برگزیده های پرشین تولز

راهنمای ساده برای تایپ فارسی در فرمها

mazoolagh

Registered User
تاریخ عضویت
10 آپریل 2004
نوشته‌ها
2,939
لایک‌ها
7
به نقل از ehsan :
مازلوق جان و نيما خان... لطفا دوستان رو دريابيد و راهنمايي كنيد.

كلمه؛ كلمه؛
كلمه،كلمه،
كلمه:كلمه:
(كلمه) (word)
كلمه "كلمه"
<كلمه>
{كلمه}
فارسي english فارسي
آخه چرا؟

احسان خان - من متوجه مشكلي كه دوستان گفتن نشدم. ظاهرا كه كليدهايي كه شما تعريف كردي درست هست.
اين پست با internet explorer ارسال شد
 

mazoolagh

Registered User
تاریخ عضویت
10 آپریل 2004
نوشته‌ها
2,939
لایک‌ها
7
به نقل از ehsan :
مازلوق جان و نيما خان... لطفا دوستان رو دريابيد و راهنمايي كنيد.

كلمه. كلمه.
كلمه :
"كلمه"
(كلمه)
ْكلمه، كلمه،
(فارسي) (english) (فارسي)
كلمه؛ كلمه؛

اين پست با firefox ارسال شد
 

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
2 فوریه 2004
نوشته‌ها
3,966
لایک‌ها
29
سن
45
اين نيما كوش؟؟؟ جدي جدي خودشو از پنجره نداخته باشه پايين؟ :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:
 

Asef

Registered User
تاریخ عضویت
9 اکتبر 2004
نوشته‌ها
1,228
لایک‌ها
20

mazoolagh

Registered User
تاریخ عضویت
10 آپریل 2004
نوشته‌ها
2,939
لایک‌ها
7
به نقل از Asef :
آقا دمتون گرم خیلی خوب با آی ای و فایر فاکس کار میکنه. :)
ولی با اپرا مشکل داره :(
یه نگاه بیاندازید
http://www.asefsoft.com/archive/2005/02/uuoeoeu_oeu_uuo.html

اشكال از خود opera هست و فكر هم نميكنم بهتر از اين بشه مگه تو ورژنهاي بعدي فكري بحالش بشه!
اگر پستهاي قبلي رو خونده باشي اونجا صحبتش شده كه event propertyها در IE تقريبا همه (و حداقل چيزي كه براي اينكار نياز داريم) read/write هستند. در خانواده mozilla كه از gecko استفاده ميكنن اين propertyها readonly هستن ولي در مقابل ميتونيم روند اجراي برنامه event capture رو متوقف و برنامه جديدي بجاي اون تعريف و حاصل اون رو بجاي برنامه اصلي برگردونيم كه اينجا هم همينكار رو كرديم.
ولي در opera هيچكدوم از حالتهاي فوق صادق نيست و تنها كاري كه ميشه كرد اينه كه كارآكتر رو به انتهاي فيلد بچسبونيم. فقط از هيچي بهتره !
البته راه حل داره ولي opera ارزش اينكار رو نداره!
 

miladmovie

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
تاریخ عضویت
25 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,939
لایک‌ها
3
سن
36
به نقل از mazoolagh :
كلمه. كلمه.
كلمه :
"كلمه"
(كلمه)
ْكلمه، كلمه،
(فارسي) (english) (فارسي)
كلمه؛ كلمه؛

اين پست با firefox ارسال شد
بله در فايرفوكس مشكلي نداره ولي در موزيلا مشك داره :blink:

)فارسي(

)english(
 

mazoolagh

Registered User
تاریخ عضویت
10 آپریل 2004
نوشته‌ها
2,939
لایک‌ها
7
به نقل از miladmovie :
بله در فايرفوكس مشكلي نداره ولي در موزيلا مشك داره :blink:

)فارسي(

)english(

(فارسي) (english) (فارسي)
كلمه،
"كلمه"
كلمه:
كلمه؛
ّْ
اين پست با Mozilla 1.7.5 ارسال شد
 

Asef

Registered User
تاریخ عضویت
9 اکتبر 2004
نوشته‌ها
1,228
لایک‌ها
20
به نقل از mazoolagh :
اشكال از خود opera هست و فكر هم نميكنم بهتر از اين بشه مگه تو ورژنهاي بعدي فكري بحالش بشه!
اگر پستهاي قبلي رو خونده باشي اونجا صحبتش شده كه event propertyها در IE تقريبا همه (و حداقل چيزي كه براي اينكار نياز داريم) read/write هستند. در خانواده mozilla كه از gecko استفاده ميكنن اين propertyها readonly هستن ولي در مقابل ميتونيم روند اجراي برنامه event capture رو متوقف و برنامه جديدي بجاي اون تعريف و حاصل اون رو بجاي برنامه اصلي برگردونيم كه اينجا هم همينكار رو كرديم.
ولي در opera هيچكدوم از حالتهاي فوق صادق نيست و تنها كاري كه ميشه كرد اينه كه كارآكتر رو به انتهاي فيلد بچسبونيم. فقط از هيچي بهتره !
البته راه حل داره ولي opera ارزش اينكار رو نداره!
اولا که همین قدر که با IE و فاير فاكس كار ميكنه براي منم كافيه فقط گفتم كه بپرسم شايد با اپرا براي من فقط مشكل داره! كه اينطور نيست...
دوما ميخواستم يه سوالي بپرسم! شما كه با جاوا اسكريپت كار كرديد و با مرورگر ها هم آشنايي داريد (چند تا پيرهن بيشتر از ما پاره كرديد!!) به نظرتون چرا اينقدر اختلاف توي مرورگرها در مورد دستورات جاوا وجود داره!؟
مگه جاوا اسكريپت يه زبان استاندارد نيست كه مرورگر ها ازش استفاده ميكنن؟ و مگه نبايد همواره عملكرد يكسان داشته باشه؟ (البته ميدونم كه اينجور نيست! ولي چرا؟)
يه منبع خوبي وجود داره كه ما بدونيم كه چه دستورات و خاصيت هاي جاوا اسكريپت توي مرورگر هاي مختلف متفاوته و براي هركدوم از اونها استفاده كنيم؟
 

mazoolagh

Registered User
تاریخ عضویت
10 آپریل 2004
نوشته‌ها
2,939
لایک‌ها
7
به نقل از Asef :
اولا که همین قدر که با IE و فاير فاكس كار ميكنه براي منم كافيه فقط گفتم كه بپرسم شايد با اپرا براي من فقط مشكل داره! كه اينطور نيست...
دوما ميخواستم يه سوالي بپرسم! شما كه با جاوا اسكريپت كار كرديد و با مرورگر ها هم آشنايي داريد (چند تا پيرهن بيشتر از ما پاره كرديد!!) به نظرتون چرا اينقدر اختلاف توي مرورگرها در مورد دستورات جاوا وجود داره!؟
مگه جاوا اسكريپت يه زبان استاندارد نيست كه مرورگر ها ازش استفاده ميكنن؟ و مگه نبايد همواره عملكرد يكسان داشته باشه؟ (البته ميدونم كه اينجور نيست! ولي چرا؟)
يه منبع خوبي وجود داره كه ما بدونيم كه چه دستورات و خاصيت هاي جاوا اسكريپت توي مرورگر هاي مختلف متفاوته و براي هركدوم از اونها استفاده كنيم؟

تفاوت مرورگرها بيشتر در نحوه برخورد با عناصر و رخدادهاي صفحه (نمايش - ايجاد - تغيير - نحوه تعريف و مرجع دهي) و استانداردهاي W3C هست وگرنه در پشتيباني javascript ميشه گفت كه (تقريبا) يكسان هستن. البته IE علاوه بر javascript از vbscript هم پشتيباني ميكنه.
 

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
30 ژوئن 2003
نوشته‌ها
7,187
لایک‌ها
32
محل سکونت
mt.cgi
مازولاق جان ! چطور ميشه وقتي طرف زبون ويندوزش رو مثلا رو فارسي يا هر چيز ديگه اي تنظيم كرده ، بيايم بهش يه آلرت بديم بگيم كه بابا جان زبونت رو بزار اينگليسي؟
 

mazoolagh

Registered User
تاریخ عضویت
10 آپریل 2004
نوشته‌ها
2,939
لایک‌ها
7
شاهد جان!
صرفنظر از اينكه اصلا اينكار واقعا لازم هست يا نه - بله شدني هست ولي كاربر حتما بايد شروع به تايپ كردن كنه تا بشه تشخيص داد وضعيت صفحه كليدش چي هست.
البته براي IE و OPERA خيلي ساده و با يك IF انجام ميشه و هر وقت حتي وسط تايپ كردن هم كه كاربر بره روي FA يا AR كار ميكنه ولي براي خانواده gecko مشكل هست. چون اگر خاطرت باشه مجبور شديم روتين onkeypress رو وسط كار دوباره تعريف و اجرا كنيم. معنيش اينه كه تابع convert در اينحالت دوباره اجرا ميشه و مقداري كه مورد نظر ما هست دفعه دوم برميگرده!
در نتيجه نميشه مثل IE-OPERA با يك IF ساده تشخيص داد. راهي كه بنظر من ميرسه اينه كه دفعه اول كه مقدار e.which زير 128 هست اونو يك جايي ذخيره كنيم و وقتي كه مقدار اون بالاي 128 بود چك كنيم ببينيم در اونجايي كه صحبتش شد اصلا چيزي ذخيره شده يا نه؟ اگر اينجوري نباشه معلومه كه صفحه كليد فارسي شده!
البته اين روش فقط وقتي كار ميكنه كه كاربر هيچ مقداري تو فيلدها وارد نكرده باشه و اگر وسط تايپ كردن تغيير حالت بده تشخيص نميده.
فعلا من همين رو براتون مينويسم و يك جايي آپلود ميكنم تا كارتون بگذره - بعد اگر سر فرصت تونستم راه بهتري پيدا كنم خبرش رو همينجا ميذارم.
 

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
30 ژوئن 2003
نوشته‌ها
7,187
لایک‌ها
32
محل سکونت
mt.cgi
تو اپرا شايد نياز نباشه چون خودش كه تو اپرا فارسي نمينويسه. با خود ويندوز هم كه ميخوايم فارسي بنويسيم كه آلرت ميده. پس چيكار كنيم؟
 

mazoolagh

Registered User
تاریخ عضویت
10 آپریل 2004
نوشته‌ها
2,939
لایک‌ها
7
به نقل از Shahedr :
تو اپرا شايد نياز نباشه چون خودش كه تو اپرا فارسي نمينويسه. با خود ويندوز هم كه ميخوايم فارسي بنويسيم كه آلرت ميده. پس چيكار كنيم؟

براي هر مرورگر هرجور ميخواي كدش رو عوض كن - دوست داري آلرت بده كد رو بذار دوست نداري كل كد if opera رو حذف كن!
 

shap2001

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
4 ژانویه 2004
نوشته‌ها
61
لایک‌ها
0
با تشكر از مطالب دوستان اگر ممكن است سورس تمپليت صفحات زير را براي وي-بولتن ( با قابليت فارسي نويسي ) را در اينجا بگذاريد. بخصوص صفحات editor_toolbar_standard و newreply و newthread و showthread_quickreply را . اگر كسي بود كه wysiwyg رو هم فارسي كرده بود كه ديگه صواب دنيا و آخرت رو داره
 

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
30 ژوئن 2003
نوشته‌ها
7,187
لایک‌ها
32
محل سکونت
mt.cgi
به نقل از mazoolagh :
براي هر مرورگر هرجور ميخواي كدش رو عوض كن - دوست داري آلرت بده كد رو بذار دوست نداري كل كد if opera رو حذف كن!
منطقيه ! :blink:
 

mazoolagh

Registered User
تاریخ عضویت
10 آپریل 2004
نوشته‌ها
2,939
لایک‌ها
7
هيچ چيز بهتر از همون alt+shift كار نميكنه
پيشنهاد من اينه كه استفاده از اين اسكريپت رو براي كاربر اختياري كنين - مثلا با گذاشتن يك checkbox كه متني در مقابلش باشه شبيه به اين : كامپيوتر من امكان تايپ فارسي ندارد و در روتين convert با توجه اين checkbox عمل بشه يعني اگر false هست خارج بشه و اگر true هست اجرا بشه
 

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
30 ژوئن 2003
نوشته‌ها
7,187
لایک‌ها
32
محل سکونت
mt.cgi
خوب چيزه ... خودت يه كاريش بكن ديگه ...
 

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
30 ژوئن 2003
نوشته‌ها
7,187
لایک‌ها
32
محل سکونت
mt.cgi
ممنون ولي فكر كنم بهتره بر عكس باشه. مثلا باكس رو چك كنه تا غير فعال بشه فارسي نويسي.
بعدم نمیشه کاری کرد که دکمه ها هم مخفی بشن؟
 
بالا