- نوشتهها
- 2,000
- لایکها
- 72
دوستان اين همه كشور خوب هست حالا چرا فقط مالزي!
به نقل از fotocopy :نمیدونم والا .. خسته شدم ..
اینجا برای چند هفته خوبه خوش میگذره ..
ولی اینکه بخوای چند سال آب و هوا و مردم احمق و بی فرهنگشون و غذاهای تکراریشون رو تحمل کنی شدیدا سخته ..
اینجا ماست نداره ! نونش هم نون تست اه که خیلی مسخرست ! خسته شدم !!
مساله ماست و اینا نیست !به نقل از EndOfCsharp :دوست عزیز
خوب همینه دیگه ، هر چیزی سختی هایی داره که باید تحملش کرد
من فکر نمی کنم ماست و غذا و .... اینقدر اهمیت داشته باشه که آدم به خاطرش حاضر بشه از آینده اش بگذره
هرچی باشه از غذای پادگان که بهتره !!!
مشکلات دیگه چطور ؟ آیا مشکل مهم تری هم هست ؟
شما اگه ممکنه دلایلتون رو مستند تر بگین
ضمنا یه سوال :
من از این لحظه اگه بخوام بیام اونجا فوق بگیرم و برم روی هم رفته چقدر خرجمه ؟ خودم تخمین زدم حدود 6 میلیون بشه !
یه سوال دیگه : بازار کار کامپیوتر اونجا چطوره ؟
به نقل از fotocopy :مساله ماست و اینا نیست !
اینجا خسته کنندست .. هیچ تفریحی هم نیست ..
فکر میکنم خرج شما سالی 4-5 میلیون بشه اقلا"
من نمیتونم اون صفحه رو ببینم لطفا قیمت ها رو اینجا بگذاریدبه نقل از EndOfCsharp :شما این هزینه ها و .. که در سایت http://www.persianit.ir/component/option,com_remository/Itemid,0/func,selectcat/cat,3/ هست رو قبول دارین ؟
من که حسابی به فکر این هستم که بیام اونجا و فوق رو بگیرم
حالا چند سوال دیگه :
1 - آیا مطالبی که در مورد معتبر بودن مدرک دانشگاه هاش و ... میگن درسته ؟
2- جو دانشگاه هاش چطوریه ؟ مثل بعضی دانشگاه های ایران پدر آدمو درمیارن ؟ یا نرمال هستن ؟
3- شما ممکنه در مورد هزینه ها صحبت کنین ؟ دقیق تر ؟
4- حالا که بحث غذا شد ، آیا اونجا باید موش و قورباغه و ... بخوریم یا غذاهای گیاهی هم گیر میاد ؟ !!!
ممنون و متشکر
بابا ما که شنیده بودیم با ماهی 400 دلارم زندگی میگذره.بستگی به خرجت داره دقیق نمیتونم بگم حداقل ماهی 600-700 دلار
شنیدن کی بود مانند دیدن؟!به نقل از ali-boofaloo :بابا ما که شنیده بودیم با ماهی 400 دلارم زندگی میگذره
اراجیفه ..به نقل از EndOfCsharp :ماهی 600 - 700 دلار ؟ !!!!
بابا ارزون حساب کن مشتری شیم !!!!
پس این اراجیف که میگن کل دوره با همه هزینه های زندگی روی هم رفته 6 -7 میلیون در میاد چرنده ؟ !!! البته منظورم دوره فوق لیسانسه ها !!!
ضمنا وضعیت خوابگاه چطوره ؟ شنیدم ماهی 50 دلاره
در موردش ممنون میشم توضیح بدی
تو خوابگاه غذا هم میدن ؟ هزینش چقدره ؟
خیلی نگران نباشاون از خارج ...
توی مالزی دانشگاه پدرمادر دار نمیتونی پیدا کنی..ولی اگه 1 سال بمونی از لحاظ ویزا دیگه دردسر های ایران را نداری....سیستم درسی بریتیش است واسه همین استرالیا و انگلیس بهتر می تونی بری.اگه فکر آمریکا تو سرت است باید بری سنگاپور....به نقل از H_R :من توی سرم بود که برای فوق برم مالزی ، اگه بتونم از یه دانشگاه پدرمادر دار اونجا یه مدرک بگیرم با نمره بالا احتمالا بتونم برای phd توی یکی از دانشگاهای متوسط روبه بالای آمریکا بوریسه بگیرم ، نظر شما ها چیه ؟ میشه ؟؟
از اونطرف خرج تحصیل توی استرالیا و کانادا رو هم کسی نداره ؟
منظورت سالی اه دیگه ؟؟ اونوقت اگه من 25000 تا ببرم میتونم کار کنم و بقیش رو در بیارم ؟؟به نقل از SH1983 :خرج تحصیل توی کانادابدون بورس 23000$ است البته زندگی و تحصیل....
بله این هزینه سالانه است اگه حسابی درس بخونی میتونی از سال بعد بورس بگیری و RA or TA بشی و دیگه مشکل هزینه نداری در بعضی شرایط از ترم 2 هم ممکنه ولی دیگه باید سنگ تمام بگزاری .به نقل از H_R :منظورت سالی اه دیگه ؟؟ اونوقت اگه من 25000 تا ببرم میتونم کار کنم و بقیش رو در بیارم ؟؟