• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی شکایت اولیه

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
حالا میریم دفترش دعوا میبینیم یه منشی با کمالات نشسته برنامه کلا عوض میشه مشاهده پیوست 1225813
مبلغ چقدره, ارزش داره برم؟
بهشون بگو وکیلم با پرشیا سفید میاد دفترتونمشاهده پیوست 1225826
آدرسم داد قضیه حیثیتی شد پول زنده نکنی مجبوری دوباره بری کلانتری :p رو تختی گفتم عوض کنن :D

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
اینطور که مشخص هست کار از فرجاد گذشته باید داوید رو بفرستیم با روش های مافیایی و رولت روسی خودش کلک طرف رو بکنه

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
اینطور که مشخص هست کار از فرجاد گذشته باید داوید رو بفرستیم با روش های مافیایی و رولت روسی خودش کلک طرف رو بکنه
خوبی داوید اینه با دیدن منشی شل نمیشه وا بده :D

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
والا یه تاپیک بیست روز پیش زدم و سایت رو معرفی کردم ، تازه ننوتشم کلاهبرداری فقط تجربه شخصی ام رو نوشتم ولی نمیدونم چرا تایپک رو پاک کردند
کرج آفر karajoffer.com
معلومه کلاهبرداریشون سازمان یافته هست چون سایتشون رو هم فیلتر کردن

bestmovie

Registered User
لایک‌ها
1,479
تقریبا بیست روز پیش از دفتر سایت تماس گرفتند و گفتند که پول نداریم متاسفانه شرکتی که وظیفه داشت گوشی های سایت رو تأمین کنه پولا رو گرفت و رفت ما هم ازشون سفته داریم شما لطفاً شکایت نکنید تا ما پولمون رو از اونا بگیریم و پول شما رو با حساب سود این چند ماه بهتون میدیم ، یه سفته هم برام فرستادند با حدود پونصد تومن سود برا برج ۳ خلاصه که گفتم اعلام کنم که تاپیک بی نتیجه بسته نشه . ممنون از همه دوستان

peyman5534

Registered User
لایک‌ها
2,413
تقریبا بیست روز پیش از دفتر سایت تماس گرفتند و گفتند که پول نداریم متاسفانه شرکتی که وظیفه داشت گوشی های سایت رو تأمین کنه پولا رو گرفت و رفت ما هم ازشون سفته داریم شما لطفاً شکایت نکنید تا ما پولمون رو از اونا بگیریم و پول شما رو با حساب سود این چند ماه بهتون میدیم ، یه سفته هم برام فرستادند با حدود پونصد تومن سود برا برج ۳ خلاصه که گفتم اعلام کنم که تاپیک بی نتیجه بسته نشه . ممنون از همه دوستان
شما همون شکایت کنی بهتره،چون سر ۳ ماه ی دفعه میبینی ی بازی دگ در میارن،

bestmovie

Registered User
لایک‌ها
1,479
شما همون شکایت کنی بهتره،چون سر ۳ ماه ی دفعه میبینی ی بازی دگ در میارن،
سفته رو برا ضمانت دادند ولی قول دادند دهم برج دو پول رو واریز کنند ، این یک ماه هم صبر میکنم. حوصله شکایت کردن رو فعلا ندارم

peyman5534

Registered User
لایک‌ها
2,413
سفته رو برا ضمانت دادند ولی قول دادند دهم برج دو پول رو واریز کنند ، این یک ماه هم صبر میکنم. حوصله شکایت کردن رو فعلا ندارم
ایشالا که بدن ولی ماه دگ میگی کاشکی ماه قبل شکایت میکردم،البته اگه زیر ۱ تومنه ارزش شکایت نداره پیگیری هم نمیکنن درست

bestmovie

Registered User
لایک‌ها
1,479
ایشالا که بدن ولی ماه دگ میگی کاشکی ماه قبل شکایت میکردم،البته اگه زیر ۱ تومنه ارزش شکایت نداره پیگیری هم نمیکنن درست
ممنون
والا پنج تومن بود که سه تومنش رو یکماه بعد دادند دو تومن مونده الان رفت تو سه ماه
دیگه گفتم شکایت هم دردسر و خرج داره هم اینا گفتند پولت رو با سود این چند ماه حساب میکنیم بهت میدیم و چون سفته فرستادند فعلا اعتماد کردم به حرفشون

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
خوبی داوید اینه با دیدن منشی شل نمیشه وا بده :D
اگه منشیشون یه پسرِ گوگولی مگولی و کیس باشه وا میدم
s198.gif

یکی از جدیدترین گوگولی هایی که پیداش کردم . اصلا نمیدونم کیه و چیه و یکی برام فرستاد و نگفت کیه
s153.gif

4-ep.-7-Loris-de-Luna-e-Pierluigi-Cuomo.jpg

خدایا بسه دیگه
s058.gif

12312321323121323.jpg

bestmovie

Registered User
لایک‌ها
1,479

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729

bestmovie

Registered User
لایک‌ها
1,479
درود
دوستان اگه برای شکایت مبلغ کم باشه و ارزش وکیل گرفتن نداشته باشه آیا امکانش هست مثلا 20 نفر آدم که یک متشاکی مشترک دارند با هم دیگه یک وکیل بگیرند ؟

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
درود
دوستان اگه برای شکایت مبلغ کم باشه و ارزش وکیل گرفتن نداشته باشه آیا امکانش هست مثلا 20 نفر آدم که یک متشاکی مشترک دارند با هم دیگه یک وکیل بگیرند ؟

شکایت برای موضوع همین تاپیک ؟ :oops:

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,051
انواع خیار در معامله
خیار تدلیس
خیار غبن
خیار تبعض صفقه
خیار مجلس

اسقاط کافه خیارات نکرده باشی... ;)... :D

اون موقع در دادگاه حکم، خیار سبز و درختی و سالادی
شایدهم خیار چنبر نصیب شاکی و متشاکی میشه... :D

EmpireWorld

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,770
درود
این سایته آخرش پولتو داد یا نه؟

bestmovie

Registered User
لایک‌ها
1,479
شکایت برای موضوع همین تاپیک ؟ :oops:
تقریبا
این سایته آخرش پولتو داد یا نه؟
در رابطه با همین سایته ، شکایت کردم حدود دوماه هنوز درگیر هستم حکم قطعی نداده قاضی
چند نفر رو پیدا کردم گفتم اگه بشه با هم دیگه یه وکیل بگیریم چون چندتا از دوستان مبلغشون بالاتر از منه فکر کنم ارزش داره ولی تنهایی هزینه وکیل زیاده میشه

بالا