنبه ببینم واقعا واریز کردند یا دوباره سر کارم.
والا یه تاپیک بیست روز پیش زدم و سایت رو معرفی کردم ، تازه ننوتشم کلاهبرداری فقط تجربه شخصی ام رو نوشتم ولی نمیدونم چرا تایپک رو پاک کردندخوب اسم سایت رو بگین تا این کلاه سر بقیه هم نره
والا یه تاپیک بیست روز پیش زدم و سایت رو معرفی کردم ، تازه ننوتشم کلاهبرداری فقط تجربه شخصی ام رو نوشتم ولی نمیدونم چرا تایپک رو پاک کردند
کرج آفر karajoffer.com
کرج سه راه رجایی شهر
آدرس کامل نداره بریم سراغش مشاهده پیوست 1225798
کرج سه راه رجایی شهر
نمیدونی گوگل سرچ کن جای نظر دادناون احضاریه س.
اظهارنامه واسه مالیاته
حق با شماست.نمیدونی گوگل سرچ کن جای نظر دادن
برای من فیلتر هست .فکر کنم بستگی به اینترنت دارهعزیز جان فیلتر نیست که ، خیلی با دل و جراتی پولتو اینجور جاها خرج میکنی
نماد داشتند ، قبل از سفارش زنگ زدم خیلی سریع و خوب جواب دادند و اعتماد کردم ، ظاهرا همین که من سفارش دادم کلاعزیز جان فیلتر نیست که ، خیلی با دل و جراتی پولتو اینجور جاها خرج میکنی
استان البرز ، شهرستان کرج ، بخش مرکزی ، شهر کرج، محله کوی کارمندان جنوبی ، خیابان شهید میرزایی ، خیابان ولیعصر 6 ، پلاک 0 ، ساختمان جهان نما ، طبقه سوم ، واحد 9 کدپستی 3133786514کرج سه راه رجایی شهر
منم خیلی مواقع زنگ میزدم به نیت داد و بیداد همین موضع برام پیش میومد و منشی طفلک هم که تقصیریحالا میریم دفترش دعوا میبینیم یه منشی با کمالات نشسته برنامه کلا عوض میشه مشاهده پیوست 1225813
دقت کنید همه نظرات منفی از حدود یکماه پیش به اینور هستند همون زمانی که منم سفارش دادمreviews توی گوگل که نشانگر کلاهبردار بودنش
همه دیدن شما چطور ندیدید؟مدال نمیخام پفک نمکی بدهما که ندیدم مشاهده پیوست 1225790 ولی لطفا آدرس بدید من مدال قهرمانی رو بفرستم برای شما مشاهده پیوست 1225789