• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی کنید: روی دامنه Telegram.ir در چه زمینه هایی میشه فعالیت کرد؟؟؟؟

aordibehesht

Registered User
لایک‌ها
90
سلام
منم مثل بسیاری از دوستان توصیه می کنم سریعتر دامنه رو بفروشید.
شرکت تلگرام هر لحظه اراده کنه می تونه دامنه رو با یک شکایت ساده از شما بگیره.
توصیه می کنم از دامنه های facebook.ir , google.ir و ... whois بگیرین و سرچ کنید و در مورد مشکلاتی که برای مالک این دامنه ها ایجاد شد و در نهایت فیزیک نظری دامنه ها را از مالک اصلی پس گرفت و به شرکت های مربوطه واگذار کرد بخونید.

Mohsen Khan

Registered User
لایک‌ها
299
بعضی کاربران در اینترنت ایران یک سری دامنه ثبت می کنند ، اوایل قیمت های فضایی می دن و فکر می کنند فلان قدر می ارزه
نه می فروشند تا کسی ازش استفاده کنه
نه خودشون براش برنامه ای دارند
آخرش هم بلا استفاده باقی می مونه
پیشنهاد خوبی هم بهشون می شه ، فکر می کنند باز بیشتر می ارزه

Navid2zp

Registered User
لایک‌ها
213
اگر واقعا قصد فروش ندارید به نظرم تنها حالتی که می تونید از تمام پتانسیل این دامین استفاده کنید این هست که یک مرجع تلگرام راه اندازی کنید و بخش های مختلفی رو براش در نظر بگیرید
از جمله آموزش و ترفند، تبلیغات در کانال ها و ...

dsi

Registered User
لایک‌ها
125
به نظر من تا دیر نشده ، دست به یک کاری بزنید ! فروش یا اینکه خودتون راش بندازید !

هرچقدر زمان بگذره ، شما ضرر می کنید !

من شدیدا مخالف دوستانی هستم که گفتن ارزش دامین بیشتر از 100 میلیون ، 30 میلیون هست !

djsiamak

Registered User
لایک‌ها
148
نظر من ترجمه سایت اصلی تلگرام و قرار دادن بر روی این دامین هست.

Nima.s

Registered User
لایک‌ها
273
سلام دوستان...

لطفاً‌ دوستان و بزرگواران پی تی راهنمایی کنید که در چه زمینه هایی میشه روی دامنه Telegram.ir فعالیت و درآمدزایی کرد؟؟؟
به نظرتون بفروشمش بهتره یا دنبال شریک بگردم برای کار کردن روش؟؟؟

سپاس و احترام
سلام

یهویی یه ایده ناب زد به سرم ( البته به فکر خودم )

نیاز به هزینه زیادی نداره ! واقعا خیلی خوب میگیره
حداقل اگه این دامنه دست من بود این کارو میکردم.
خواستی پ.خ بده توضیح بدم (ایدمو میدزدن اینجا :D)

zooya

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
دایرکتوری کانال های تلگرام

oio

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
246
فکر نکنم این دامنه چندان ارزشی داشته باشه . حالا چون تلگرام خودش غوله دلیل نمیشه که دامنه ی .ir هم غول باشه . من به شخصه مطمئنم هیچ ایده ای روی این دامنه پیاده نمیشه اگه یه روزی پیاده شد بیایید به من بگید چرا دروغ گفتی :general108:
میتونید توش یه سایت بزارید ترفند های تلگرام و ... بفروشید البته به درد نمیخوره باز
چون نه تنها این دامنه ی مزیت خوب نیست بلکه کاربری که بهش مراجعه میکنه میبینه دقیقا دامنه ی تلگرام هست و فکر میکنه یه جای تقلبی هست که قصد گمراه کردن کاربرا رو داره و یه نوع سو استفاده از نام اصلی دامنه ی تلگرامه

totti4007

Registered User
لایک‌ها
151
از اونجاییکه تلگرام روابط قوی با مسئولین ایران دارد به محض کوچکترین اراده ای دامین تقدیمشون میشه
بهترین کار اینه که زودتر روی یه موضوع بی ربط بیاریش بالا که بعدا سخت تر بشه مصادره ش کنن

shirazboy

Registered User
لایک‌ها
310
به نظر من زودتر بفروشید تا بره
اینجور دامنه ها معمولا حق مالکیت داره شاید خود تلگرام هم مدعیش بشه !

Amir9891

Registered User
لایک‌ها
399
سلام
منم مثل بسیاری از دوستان توصیه می کنم سریعتر دامنه رو بفروشید.
شرکت تلگرام هر لحظه اراده کنه می تونه دامنه رو با یک شکایت ساده از شما بگیره.
توصیه می کنم از دامنه های facebook.ir , google.ir و ... whois بگیرین و سرچ کنید و در مورد مشکلاتی که برای مالک این دامنه ها ایجاد شد و در نهایت فیزیک نظری دامنه ها را از مالک اصلی پس گرفت و به شرکت های مربوطه واگذار کرد بخونید.
فکر نکنم این دامنه چندان ارزشی داشته باشه . حالا چون تلگرام خودش غوله دلیل نمیشه که دامنه ی .ir هم غول باشه . من به شخصه مطمئنم هیچ ایده ای روی این دامنه پیاده نمیشه اگه یه روزی پیاده شد بیایید به من بگید چرا دروغ گفتی :general108:
میتونید توش یه سایت بزارید ترفند های تلگرام و ... بفروشید البته به درد نمیخوره باز
چون نه تنها این دامنه ی مزیت خوب نیست بلکه کاربری که بهش مراجعه میکنه میبینه دقیقا دامنه ی تلگرام هست و فکر میکنه یه جای تقلبی هست که قصد گمراه کردن کاربرا رو داره و یه نوع سو استفاده از نام اصلی دامنه ی تلگرامه

از اونجاییکه تلگرام روابط قوی با مسئولین ایران دارد به محض کوچکترین اراده ای دامین تقدیمشون میشه
بهترین کار اینه که زودتر روی یه موضوع بی ربط بیاریش بالا که بعدا سخت تر بشه مصادره ش کنن

به نظر من زودتر بفروشید تا بره
اینجور دامنه ها معمولا حق مالکیت داره شاید خود تلگرام هم مدعیش بشه !
ممنونم از نظراتتون دوستان...
در زمینه تریدکارک و قوانین مالکیت معنوی من پیشدستی کردم و از قبل با مسئولین تلگرام مکاتباتی داشتم. هیچ مشکلی نداشتند با دامنه من بخصوص این که تاریخ اولین ثبت دامنه حدوداً 1 سال قبل از تاریخ ثبت تریدمارک تلگرام هست. یعنی قبل از این که تلگرام ثبت بشه به عنوان یه نشان تجاری من این دامنه رو ثبت کرده بودم. مسئولین تلگرام در پاسخ به مکاتباتم گفتند که مشکلی از نظر فعالیت این دامنه ندارند و حتی گفتند که از این که سایتی در زمینه تلگرام تحت این دامنه فعالیت کنه خوشحال خواهند شد. تنها نکته ای که گفتند این هست که اگر در این سایت در مورد خود پیام رسان تلگرام فعالیتی انجام شد، حتما در یک جایی از سایت قید بشه که این سایت نماینده رسمی تلگرام نیست تا کاربران دچار گمراهی نشوند.

Last edited:

Amir9891

Registered User
لایک‌ها
399
اگر واقعا قصد فروش ندارید به نظرم تنها حالتی که می تونید از تمام پتانسیل این دامین استفاده کنید این هست که یک مرجع تلگرام راه اندازی کنید و بخش های مختلفی رو براش در نظر بگیرید
از جمله آموزش و ترفند، تبلیغات در کانال ها و ...
سپاسگزارم،
انشالله همچین برنامه ای روی دامنه اجرایی خواهد شد. فعالیت کلی در زمینه خود تلگرام و اخبار و ترفند و سایر موارد مربوط به آن خواهد بود و به مرور سایر بخشها که شاید بتوان از آنها کسب درآمد کرد نیز به آن اضافه خواهد شد. با این کار فعالیت یک بعدی نخواهد بود و در صورت شکست یکی از فعالیتها سایت تعطیل نخواهد شد.

ashkanshirani

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,102
بهتر این بود که مطرح نمیکردین که این دامنه ثبت کردین و یا موجوده !
بعضی از دوستان خیلی لطفا دارن از سر حسادت و یا هر چیزی که اسمشو بزارین هر کاری میکنن که دامین یا فیلتر شه یا از کار بیفته .
دیدم که میگم ...

Amir9891

Registered User
لایک‌ها
399
بهتر این بود که مطرح نمیکردین که این دامنه ثبت کردین و یا موجوده !
بعضی از دوستان خیلی لطفا دارن از سر حسادت و یا هر چیزی که اسمشو بزارین هر کاری میکنن که دامین یا فیلتر شه یا از کار بیفته .
دیدم که میگم ...
باکی نیست... خدا بزرگه و جای حق نشسته... جواب حق کشی و نامردی هم به وقتش خوب میده... ;-)
ایشالا که مشکلی پیش نمیاد... منم سعی میکنم توی فعالیتش قوانین رو رعایت کنم و بهونه ای دست فیلترینگ ندم...

khunires

مدیربخش کاروسرمایه *فروشنده معتبر
لایک‌ها
4,947
سلام، استارتر بزرگوار اگر قرار نیست روی دامین فعالیتی انجام بدید میخواستم ببینم قصد فروش دامین رو هم دارید؟
اگر جواب مثبته قیمت مدنظرتون رو برام پ.خ کنید.

filebooker

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
به زودی شرکت تلگرام مالکیت دامنه رو از شما صلب مبکنه مثل مالک فیسبوک که دامنه facebook.ir رو از یک ایرانی صلب کرد

mha1368

Registered User
لایک‌ها
1,033
سایت جامع پیرامون تلگرام
ساخت استیکر
ساخت ربات (که حرکت هایی زدید)
آموزش تلگرام
معرفی کانال ها
تبلیغ کانال ها
گرفتن تبلیغات کانال ها
فقط دقت کن از با قدرت شروع نکنی...ضرر کردی ... چون ارزش دامنه رو میاری پایین