منتخب بازارچه

راهنمای ساده برای تایپ فارسی در فرمها

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
30 ژوئن 2003
نوشته‌ها
7,173
لایک‌ها
31
محل سکونت
mt.cgi
حالا مازولاق جان نميشه به جاي چك باكس از راديو باتن استفاده كرد؟ ميشه؟
 

mazoolagh

Registered User
تاریخ عضویت
10 آپریل 2004
نوشته‌ها
2,939
لایک‌ها
7
به نقل از Shahedr :
حالا مازولاق جان نميشه به جاي چك باكس از راديو باتن استفاده كرد؟ ميشه؟
ميشه ولي چك باكس خوشگلتره! (راديو معمولا انتخاب بين چند تا مورد هست)
 

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
30 ژوئن 2003
نوشته‌ها
7,173
لایک‌ها
31
محل سکونت
mt.cgi
آخه میخوام مثل رادیو باتن ذخیره ی اطلاعات تو کوکی ها تو کامنت امتی باشه.
 

mazoolagh

Registered User
تاریخ عضویت
10 آپریل 2004
نوشته‌ها
2,939
لایک‌ها
7
به نقل از Shahedr :
آخه میخوام مثل رادیو باتن ذخیره ی اطلاعات تو کوکی ها تو کامنت امتی باشه.
منظورت از امتي همون MovableType هست؟ خوب بجاي checkbox بذار radio ! مابقي چيزها فرقي نميكنه!
 

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
30 ژوئن 2003
نوشته‌ها
7,173
لایک‌ها
31
محل سکونت
mt.cgi
يكم ريزه كاري ديگه هم هست.
چون آن كليك روي چك باكسه فقط. يه بار كليك ميكم فعال ميشه و يه بار ديگه غير فعال (دوتا كليك رو يه عنصرن) اما راديو باتن اينطور نيست. رو يه دكمه ي ديگه بايد كليك كرد تا غير فعال بشه. گير اينم
 

mazoolagh

Registered User
تاریخ عضویت
10 آپریل 2004
نوشته‌ها
2,939
لایک‌ها
7
به نقل از Shahedr :
يكم ريزه كاري ديگه هم هست.
چون آن كليك روي چك باكسه فقط. يه بار كليك ميكم فعال ميشه و يه بار ديگه غير فعال (دوتا كليك رو يه عنصرن) اما راديو باتن اينطور نيست. رو يه دكمه ي ديگه بايد كليك كرد تا غير فعال بشه. گير اينم
از نظر اصول براي انتخاب بين 2 حالتي كه از نوع "بله - خير" هستن بايد چك باكس استفاده كني!
راديو مال انتخاب بيشتر از 2 تا هست - اگر براي انتخاب بين 2 حالت بخواد مورد استفاده قرار بگيره بايد اون انتخابها طوري باشن كه با هم نسبت نداشته باشن يعني مسقل از هم باشن - فرضا انتخاب بين رنگ قرمز و آبي - چون كاربر نميتونه حدس بزنه اگر فرضا قرمز رو انتخاب نكنه رنگ انتخاب شده آبي هست (شايد سبز باشه)
تو اين حالت انتخابها از نوع بله-خير هست و بايد حتما از چك باكس استفاده كني! خودت فكر كن اگر براي اون يكي راديو بخواي بنويسي كه "كامپيوتر من امكان تايپ فارسي دارد" كه خيلي زشت ميشه!
 

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
30 ژوئن 2003
نوشته‌ها
7,173
لایک‌ها
31
محل سکونت
mt.cgi
درسته!
پس نميشه اين سوال ذخيره اطلاعات كامنت امتي رو بيايم چك باكسش كنيم؟
بعدم ببين تو چرا تو فروم جاوا اسكريپت به همين تاپيك گير دادي؟
بقيه تاپيكا هم هستنا !(تو همين فوروم)
 

mazoolagh

Registered User
تاریخ عضویت
10 آپریل 2004
نوشته‌ها
2,939
لایک‌ها
7
به نقل از Shahedr :
بعدم ببين تو چرا تو فروم جاوا اسكريپت به همين تاپيك گير دادي؟
بقيه تاپيكا هم هستنا !(تو همين فوروم)
يك نگاه به پستهاي خودت تو همين تاپيك بنداز تا گيرش رو پيدا كني!
 

Ali_ix

Registered User
تاریخ عضویت
16 دسامبر 2003
نوشته‌ها
612
لایک‌ها
5
سن
35
محل سکونت
Tehran
به نقل از mazoolagh :
يك نگاه به پستهاي خودت تو همين تاپيك بنداز تا گيرش رو پيدا كني!
والا خيلي آدم با صبر و حوصله اي هستي ! :wacko:
 

mojtabax

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
20 جولای 2005
نوشته‌ها
227
لایک‌ها
1
سن
34
محل سکونت
Shiraz
آقا ايول اين دخيخاً همون چيزيه كه مي خواستم من يه دونه داشتم ولي فقط توي IE جواب مي داد ...
ممنون:happy:
 

masihyeganeh

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
20 جولای 2005
نوشته‌ها
28
لایک‌ها
0
همه این هشت صفحه رو حرف زدین ولی آخرش farsi5 در Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.2; en-US; rv:1.7.12) Gecko/20050915 Firefox/1.0.7 و سیستم عامل Windows server 2003, Enterprise کار نمی کنه

حالا اگر درست هم کردی آخرش توی فایل farsi آپلودش کن نه که ما باید 8 صفحه رو بخونیم ببینیم آخریش farsi 4 بوده یا 5


:rolleyes: :(
 

mazoolagh

Registered User
تاریخ عضویت
10 آپریل 2004
نوشته‌ها
2,939
لایک‌ها
7
آخرش این که سر کار بودی!
اگر کار میکرد که همینجا ازش استفاده میشد:lol: :lol:
 

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,934
لایک‌ها
3,783
محل سکونت
Internet
یه موقعی کار می کرد و خوب جواب می داد ولی خب دلیل عدم استفاده در اینجا این بود که تقریبا همه فارسی نویس دارند و همچین چیزی بی استفاده بود. و تغییر زبان با دکمه اذیت میکرد.
 

شايان

مدیران قدیمی
تاریخ عضویت
2 سپتامبر 2003
نوشته‌ها
4,806
لایک‌ها
9
احسان اين اديتور QuickReply رو Directionش رو RTL گذاشتي يا LTR ( تو CSS ش ميگم نه با JS و HTML )
 

masihyeganeh

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
20 جولای 2005
نوشته‌ها
28
لایک‌ها
0
این چیز ردیفی شد ولی توی Opera بجای دکمه های چپ و راست و بالا و پایین چیز دیگه می زنه هر کس درستش کرد بگه ما هم استفاده کنید

HTML:
 <html dir="rtl">
<body>
<script language="javascript">
//=============================================
var lastkey = 0 ;
var farsi = true ;
var s = new Array(32,33,34,35,36,37,1548,1711,41,40,215,43,1608,45,46,47,48,49,50,51,52,53,54,55,56,57,58,1603,44,61,46,1567,64,1616,1584,125,1609,1615,1609,1604,1570,247,1600,1548,47,8217,1583,215,1563,1614,1569,1613,1601,8216,123,1611,1618,1573,126,1580,1688,1670,94,95,1662,1588,1584,1586,1610,1579,1576,1604,1575,1607,1578,1606,1605,1574,1583,1582,1581,1590,1602,1587,1601,1593,1585,1589,1591,1594,1592,60,124,62,1617)
var b = navigator.userAgent.toLowerCase() ;
var msie  = (b.indexOf('msie')>-1)  ? true : false ;
var gecko = (b.indexOf('gecko')>-1) ? true : false ;
var opera = (b.indexOf('opera')>-1) ? true : false ;
if (opera){
msie = false;
}

//=============================================
function changelang(fld){
if (farsi){
farsi = false;
}else{
farsi = true;
}
if (fld){
document.getElementsByName(fld)[0].focus() ;
}
}
//=============================================
function convert(fld,e) {
        if (msie) {
            k = event.keyCode ;
            if (k>128) {
                alert("لطفا صفحه کلید را در حالت انگلیسی قراردهید") ;
                return false ;
            }
            if (farsi && k>32 && k<128) event.keyCode = s[k-32] ;
        }

        if (gecko) {
            k = e.which ;
 if (farsi && k>32 && k<128 && !e.ctrlKey && !e.altKey && !e.shiftKey && !e.metaKey) {
                    fld.value = fld.value + String.fromCharCode(s[k-32]) ;
                    return false ;
                }
                if (k>128) {
                        alert("لطفا صفحه کلید را در حالت انگلیسی قراردهید") ;
                        return false ;
                }
        }

        if (opera) {
            k = event.keyCode ;
            if (k>128) {
                alert("لطفا صفحه کلید را در حالت انگلیسی قراردهید") ;
                return false ;
            }
if (k>32 && k<128 && !event.ctrlKey && !event.altKey && !event.shiftKey && !event.metaKey) {
                    fld.value = fld.value + String.fromCharCode(s[k-32]) ;
                    return false ;
                }
        }
}
//=============================================
</script>
    <p><input type="text" name="TextBox" size="20" onkeypress="return convert(this,event)"></p>
<p><textarea rows="10" name="TextArea" cols="40" onkeypress="return convert(this,event)"></textarea></p>
    <p><input type="button" value="Change Language" name="Button" onclick="changelang()"></p>
</body>
</html>
 

majid_cs

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
3 فوریه 2005
نوشته‌ها
5
لایک‌ها
0
آقا همه چی درسته فقط یه مشکل کوچولو هست . اگه اساتید این رو هم درست کنند دیگه حله.

رشته s رو طوری تغییر بدید که بجای "ي" "ی" تایپ بشه و بجای "ك" "ک"

ممنون
 

mazoolagh

Registered User
تاریخ عضویت
10 آپریل 2004
نوشته‌ها
2,939
لایک‌ها
7
به نقل از majid_cs :
آقا همه چی درسته فقط یه مشکل کوچولو هست . اگه اساتید این رو هم درست کنند دیگه حله.

رشته s رو طوری تغییر بدید که بجای "ي" "ی" تایپ بشه و بجای "ك" "ک"

ممنون
توی همون تعریف آرایه S میتونی کدها رو خودت عوض کنی.
 

majid_cs

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
3 فوریه 2005
نوشته‌ها
5
لایک‌ها
0
خوب من كد كليدهاي فارسي رو نميدونم وگرنه مشكلي نبود كه!
 

gavbandy

Registered User
تاریخ عضویت
15 فوریه 2005
نوشته‌ها
364
لایک‌ها
3
این کد خیلی چیز جالبیه اگه کسی بتونه اینو با فایرفاکس ستش کنه خیلی عالی میشه
HTML:
var mahal="", blang="FA", mfa="", curin, mova, defe="", help
//mahal="ALL"
function mfin(){mtag=window.event.srcElement;if ((((mtag.tagName=="INPUT" && mtag.type=="text") || mtag.tagName=="TEXTAREA") && (mahal=="ALL" || mtag.lang=="fa"))){
if (mfa=="hast") mlang.outerHTML="";mtag.insertAdjacentHTML("beforebegin", "<span title='Left Shift+Alt=>EN or FA\nShift+Space=>Halfspace\nCtrl+K=>See KeyPosition' id=mlang style='font-size:11; color:white; position:absolute;  z-index: 9;margin-left:0; padding-left:2; padding-bottom:2; font-family:tahoma; cursor:default;' onclick='toit()'><span style='background-color:darkblue;padding-left:2; padding-bottom:1; padding-top:2; padding-right:2; '>"+blang+"</span></span>");curin=mtag;mlang.style.marginTop=mtag.offsetHeight;mtag.title='!Press Ctrl+K to see Help';mtag.style.direction="rtl";mfa="hast";}else{if (mfa=="hast" && window.event.srcElement!=mlang){mlang.outerHTML="";mfa="";}if (help){hel.outerHTML="";help=false;}}}function toit(){if(blang=="FA") blang="EN"; else blang="FA";mlang.innerHTML=blang;curin.focus();}function mkdown(){
mtag=window.event.srcElement;mkey=window.event.keyCode;allcode="|72|70|192|74|69|219|221|80|79|78|66|86|67|220|83|65|87|81|88|90|85|89|84|82|186|222|71|76|75|188|73|68|77|190|191|48|57|";allharf="ابپتثجچحخدذرزژسشصضطظعغفقكگلمنوهيئ./09";allscode="|72|188|219|221|70|90|191|186|77|190|65|83|68|81|87|69|71|84|78|66|89|86|82|74|80|79|73|85|48|57|";allsharf="آؤ»«ّة؟:ءأًٌٍَُِْ،أإ؛ؤ‍ـ©®™€()";if ((((mtag.tagName=="INPUT" && mtag.type=="text") || mtag.tagName=="TEXTAREA") && (mahal=="ALL" || mtag.lang=="fa"))){mtag.caretPos = document.selection.createRange();if (mkey==16 && window.event.altLeft) toit();
mk=allcode.indexOf("|"+mkey+"|");mpos=0;ml=0;if (mk>-1 && blang=="FA"){if (!window.event.ctrlKey){if (!window.event.shiftKey && !window.event.ctrlKey){if (mk>0){mall=allcode.substr(0,mk);while (mpos>-1){mpos=mall.indexOf("|",mpos+1);ml++;}} if(mtag.caretPos.text!=0) document.selection.clear(); mtag.caretPos.text=allharf.substr(ml,1);return(false);}else{mk=allscode.indexOf("|"+mkey+"|");if (mk>-1){if (mk>0){mall=allscode.substr(0,mk);while (mpos>-1){mpos=mall.indexOf("|",mpos+1);ml++;}}mtag.caretPos.text = allsharf.substr(ml,1);if (mkey==80) mtag.caretPos.text = "";}return(false);}}else{if (mkey==75 && window.event.ctrlKey && blang=="FA" && !help){
mtag.insertAdjacentHTML("afterend", "<Span id=hel style='z-index:100; Filter:Alpha(opacity=90); border:5 ridge lightgreen; background-color:lightgreen; position:absolute; padding:10; margin-right:100; top:150'><table dir=ltr align=center style='font-family:tahoma; padding:10; text-align:center; font-size:12; color:001100; border:1 green ridge'><tr><td NOWRAP style='border:1 green ridge; padding:2'>Shift+H = آ<td NOWRAP style='border:1 green ridge; padding:2'>Shift+< = ؤ<td NOWRAP style='border:1 green ridge; padding:2'>Shift+} = »<td NOWRAP style='border:1 green ridge; padding:2'>Shift+S = ضمه<td NOWRAP style='border:1 green ridge; padding:2'>Shift+F = تشديد</tr><tr><td NOWRAP style='border:1 green ridge; padding:2'>Shift+? = ؟<td NOWRAP style='border:1 green ridge; padding:2'>Shift+N = أ<td NOWRAP style='border:1 green ridge; padding:2'>Shift+U = يورو<td NOWRAP style='border:1 green ridge; padding:2'>Shift+E = تنوين‏جر<td NOWRAP style='border:1 green ridge; padding:2'>Shift+P = كپي‏رايت</tr><tr><td NOWRAP style='border:1 green ridge; padding:2'>Shift+Y = ؛<td NOWRAP style='border:1 green ridge; padding:2'>Shift+T = ،<td NOWRAP style='border:1 green ridge; padding:2'>Shift+G = ساكن<td NOWRAP style='border:1 green ridge; padding:2'>Shift+R = حرف‏كوچك<td NOWRAP style='border:1 green ridge; padding:2'>Shift+W = تنوين‏رفع</tr><tr><td NOWRAP style='border:1 green ridge; padding:2'>Shift+Z = ة<td NOWRAP style='border:1 green ridge; padding:2'>Shift+{ = «<td NOWRAP style='border:1 green ridge; padding:2'>Shift+D = كسره<td NOWRAP style='border:1 green ridge; padding:2'>Shift+I = نشان‏تجاري<td NOWRAP style='border:1 green ridge; padding:2'>Shift+Q = تنوين‏نصب</tr><tr><td NOWRAP style='border:1 green ridge; padding:2'>Shift+B = إ<td NOWRAP style='border:1 green ridge; padding:2'>Shift+M = ء<td NOWRAP style='border:1 green ridge; padding:2'>Shift+A = فتحه<td NOWRAP style='border:1 green ridge; padding:2'>Shift+O = ثبت‏شده<td NOWRAP style='border:1 green ridge; padding:2'>Shift+Space = نيم‏فاصله</tr></table></span>");
hel.style.left=window.screen.availWidth/2-hel.offsetWidth/2;hel.style.top=50+parent.document.body.scrollTop;help=true;return(false);}}}if (mkey==32 && window.event.shiftKey && blang=="FA"){mtag.caretPos.text = "‏";return(false);}}}document.onfocusin=mfin;document.onkeydown=mkdown;
 

shahramg

Registered User
تاریخ عضویت
27 مارس 2005
نوشته‌ها
67
لایک‌ها
0
محل سکونت
ir/teh
به نقل از mazoolagh :
هر كدوم از عنصر صفحه رو ميشه با
کد:
style.visibility='hidden'
و
کد:
style.visibility='visible'
مخفي و ظاهر كرد. اينطوري اصلا render نميشه يعني هيچ جايي روي صفحه اشغال نميكنه.
ولي اگر بخواي جاش محفوظ باشه و فقط نمايش داده نشه بايد از
کد:
style.display='none'
استفاده كني. براي ظاهر كردنش هم بايد بسته به نوع عنصر و شرايط از
کد:
style.display='block'
يا
کد:
style.display='inline'
استفاده بشه.
دهن مزولق بيچاره رو سرويس كردين كه بابا!!! هر چي راه حل ميده خودش هم بايد براتون اجرا كنه؟! :))

ميگم مزولق جون اين يه تيكه رو فكر كنم برعكس گفتي. تو display اگه none باشه رندر نميشه و جا هم نميگيره و تو visibility اگه false باشه رندر نميشه ولي جا ميگيره :)
 
بالا