• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی و مشاوره در خصوص راه اندازی فروشگاه اینترنتی

PersianMohammad

Registered User
لایک‌ها
92
بالاخره بعد از مدت ها من هم تصمیم گرفتم به جرگه ی فروشگاه داران اینترنتی بپیوندم... اما یه سری سوالات دارم اینجا که خواستم ببینم نظر دوستان چی هست؛

اولین سوال در خصوص ماهیت کار و برخورد های قانونی با اون هست. محصولاتی که قراره عرضه بشه، اکثرا تولیدات خودمون هست که بر روی CD عرضه میشه. خواستم ببینم برخورد سازمان ها و ارگان هایی مثل نیروی انتظامی و ارشاد و ... با این محصولات به چه شکلی هست ؟
از نظر محتوا، چیزی نیست که با دین و **** مشکلی داشته باشه یا تبلیغات علیه شخصیت و فرقه ای در اون باشه. از نظر بصری هم، محتوا به نحوی انتخاب شده که به هیچ عنوان شامل موارد ممنوعه نیست.

سوال دوم، در خصوص نحوه توزیع هست. من فکر میکنم که با شرکت هایی مثل ایران مارکت سنتر، فرستنده و یا امثال اونها کار کنیم بهتر و ساده تر باشه تا اینکه خودمون مستقلا بخوایم کار کنیم. نظر شما چی هست ؟ این شرکت ها نحوه کارشون به چه صورت هست ؟ برای شیراز کسی تجربه ای داره بتونه در اختیار من و احیانا باقی دوستان بزاره ؟

سوال سوم، در خصوص سیستم فروش و مدیریت سایت هست. شما چه فروشگاه ساز یا ابزاری رو پیشنهاد میکنید که اولا مشتری بتونه براحتی سفارش رو ثبت کنه، و دوما از نظر پرداخت هزینه، سازگاری خوبی حداقل با بانکی مثل ملی یا سامان رو داشته باشه ؟

و در پایان، پیشنهاد و انتقاد و نظراتتون رو ممنون میشم بفرمایید.

متشکرم.

Sashi24

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
230
اولین سوال در خصوص ماهیت کار و برخورد های قانونی با اون هست. محصولاتی که قراره عرضه بشه، اکثرا تولیدات خودمون هست که بر روی CD عرضه میشه. خواستم ببینم برخورد سازمان ها و ارگان هایی مثل نیروی انتظامی و ارشاد و ... با این محصولات به چه شکلی هست ؟
فعلا که بهت گیری نمیدن با خیال راحت به کارت ادامه بده.
سوال دوم، در خصوص نحوه توزیع هست. من فکر میکنم که با شرکت هایی مثل ایران مارکت سنتر، فرستنده و یا امثال اونها کار کنیم بهتر و ساده تر باشه تا اینکه خودمون مستقلا بخوایم کار کنیم. نظر شما چی هست ؟ این شرکت ها نحوه کارشون به چه صورت هست ؟ برای شیراز کسی تجربه ای داره بتونه در اختیار من و احیانا باقی دوستان بزاره ؟
مستقل که میشه همون خرید نقدی که کمتر کسی فکر کنم بخواد ازتون نقدی خرید کنه جز اینکه محصول خاصی داشته باشین
با یکی از شرکت های زیر می تونی قرار داد ببندی (با شرکت تماس بگیری خودشون توضیحات رو میدن)
1. پرداخت
2. ایران مارکت سنتر
3. پارس پیک
4. فرستنده
5. دنیا گستر
6. رایارا
7. پایگان
8. هموار
9. پیک ایران
10. فروتل
11. بازیران
12. گسترش ارتباطات مبنا

سوال سوم، در خصوص سیستم فروش و مدیریت سایت هست. شما چه فروشگاه ساز یا ابزاری رو پیشنهاد میکنید که اولا مشتری بتونه براحتی سفارش رو ثبت کنه، و دوما از نظر پرداخت هزینه، سازگاری خوبی حداقل با بانکی مثل ملی یا سامان رو داشته باشه ؟
الان فروشگاه سازهای زیادی هستش از جمله سبد خرید و... که بصورت رایگان عرضه میشن (تو گوگل سرچ کن فروشگاه ساز رایگان)
از نظر من بهتره که بری سراغ ورد پرس

راستی یه لیستی هم از محصولاتت بزار ببینیم چیا داری

PersianMohammad

Registered User
لایک‌ها
92
کدوم شرکت وضعیتش بهتره ؟ شما با کدومها کار کردین ؟

محصول رو فعلا نمیشه اعلام کرد، فوقالعاده سکرته !

mha1368

Registered User
لایک‌ها
1,033
درانتخاب پارس پيك شك نكن...
بيا خودم برات تخفيف هم ميگيرم

Sashi24

کاربر فعال
لایک‌ها
230
به نظر من که برو پایگان بهتره , شهرام برمودا نمایندشون تو پی تی هست تخفیف هم برات می گیره

PersianMohammad

Registered User
لایک‌ها
92
با شهرام عزیز صحبت هاش رو کردم. ممنونم دوستان. در خصوص باقی مشخصات و امکانات و شروط و ... نظرتون چی هست ؟ چه پیشنهاداتی دارید ؟

Sashi24

کاربر فعال
لایک‌ها
230
با شهرام عزیز صحبت هاش رو کردم. ممنونم دوستان. در خصوص باقی مشخصات و امکانات و شروط و ... نظرتون چی هست ؟ چه پیشنهاداتی دارید ؟
درست منظورتو متوجه نشدم ولی اگه محصول خاصی داری و اینکه تو یه حیطه خاص هستی حتما محصولات رو با قاب و کاور و کارت ویزیت فروشگاه بفرست یه سی دی هم به عنوان هدیه هم بفرستی خریدار مشتری میشه
قرعه کشی هم بزاری بد نیست
واسه تولید بنر و ... محصولات هم بنده می تونم به صورت عمده باهات حساب کنم نمونه کار هم زیاد دارم با فروشگاه دارای زیادی هم کار کردم

PersianMohammad

Registered User
لایک‌ها
92
کلا منظورم روی شیوه های بازاریابی و تبلیغات و جلب مشتری و رضایت و ... هست. بیشتر دنبال تجربیات هستم. از نظر محصول هم نه، موردی نیست ممنونم.

Sashi24

کاربر فعال
لایک‌ها
230
کلا منظورم روی شیوه های بازاریابی و تبلیغات و جلب مشتری و رضایت و ... هست. بیشتر دنبال تجربیات هستم. از نظر محصول هم نه، موردی نیست ممنونم.
تا محصول دیده نشه نمیشه نظری داد :lol:
شما فروشگاهتونو بیارین بالا بعد میشه راجع به اون نظر داد

برا بنر هم که جوابی ندادی نمونه بفرستم :دی

Shemshad

Registered User
لایک‌ها
32
سلام!

بالاخره بعد از مدت ها من هم تصمیم گرفتم به جرگه ی فروشگاه داران اینترنتی بپیوندم... اما یه سری سوالات دارم اینجا که خواستم ببینم نظر دوستان چی هست؛

به سلامتي ايشالله :)

از نظر محتوا، چیزی نیست که با دین و **** مشکلی داشته باشه یا تبلیغات علیه شخصیت و فرقه ای در اون باشه. از نظر بصری هم، محتوا به نحوی انتخاب شده که به هیچ عنوان شامل موارد ممنوعه نیست.

مشكلي نداره ! ميتونيد كار كنيد :happy:

شما نقدي كار كني مشتري زيادي نخواهيد داشت !
با يكي از اين شركت ها قرارداد ببنديد تا محصول را از شما دريافت كنند و به دست مشتري برسونند و سبس بول را بكيرن و بعد از كسر % شركت واسطه بول شمارا بدن

اكه تبليغ حساب نشه!
به صورت دوستانه بيشنهاد ميدم

سيستم همكاري در فروش را براتون بيشنهاد ميكنم كه فروشتون را حد قابل قبولي بالا خواهد برد

بهترين راه بدون ريسك براي فروش بيشتر بدون هزينه هاي جانبي !
سيستم همكاري فروش بادينا سيستم به همراه فروشكاه ساز اختصاصي عرضه ميشه
و خريدار سيستم به صورت نامحدود از مشاوره هاي تيم براي افزايش فروش و غيره استفاده خواهد كرد !

و در پایان، پیشنهاد و انتقاد و نظراتتون رو ممنون میشم بفرمایید.

بيشنهاد ميكنم قبل از هر خريد يا انجام كاري با بادينا سيستم مشاوره اي رايكان داشته باشيد

Yahoo Id : PadinaSystem

خواهش ميكنم

ارادتمند ;)

PersianMohammad

Registered User
لایک‌ها
92
ممنون شمشاد خان، دستت درد نکنه. فعلا در خصوص کسب اطلاعات اضافه مزاحمت میشم...

PersianMohammad

Registered User
لایک‌ها
92
خودتون راجع به سیستم یه سری توضیحات میدین جناب شمشاد ؟ مزایا نسبت به باقی، قیمت و تعرفه ها، امکانات، آیا با پست هم قراداد دارید ؟ محصولات چطور باید به دست مشتری برسه ؟ تسویه حساب چگونه خواهد بود ؟ با شهرستان ها علی الخصوص شیراز و شهر صدرا امکان انجام کار هست ؟

sarsabz

Registered User
لایک‌ها
2
به نام یکتا
سلام
این از نظر گرافیکی و قیمت مناسب هست:
http://www.ts.co.ir/portal/html-356.html
ولی روی سئو باید یه فکر اساسی کنی
سرعت بارگزاریش هم خوبه
البته سیستم همکاری در فروش نداره، فکر کنم مناسب ترین قیمت برای فروشگاه ساز +سیستم همکاری در فروش رو پادینا ارائه می کنه

Arya Man

Registered User
لایک‌ها
3
از نظر من
شرکت تحت قراداد : دنیا گستر
2تقریبا ساله دارم باهاشون کار میکنم و مشکلی نداشتم...البته قبلش ایران مارکت بودم...
فروشگاه ساز : از وردپرس استفاده کن بده یه قالب شاپ برات طراحی کنن البته اگه از اینایی که الان مجانیش گیر میاد خوشت نیومد...
فعلا هم گیر نمیدن تقریبا برای محصولات غیرمجاز!

موفق باشی

Shemshad

Registered User
لایک‌ها
32
خودتون راجع به سیستم یه سری توضیحات میدین جناب شمشاد ؟ مزایا نسبت به باقی، قیمت و تعرفه ها، امکانات، آیا با پست هم قراداد دارید ؟ محصولات چطور باید به دست مشتری برسه ؟ تسویه حساب چگونه خواهد بود ؟ با شهرستان ها علی الخصوص شیراز و شهر صدرا امکان انجام کار هست ؟

راستش اينا سوالات كلي هست كه جاش تو تايبيك نيست بايد مفصلا يه مشاوره اي داشته باشيم و روي اين مسايل كامل بحث كنيم

افتخار وقتتون را جندين دقيقه به ما بدهيد :blush:

به ياهو اي دي بادينا سيستم بي ام بديد بنده در خدمتتون هستم

به نام یکتا
سلام
این از نظر گرافیکی و قیمت مناسب هست:
http://www.ts.co.ir/portal/html-356.html
ولی روی سئو باید یه فکر اساسی کنی
سرعت بارگزاریش هم خوبه
البته سیستم همکاری در فروش نداره، فکر کنم مناسب ترین قیمت برای فروشگاه ساز +سیستم همکاری در فروش رو پادینا ارائه می کنه

به به
اقا خوبي ؟

كم بيدايي ؟!:happy:

ممنون لطف داري
اينم اضافه كنم كه مناسب ترين قيمت در عين حال كاملترين سيستم!:)

داش علی

کاربر فعال گرافیک
کاربر فعال
لایک‌ها
942
سلام
در مورد فروشگاه ساز، شما روی وردپرس کار کنی خیلی خیلی بهتره. یه قالب میخواد. که هم فروشیش هست. هم رایگانش و هم میتونی بدی طراحی کنن.

ادیت:
قسمت آخر نوشته هام رو پاک کردم. یعنی اینکه حرفم رو پس میگیرم. با پوزش از همه دوستان
19 بهمن ماه 1389

Last edited:

yasharhi

Registered User
لایک‌ها
80
من از سال 87 تا 89 فروشگاه اینترنتی داشتم و تونستم سال آخر نزدیک 10 تومن فروش داشته باشم .
206hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.png

هر کسی نیاز به مشاوره یا سوالی در مورد فروشگاه اینترنتی داره بگه بنده در خدمتم

1hamed

Registered User
لایک‌ها
3
سلام تا حالا در چه سایت هایی تبلیغ داده اید و از کدام بهترین نتیجه را گرفته اید
اصلا با تبلیغ در سایت های دیگر فروخته اید یا خودتان سایت پر بازدید داشته اید یا نکات دیگر
ممنون

بالا